Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayyy ıns erken deglmı gununde yaptın degılmı supersın tatlım sana da kocaman bır masallah:)

Evt cnm tam günümde yaptım eğer test doğruysa erken yaptığım için silik çıkmış olabilir yarın kana gidicem en garanti inş.

Ayyy hadi bakalım, silik milik 2. çizgi varsa tebrikler tatlıııımmm..:))

Evt cnm silikti çok sağol cnm benim

Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh

ayyyy ne güzel inşallah doğrudur test süper süper maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Evt cnm tam günümde yaptım eğer test doğruysa erken yaptığım için silik çıkmış olabilir yarın kana gidicem en garanti inş.

Evt cnm silikti çok sağol cnm benim

olsun tatlım burada kızlar soyluyor ya sılıkte olsa ıkıncı cızgı cıkmıssa buyuk olasıklıkla bebıs var demektır hadı gozun aydın tatlım bende hafta ya pazartesı test yapacagım tabı kırmızı kart gelmezse....

Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
Hadi hayırlısı çok sevindimm :)) Dün biraz stresliydin gerçi..Bu gün daha iyisindir umarım..Bari belirtilerinizi yazın da okuyalım kızlar :))
Canım burdakilerin genelde yaş aralığı nedir?

En yaşlıları benim canım..39 yaşındayım :))

Hadi hayırlısı çok sevindimm :)) Dün biraz stresliydin gerçi..Bu gün daha iyisindir umarım..Bari belirtilerinizi yazın da okuyalım kızlar :))

Yok ya Yaşlı mı sayılırsınn oo daha çok uzun yıllar var yaşlanmaya hem kaç yaşında hissediosan o yaştasındır.Bende 27 yaşındayım....

slm kızlar ben yeni katıldım aranıza bişey sormak istiyorum benim 4-5 aydır 15 günde bir adetim oluyordu geçen ay tam zamanında oldum ama şimdide tam 36 gün oldu hala bişi yok belim falan çok ağrıyor ama ondan pek anlıyamıyorum korunuyordum hamile olma olasılığımda çok düşük ama yinede test yaptım geçen gün ama dayanamayıp öylen yapmıştım negatif hiç bu kadar gecikmemişti anlamadım bilgisi yada aynı şeyleri yaşayan varmı

Canım henüz yeniyim tanışmadık ama senide tebrik ederim...Allah isteyen herkese nasip etsin.İnan birinin hamile oldugunu duymak bile kendi hamileliğin kadar sevindiriyormuş...

doktora gittinmi hiç tatlım

çooookkkk ayıııpppp 39 yaşlı değil lütfeeennn:)))))

bende 34

evt sık olanda strese bağlıydıda düzene girmişti herşey temiz demişti doktor şimdi neden gecikti onu anlamadım kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı falan oluyor hatta geceleri belim çok kasılıyor sanırım bana yine doktor yolu göründü (((

harikasııın :) tebrikler canım hadi hayırlısı

çooookkkk ayıııpppp 39 yaşlı değil lütfeeennn:)))))

bende 34

Yaşlı olduğumu düşünmüyorum zaten tatlım..Sadece nüfus yaşı olarak bu topiğin en yaşlısıyım :)) Fiziksel olarak en fazla 27-28 görünüyormuşum :))

slm kızlar nasılsınız
ka gündür giremiyorum çok fena başım ağrıyo kafamı kaldıramıyorum
yarın kırmızı günüm ama gelmesin istememm ben bebiş istiyorumm

bu arada benim yaşımda 25

tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin sayfada ok geri geidemedim başak ahamileler varsa onlarıda tebrik ediyorum dsrısı bütün bebeiş bekleyenlere

ayyyy ne güzel inşallah doğrudur test süper süper maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sağol cnm inşallah

Çok sağol tatlım evt burda örnek pozitif testlerden baktım benimkisi uyuyor o yüzden çok sevindim inş. cnm inş. gelmez kırmızıların sende de bebiş vardır tatlım

Evt cnm stresliydim garip gurup belirtilerim var veya yoktu o yüzden benim 2 gündür belim ağrıyor, dün akşam üzeri yoğun akıntım başladı hala devam ediyor bide gögüslerim şişti ve biraz acıyor bu kadar şimdilik bendeki belirtiler tatlım

tebrik ederim tütütü masallahhh

Tşk ederim cnm sağoll
Canım henüz yeniyim tanışmadık ama senide tebrik ederim...Allah isteyen herkese nasip etsin.İnan birinin hamile oldugunu duymak bile kendi hamileliğin kadar sevindiriyormuş...

Tanışırız yavrum hoş geldin bu arada sağol cnm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…