- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.281
evt sık olanda strese bağlıydıda düzene girmişti herşey temiz demişti doktor şimdi neden gecikti onu anlamadım kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı falan oluyor hatta geceleri belim çok kasılıyor sanırım bana yine doktor yolu göründü(((
ben de 30 :))) hadi herkes yaşını yazsın kızlar :))
bekle istersen bak bakalım nasıl gelecek olmazsa gidersin yine en azından hormon testi yapar dr
teşekkür ederim ilgin için
kıslar yahu şu resimleri nasıl iliştirionuz yazının sonuna bende koycam koyamıyommmmm
Ya evt bende öyle oluyorum kaç aydır. üzülmücem nergatif çıksada amann ne olacak sonraki aya bakarız diyorum yapmadan önce negatif çıkınca da kaç gün etkilsinde kalıyorum.kızlar bede şimdi okuldan geldim test yyaptım benim
testim negatif
ben galiba adeti geciktirdim hayırlısı bakalım ama üzüldüm yaaa
kızlar bede şimdi okuldan geldim test yyaptım benim
testim negatif
üzülmeyin yaaa kıyamam vardır bir hayırrrr canım
kızlar bede şimdi okuldan geldim test yyaptım benim
testim negatif
Ya evt bende öyle oluyorum kaç aydır. üzülmücem nergatif çıksada amann ne olacak sonraki aya bakarız diyorum yapmadan önce negatif çıkınca da kaç gün etkilsinde kalıyorum.Kısmet ama cnm artık önümüzdeki aylara bakıcaz....
ben illaki hamilesin demiştim demi sana bir 40 daha ösylerim ben yeterki olsun
hayırlısı olsun canım ya.uzulme diyecem ama kacinilmaz bisi cok iyi anliyorum seni.ama onumuze bakmaya devam allah hayirlisini versin hepimize
canım ama benim adetim hayatımda bir kere gecikti ondada farklı durumlar vardı
ben hep erke adet olurum 21 günde bakalım hayırlısı
bende 28 kızlar 4 ay sonra 29 olucam inşallah 29 yaşında alırım bebişimi kucağıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?