- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.201
arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.
arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
HAYIRLI OLSUN CANIM :) KASIM ANNELERİNE BEKLERİZZ :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/508080-2012-kasim-anneleri-paylasim-alani.html
hadi bakalım... şu listedeki hamişlerin sayısının artmasını bekliyoruuuzzzz...
allahım duy sesimiziiii.... :)))
ay-she :)) valla avını bekleyen avcı gibisin :)))
hemen görüp kaptın hamişimizi :)))
allah hepinize sağlıklı hamilelik ve sonrasında sağlıklı bebeler nasip etsin arkadaşım
ay-she :)) valla avını bekleyen avcı gibisin :)))
hemen görüp kaptın hamişimizi :)))
allah hepinize sağlıklı hamilelik ve sonrasında sağlıklı bebeler nasip etsin arkadaşım
Amiiiiiiiiiiiiiiin yalelcim:))
mustafaata canım valla ben ıdrar testını nezamn yaptıysam negatıf cıktıysa mutlaka aedtıde gördüm hıc yanılmadı bende ama bazen tabı gec döllenme olabılır öyle durumlarda cıkmayabılırde ama dedıgım gıbı genelde cıkıyor cünkü kagıdındada hcg 25 oldugunda gösterdıgını sanıyor kı ben adete 3gün kala yaptıgımda hamıle olsam 25ı coktan fazla fazla katlamıs olması lazım nasılsa dıyorum hem neagtıf cıkıpta adet olmasak hamıle olsak daha güzel süprız olur üzmez sevındırır nasılsa
narmıkcım tıbbı terımlerden bısı anlamadım emzırırken kullanılmamı yanı majezık kanamyı fln arttırmadı alalhtan bır sorun olmadı ben adet dönemıde agrıalrda majezık ıcerım kanamayı etkılemıyor majezık benım vazgecılmez agrı kesıcımdır üstüne tanımam
bitirdin mi işlerini?
ben şimdi bi kahve molası vericem kendime... bir de sigara yanında maalesef.
sonra da ütüler beni bekliyor.
öptüm sizi kızlar.
selam kızlar merhaba ben diğer topiktede vardım ama sonuç hüsran olunca bırakmıştım bu işleri..ama yinede insan kopamıyor bazı şeylerden..
bende martta bekliyorum bebiş benide alın aranıza :)
Bekle canım sen bence 4 gün var daha sonra birde hamişken negatif görürsen boşuna üzülmüş olursun. O kadar sabır ettik 4 gün daha sabır edelim dimi. Garantiye alalım :) İşallah hamişsindir yaaaa Şu mart ayında hepimiz pozitif görsek olmazmı yaaaaaa
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin ohhhh ohhhh bebiş yoldaaaaaaaaarkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.
tamam, gelse de hoş.. gelmese de... gelen kırmızılar da bizim yabancımız değiller, çekinecek bişey yok :)))
şu soğan suyunu iyice kafama kazıdın lata, yapıcam ben de bu ay nasipse.
canım 3 senede mi oldu, daha evvel de var mıydı bilemiyorum ben.
ama son 2 senedir, sürekli (oldukça sık diyebilirim) erken gebelik testi kullanıyorum ben. adet gecikmesine gerek yok. hatta 6-7 gün önce, yani tam rahime yerleşme olduktan sonra, gebelik varsa eğer, pozitif veriyor muhakkak. gebelik yoksa, negatif görünce, tamamdır diyorum.
erken gebelik testi değilse, normal prediktör gibi bişeyse.. ne marka olduğu önemli değil.. üstünde erken gebelik testi olduğu yazmıyorsa... erken yapma. adetin geçsin, 2 gün sonra yap. yoksa o normal dönem gebelik testleri, bhcg 1000 seviyesine gelmeden, idrarda yakalayamıyorlar. dolayısıyla, yanlış negatif sonuç verebilirler.
aynen öyle.. minimum 2 gün geçecek, normal gebelik testlerini kullanmak için.
erken gebelik testi kullanıyorsanız, beklenen adet gününüzden 1 hafta önce uygulayarak, sonuç alabilirsiniz. pozitif hata vermez, negatifse ve eğer şüpheniz varsa 2 gün sonra tekrarlayabilirsiniz.
ama ben hiç tekrarlamadım şimdiye kadar. şüpheli olduğum ay, 5-6 gün kala yaptım hep. pozitif gördüysem dopru çıktı.. negatif gördüysem kırmızıları gördüm ay sonunda. hiç yanılmadı yani testler.
selam kızlar merhaba ben diğer topiktede vardım ama sonuç hüsran olunca bırakmıştım bu işleri..ama yinede insan kopamıyor bazı şeylerden..
bende martta bekliyorum bebiş benide alın aranıza :)
Allah sağlıkla kucaklamak nasib etsin canım :)arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.
tamam, gelse de hoş.. gelmese de... gelen kırmızılar da bizim yabancımız değiller, çekinecek bişey yok :)))
ama son 2 senedir, sürekli (oldukça sık diyebilirim) erken gebelik testi kullanıyorum ben. adet gecikmesine gerek yok. hatta 6-7 gün önce, yani tam rahime yerleşme olduktan sonra, gebelik varsa eğer, pozitif veriyor muhakkak. gebelik yoksa, negatif görünce, tamamdır diyorum.
erken gebelik testi değilse, normal prediktör gibi bişeyse.. ne marka olduğu önemli değil.. üstünde erken gebelik testi olduğu yazmıyorsa... erken yapma. adetin geçsin, 2 gün sonra yap. yoksa o normal dönem gebelik testleri, bhcg 1000 seviyesine gelmeden, idrarda yakalayamıyorlar. dolayısıyla, yanlış negatif sonuç verebilirler.
erken gebelik testi kullanıyorsanız, beklenen adet gününüzden 1 hafta önce uygulayarak, sonuç alabilirsiniz. pozitif hata vermez, negatifse ve eğer şüpheniz varsa 2 gün sonra tekrarlayabilirsiniz.
ama ben hiç tekrarlamadım şimdiye kadar. şüpheli olduğum ay, 5-6 gün kala yaptım hep. pozitif gördüysem dopru çıktı.. negatif gördüysem kırmızıları gördüm ay sonunda. hiç yanılmadı yani testler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?