- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.261
canım bebiş olayında da hamilelikte de yaş o kadar büyük avantaj ki o nedenle sen rahat ol
sen bizim yaşımıza gediğinde yavrucuğun olmuş ,doğmuş ,hatta okula başlamış olacak inşallah :)))
ayyy ıns erken deglmı gununde yaptın degılmı supersın tatlım sana da kocaman bır masallah:)
Ayyy hadi bakalım, silik milik 2. çizgi varsa tebrikler tatlıııımmm..:))
Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
Evt cnm tam günümde yaptım eğer test doğruysa erken yaptığım için silik çıkmış olabilir yarın kana gidicem en garanti inş.
Evt cnm silikti çok sağol cnm benim
Hadi hayırlısı çok sevindimm :)) Dün biraz stresliydin gerçi..Bu gün daha iyisindir umarım..Bari belirtilerinizi yazın da okuyalım kızlar :))Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
Canım burdakilerin genelde yaş aralığı nedir?
Hadi hayırlısı çok sevindimm :)) Dün biraz stresliydin gerçi..Bu gün daha iyisindir umarım..Bari belirtilerinizi yazın da okuyalım kızlar :))
En yaşlıları benim canım..39 yaşındayım :))
Hadi hayırlısı çok sevindimm :)) Dün biraz stresliydin gerçi..Bu gün daha iyisindir umarım..Bari belirtilerinizi yazın da okuyalım kızlar :))
Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
Yok ya Yaşlı mı sayılırsınn oo daha çok uzun yıllar var yaşlanmaya hem kaç yaşında hissediosan o yaştasındır.Bende 27 yaşındayım....
ben de 30 :))) hadi herkes yaşını yazsın kızlar :))
slm kızlar ben yeni katıldım aranıza bişey sormak istiyorum benim 4-5 aydır 15 günde bir adetim oluyordu geçen ay tam zamanında oldum ama şimdide tam 36 gün oldu hala bişi yok belim falan çok ağrıyor ama ondan pek anlıyamıyorum korunuyordum hamile olma olasılığımda çok düşük ama yinede test yaptım geçen gün ama dayanamayıp öylen yapmıştım negatif hiç bu kadar gecikmemişti anlamadım bilgisi yada aynı şeyleri yaşayan varmı
çooookkkk ayıııpppp 39 yaşlı değil lütfeeennn:)))))
bende 34
ayyyy ne güzel inşallah doğrudur test süper süper maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
olsun tatlım burada kızlar soyluyor ya sılıkte olsa ıkıncı cızgı cıkmıssa buyuk olasıklıkla bebıs var demektır hadı gozun aydın tatlım bende hafta ya pazartesı test yapacagım tabı kırmızı kart gelmezse....
tebrik ederim tütütü masallahhh
Canım henüz yeniyim tanışmadık ama senide tebrik ederim...Allah isteyen herkese nasip etsin.İnan birinin hamile oldugunu duymak bile kendi hamileliğin kadar sevindiriyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?