Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bekle istersen bak bakalım nasıl gelecek olmazsa gidersin yine en azından hormon testi yapar dr

kızlar bede şimdi okuldan geldim test yyaptım benim
testim negatif
ben galiba adeti geciktirdim hayırlısı bakalım ama üzüldüm yaaa

kıslar yahu şu resimleri nasıl iliştirionuz yazının sonuna bende koycam koyamıyommmmm

merhaba arkadaşlar benimle birlikte bu sevinci paylaşan herkese teşekkür ederim.bu arada şunu söylemek istiyorum lütfen kimse umutsuzluğa kapılmasın olmuyo olmuyo deyip kendini bitirmesin ben 4 senelik evliyim prolaktin sorunu vardı iki ay öce tedaviş oldum ilacı bıraktım ve şimdi allaha şükür hamileyim o yüzden içiizi ferah tutun ve adet tarihinizden itibaren 14. günü birlikte olun ve takip eden günlerde yani 14 16 18. günler. yaşım 26 belirtilere gelince göğüste damarlanmalar ve beyaz akıntı ve aynı adet olacak gibi kasık ağrısı benim belirtilerim bunlar birde şunu söyleyeyim erken gebelik testi değil ben normalini yaptım hemde 1 hafta kala ve silikte olsa çıktı yani mdiyeceğim testlere güvenin.

testim negatif
Ya evt bende öyle oluyorum kaç aydır. üzülmücem nergatif çıksada amann ne olacak sonraki aya bakarız diyorum yapmadan önce negatif çıkınca da kaç gün etkilsinde kalıyorum. Kısmet ama cnm artık önümüzdeki aylara bakıcaz....

testim negatif

hayırlısı olsun canım ya.uzulme diyecem ama kacinilmaz bisi cok iyi anliyorum seni.ama onumuze bakmaya devam allah hayirlisini versin hepimize

canım ama benim adetim hayatımda bir kere gecikti ondada farklı durumlar vardı
ben hep erke adet olurum 21 günde bakalım hayırlısı

bende 27 :)) hadi 2012 nin ve martın uğuru birleşsin en önemlisi Rabbim ol desin dolsun göbişleriiz kızlarrrr..

bende 27 :)) hadi 2012 nin ve martın uğuru birleşsin en önemlisi Rabbim ol desin dolsun göbişleriiz kızlarrrr..

hayırlısı olsun canım ya.uzulme diyecem ama kacinilmaz bisi cok iyi anliyorum seni.ama onumuze bakmaya devam allah hayirlisini versin hepimize

yok bu sefer çok üzülmedim cuma günü yapmıştım o zaman daha çok üzüldüm
şimdi kendimi daha çok hazırlamıştım

canım ama benim adetim hayatımda bir kere gecikti ondada farklı durumlar vardı
ben hep erke adet olurum 21 günde bakalım hayırlısı

Canım anlıyorum seni.Benimkide aynı senin gibi yani 21 günde deilde 30 günde bir olurum.Ve hiçşaşmazdı abartmıyorum saatini bilirdim.Ama bebek düşündüğümüzden beri öyle gecikmeler yşadımki.Ve artık anladımki herşeyi beynimizle biz yapıyoruz.Beynimize ne komut verirsek düşünce anlamında onu yaşıyoruz.İnan belirtileri bile biz neler yaşamak istersek o belirtileri yaşıyoruz...düşünme sende demicem çünkü düşünmücem dediğim an bile düşünüyorum gerçekten hamilemiyim die...Çok zormuşş valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…