- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.241
slm kızlar valla hızınıza yetişemiyorum benim işler yoğun olduğu için fazla giremedim geçen hafta benim son 1 haftam kaldı kızlar aslında bu ay diğer aylara nazaran daha az takıyorum galiba bu yolda olgunlaşıyorum :) hafta sonu bi rüya gördüm yumurta kırıyorum tavaya yumurtadan çift sarı çıkıyo ondan etkilenerek bu haftayı zor geçiricem ben yine galiba hamişlerimiz tebrik ediyorum
arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.
:))) eh rüya olayında aşmış durumdasın anlaşıldı:)) çift sarılı yumurta, ikiz bebiş olmasın bi de..)
oy oy oyyy.. kuzum ben 36 yaşındayım , biz de 3 aydır deniyoruz ama daha tutmadı:) Ama ben senin yaşında olsam inan zerre takmam kafama, çok gençsin, bir sağlık sorunu yoksa ooo ne bebişler doğurursun sen:) hiç takma kafana kuzum , gez toz eğlen kocişinle, o arada zaten şıp diye gelir bebiş
yavrum benim :)
dur daha bakalım sen.... yaşın 24.... daha çok gençsin. yolun çok başındasınız...
hiç dert etme, bekleme de kendi kendine... uğraşma da...
genceciksin.. hemen olur, takma kafaya... daha ne çok çocuk olur hatta sıra sıra...
ben 30'u devirdim çoktan.. hiç karamsar değilim. sen de umutu ol, ama kafaya takma. keyfine bak. korunmasız ilişkinin tadını çıkartın... ohhhh.. keyif sizde şimdi :))
salladım banu. yaptım bi yeşil çay, oturdum bilg. başına... hiç bir işin ucundan tutmadım bugün. canım istemiyor.
dün aldığım, 20 günlük kayınvalide ziyareti haberi beni oldukça hırpaladı :)))
arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.
ahhh kızlar ahhhh evde olsam şimdi keşke ne ütü nede iş aç türkfilmini gir battaniyenin altına uyuklaya uyuklaya izleeeeee ühüüüü eve gitmek istiyorum ben yaaa
ay vallahi beninde aklıma ilk o geldi korkuyorum ya kesin başıma gelir :) ama gelsinde ister ikiz üçüz dördüz farketmez artık :)
ay kızlar içime su serptiniz valla içim aydınlandı :) evet daha çok gencim elbet Allahın izniyle benimde olur bebğim dimi:13:
ama hiç doktora gitmedik bu ayda adet olursam bi doktora gidelim test yaptıralım diyoruz kocamla en azından ne var ne yok biliriz diye düşndük
az kaldı görcez bakalım rüyan neye delaletmiş diye:)) İnşallah bebişedir..
Aynen öyle tatlım:) Doktorlar bile senin yaş grubundakilere 1 yıl git dene olmazsa öyle gel diyorlar:) ama doktora git tabii, diğer kontroller içim, zaten bebiş olsun olmasın düzenli gitmek lazım, sen adet olursan, ki olmazsın inşallah, git bi genel kontrolü yapsınlar.. Ama sonrasında da hiiiiç takma kafana, allah sağlık sıhhat versin, bebiş olur zaten.. Bir de azıcık çıkar evliliğinin tadını, aklına bebişi getirme, öyle olunca çok daha rahat gelir bebiş zaten..
az kaldı görcez bakalım rüyan neye delaletmiş diye:)) İnşallah bebişedir..
Aynen öyle tatlım:) Doktorlar bile senin yaş grubundakilere 1 yıl git dene olmazsa öyle gel diyorlar:) ama doktora git tabii, diğer kontroller içim, zaten bebiş olsun olmasın düzenli gitmek lazım, sen adet olursan, ki olmazsın inşallah, git bi genel kontrolü yapsınlar.. Ama sonrasında da hiiiiç takma kafana, allah sağlık sıhhat versin, bebiş olur zaten.. Bir de azıcık çıkar evliliğinin tadını, aklına bebişi getirme, öyle olunca çok daha rahat gelir bebiş zaten..
acaba hamile olabilir miyim demekten butun hayatimi neredeyse hamile gibi gecirmeye basladim arkadaslar.bogazlarim sisti agriyor ama ilac alamiyorum korkudan.ya hamileysem ya zarar verirsem bilmeden vs vs..ihlamur yaptim onu iciyorum.dogal yollardan iyilesmeye calisiyom artik:2:
latacım kesinlikle arkadaşının yaşadıkları doğru ben bundan sonra bu duruma daha özen gösterecem bu ay çok dolu yoğun bir ay geçiricem öyle planlar yapıyoruz... Herseyi unutacam kocacımla aşk dolu hafta sonları geçirecez ,, minik minik tatil kaçamakları yapacaz yumurtlama günlerimide böle heyecanlarla değerlendirmek istiyorum umarım işler bu duruma çok engel olmaz...:)::):):) hepinizde bunu yapın oyalayın kafanızı roman okuyalım bol bol kitaplar tavsiye edelim birbirimize mesela ben örgü örecem bu ay ip ve şiş alacam iş çıkışı..
tüliiiiiinn ben 1 ay oldu başladım örgüye banada çok sters attırıyo dediler bilmediğimden önce fular ördüm evin her yeri rengarenk fular doldu şimdi yavaş yavaş başka şeyler öğrenmeye başaldım örgüye başlayınca kitaba vakit bulamıyorum başucumda bekliyolar birbirimize kitap önerme fikrin süper hem biraz kafamız dağılır.
Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
ay hadi inşalla banucum ya :)
bu ay kırmızılar gelirse hiç ama hiç üzülmüycem Allah izin verirse.. bide bu topikteyim artıkın kızlarr :)
inşallah banucum inşallahhhhh ....
ay kızlar içime su serptiniz valla içim aydınlandı :) evet daha çok gencim elbet Allahın izniyle benimde olur bebğim dimi:13:
ama hiç doktora gitmedik bu ayda adet olursam bi doktora gidelim test yaptıralım diyoruz kocamla en azından ne var ne yok biliriz diye düşndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?