Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam tatlım nisana inşallah demişsin inşallah bakalım....bu arada tüm arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim...üzüldüm illaki önüne geçemedim ama başka rahatsızlıklarıda regliyle beraber yaşayınca canımın acısına unuttum herseyi iyi olmaya çalışıyorum dinleniyorum.. Masamda öle mal mal oturuyorum yazdıklarınızı okuyorum...bu ay herseye baştan başlayacam ilaçlar yumurtlama oldumu çatladımı vs. Ama bunlarda güzel heyecanlar benimde eşimin sipermiyogram testi yapılacak adetimin geçmesini bekliyorum önce güzel bir ilişki ardından 3 gün sonrada teste yollayacam adamı...tarih düzenlemesi yapacam eşimin seyahat programını belirleyecez bana göre umarım hersey yolunda gider ,, hepiniz çok özel ve çok güzel insanlarsınız ... Buradaki herkesin hersey gönlüne göre olsun inşallah..tekrar ve ısrarla söylüyorum belirtilere takılmayın lütfen... Ben herseyi fazla fazla yaşamıştım bu ay demekki belirti kabul edilebilecek reaksiyonlar değilmiş ,üzülmemeniz adına ...

Ohhh sefan olsun tatlım ve kolay gelsin:) ben az önce yaptım o işi:) Görüşürüüüüüz..

içtim kahvemi, geldim. ütüler beklesin dedim azıcık daha.. zaten bekliyorlar 3 gündür.
yarın evde temizlik var, ben de o arada ütümü yaparım :)

ben FORTEL kullanıyorum. ama bisürü başka marka da var tabi. eczaneye bi sor istersen.
geç döllenme falan olduysa, tabi bu erken gebelik testleri de doğru sonuç vermez (erken yapınca). geç döllenme halinde, adet günü geçince bu test uygulanabilir mesela... çünkü geç döllenme olduysa, normal gebelik testleri doğru sonuç vermezler.

beklioruz latacım.. bekliyoruz sabırla o zaman...

Son düzenleme:
merhaba banucum batım 12 mart çok az kaldı pek ümidim yok ama bekliyorum işte yinede

merhaba banucum batım 12 mart çok az kaldı pek ümidim yok ama bekliyorum işte yinede

olsun.. umudun olmasa da, muhabbet ederiz :)
beraber bu ayki kırmızıları atlatırız, bi sonraki ayın kırmızılarının gelmemesi için, meleklerimizin gelmesi için dua ederiz...

Sevindim hem rahatsızlıklarının geçmesine hem de senin daha iyi olmana hayatım.. insan bir iki gün üzülüyor doğal olarak ama sonra ileriye bakıyor.. hayat bu durunca ilerlemiyor çünkü.. nisana inşallah dedim, inşallah da olur tülincim.. benim eşim de yarın gidiyor sipermiyogram testi için, hazır kırmızılar başlamışken bu boşluğu değerlendirelim dedik bizde.. inşallah güzel sonuçlarda alırız, kafamız rahatlar hiç olmazsa.. Bakalım ben de mart sonuna tuttu tuttu tumadı biliyorsun izmir planım var, artık mayısa kalır sanırım.. Belirti işi çok yanıltıcı, ben artık belirti falan aramamaya çalışcam kendimde, hayal kırıklığı daha büyük oluyor çünkü.. Sen de bir iki güne kadar tamamen toparlanırsın.. ama yılmak yok, dediğin gibi yeni ay yeniden başlamak lazım.. Seninle yüzyüze tanışmamış olsak da , çok seviyorum ben seni, gün gelecek bebişlerimizle izmirin sokaklarında gezeceğiz de beraber, çok inanıyorum ben buna:)

tulıncım aslında haklısın ben o gun bır hemsıre arkadasla konustum 1 yıl bebek bekledı en sonunda bır oglu oldu belırtılerı neler dı anlatsana dedım arkadsım aynen boyle soyledı her ay surda batman oldum kasıgım cekıldı o soyle boyle derken bır yıl cogun belırtılerı yasadgım halde bebek olamdı en sonunda bıraktım bırgun yemek yapıyorum aksama bır kokusu kestı megdem agzıma geldı resmen bı kac gun vardı adetıme de aman bekle bekle adet kanamam gelsın yok 10 gun bekledım evde test yaptım ılk basta cıft cızgı cıktı sonra hastaneme gelıp kan verdım hamıle old ogrendım dusun 1 yıl az bır zman degıl herseferınde kendımı dınledım ve hemen hemn tum hamılelık belırtılerını yasadım o ay bırsey hıssetedım ve hamıle old ogrendım yanı dedgın gıbı takılmamak lazım....

olsun.. umudun olmasa da, muhabbet ederiz :)
beraber bu ayki kırmızıları atlatırız, bi sonraki ayın kırmızılarının gelmemesi için, meleklerimizin gelmesi için dua ederiz...

evet gerçekten ne kadar güzel olur :)

böyle sıcak bi karşılama beni çok mutlu etti :)

24 yaşındayım 8 aylık evliyim kızlar...3 aydır deniyoruz ama daha olmadı kızlar

İnşallah yanılıyorsundur ama olurda gelirse kırmızılar dert etme, yalelin dediği gibi muhabbet ede ede bir sonraki dönemi bekleriz beraber ekliyorum listeye..

yalel, sende salla boşver ütüyü falan, benim de bugün yapmam gerekenler vardı ama bi ortalığı toplayı bi çarşafları attım makineye bitirdim, yapasım yok hiç bugün:))) Kociş erkenci bu hafta zaten, onu bekliyorum, işler de eksik kalsın bu hafta azıcık:)

tamam canım..inşallah bu ay kırmızılar gelince çok fazla hüsrana ugramıycam alıştırıyorum o yüzden kendimi azcık azcık

oy oy oyyy.. kuzum ben 36 yaşındayım , biz de 3 aydır deniyoruz ama daha tutmadı:) Ama ben senin yaşında olsam inan zerre takmam kafama, çok gençsin, bir sağlık sorunu yoksa ooo ne bebişler doğurursun sen:) hiç takma kafana kuzum , gez toz eğlen kocişinle, o arada zaten şıp diye gelir bebiş

tülincim, banucum.... pozitif oluyoruz kızlar.
elbetteki, beklenti içindeyken, kırmızı kart görmek, psikolojimizi yoruyor.. üzülüyoruz belki 2-3 gün... aman isyan etmekten kaçınalım.
allah çok büyük, hepimizin kalbinden geçeni, dileğimizi biliyor. muhakkak, en uygun zamanda hayırlısıyla verecek bebeklerimizi şu göbüşlerimize.

bakın ne güzel, sizin kırmızılar geldi, geçiyor bile... ben daha kırmızıları bekliyorum.

ve hatta sanırım önümüzdeki ay da bizim ev dolu olacak gibi görünüyor. kayınvalidemin bacaklarında sorun var. yürüyemez hale geldi nerdeyse... bi doktor bulmuşlar burda, bize yakınmış. 20 günlük bi iğne kürü varmış, 2 günde bir gidilip yapılacakmış iğnesi dizlerine.
ve ayın 13'ünde başlayacaklarmış.
tam benim kırmızılar başlayıp bitecek, kayınvalidem gelecek gibi görünüyor. 20 gün bizde. mutlaka o burdayken küçük görümcem de gelir kalmaya. ve muhtemelen eşimin teyzesi de gelir. çünkü, gelmek istiyordu birkaç aydır. hazır kayınvalidem burdayken, bu fırsatı değerlendirir diye düşünüyorum.
velhasıl, benim önümüzdeki ayki yumurtam da boşa gidecek gibi bi his var içimde.

tabi her şeyin hayırlısı... ama üzüldüm açıkçası, dün bu haberi alınca... bu ayı geçirdik, önümüzdeki ay çalışırız inşallah diyordum. üzüldüm işte..
ama umutsuz değilim.. belki bi ara bi fırsat olur :)))

yavrum benim :)
dur daha bakalım sen.... yaşın 24.... daha çok gençsin. yolun çok başındasınız...
hiç dert etme, bekleme de kendi kendine... uğraşma da...
genceciksin.. hemen olur, takma kafaya... daha ne çok çocuk olur hatta sıra sıra...
ben 30'u devirdim çoktan.. hiç karamsar değilim. sen de umutu ol, ama kafaya takma. keyfine bak. korunmasız ilişkinin tadını çıkartın... ohhhh.. keyif sizde şimdi :))

salladım banu. yaptım bi yeşil çay, oturdum bilg. başına... hiç bir işin ucundan tutmadım bugün. canım istemiyor.
dün aldığım, 20 günlük kayınvalide ziyareti haberi beni oldukça hırpaladı :)))

ağrım sancım henüz bitmedi ağrı kesicilerle ayakta duruyorum.. Tabiki geçecek kızlar en fazla iki gün sonra bomba gibi olurum..yarın zaten klomene başlıyorum tekrardan enerji o benim için...bende seni çok sevdim gerçekten....kesşnlikle bebişlerimle fink atacaz izmir sokaklarında bende bundan eminimm... çok sağol canım arkadaşım...
latacım kesinlikle arkadaşının yaşadıkları doğru ben bundan sonra bu duruma daha özen gösterecem bu ay çok dolu yoğun bir ay geçiricem öyle planlar yapıyoruz... Herseyi unutacam kocacımla aşk dolu hafta sonları geçirecez ,, minik minik tatil kaçamakları yapacaz yumurtlama günlerimide böle heyecanlarla değerlendirmek istiyorum umarım işler bu duruma çok engel olmaz...:)::):):) hepinizde bunu yapın oyalayın kafanızı roman okuyalım bol bol kitaplar tavsiye edelim birbirimize mesela ben örgü örecem bu ay ip ve şiş alacam iş çıkışı..

hersey gönlünce olsun canım burası herzaman sıcacıktır ... Hoşgeldin..

bende dün hiçbir iş yapmadım kahvaltımı herseyi kocacım yaptı sağolsun ben burnumu çeke çeke otururken sandalyede 3 tane tost yedim gözüm açmış ::)::) sonrada herseyi bıraktık olduğu gibi balıklar almaya gittik karşıyaka çarşıya bir sürü balığım oldu akvaryumumda çok güzel bir görseniz rengarenkk enerji oldular bana hersabah her akşam onlara bakmadan sohbet etmeden yapamıyorum...borişimle her akşam bir saat oturuyoruz başında kahvemizi içiyoruz ...

Ayyyy kızlar ne diyeyim şimcik bekleriz artık öbür ayada dediğiniz gibi sohbet ede ede o ayı da bitiririz. Aynen bende bu ay ümitli değilim hayırlısı artık. Bende bu ay görürüm kırmızıları çok düzenli çalışamadık çünkü. Olsun artık sizlerin sayesinde daha stressiz geçiriyorum beklemeleri. İyiki varsınız. Ben artık az ev işi yapayım yoksa birikiyor. Size iyi sohbetler

Ah be yalel, senin bu aile eşrafı da seni mi kolluyor nedir, anlamadım gitti, hay allah ya, valla benim bile canım sıkıldı bu habere ama herşeyde bir hayır vardır diyorum.. hem belli mi olur canım siz deneme yaparsınız yine, şimdi bunlar sizde 1 ay kalsa hiç mi bişey olmayacak yani????:))

En iyisini yapmışsın, misafir gelecek zaten, salla gitsin, ayın geri kalanı yorucu olacak zaten, şimdiden yorulmana gerek yok:)

ahhh kızlar ahhhh evde olsam şimdi keşke ne ütü nede iş aç türkfilmini gir battaniyenin altına uyuklaya uyuklaya izleeeeee ühüüüü eve gitmek istiyorum ben yaaa

canım benim, bu topiğin en dirayetleri en tatlı sözlü,en komik insanı,üzülme artık daha fazla tamam mı ( bende geçen ay belirtilerle çok takılmıştım ve resmen hamile moduna girmiştim,hatta komşularım birazda beni hvaya soktular diyebilirm,gittim kan testi yaptırdım ...sonra ne oldu afedersiniz sey gibi kaldım telefondaki bayandan "hamile değilisniz lafını duyunca"...evet çok takılmamak lazım belirtilere dedim kendi kendime...ama şimdi adet günüm yaklaştıkça gene takılıyorum belirtilere :)))

slm kızlar valla hızınıza yetişemiyorum benim işler yoğun olduğu için fazla giremedim geçen hafta benim son 1 haftam kaldı kızlar aslında bu ay diğer aylara nazaran daha az takıyorum galiba bu yolda olgunlaşıyorum :) hafta sonu bi rüya gördüm yumurta kırıyorum tavaya yumurtadan çift sarı çıkıyo ondan etkilenerek bu haftayı zor geçiricem ben yine galiba hamişlerimiz tebrik ediyorum

Eheheheheheh:))) hem de ne fink atcaz tatlımmm...

Ama çok güldüm ya tülincim sana şimdi, iyi ki de moralin bozukmuş, düzgün olaydı, buzdolabını süpürecekmişsin demek:))))))))) Şaka şaka, afiyet bal şeker olsun yarasın arkadaşıma ama kilo olarak değil neşe olarak..
Benim de bir balığım vardı, ismin haziran koymuştum o ay aldım diye, aylarca aaa ne güzel benim balığım sırtüstü yüzebiliyor diye seviniyordum, sonra öğrendim ki hasta olunca oluyormuş o, zaten bir süre sonra gitti balıkcık..:))

Ben de aynen senin gibi oldum geçen hafta çarşamba , perşembe ama sağolsun kocişlerimiz var allahtan ilaç gibi geliyorlar bize.. o yüzden, en büyük zenginliğimiz bu aslında, hani ne olursa olsun orada her daim yanında, sevgiyle aşkla şefkatle elini tutan birinin olacağını bilmek.. Gerisini sallayalım gitsin tatlım, bebişler canı ne zaman isterse o zaman gelecek çünkü belli oldu bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…