- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.221
selam tatlım nisana inşallah demişsin inşallah bakalım....bu arada tüm arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim...üzüldüm illaki önüne geçemedim ama başka rahatsızlıklarıda regliyle beraber yaşayınca canımın acısına unuttum herseyi iyi olmaya çalışıyorum dinleniyorum.. Masamda öle mal mal oturuyorum yazdıklarınızı okuyorum...bu ay herseye baştan başlayacam ilaçlar yumurtlama oldumu çatladımı vs. Ama bunlarda güzel heyecanlar benimde eşimin sipermiyogram testi yapılacak adetimin geçmesini bekliyorum önce güzel bir ilişki ardından 3 gün sonrada teste yollayacam adamı...tarih düzenlemesi yapacam eşimin seyahat programını belirleyecez bana göre umarım hersey yolunda gider ,, hepiniz çok özel ve çok güzel insanlarsınız ... Buradaki herkesin hersey gönlüne göre olsun inşallah..tekrar ve ısrarla söylüyorum belirtilere takılmayın lütfen... Ben herseyi fazla fazla yaşamıştım bu ay demekki belirti kabul edilebilecek reaksiyonlar değilmiş ,üzülmemeniz adına ...güncel mart listesi...
Hamişlerimizin gözü aydın, bekleyenlere bol şans..
Derda_ = hamileeee
Beysal = hamileeeee
Nersan = hamileeee
Ramrod = hamileeee
Buca2006 = hamileeee...
Ahirimsin_s = 1 mart
blgts = 1 mart
kandilll = 2 mart
7verengul = 3 mart
simsiyah83 = 4 mart
furtadoo = 5 mart
berceste = 5 mart
aeroplain = 5 mart
ruveyda12 = 5 mart
kullanilmayannick = 6 mart
tulins = 6 mart nisana inşallah..
Ay_nur = 6 mart
gunes8 = 6 mart
mukut31 = 7 mart nisana inşallah..
Berrak = 8 mart
elvan_byz = 8 mart
pozitifenerji = 8 mart
yasamım = 8 mart
lata = 9 mart
gulden59 = 9 mart
yasenyasar = 9 mart
vitamin87 = 9 mart
nurdansvs = 10 mart
yaprak15 = 10 mart
vanillia = 10 mart
yalel = 11 mart
oflu = 11 mart
narmik = 11 mart
tuhfe = 11 mart
emos_musti = 11 mart
goonnca = 12 mart
elabebek = 13 mart
haver87 = 13 mart
okkesa = 14 mart
ness66 = 15 mart
siyahkugu = 15 mart
elifyesiller = 15 mart
mustafaata = 15 mart
ilkbhr = 16 mart
edaerdugan = 17 mart
kara_gül = 17 mart
nariko = 18 mart
kadriye_33 = 18 mart
sesise = 19 mart
meriyyy = 19 mart
fulyaky = 20 mart
esra9923 = 21 mart
ebneha = 22 mart
h_n86 = 22 mart
kelam = 23 mart
ozlem2334 = 24 mart
manolyax = 24 mart
ozgezeren = 26 mart
canommmm = 26 mart
nesedavut = 24 mart
hazelrose = 24 mart
belus = 24 mart
dalin26 = 24 mart
yazçiçeği = 25 mart
pinarosm = 25 mart
hayal_hayal = 28 mart
melzanur = 30 mart
banu_k = 30 mart
9ay = 30 mart
ayseem = 30 mart
hayatcokzor = 30 mart
ebru_1907 = 31 mart
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat
arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.
Ohhh sefan olsun tatlım ve kolay gelsin:) ben az önce yaptım o işi:) Görüşürüüüüüz..
Aaaaaaaa tamam benim erken hamilelik teslerinden haberim yoktu ben normallerinden bahsediyordum. Süpermişşşşşşş eeeee kızlar cahillik başa belaPeki bu erken hamilelik testlerini eczaneden isterken erken hamilelik testi isityorum mu diyoruz? Yada marka falan söylermisiniz....
evet yalelcım elımdekı adet gununuz gectıkten sonra uygulayınız dıyor en ıyı beklemek beklıcem dedgın gıbı kırmızı kartlar bzım yabancımız degıl e onlarda gelsınde soyle 9 ay musade etseler olmazmı:))
sogan suyunu da yap ya saglıklı bırsey benım annemde oksure grıp e ıyı gelıyor dıye yapardı benım kuzende bekarken sogan suyunu adet sancısı ıcın yapmıstı walla gecmıstı kızı okulu falan dınlemıyordu yatardı...o gun konusyorum unıversıteye kadar cok kotu gunler gecırdım dıyor. sogan suyunu ıctıkten sonra acıldım dedı kız denemekte fayda var bende gordum faydasını kokulu nasıllll akıntım oldu anlatamam (AFEDERSIN ) yanı tuvalete oturuyordum dusecek sekıldeyıdı demkkı bende varmı ıltıhap ve bende evlendgım halde cok kotu adet sancısı cekıyorum bakalım bu ay bazı degısklıkler olacakmı var yok degıl aslında ama bekleyıp gorecegım....
merhaba banucum batım 12 mart çok az kaldı pek ümidim yok ama bekliyorum işte yinede
selam tatlım nisana inşallah demişsin inşallah bakalım....bu arada tüm arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim...üzüldüm illaki önüne geçemedim ama başka rahatsızlıklarıda regliyle beraber yaşayınca canımın acısına unuttum herseyi iyi olmaya çalışıyorum dinleniyorum.. Masamda öle mal mal oturuyorum yazdıklarınızı okuyorum...bu ay herseye baştan başlayacam ilaçlar yumurtlama oldumu çatladımı vs. Ama bunlarda güzel heyecanlar benimde eşimin sipermiyogram testi yapılacak adetimin geçmesini bekliyorum önce güzel bir ilişki ardından 3 gün sonrada teste yollayacam adamı...tarih düzenlemesi yapacam eşimin seyahat programını belirleyecez bana göre umarım hersey yolunda gider ,, hepiniz çok özel ve çok güzel insanlarsınız ... Buradaki herkesin hersey gönlüne göre olsun inşallah..tekrar ve ısrarla söylüyorum belirtilere takılmayın lütfen... Ben herseyi fazla fazla yaşamıştım bu ay demekki belirti kabul edilebilecek reaksiyonlar değilmiş ,üzülmemeniz adına ...
selam tatlım nisana inşallah demişsin inşallah bakalım....bu arada tüm arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim...üzüldüm illaki önüne geçemedim ama başka rahatsızlıklarıda regliyle beraber yaşayınca canımın acısına unuttum herseyi iyi olmaya çalışıyorum dinleniyorum.. Masamda öle mal mal oturuyorum yazdıklarınızı okuyorum...bu ay herseye baştan başlayacam ilaçlar yumurtlama oldumu çatladımı vs. Ama bunlarda güzel heyecanlar benimde eşimin sipermiyogram testi yapılacak adetimin geçmesini bekliyorum önce güzel bir ilişki ardından 3 gün sonrada teste yollayacam adamı...tarih düzenlemesi yapacam eşimin seyahat programını belirleyecez bana göre umarım hersey yolunda gider ,, hepiniz çok özel ve çok güzel insanlarsınız ... Buradaki herkesin hersey gönlüne göre olsun inşallah..tekrar ve ısrarla söylüyorum belirtilere takılmayın lütfen... Ben herseyi fazla fazla yaşamıştım bu ay demekki belirti kabul edilebilecek reaksiyonlar değilmiş ,üzülmemeniz adına ...
olsun.. umudun olmasa da, muhabbet ederiz :)
beraber bu ayki kırmızıları atlatırız, bi sonraki ayın kırmızılarının gelmemesi için, meleklerimizin gelmesi için dua ederiz...
merhaba banucum batım 12 mart çok az kaldı pek ümidim yok ama bekliyorum işte yinede
İnşallah yanılıyorsundur ama olurda gelirse kırmızılar dert etme, yalelin dediği gibi muhabbet ede ede bir sonraki dönemi bekleriz beraberekliyorum listeye..
yalel, sende salla boşver ütüyü falan, benim de bugün yapmam gerekenler vardı ama bi ortalığı toplayı bi çarşafları attım makineye bitirdim, yapasım yok hiç bugün:))) Kociş erkenci bu hafta zaten, onu bekliyorum, işler de eksik kalsın bu hafta azıcık:)
evet gerçekten ne kadar güzel olur :)
böyle sıcak bi karşılama beni çok mutlu etti :)
24 yaşındayım 8 aylık evliyim kızlar...3 aydır deniyoruz ama daha olmadı kızlar
Sevindim hem rahatsızlıklarının geçmesine hem de senin daha iyi olmana hayatım.. insan bir iki gün üzülüyor doğal olarak ama sonra ileriye bakıyor.. hayat bu durunca ilerlemiyor çünkü.. nisana inşallah dedim, inşallah da olur tülincim.. benim eşim de yarın gidiyor sipermiyogram testi için, hazır kırmızılar başlamışken bu boşluğu değerlendirelim dedik bizde.. inşallah güzel sonuçlarda alırız, kafamız rahatlar hiç olmazsa.. Bakalım ben de mart sonuna tuttu tuttu tumadı biliyorsun izmir planım var, artık mayısa kalır sanırım.. Belirti işi çok yanıltıcı, ben artık belirti falan aramamaya çalışcam kendimde, hayal kırıklığı daha büyük oluyor çünkü.. Sen de bir iki güne kadar tamamen toparlanırsın.. ama yılmak yok, dediğin gibi yeni ay yeniden başlamak lazım.. Seninle yüzyüze tanışmamış olsak da , çok seviyorum ben seni, gün gelecek bebişlerimizle izmirin sokaklarında gezeceğiz de beraber, çok inanıyorum ben buna:)
evet gerçekten ne kadar güzel olur :)
İnşallah yanılıyorsundur ama olurda gelirse kırmızılar dert etme, yalelin dediği gibi muhabbet ede ede bir sonraki dönemi bekleriz beraberekliyorum listeye..
yalel, sende salla boşver ütüyü falan, benim de bugün yapmam gerekenler vardı ama bi ortalığı toplayı bi çarşafları attım makineye bitirdim, yapasım yok hiç bugün:))) Kociş erkenci bu hafta zaten, onu bekliyorum, işler de eksik kalsın bu hafta azıcık:)
ağrım sancım henüz bitmedi ağrı kesicilerle ayakta duruyorum.. Tabiki geçecek kızlar en fazla iki gün sonra bomba gibi olurum..yarın zaten klomene başlıyorum tekrardan enerji o benim için...bende seni çok sevdim gerçekten....kesşnlikle bebişlerimle fink atacaz izmir sokaklarında bende bundan eminimm... çok sağol canım arkadaşım...sevindim hem rahatsızlıklarının geçmesine hem de senin daha iyi olmana hayatım.. Insan bir iki gün üzülüyor doğal olarak ama sonra ileriye bakıyor.. Hayat bu durunca ilerlemiyor çünkü.. Nisana inşallah dedim, inşallah da olur tülincim.. Benim eşim de yarın gidiyor sipermiyogram testi için, hazır kırmızılar başlamışken bu boşluğu değerlendirelim dedik bizde.. Inşallah güzel sonuçlarda alırız, kafamız rahatlar hiç olmazsa.. Bakalım ben de mart sonuna tuttu tuttu tumadı biliyorsun izmir planım var, artık mayısa kalır sanırım.. Belirti işi çok yanıltıcı, ben artık belirti falan aramamaya çalışcam kendimde, hayal kırıklığı daha büyük oluyor çünkü.. Sen de bir iki güne kadar tamamen toparlanırsın.. Ama yılmak yok, dediğin gibi yeni ay yeniden başlamak lazım.. Seninle yüzyüze tanışmamış olsak da , çok seviyorum ben seni, gün gelecek bebişlerimizle izmirin sokaklarında gezeceğiz de beraber, çok inanıyorum ben buna:)
latacım kesinlikle arkadaşının yaşadıkları doğru ben bundan sonra bu duruma daha özen gösterecem bu ay çok dolu yoğun bir ay geçiricem öyle planlar yapıyoruz... Herseyi unutacam kocacımla aşk dolu hafta sonları geçirecez ,, minik minik tatil kaçamakları yapacaz yumurtlama günlerimide böle heyecanlarla değerlendirmek istiyorum umarım işler bu duruma çok engel olmaz...:)::):):) hepinizde bunu yapın oyalayın kafanızı roman okuyalım bol bol kitaplar tavsiye edelim birbirimize mesela ben örgü örecem bu ay ip ve şiş alacam iş çıkışı..tulıncım aslında haklısın ben o gun bır hemsıre arkadasla konustum 1 yıl bebek bekledı en sonunda bır oglu oldu belırtılerı neler dı anlatsana dedım arkadsım aynen boyle soyledı her ay surda batman oldum kasıgım cekıldı o soyle boyle derken bır yıl cogun belırtılerı yasadgım halde bebek olamdı en sonunda bıraktım bırgun yemek yapıyorum aksama bır kokusu kestı megdem agzıma geldı resmen bı kac gun vardı adetıme de aman bekle bekle adet kanamam gelsın yok 10 gun bekledım evde test yaptım ılk basta cıft cızgı cıktı sonra hastaneme gelıp kan verdım hamıle old ogrendım dusun 1 yıl az bır zman degıl herseferınde kendımı dınledım ve hemen hemn tum hamılelık belırtılerını yasadım o ay bırsey hıssetedım ve hamıle old ogrendım yanı dedgın gıbı takılmamak lazım....
hersey gönlünce olsun canım burası herzaman sıcacıktır ... Hoşgeldin..evet gerçekten ne kadar güzel olur :)
inşallah yanılıyorsundur ama olurda gelirse kırmızılar dert etme, yalelin dediği gibi muhabbet ede ede bir sonraki dönemi bekleriz beraberekliyorum listeye..
Yalel, sende salla boşver ütüyü falan, benim de bugün yapmam gerekenler vardı ama bi ortalığı toplayı bi çarşafları attım makineye bitirdim, yapasım yok hiç bugün:))) kociş erkenci bu hafta zaten, onu bekliyorum, işler de eksik kalsın bu hafta azıcık:)
yavrum benim :)
dur daha bakalım sen.... yaşın 24.... daha çok gençsin. yolun çok başındasınız...
hiç dert etme, bekleme de kendi kendine... uğraşma da...
genceciksin.. hemen olur, takma kafaya... daha ne çok çocuk olur hatta sıra sıra...
ben 30'u devirdim çoktan.. hiç karamsar değilim. sen de umutu ol, ama kafaya takma. keyfine bak. korunmasız ilişkinin tadını çıkartın... ohhhh.. keyif sizde şimdi :))
salladım banu. yaptım bi yeşil çay, oturdum bilg. başına... hiç bir işin ucundan tutmadım bugün. canım istemiyor.
dün aldığım, 20 günlük kayınvalide ziyareti haberi beni oldukça hırpaladı :)))
yavrum benim :)
dur daha bakalım sen.... yaşın 24.... daha çok gençsin. yolun çok başındasınız...
hiç dert etme, bekleme de kendi kendine... uğraşma da...
genceciksin.. hemen olur, takma kafaya... daha ne çok çocuk olur hatta sıra sıra...
ben 30'u devirdim çoktan.. hiç karamsar değilim. sen de umutu ol, ama kafaya takma. keyfine bak. korunmasız ilişkinin tadını çıkartın... ohhhh.. keyif sizde şimdi :))
salladım banu. yaptım bi yeşil çay, oturdum bilg. başına... hiç bir işin ucundan tutmadım bugün. canım istemiyor.
dün aldığım, 20 günlük kayınvalide ziyareti haberi beni oldukça hırpaladı :)))
ağrım sancım henüz bitmedi ağrı kesicilerle ayakta duruyorum.. Tabiki geçecek kızlar en fazla iki gün sonra bomba gibi olurum..yarın zaten klomene başlıyorum tekrardan enerji o benim için...bende seni çok sevdim gerçekten....kesşnlikle bebişlerimle fink atacaz izmir sokaklarında bende bundan eminimm... çok sağol canım arkadaşım...
latacım kesinlikle arkadaşının yaşadıkları doğru ben bundan sonra bu duruma daha özen gösterecem bu ay çok dolu yoğun bir ay geçiricem öyle planlar yapıyoruz... Herseyi unutacam kocacımla aşk dolu hafta sonları geçirecez ,, minik minik tatil kaçamakları yapacaz yumurtlama günlerimide böle heyecanlarla değerlendirmek istiyorum umarım işler bu duruma çok engel olmaz...:)::):):) hepinizde bunu yapın oyalayın kafanızı roman okuyalım bol bol kitaplar tavsiye edelim birbirimize mesela ben örgü örecem bu ay ip ve şiş alacam iş çıkışı..
hersey gönlünce olsun canım burası herzaman sıcacıktır ... Hoşgeldin..
bende dün hiçbir iş yapmadım kahvaltımı herseyi kocacım yaptı sağolsun ben burnumu çeke çeke otururken sandalyede 3 tane tost yedim gözüm açmış ::)::) sonrada herseyi bıraktık olduğu gibi balıklar almaya gittik karşıyaka çarşıya bir sürü balığım oldu akvaryumumda çok güzel bir görseniz rengarenkk enerji oldular bana hersabah her akşam onlara bakmadan sohbet etmeden yapamıyorum...borişimle her akşam bir saat oturuyoruz başında kahvemizi içiyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?