Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Güncel Mart Listesi...

Hamişlerimizin gözü aydın, bekleyenlere bol şans..

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...

ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
yasamım = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

Son düzenleme:
arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.

SÜPEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR

allah sağlıkla doğurup kokladığın günü de görmeyi nasip etsin arkadaşım.
İnşallah güzel, keyifli bir hamilelik geçirirsin... sonunda da göbüşündeki yavrunu göğsüne alırsın...

darısı bekleyen bizlerin başına inşallah..

ay-she :)) valla avını bekleyen avcı gibisin :)))
hemen görüp kaptın hamişimizi :)))

allah hepinize sağlıklı hamilelik ve sonrasında sağlıklı bebeler nasip etsin arkadaşım

Ahahahahahaha valla öyle ama di mi:)) dur ayol ay-she kız bi bize yazsın belirtilerini falan ki önümüzdeki ay paranoyakça kendimizde arayalım, sonra gider kasım anneleri topiğine:))))

ay-she :)) valla avını bekleyen avcı gibisin :)))
hemen görüp kaptın hamişimizi :)))

allah hepinize sağlıklı hamilelik ve sonrasında sağlıklı bebeler nasip etsin arkadaşım

Ahahahahahaha valla öyle ama di mi:)) dur ayol ay-she kız bi bize yazsın belirtilerini falan ki önümüzdeki ay paranoyakça kendimizde arayalım, sonra gider kasım anneleri topiğine:))))

Önerilmiyor yani canım....

selam kızlar merhaba ben diğer topiktede vardım ama sonuç hüsran olunca bırakmıştım bu işleri..ama yinede insan kopamıyor bazı şeylerden..

bende martta bekliyorum bebiş benide alın aranıza :)

bitirdin mi işlerini?

ben şimdi bi kahve molası vericem kendime... bir de sigara yanında maalesef.

sonra da ütüler beni bekliyor.

öptüm sizi kızlar.

Ohhh sefan olsun tatlım ve kolay gelsin:) ben az önce yaptım o işi:) Görüşürüüüüüz..

selam kızlar merhaba ben diğer topiktede vardım ama sonuç hüsran olunca bırakmıştım bu işleri..ama yinede insan kopamıyor bazı şeylerden..

Gel tatlım gel, hoşgeldin:) bağımlılık gibi gerçekten burası:) Marta yüzün güler inşallah.. Nedir bat tarihi? ben listecibaşıyımda burda:))

ne guzel olur tatlım gonuller hep bunu ıstıyor da bende bekleyeyım dıyorum haftaya bugun yapacagım egerkı kırımızı kartı gormezsem..

arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin ohhhh ohhhh bebiş yoldaaaaaaaa

Aaaaaaaa tamam benim erken hamilelik teslerinden haberim yoktu ben normallerinden bahsediyordum. Süpermişşşşşşş eeeee kızlar cahillik başa bela Peki bu erken hamilelik testlerini eczaneden isterken erken hamilelik testi isityorum mu diyoruz? Yada marka falan söylermisiniz....

Hoşgeldin canım evet insan merak ediyor ne oldu ne bitti diye siteye girmeden yapamıyor

Allah sağlıkla kucaklamak nasib etsin canım :)

ben de wondfo marka sıradan ucuz bir test kullanmıştım..strip şeklinde..ikinci çizgi hemen çıkmıştı silik bir şekilde...hatta acaba yanılıyormuyum diye bir sürü de test yapmıştım aynı marka..hatta kanamam da vardı üstelik..erken adet olduğumu düşünmüştüm..testte pozitifi gördükten sonra ertesi gün kan tahlilinde anca 37 idi beta hcg sonucum...adetime 2-3 gün vardı..

Son düzenleyen: Moderatör:

evet yalelcım elımdekı adet gununuz gectıkten sonra uygulayınız dıyor en ıyı beklemek beklıcem dedgın gıbı kırmızı kartlar bzım yabancımız degıl e onlarda gelsınde soyle 9 ay musade etseler olmazmı:))

sogan suyunu da yap ya saglıklı bırsey benım annemde oksure grıp e ıyı gelıyor dıye yapardı benım kuzende bekarken sogan suyunu adet sancısı ıcın yapmıstı walla gecmıstı kızı okulu falan dınlemıyordu yatardı...o gun konusyorum unıversıteye kadar cok kotu gunler gecırdım dıyor. sogan suyunu ıctıkten sonra acıldım dedı kız denemekte fayda var bende gordum faydasını kokulu nasıllll akıntım oldu anlatamam (AFEDERSIN ) yanı tuvalete oturuyordum dusecek sekıldeyıdı demkkı bende varmı ıltıhap ve bende adt sancısı var evlendgım halde hala devam edıyor cok kotu adet sancısı cekıyorum bakalım bu ay bazı degısklıkler olacakmı var yok degıl aslında ama beklıyorum baska neler gorecegım adetde olsam cok sancılı olacakmıyım cunku her ay en az adet donemı 3 agrı kesıcı kullanıyordum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…