Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydın arkadaşlar malesef büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum şuan ,pek iyi değilim ,,,sizdende rica ediyorum belirti belirti deip kafanızı yormayın....

hayatım bu ay yola tek başına devm edeceksin , çok üzgünüm...
günaydın canım nasılsın
tülinsss nasılsın sende inşallah durumlar iyidir:26:

malesef tatlım...

canım üzülme desemde boş biliyorum ama kedine biraz zaman tanı
sonra tekrar devam etmelisin biliyorsun çok üzüldüm

iim tatlım sen nasılsın bişey sorcam size çok fazla akıntım geliyo benim neden olabilir hiç bu kadar olmazdı

senin batın kaç canım yumurtlama dönemini
atlattın mı elki tekrar yumurtan çatlıordur

bat 1 mart ve 2 gün olma ( -ki hiç böyle birşey olmaz ) ama bugün olsun (((( ya tamam olacağı varsa zaten olacak ama bozuldu psikolojim walla... çünkü bu sefer çok ümitliydim

Umidimi kaybetmemek icin elimden geldigince caba sarfediyorum ve Allah nasip ederse olacagini da biliyorum; fakat insansin iste dusunmuyorum desem bile yegenimin sesini bile duydugumda boynum bukuluyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

BAnucum,

Benim yeni BAT 3 NISAN

Beni listeden cikartir misin

Bugun adet gordum. Hatta dun gece basladi.

Kızlar , tülincimmm, şimdi size üzülmeyin desem an itibariyle işe yaramayacak biliyorum, üzülmeniz çok normal, ama nolur fazla kedere kaptırmayın kendinizi, üzülün bugün ağlayın sızlayın ama sonra tekrar umudunuzu , enerjinizi toplayın.. Sizi çok seviyorum, 2 gün önce aynı şeyi yaşadım biliyorsunuz, o yüzden bugün içinizdeki o boşluğu ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum ama napalım bu ay değilmiş demek ki bizim zamanımız, ben inanıyorum kızlar, alacağız bebişlerimizi kucağımıza, bizim için doğru olan zamanda.. Hepinize teker teker sarılıyorum, öpüyorum, en kısa zamanda yine umut dolu görmek istiyorum...

canim seni cok iyi anliyorum bir kac gun sonra insan yeni dongu icin hazirliyor kendini. dun ben bebek bile istemiyordum ama bugun daha iyiyim. sen de iyi olacaksin eminim bundan

Son düzenleme:
lızlar neoluyor size
belustan sonra siyahkuğum çok mutlu ettin buna inallah yarın yaptığım testten sonra EVET
demek istiyorum:26:

herkes seni hamiş sanıyor ya hayırlar olsun:)) İnşallah allah söyletiyordur tatlım:) yarın mı test yapacaksın tekrar?

heeey benıde ekleyın lısteye 24 mart bat
Ekledim tatlım, bol şans...

canim seni cok iyi anliyorum bir kac gun sonra insan yeni dongu icin hazirliyor kendini. dun ben bebek bile istemiyordum ama bugun daha iyiyim. sen de iyi olacaksin eminim bundan

Günaydın tatlım, nasılsın bugün?? anladığım kadarıyla toplamışsın sen de kendini:) sevindim buna.. durmak yok yola devam:)))

canim ben arkadasim da hamile oldugu ay adet tarihinden 2 gun once istifra etmeye baslamisti. senin adet de gelmedi. ay cok heycanlandim simdi senin adina. yarini nasil beklicen? yok mu elinde test? hayal kirikligina ugramani istemiyorum. icimde doganlari o nedenle soylemeyecegim :)

Günaydın tatlım, nasılsın bugün?? anladığım kadarıyla toplamışsın sen de kendini:) sevindim buna.. durmak yok yola devam:)))

aynen banucum. 2 gun depresif takildim ama cok sukur iyiyim artik. hollandadan lale getirtmistik. sabah kocisle onlari bahceye ektik. hava aldim hareket oldu cok iyi geldi. turklerden yayildi bu laleler ama malesef bizde yok artik. aklima is fikirleri geldi soganlari ekerken :)

insanoglu ne garip. yay gibi. cekince esniyor ama kopmuyor sonra eski haline geliyor. sen de iyisindir umarim. pazar gunu icin var mi bir planiniz?

Ay çok severim öyle bahçe çiçek işlerini:))) evet bizden çıkma ama artık ithal ediyoruz:)) burda da her markette başladılar lale satmaya ufak ufak, bahar yaklaşıyor onlara göre bana göre hala kışın ortasındayız:)))

Öyle yay gibi olmasak ilk acıda darmaduman olurduk zaten, yani biz şimdi bebeğe odaklıyız haliyle ona üzülüyoruz ama insan dönüp bakınca kendi geçmişine veya çevresine ne acılar görüyorsun, neler yaşanıyor yine de ayakta kalıyor insan, kalmalı da.. Ben 30 dan sonra, günü yaşamak gerektiğini, içinde bulunduğun anın tadını çıkarmak gerektiğini öğrendim, o yüzden artık daha pozitifim ve daha mutlu, uzun soluklu planlar yoruyor insanı kırıyor, ha bu hiç bişey yapmayalım demek değil tabii:) çalışmak çabalamak devam da fazla takmamak lazım kafaya.. dont worry be happy durumu:)))

Biz birazdan alırız kahvemizi ormana yürüyüşe gideriz, temiz hava iyi geliyor bize de.. sonra da dön eve tembellik yap ve sonra eşim klasik pazar günü orjinal soslu yemeklerini döktürür:)) Budur planımız:) Sizin nedir planınız?

Son düzenleme:
herkes seni hamiş sanıyor ya hayırlar olsun:)) İnşallah allah söyletiyordur tatlım:) yarın mı test yapacaksın tekrar?

Ekledim tatlım, bol şans...
inşallah canım bende şaşırıyorum ilk önce hamilemiyim diyorum sonra yok yok diyorum sonra neden olmasın diyorum
hayırlısı tabiiki

valla bende umutlanmamak için hiç youm bile yapamıyorum kimseye
yrını beklemek istiyorum çünkü iki test yaptım çizgiyi göremeyince daha kötü oldum
yarına kadar karar aldım canım
hayırlısı:26:

seni çok iyi anlıyorum ama inşallah
Allahım bizlere hepimize zamanı gelince bebeklerimizi gönderecek:26:
lale konusuna katılıyorum laleye en çok iskender palanın
katre-i matemde ayrıntılı gördüm şiddetle tavsiye ederim
nasıl bir iş bu anlatsana bu arada şimdi snin bahçede olup birlikte sohbet edip çiçek dikmek istedim

İnşallah görürsün çift çizgiyi tatlım, haber ver ama çok merak ederiz biz de..:)

yaaa ormanda yuruyus de cok guzelmis. Mmm afiyet olsun size. genelleme yapmak istemem de turk erkeklerinin yemek yapmasi biraz zor malesef. ben dun mutfakta 4 parmagimi yaktim. esim bugun hayatinda ilk defa bulasik yikamak zorunda kaldi. bulasik dediysem suya tutup makineye koydu o kadarcik yani :) oglum olursa yemek yapmayi da bulasik yikamayi da ogretecegim.

berceste o zaman yarina kadar cok fazla bu konuda konusmamaya calisalim. icimden sana cok guzel seyler soylemek geliyor ama sabretcem artik :) katre-i matem'i cok merak ettim. tesekkur ederim bunu da okunacaklar listeme ekliyorum. su an iki cami arasinda ask'a basladim. mimar sinan'in mihrimah sultana olan askini anlatiyormus. bu ara muhtesem yuzyil sagolsun osmanli tarihine merak saldim. dun de fetih filmine gittik. gitmediyseniz tavsiye ederim. harika diyemem ama simdiye kadar yapilan turk sinema filmlerini dusunursek iyi diyebilirim. konusu guzel bir kere.

lale yetistiricili yapsak belediyeler muhtemelen satin alma garantisi verir. cevre duzenlenmesinde kullanirlar. yetisirilecek yerin iklimine uygun hastaliklara direncli lale ureticiligi yapilabilir. bitki kulturu ile cogaltabilirim. cok az bir sermaya yeter baslamak icin. boyle hayallerim var iste :)

valla bahcede sohbet gercekten de cok guzel olurdu. sizi elimden geldigince iyi agirlardim. hele bir bahar gelsin o zaman gorun. mis gibi bir bahcede cicek ozlerinden icecekler ikram ederdim :)

Son düzenleme:
tünayydın kızlar benımde adetıme 3 gün avr belırtılerım avrdı dün aynanın karsısında baktımda gögsümde damrda cıkmıs belırgın sekılde aha dedım tmm oldu buay evde testım avrdı sabah ılk ıdrarla yapayım dedım sabahın 7 sinde uyandım yaptım o tek cızgı tek basına kaldı almadı yanına baska cizgi yıne maleseff umutlarımda yıkıldı gıttı sonra sinirden zor uyudum sonra kalktık esım calısıyor bugün oglumla kahvaltımızı yaptık benımde uyuz oldugu sey madem bebek fln yok nıye bu belırtıler gögsümüzde bu damar zaten oluyomuydu hıc dıkkat etmemıstım hamıleyken vardı bılıyorumda sonra varmı bılgım yok ıdrar testınede güvenıyorum ben belkı cıkmamıstır dıye kendımı avutmak ıstemıyorum cünkü hep ıdrarda negatıf cıktıgında gebelık olmadı hıc yanılmadı yani gecen ayda adetıme 3 gün kala negatıf cıkmıstı ertesı gün adet olmustum yıne tutmadı yıne basla sil bastan adetı bekle sonra yumurtlama dönemını sonra yıne adetı

Belki bir gün bahçeni ziyaret ederiz, ne güzel olurdu:)))

Genelleme yapmayı ben de sevmem ama eşimle tanıştıktan sonra aralarındaki bariz farkı gördüm.. tamamen yetiştirilme şekillerinden kaynaklı.. burda 18 den sonra anne evinde yaşayan pek yok ve kadın-erkek ayrımı yapmıyorlar herhangi bir konuda, ev işi çocuk kadına ait görevler değil, yapılması gereken bir şey varsa o evde yaşayan herkese ait o sorumululuk, kadın erkek çocuk farketmiyor.. ortak yaşam ortak çaba gerektirir düşüncesinden hareket ediyor yani herkes ve çocuklarını da öyle yetiştiriyorlar haliyle...

İnşallah bir gün de siz bize misafir olursunuz, eşimin deneysel mutfağını tadarsınız:))) Sonra da beraber göl kenarına yürüyüşe gideriz tatlım:)) olmayacak hayal değil yani:)

Ben şimdi ufaktan kaçar.. görüşmek üzere, keyifli bir pazar diliyorum:))

Son düzenleme:

Tünaydın hayatım, sıkma canını, belki yanlıştır test belki doğrudur, bir iki güne öğreneceksin zaten.. ama kendini yıpratma, olursa çok güzel olur ama olmazsa da canın sağolsun bir dahaki aya inşallah der devam edersin denemelere

Bu belirti işi de çok kafa karıştırıcı, ben artık belirti falan aramayacağım kendimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…