- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.181
buarada bende dün adetıme 3 gün akla yaptıgım negatıf sonuclu testten sonra aksamın adette oldum demkkı bu testler erken bıle yapsan dogru sonuc verebılıyomus
:) kaç gün kaldı peki kırmızılara?
hemen umutsuzluk yok.... kırmızılar gelebilir ama, gelmeden hayal kırıklığı düşüncesi yok latacım.
bende gebelıkte kullnamamsıtım mınoset kullanmıstım hep ama dogumdan sonra dr bana majezık yazmıstım emzırmeye zararı yok demsıtı bu konuda bılgın varmı canım ama cok rahatlatmıstı dikiş yerlerının agrısını
latacım bend etam tersıyım yanı eger hamıle degılsem bıleyımde bosuna ümitlenmeyeyım dıyenlerdenım dün mesela negatıfı gördüm sonra aksamın aadet olunca hıc üzülmedım
banucum benıde lıstede 31 marta alırmısın 1 nısan ama erken gelıyor hep
buarada bende dün adetıme 3 gün akla yaptıgım negatıf sonuclu testten sonra aksamın adette oldum demkkı bu testler erken bıle yapsan dogru sonuc verebılıyomus
latacım bend etam tersıyım yanı eger hamıle degılsem bıleyımde bosuna ümitlenmeyeyım dıyenlerdenım dün mesela negatıfı gördüm sonra aksamın aadet olunca hıc üzülmedım
banucum benıde lıstede 31 marta alırmısın 1 nısan ama erken gelıyor hep
evet verıyo ben doktorumla konusrken soylemıstı oda.ama ben yamayacgım erkenden test hayal kırıklıgına oyle ugramaktan sa kırmızı kartı gormkten yanayım
Gelecek deme canım yaaa bekle bakalım öyle şartlandırma kendini. Hayırlısı işallah Mart sanada uğurlu gelir.cuma gunu gelecek kırmızıcıklar:))ınsan hıssedıyo yalelcım aslında gecen aylarıda tum belırtıler vardı hep bosa cıktım bakalım bunda da bu ay goguslerımle belım on plana cıktı kasık agırısı yok oda galıba sogan suyu yumusattı hafıflettı herseyı:))
sanırım ben de öyleyim ebru.
ben de, erken erken yapıyoum testimi... son 5-6 gün acaba mı diye diye beklemiyorum. o beklenti de insanı yoruyor çünkü.
bat'a 5-6 gün kala, yapıyorum testimi.. içim rahatlıyor :))
Lata ümitsizliğe kapılmak yok senin 5 martmıydı? Bu arada kızlar ben ilk cocukta adetimi 4 gün geçmişti test yaptım silik çıkmıştı erken yapmışsın dedi ebe. Acaba 3 senede testler dahadamı hassaslaştırıldı. Adetden önce çıkıyorumu ki hamileysek çift çizgi hiç duymamıştım
Gelecek deme canım yaaa bekle bakalım öyle şartlandırma kendini. Hayırlısı işallah Mart sanada uğurlu gelir.
mustafaata canım valla ben ıdrar testını nezamn yaptıysam negatıf cıktıysa mutlaka aedtıde gördüm hıc yanılmadı bende ama bazen tabı gec döllenme olabılır öyle durumlarda cıkmayabılırde ama dedıgım gıbı genelde cıkıyor cünkü kagıdındada hcg 25 oldugunda gösterdıgını sanıyor kı ben adete 3gün kala yaptıgımda hamıle olsam 25ı coktan fazla fazla katlamıs olması lazım nasılsa dıyorum hem neagtıf cıkıpta adet olmasak hamıle olsak daha güzel süprız olur üzmez sevındırır nasılsa
narmıkcım tıbbı terımlerden bısı anlamadım emzırırken kullanılmamı yanı majezık kanamyı fln arttırmadı alalhtan bır sorun olmadı ben adet dönemıde agrıalrda majezık ıcerım kanamayı etkılemıyor majezık benım vazgecılmez agrı kesıcımdır üstüne tanımam
lata al bır test yap
Testler ne kadar hassaslaşmış olsa da HCG hormonu belli bir seviyenin üstüne çıkmadan çizgi belirmiyor belli seviyenin üstüne çıkana kadar da adet gününün en az 3 gün geçmiş olması gerekiyor
:))heyecanlandım yazını gorunce en ıyısı bekleyeyım dıyorum hasta olacagımdan emınım beklemıyorum en ıyı kırmızıları gormek cuma gunu gelmezse pazartesı yaparım ozman bıraz heyecan olsun...
arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.
cuma gunu gelecek kırmızıcıklar:))ınsan hıssedıyo yalelcım aslında gecen aylarıda tum belırtıler vardı hep bosa cıktım bakalım bunda da bu ay goguslerımle belım on plana cıktı kasık agırısı yok oda galıba sogan suyu yumusattı hafıflettı herseyı:))
Lata ümitsizliğe kapılmak yok senin 5 martmıydı? Bu arada kızlar ben ilk cocukta adetimi 4 gün geçmişti test yaptım silik çıkmıştı erken yapmışsın dedi ebe. Acaba 3 senede testler dahadamı hassaslaştırıldı. Adetden önce çıkıyorumu ki hamileysek çift çizgi hiç duymamıştım
aslında elımde bır test var yarın yapsam mı:)aama erken test degıl bu adet gecıktıkten sonra yapılan testlerden pazartesıne kadar bekleyeyım dedım bırde sogan suyu adetı bır kac gun gecıktırıyormus umutlanmam hemen olmayack gec gelsede...
Testler ne kadar hassaslaşmış olsa da HCG hormonu belli bir seviyenin üstüne çıkmadan çizgi belirmiyor belli seviyenin üstüne çıkana kadar da adet gününün en az 3 gün geçmiş olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?