Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım yaa lutfen uzulme inşallah sıkıntılarınız son bulur bıde kucagınız bebiş dolar...zaten çocuk olmamasından cok o ayki hayallerının yıkılması ınsanı üzüyo anlıorum seni ama umıdını kaybetme olucak elbet Allahın ıznıyle

sekerim sen ne zaman yapiyorsun? bat 5 martti gabliba di mi? ateste dusme olmus ama cok sorun degil o.

Tatlım ya yarın yada p.tesi yapacagım inş. Evt ateşim bir düşüyor bir çıkıyor zaten ateşe pek takılmıyorum düzensiz ölçüyorum ben cnm

Umidimi kaybetmemek icin elimden geldigince caba sarfediyorum ve Allah nasip ederse olacagini da biliyorum; fakat insansin iste dusunmuyorum desem bile yegenimin sesini bile duydugumda boynum bukuluyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

bat 1 mart ve 2 gün olma ( -ki hiç böyle birşey olmaz ) ama bugün olsun (((( ya tamam olacağı varsa zaten olacak ama bozuldu psikolojim walla... çünkü bu sefer çok ümitliydim

BAnucum,

Benim yeni BAT 3 NISAN

Beni listeden cikartir misin

Bugun adet gordum. Hatta dun gece basladi.

geçen de hasta olduğumun ilk günü sayıklamışım hasta oldum diye kociş söyledi.bi baktım ki sabah hastalanmışım.belli etmiyor ama o da üzülmüş.kocalarımız da etkileniyor da belli etmemeye çalışıyor.

İşallah canım işallah seninde güzel haberini alırız :)
amin canım inşallah cümemizin haberlri güzel olur

arkadaşlar benide ekler msniz bugün aşılama oldum beklenen adet tarihim 22 mart inşallah tüm liste pozitif olur aminnn
hoşgeldin canım
benide alır mısınız aranıza
elbette hoşgeldin canım

ayy geçmiş olsn canım hepimi için hayırlısı olsun inşallah

günaydın kızlar
ben bugünde adet olmadım listede batım 5 mart
hormonlarımda listedeki tarihi bekliyor olabilir
yarın test yapcam inşallah kızlar yarına kadar olmazsam tabii
ben adet sancısı çekiyorum ara ara napalım hayırlısı olsun artık:26:
ama göğüsleim hala şiş

söylemeyi unuttum kızlar
ben bu sabah kalkar kalkmaz istifar ettim
bu duruma hiç sevinceğim aklıma gelmezdi
eşime göre dün çiğ köfteli dürüm yanında kola içtim arkadaşlarla geziyordu arkadaşın eşi
aldı benimki kızdı falan ama yedim ona göre oyüzden mide mi üşüttüm
haklı olma ihtimali yüksek ama olsun

UMUT FAKİRİN EKMEĞİDİR

Günaydın kızlar, herkese mutlu pazarlar.
Berceste sen hamile değil miydin zaten?

lızlar neoluyor size
belustan sonra siyahkuğum çok mutlu ettin buna inallah yarın yaptığım testten sonra EVET
demek istiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…