Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

harika yaaa valla heveslendim şimdi
bahçeli evim olmasını çok istiyorum ben bir de köpeğim
çocukken iki tane vardı hala severim paticikleri
eğer tarihe merak sardıysan iskender palanın tüm kitapları ama ilk katrei matem
fetih filmine gittim ben beğendim
bu güne kadar türk filmlerinden çok başarılı ama eksikleride çok
ben amasyalıyım akşemsettini çok iyi bilirim çok sığ anlatılmış birçok konu
ama savaş sahnelerindeki görsellik güzeldi
sonunu güzel bağlamışla
üff sinema eleştirmeni oldum yaaa

birazdanablam gelcek ben hamileyim diyorum test sonucunu almadan konuşma diyo
sinir şey umutlanıp hüsran olma diyo canım benim

hatunlarda ne kocalar var bizimki çay servisi yapıyor diye gurur duyuyordum
demek yemek yapıyo valla iyiymiş

İnşallah görürsün çift çizgiyi tatlım, haber ver ama çok merak ederiz biz de..:)

haber vermez miyim iyi yada kötü veririm haber inşallah güzel
şeyler yazarım kızlar şimdi ben kaçar
ablam geliyooooooooo

seni merk ediyorum canım test yapmıcakmısın

Cnm eşim bugün nöbetçi eczaneye denk gelirse bu akşam yapacağım olmadı yarın kesin yapacağım inş.

Herkeze merhaba kızlar tulinscim sanırım kırmızılarmı geldi geçmiş olsun üzülme tatlım

berceste bend edün aksam hamıleyım dıyodum testte cigiyı görünce gıttı umut fln sende negatıfı testte görmüşsün ıyı valla hala umutlu olabılıyosun benım bıde akıntıda hanı yumurtlamdan gün sonra asırı kuruluk oluyodu ya gebelıkte oda oldu dıye umutluydum am gıttı hepsı testle furtadoo senın bat neazman

bir msj yazayım dedım harflerın yerı karıstı ben bıle anlamadım yazdıgımdan bırsey furtadoo sen baktınmı bu damar varmı gögsünde ben onda takıldım ya bu damar hep vardıda benmı dıkkt etmedım

Cnm benim bat bugunde akşam yapacagım test olmadı yarın ama muhtelemelen bende regl olurum diyorum dur birşeyler atıştırıyorum pc başında birazdan bakacagım bende damar falan varmı dıye ama benım gogusler hassas acı var acı sen oldunmu regl cnm

olmadım canım 7si batım ama tets negatıf cıktı aynanın karsısında bakdamar varmı dıye benım ıkı gögsümdede yesıl bırer damar var aman asırı kurulukta oldu akıntı bıttı bacagım agrıyodu dün gögüsler acıyodu batmalr fln hepsı avrdı negatıf cıktı ama

Günün de yapsaydın cnm yada geçince baktım aynaya bende damar falan yoktu ama illada damar cıkıcak değil yani tatlım herkezin bir olmaz veya gebeliğin daha ilerki haftalarında çıkar dur bakalım bir regln geçsin inş. vardır bebiş akıntıya gelince benimde öyle akıntım yok bir iki damla geldi bugun hadi hayırlısı ne çıkıcaksa çıksın yaa olmadı gelsin kırmızılar phofffff:18:

tulınım uzulme sakın herseyın hayırlısını ıstedık..sıkma tatlı canını bılıyorum elde degıl uzulmemk ama ne yaplım rabbım nasıp edecek bu arad galıba bende hasta olacgım galıba degıl olucam.....

:))kırmızılar gelmez ıns da sıra sende furtadoo benım bat 9 ama hasta olacagım bel kemıgım resmen ıkıye ayrılı bellı adte belırtsı bu ama cok erken basladı hasta olunca belım bu sekılde kotu agrıyodu..bı hafta oncesı basdı bende....

Cnm bu akşam test yapıyorum ben haber veririm negatif cıkıcak hadi adet yerini bulsun Cnm sende dur bakalım bel ağrın olması normal gebeliktede oluyormuş hatta adet olucak sanıyorsun yanıltıyor hamiş çıkıyorsun öyle oluyormuş hemen ümitsizliğe kapılma dicem ama bunu benmi diyorum pehh

furtadocum benım evde tetsım vardı ve onun varlıgı batıyodu aban aklım hep ondaydı yaptım kurtuldumbıde nebılım umutlanmak ıstemıyorum bosuna hanı olmucaksa beklemıyım bosuna umutlanmıyım dıyede yaptım negatıfı gördüm rahatladım varsada bısey sürprız olsun ama yoktur o damar olayına gelınce erken gebelık belırtılerındenmıs oda bende görünce sasırmsıtm sonrad dedım yoksa bu vardıda benmı yenı gördüm dıye sordum akıntı benım sımdı kuru dönem yarın tekrar ıslaklık olacak sekılde bollasması lazım hamıleysem senınde bugün batınsa akıntının cok olması lazım hamıleysen süreklı ıslaklık halı olması alzım sıvı bol bol akıntı olması lazım ama tabı herkeste aynı olmayabılıyor dıyoruz ya en ıısı sadece beklemek

:))oyle oluyo ınsan kendıne gelınce butun umudunu yıtıryo ama yok ya bende hanı adet oldugunda o bel agrsı var ya asgrımı sancı bel kemıgı ıkı ayrılırya aynen o aygrıyo yasıyorum suan bıraz erken basladı galıba bende dıger maclara kalcagım:)senden de hayırlı haberler beklıyoruz tatlım.....

bende testı yapıp yattım tekrar uyudum ne rüyalar gördüm tekrar bakıyorum teste ıkı cızgı olmus yok test kırılmıs catlamıs fln neler neler benım gıbı akıllısıda varmıdır sen uykunu böl kalk test yap boz moralı sabah sabah yat uyu sonra tekrar kabuslar gör sabahta kalktım dıyorum acaba kalkıp test yapmama fln rüya olabılırmı belkı rüyadır avutayım dedım olmadı cünkü o tek cizgili test dolapta duruyodu rüya degıl hehe ben burdayım dıyordu:2:

Dimi test evdeyken yapmamak mümkünmü bende olsam yapardım vallahi iyi yapmışsın cnm benim eşimde 5 gibi gelcek bende aldıysa hemen yapacağım inş. Belirtilere gelincede vallahi ben belirtilere kulak asmamaya çalışıyorum tatlım var veya yok amaaaaan sıkıldım çünkü artık açıkcası eğer bu ayda kırmızı kart yersem olurunu bırakıcağım artık haklı olarak

hatunlarda ne kocalar var bizimki çay servisi yapıyor diye gurur duyuyordum
demek yemek yapıyo valla iyiymiş
:)) benimki ithal hayatım ondan yani:))

İnşallah gelmez kırmızılar tatlım , çift çizgiyi görürsün testte

Ebrucum, inşallah hamişsindir ama bu belirtilere takılma.. tülinin göğüsler öyle olmuştu ama görmüş sanırım kırmızıları, regl başlayacağı gün benim de akıntım, sürekli bir ıslaklık hissi vs oldu dediğin gibi ama o da fıs çıktı.. kimin vücudu ne tepki verecek bilmiyoruz, o yüzden üzerine çok düşünmemek lazım bu beirtilerin..

Son düzenleme:
İnşallah gelmez kırmızılar tatlım , çift çizgiyi görürsün testte

İnş. tatlım sağol ama sanmıyorum hayırlısı bu arada kızlar benim test işi yarına kaldı nöbetçi eczane uzakta varmış eşiminde işi bitmemiş yarın alırız dedi bende tmm dedim hayırlısı:18:

geç olsun pozitif olsun tatlım:) daha iyi hem yarın bütün kızlarda burda olur beraber kutlarız inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…