Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:))) eh rüya olayında aşmış durumdasın anlaşıldı:)) çift sarılı yumurta, ikiz bebiş olmasın bi de..)

arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.

tebrikler allah hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin.ayyy bole guzel haberleri duyunca mutlu oluyorum yaaa unutuyorum kendimi bir an.allah bizede nasip eder insallh

ay kızlar içime su serptiniz valla içim aydınlandı :) evet daha çok gencim elbet Allahın izniyle benimde olur bebğim dimi:13:

ama hiç doktora gitmedik bu ayda adet olursam bi doktora gidelim test yaptıralım diyoruz kocamla en azından ne var ne yok biliriz diye düşndük

arkadaşlar ben de bu sitede yeniyim..yazılanları okuyorum ben 2 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak çok istiyoruz tüm tahlillerimizi ve tetkiklerimizi yaptırdık ben de hiç bir sorun çıkmadı kanallar da açık.Eşimin ileri hareketlilik sorunu çıktı ondan hamile kalamıyormuşum.Bu ay tüp bebek denememiz var Beylikdüzü medicana Selman LAÇİN nasıl bir doktor bilgisi olanlar yazabilir mi??

Teşekkürler

kızlar ya bişey söylicem saçmalıyorum farkındayım ama yinede inanmak istiyorum sankim
böyle kasıklarımda ara ara hareketlenmeler hissediyorum seyirme gibim sankim
yav ben kafayı yiyorum galiba .......

Son düzenleme:
ay vallahi beninde aklıma ilk o geldi korkuyorum ya kesin başıma gelir :) ama gelsinde ister ikiz üçüz dördüz farketmez artık :)

az kaldı görcez bakalım rüyan neye delaletmiş diye:)) İnşallah bebişedir..

Aynen öyle tatlım:) Doktorlar bile senin yaş grubundakilere 1 yıl git dene olmazsa öyle gel diyorlar:) ama doktora git tabii, diğer kontroller içim, zaten bebiş olsun olmasın düzenli gitmek lazım, sen adet olursan, ki olmazsın inşallah, git bi genel kontrolü yapsınlar.. Ama sonrasında da hiiiiç takma kafana, allah sağlık sıhhat versin, bebiş olur zaten.. Bir de azıcık çıkar evliliğinin tadını, aklına bebişi getirme, öyle olunca çok daha rahat gelir bebiş zaten..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh

ay hadi inşalla banucum ya :)

bu ay kırmızılar gelirse hiç ama hiç üzülmüycem Allah izin verirse.. bide bu topikteyim artıkın kızlarr :)

Son düzenleme:

inşallah banucum inşallahhhhh ....

acaba hamile olabilir miyim demekten butun hayatimi neredeyse hamile gibi gecirmeye basladim arkadaslar.bogazlarim sisti agriyor ama ilac alamiyorum korkudan.ya hamileysem ya zarar verirsem bilmeden vs vs..ihlamur yaptim onu iciyorum.dogal yollardan iyilesmeye calisiyom artik:2:

kesinlikle haklısın bazen çıldırdığımı düşünüyorum saçmalıyorum diyorum ama aklımıda o düşünceden alamıyorum

Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh

ayyy ıns erken deglmı gununde yaptın degılmı supersın tatlım sana da kocaman bır masallah:)

bende örgü işine başlamıştım stresten bi kaç ay önce.. öğrendim de bişeylerde yaptım ama yine sıkıldım ondan da.Arada değişik şeyler iyi oluyor unutuyorum ama belli zaman sonra yine aklıma geliyo ne zaman hamile olacağım ve gitmiyor da

Ayyy hadi bakalım, silik milik 2. çizgi varsa tebrikler tatlıııımmm..:))

ay hadi inşalla banucum ya :)

bu ay kırmızılar gelirse hiç ama hiç üzülmüycem Allah izin verirse.. bide bu topikteyim artıkın kızlarr :)

inşallah banucum inşallahhhhh ....

İnşallah kızlar, mart uğurlu gelsin hepimizeee..:)))

Ben kaçar şimdi kociş gelmek üzerei öpüyorum hepiniziiiii.....

canım bebiş olayında da hamilelikte de yaş o kadar büyük avantaj ki o nedenle sen rahat ol

sen bizim yaşımıza gediğinde yavrucuğun olmuş ,doğmuş ,hatta okula başlamış olacak inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…