Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

buarada bende dün adetıme 3 gün akla yaptıgım negatıf sonuclu testten sonra aksamın adette oldum demkkı bu testler erken bıle yapsan dogru sonuc verebılıyomus

Kırmızıyı gördün demek Allah öbür aya nasip etsin işallah canım ya. Bu arada doğru sonuç konusunda katılamıyorum hamile olsaydın ve pozitif çıksaydı evet doğru sonuç veriyor diyebiliriz ama senen durumunda negatif çıkması erken sonuç veriyor diye bir sonuca varamayız bilmiyorum anlatabildimmi. Testlerin erken sonuç verdiğini sadece bir yolla öğrene biliriz o da adete 3 gün kala test pozitif çıkarsa diye düşünüyorum.

:) kaç gün kaldı peki kırmızılara?

hemen umutsuzluk yok.... kırmızılar gelebilir ama, gelmeden hayal kırıklığı düşüncesi yok latacım.

cuma gunu gelecek kırmızıcıklar:))ınsan hıssedıyo yalelcım aslında gecen aylarıda tum belırtıler vardı hep bosa cıktım bakalım bunda da bu ay goguslerımle belım on plana cıktı kasık agırısı yok oda galıba sogan suyu yumusattı hafıflettı herseyı:))

Flurbiprofen'in kanama süresini uzatmadığı bildirilmiş olmasına rağmen, özellikle anormal kanama potansiyeli bulunan hastalarda dikkatli olunmalıdır. Hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalarda Flurbiprofen'in teratojenik etkisinin bulunmadığı gösterilmiş olmasına rağmen insanlar üzerindeki çalışmaların yetersizliğinden dolayı Flurbiprofen'in hamilelerde kullanılması tavsiye edilmez. Prostaglandin inhibitörü ilaçların yeni doğanlar üzerindeki olası yan etkileri nedeniyle Flurbiprofen'in laktasyonda kullanılması tavsiye edilmez.
Flurbiprofenin çocuklarda etkinliği ve güvenilirliği ile iligli henüz yeterli bulgu yoktur. Bu yüzden çocuklarda kullanılması tavsiye edilmez.
Flurbiprofenin gebelik kategorisi C fakat 3. trimesterde D'dir.
Flurbiprofenin araç ve makine kullanımı üzerine etkileri araştırılmamıştır fakat farmakodinamik profili göz önüne alınarak bir etki oluşturması beklenmez.... diyor canım

Son düzenleyen: Moderatör:

sanırım ben de öyleyim ebru.
ben de, erken erken yapıyoum testimi... son 5-6 gün acaba mı diye diye beklemiyorum. o beklenti de insanı yoruyor çünkü.
bat'a 5-6 gün kala, yapıyorum testimi.. içim rahatlıyor :))

buarada bende dün adetıme 3 gün akla yaptıgım negatıf sonuclu testten sonra aksamın adette oldum demkkı bu testler erken bıle yapsan dogru sonuc verebılıyomus

Gerçi benim tedaviyleydi ama ilk bebeklerime adete 2-3 gün kala,bu bebeklerime de adete 6 gün kala basit idrar testleri ile öğrenmiştim hamileliğimi..

aslında haklsın bılmıyorum ebru yoruldum sankı daha cok benım ıcın bu kelımeyı kullanmak cok erken bılıyorum ama sevkım ıstegım kırılıyo sonra toparlanıyorum aslında ama ne yapacgız allah buyuktur bunda da bır hayır var dıyebılıyorumm

evet verıyo ben doktorumla konusrken soylemıstı oda.ama ben yamayacgım erkenden test hayal kırıklıgına oyle ugramaktan sa kırmızı kartı gormkten yanayım

Lata ümitsizliğe kapılmak yok senin 5 martmıydı? Bu arada kızlar ben ilk cocukta adetimi 4 gün geçmişti test yaptım silik çıkmıştı erken yapmışsın dedi ebe. Acaba 3 senede testler dahadamı hassaslaştırıldı. Adetden önce çıkıyorumu ki hamileysek çift çizgi hiç duymamıştım

Gelecek deme canım yaaa bekle bakalım öyle şartlandırma kendini. Hayırlısı işallah Mart sanada uğurlu gelir.

mustafaata canım valla ben ıdrar testını nezamn yaptıysam negatıf cıktıysa mutlaka aedtıde gördüm hıc yanılmadı bende ama bazen tabı gec döllenme olabılır öyle durumlarda cıkmayabılırde ama dedıgım gıbı genelde cıkıyor cünkü kagıdındada hcg 25 oldugunda gösterdıgını sanıyor kı ben adete 3gün kala yaptıgımda hamıle olsam 25ı coktan fazla fazla katlamıs olması lazım nasılsa dıyorum hem neagtıf cıkıpta adet olmasak hamıle olsak daha güzel süprız olur üzmez sevındırır nasılsa
narmıkcım tıbbı terımlerden bısı anlamadım emzırırken kullanılmamı yanı majezık kanamyı fln arttırmadı alalhtan bır sorun olmadı ben adet dönemıde agrıalrda majezık ıcerım kanamayı etkılemıyor majezık benım vazgecılmez agrı kesıcımdır üstüne tanımam

aslında elımde bır test var yarın yapsam mı:)aama erken test degıl bu adet gecıktıkten sonra yapılan testlerden pazartesıne kadar bekleyeyım dedım bırde sogan suyu adetı bır kac gun gecıktırıyormus umutlanmam hemen olmayack gec gelsede...

ıns tatlımm benım bat 9 cuma gunu bu ay bırde sogan suyu yapmtım ben gec kalabılırmıs kanamam bılmıyorum tatlım gogus agrısı ve bel agrsından oluyorum suan....hasta olacagım bu agrılar neyın sebebı olabılır gelıyorum dıyor ıste;:))

Bak bu konuda süpersin evet güzel süpriz olur.

Testler ne kadar hassaslaşmış olsa da HCG hormonu belli bir seviyenin üstüne çıkmadan çizgi belirmiyor belli seviyenin üstüne çıkana kadar da adet gününün en az 3 gün geçmiş olması gerekiyor

Testler ne kadar hassaslaşmış olsa da HCG hormonu belli bir seviyenin üstüne çıkmadan çizgi belirmiyor belli seviyenin üstüne çıkana kadar da adet gününün en az 3 gün geçmiş olması gerekiyor

Bende öyle biliyorum ama kafam karışmadı değil. Acaba ebrunun bahsettiği bizim bildiğimiz klasik teslkerden değilmi diye düşünüyorum.

Bekle canım sen bence 4 gün var daha sonra birde hamişken negatif görürsen boşuna üzülmüş olursun. O kadar sabır ettik 4 gün daha sabır edelim dimi. Garantiye alalım :) İşallah hamişsindir yaaaa Şu mart ayında hepimiz pozitif görsek olmazmı yaaaaaa

tamam, gelse de hoş.. gelmese de... gelen kırmızılar da bizim yabancımız değiller, çekinecek bişey yok :)))
şu soğan suyunu iyice kafama kazıdın lata, yapıcam ben de bu ay nasipse.

canım 3 senede mi oldu, daha evvel de var mıydı bilemiyorum ben.
ama son 2 senedir, sürekli (oldukça sık diyebilirim) erken gebelik testi kullanıyorum ben. adet gecikmesine gerek yok. hatta 6-7 gün önce, yani tam rahime yerleşme olduktan sonra, gebelik varsa eğer, pozitif veriyor muhakkak. gebelik yoksa, negatif görünce, tamamdır diyorum.

erken gebelik testi değilse, normal prediktör gibi bişeyse.. ne marka olduğu önemli değil.. üstünde erken gebelik testi olduğu yazmıyorsa... erken yapma. adetin geçsin, 2 gün sonra yap. yoksa o normal dönem gebelik testleri, bhcg 1000 seviyesine gelmeden, idrarda yakalayamıyorlar. dolayısıyla, yanlış negatif sonuç verebilirler.

aynen öyle.. minimum 2 gün geçecek, normal gebelik testlerini kullanmak için.
erken gebelik testi kullanıyorsanız, beklenen adet gününüzden 1 hafta önce uygulayarak, sonuç alabilirsiniz. pozitif hata vermez, negatifse ve eğer şüpheniz varsa 2 gün sonra tekrarlayabilirsiniz.

ama ben hiç tekrarlamadım şimdiye kadar. şüpheli olduğum ay, 5-6 gün kala yaptım hep. pozitif gördüysem dopru çıktı.. negatif gördüysem kırmızıları gördüm ay sonunda. hiç yanılmadı yani testler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…