- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.301
Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
ağrım sancım henüz bitmedi ağrı kesicilerle ayakta duruyorum.. Tabiki geçecek kızlar en fazla iki gün sonra bomba gibi olurum..yarın zaten klomene başlıyorum tekrardan enerji o benim için...bende seni çok sevdim gerçekten....kesşnlikle bebişlerimle fink atacaz izmir sokaklarında bende bundan eminimm... çok sağol canım arkadaşım...
latacım kesinlikle arkadaşının yaşadıkları doğru ben bundan sonra bu duruma daha özen gösterecem bu ay çok dolu yoğun bir ay geçiricem öyle planlar yapıyoruz... Herseyi unutacam kocacımla aşk dolu hafta sonları geçirecez ,, minik minik tatil kaçamakları yapacaz yumurtlama günlerimide böle heyecanlarla değerlendirmek istiyorum umarım işler bu duruma çok engel olmaz...:)::):):) hepinizde bunu yapın oyalayın kafanızı roman okuyalım bol bol kitaplar tavsiye edelim birbirimize mesela ben örgü örecem bu ay ip ve şiş alacam iş çıkışı..
hersey gönlünce olsun canım burası herzaman sıcacıktır ... Hoşgeldin..
bende dün hiçbir iş yapmadım kahvaltımı herseyi kocacım yaptı sağolsun ben burnumu çeke çeke otururken sandalyede 3 tane tost yedim gözüm açmış ::)::) sonrada herseyi bıraktık olduğu gibi balıklar almaya gittik karşıyaka çarşıya bir sürü balığım oldu akvaryumumda çok güzel bir görseniz rengarenkk enerji oldular bana hersabah her akşam onlara bakmadan sohbet etmeden yapamıyorum...borişimle her akşam bir saat oturuyoruz başında kahvemizi içiyoruz ...
Ah be yalel, senin bu aile eşrafı da seni mi kolluyor nedir, anlamadım gitti, hay allah ya, valla benim bile canım sıkıldı bu habere ama herşeyde bir hayır vardır diyorum.. hem belli mi olur canım siz deneme yaparsınız yine, şimdi bunlar sizde 1 ay kalsa hiç mi bişey olmayacak yani????:))
En iyisini yapmışsın, misafir gelecek zaten, salla gitsin, ayın geri kalanı yorucu olacak zaten, şimdiden yorulmana gerek yok:)
Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
çok sevindim canım hayırlısıyla Allahım kucağına almayı nasip eder inşallah
merhaba arkadaşlar siteyi çoktandır takip ediyorum ama yeni üye oldum,ben de hamilelik hayali mart a kalanlardanım...3.5 yıllık evliiyim 1.5 yıldır olmuyor malesegfbu ay (normalde düzenlidir)20 gün gecikmeden sonra hasta oldum ve bu sancı ile çalışmak çok zorrrr
YALELCİM TATLIM İYİYİZ UMUTSUZ OLURMUŞMU HİÇ KISA SÜRELİ BİR BUNALIM TAKILIP GELDİM..SANA GELİNCE ÜZÜLDÜM YİNE MİSAFİR AMA SAĞLIK OLSUN KIZ BEŞ DAKİKA SIKIŞTIVERİRSİNİZ ARAYA HALLEDERSİNİZ SIKMA CANINI...tülincim, banucum.... pozitif oluyoruz kızlar.
elbetteki, beklenti içindeyken, kırmızı kart görmek, psikolojimizi yoruyor.. üzülüyoruz belki 2-3 gün... aman isyan etmekten kaçınalım.
allah çok büyük, hepimizin kalbinden geçeni, dileğimizi biliyor. muhakkak, en uygun zamanda hayırlısıyla verecek bebeklerimizi şu göbüşlerimize.
bakın ne güzel, sizin kırmızılar geldi, geçiyor bile... ben daha kırmızıları bekliyorum.
ve hatta sanırım önümüzdeki ay da bizim ev dolu olacak gibi görünüyor. kayınvalidemin bacaklarında sorun var. yürüyemez hale geldi nerdeyse... bi doktor bulmuşlar burda, bize yakınmış. 20 günlük bi iğne kürü varmış, 2 günde bir gidilip yapılacakmış iğnesi dizlerine.
ve ayın 13'ünde başlayacaklarmış.
tam benim kırmızılar başlayıp bitecek, kayınvalidem gelecek gibi görünüyor. 20 gün bizde. mutlaka o burdayken küçük görümcem de gelir kalmaya. ve muhtemelen eşimin teyzesi de gelir. çünkü, gelmek istiyordu birkaç aydır. hazır kayınvalidem burdayken, bu fırsatı değerlendirir diye düşünüyorum.
velhasıl, benim önümüzdeki ayki yumurtam da boşa gidecek gibi bi his var içimde.
tabi her şeyin hayırlısı... ama üzüldüm açıkçası, dün bu haberi alınca... bu ayı geçirdik, önümüzdeki ay çalışırız inşallah diyordum. üzüldüm işte..
ama umutsuz değilim.. belki bi ara bi fırsat olur :)))
YOK TATLIM GEÇİYOR ÜZÜLMÜYORUM TAMAM ENERJİMİ TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM ....TAKILMAMAYA ÇALIŞ DİYEBİLİRİM O ZAMAN SADECE HERSEY OLACAĞINA VARIYOR ÖNÜNE GEÇEMİYORUZ. MALESEFcanım benim, bu topiğin en dirayetleri en tatlı sözlü,en komik insanı,üzülme artık daha fazla tamam mı( bende geçen ay belirtilerle çok takılmıştım ve resmen hamile moduna girmiştim,hatta komşularım birazda beni hvaya soktular diyebilirm,gittim kan testi yaptırdım ...sonra ne oldu afedersiniz sey gibi kaldım telefondaki bayandan "hamile değilisniz lafını duyunca"...evet çok takılmamak lazım belirtilere dedim kendi kendime...ama şimdi adet günüm yaklaştıkça gene takılıyorum belirtilere :)))
KİLO SORUNUM YOK BEBEĞİM ŞU ARALAR ÇOK ŞÜKÜR ARADA YİYORUM ARADA DİYET YAPIYORUM İDARE EDİYORUM ŞİMDİLİK ....HAHAHA BALIĞINA GÜLDÜM ÇÜNKÜ BENDEDE VARDI FANUSUM VARDI ESKİDEN ONDA İKİ TANE BALIĞIM VARDI BİRİ ÇOK YEMEK YERDİ SIRT ÜSTÜ YÜZERDİ BATAMAZDI NE GÜLERDİM ONA SONRA ODA ÖLDÜ MALESF DAYANAMADI..ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA KOCACIMDAN ÇOK MEMNUNUM ELBETTE KIZDIĞIM ŞEYLER VAR AMA GÖZÜMDEN YAŞ AKTIMI ÇOK KIUZIYOR ASLINDA ARADA ÇEMKİRİYOR ÜZÜYORUM KENDİMİ DİYE SONRA BENİM DUDAK BÜKÜLÜNCE DAYANAMAZ HİÇ GÖZÜMÜN İÇİNE BAKAR ...VARLIĞINA ŞÜKÜR...Eheheheheheh:))) hem de ne fink atcaz tatlımmm...
Ama çok güldüm ya tülincim sana şimdi, iyi ki de moralin bozukmuş, düzgün olaydı, buzdolabını süpürecekmişsin demek:))))))))) Şaka şaka, afiyet bal şeker olsun yarasın arkadaşıma ama kilo olarak değil neşe olarak..
Benim de bir balığım vardı, ismin haziran koymuştum o ay aldım diye, aylarca aaa ne güzel benim balığım sırtüstü yüzebiliyor diye seviniyordum, sonra öğrendim ki hasta olunca oluyormuş o, zaten bir süre sonra gitti balıkcık..:))
Ben de aynen senin gibi oldum geçen hafta çarşamba , perşembe ama sağolsun kocişlerimiz var allahtan ilaç gibi geliyorlar bize.. o yüzden, en büyük zenginliğimiz bu aslında, hani ne olursa olsun orada her daim yanında, sevgiyle aşkla şefkatle elini tutan birinin olacağını bilmek.. Gerisini sallayalım gitsin tatlım, bebişler canı ne zaman isterse o zaman gelecek çünkü belli oldu bu:)
DOKTORA GİT TABİ HAYATIM KONTROL ETSİN BAKALIM Bİ RUTİN ŞEYLER ZATEN BUNLAR.....ay kızlar içime su serptiniz valla içim aydınlandı :) evet daha çok gencim elbet Allahın izniyle benimde olur bebğim dimi:13:
ama hiç doktora gitmedik bu ayda adet olursam bi doktora gidelim test yaptıralım diyoruz kocamla en azından ne var ne yok biliriz diye düşndük
CANIMMM ÇOK SEVİNDİMM HADİ BAKALIM KAN SONUCUNDADA NETLEŞSİN ÇOK ÖPTÜM TATLIMMMMerhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
BAŞLAYIM DİMİ HAYATIM BENDE HİÇ BİLMİYORUM SÖKE MÖKE YAPARIM EĞLENCE OLUR İŞTE KOCAMA KESE ÖRECEM HAHAHA BOL BOL YIKANSIN KESELENSİN MİS GİBİ GELSİN GİRSİN KOYNUMA YUMURTALARIM ÇATIRDARKENE...MESAJIMDA BU OLACAK KESEYİ ONA HEDİYE EDERKEN HAHAHAHAlatacım kesinlikle arkadaşının yaşadıkları doğru ben bundan sonra bu duruma daha özen gösterecem bu ay çok dolu yoğun bir ay geçiricem öyle planlar yapıyoruz... Herseyi unutacam kocacımla aşk dolu hafta sonları geçirecez ,, minik minik tatil kaçamakları yapacaz yumurtlama günlerimide böle heyecanlarla değerlendirmek istiyorum umarım işler bu duruma çok engel olmaz...:)::):):) hepinizde bunu yapın oyalayın kafanızı roman okuyalım bol bol kitaplar tavsiye edelim birbirimize mesela ben örgü örecem bu ay ip ve şiş alacam iş çıkışı..
tüliiiiiinn ben 1 ay oldu başladım örgüye banada çok sters attırıyo dediler bilmediğimden önce fular ördüm evin her yeri rengarenk fular doldu şimdi yavaş yavaş başka şeyler öğrenmeye başaldım örgüye başlayınca kitaba vakit bulamıyorum başucumda bekliyolar birbirimize kitap önerme fikrin süper hem biraz kafamız dağılır.
BENCEDE KİTAP FİKRİ İYİ HEM BÖYLELİKLE OKUMAK ZORUNDA KALIRIZ YARIM KALMAZ .....9 ÜYLÜL ŞUAN BİR KİTAP OKUYORMUŞSUN DÜN YAZMIŞTIN GELİNCE BANA ONDAN BAHSETSENE BİRAZZ ADINI DUYMUŞTUM DAHA ÖNCE..
BANUM ÖPTÜM BENDE SENİİ ALLAHA EMANET TATLIM..Ayyy hadi bakalım, silik milik 2. çizgi varsa tebrikler tatlıııımmm..:))
İnşallah kızlar, mart uğurlu gelsin hepimizeee..:)))
Ben kaçar şimdi kociş gelmek üzerei öpüyorum hepiniziiiii.....
KADERSİZ BAHTSIZ KUZUM ALDIKMI KIRMIZI KARTLARI ELİMİZE İŞTEE AMA YAPACAK BİŞİ YOK BEBEĞİM YAZIŞTIKÇA AÇILDIM BAK ESKİ FORMUMA DÖNDÜM SANKİ .....SENDE AÇILIRSIN ...BUGÜN ÜZÜL BİRAZ AĞLA İYİ GELİYOR YARINA BOMBA GİBİ OL..kızlar bede şimdi okuldan geldim test yyaptım benim
testim negatif
ben galiba adeti geciktirdim hayırlısı bakalım ama üzüldüm yaaa
BEN KULLANDIM TATLIM BEBEĞİMİ ANNESİNE TUTUNABİLSİN DİYE VERMİŞTİ DOKTOR TEYZESİ AMA ŞIMARIK ANNESİ GİBİ TUTUNAMADI BU AYDABayanlar içinizde duphaston kullanan oldu mu yaa??? Adet düzensizliği için yada başka bişiy için?
Yaşlı olduğumu düşünmüyorum zaten tatlım..Sadece nüfus yaşı olarak bu topiğin en yaşlısıyım :)) Fiziksel olarak en fazla 27-28 görünüyormuşum :))
hoşgeldin glchn,
20 gün çok uzun bir gecikme.. bir sebebi olmalı diye düşünüyorum.
doktorla görüştün mü acaba?
KUTLARIIMMMMMM
SÜPER HABER BU :)))
Allah kucağında göstersin canım benim... inşallah kolayca geçer gebeliğin, göz açıp kapayana kadar geçer şu 9 ay... :))
CANIMMM ÇOK SEVİNDİMM HADİ BAKALIM KAN SONUCUNDADA NETLEŞSİN ÇOK ÖPTÜM TATLIMMM [QUOTE=
çOK tşk ederim tulinscim annem geliyor bugun bana yarın annemle gidicem sabah kan a kociş çalışıyor
zaten nüfus yaşı olarak 39 u yaşlı bulmuyorum seni kestetmemiştim canım aman yanlış anlaşılmamayım :)))
insan hissettiği yaştadır, biraz genetik şans biraz da bize emanet olan bu bedene iyi bakmakla da alakalı
ama hamilelikte ne yazıkki bizim 30 lu yaşalar, testlerin sonuçları etkiliyo yani bu benim zaman zaman çok kafama takılıyo
hoşbulduk cevabın için teşekkür ederim:)
evet doktora gittim adet olamıyorum gebe de değilim dedim..ceevabı: adet olunca gel oldu:) ben de yarın gidecem canım.yarın 2. günüm oluyo...hiç bu kadar gecikmem olmazdı en fazla 3-4 gün ben de anlayamadım.....
bu arada benim fsh.m en son 13 tü umarım menepoza girmiyorumdur:):):)
hoşbulduk cevabın için teşekkür ederim:)
evet doktora gittim adet olamıyorum gebe de değilim dedim..ceevabı: adet olunca gel oldu:) ben de yarın gidecem canım.yarın 2. günüm oluyo...hiç bu kadar gecikmem olmazdı en fazla 3-4 gün ben de anlayamadım.....
Bayanlar içinizde duphaston kullanan oldu mu yaa??? Adet düzensizliği için yada başka bişiy için?
Ben asla amniyosentez yaptırmam yaptırmadım da..Sağlam gebelikleri biten insanlar biliyorum bu yüzden..Ve amniyosentez sonuçlarına da hiç güvenmiyorum..Çoğu zaman yanlış sonuç verdiğini gördüm çevremde..Tabi etkilemek istemem ama yaptırmak isteyen yaptırır..Ben o riski göze alamam....
ya, ben asla asla demem. hiçbir konuda asla demem yani narmikçim.
ama, şunu biliyorum.....
bir test yaptırınca, onun sonucuna göre hareket edeceksem... o durumda yaptırırım o testi.
test sonucu ne çıkarsa çıksın, ben bebeğimi istiyorum.. diyorsam, o durumda zaten yaptırmam.
amniyosenteze gelince, yaptırmam diyemiyorum. çünkü allah korusun, o aşamaya kadar gelmişsek, beli riskler barındırıyorsa bebeğim bünyesinde, ben o amniyosentezi yaptırırım sanırım. ama emin değilim. hamileyken farklı düşünüyor insan çünkü.
amniyosentez sonucunda çok negatif, çok karamsar bir tabloyla karşılaşırsam... doktorlar da riskli görüyorlarsa..... şu anki düşünceme göre, o hamileliğe son vermeyi tercih ederim. daha fazla detaya girmek istemiyorum bu konudaki düşüncelerim hakkında.... ama, bildiğim şey, bebeğimi göz göre göre sıkıntılarla dolu bir hayata başlatmak istemem.
ama bu, şu andaki düşüncem. öyle bi durumla karşılaştırmaz umuyorum rabbim, umuyorum öyle ikilemlerde bırakmaz....
ya, ben asla asla demem. hiçbir konuda asla demem yani narmikçim.
ama, şunu biliyorum.....
bir test yaptırınca, onun sonucuna göre hareket edeceksem... o durumda yaptırırım o testi.
test sonucu ne çıkarsa çıksın, ben bebeğimi istiyorum.. diyorsam, o durumda zaten yaptırmam.
amniyosenteze gelince, yaptırmam diyemiyorum. çünkü allah korusun, o aşamaya kadar gelmişsek, beli riskler barındırıyorsa bebeğim bünyesinde, ben o amniyosentezi yaptırırım sanırım. ama emin değilim. hamileyken farklı düşünüyor insan çünkü.
amniyosentez sonucunda çok negatif, çok karamsar bir tabloyla karşılaşırsam... doktorlar da riskli görüyorlarsa..... şu anki düşünceme göre, o hamileliğe son vermeyi tercih ederim. daha fazla detaya girmek istemiyorum bu konudaki düşüncelerim hakkında.... ama, bildiğim şey, bebeğimi göz göre göre sıkıntılarla dolu bir hayata başlatmak istemem.
ama bu, şu andaki düşüncem. öyle bi durumla karşılaştırmaz umuyorum rabbim, umuyorum öyle ikilemlerde bırakmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?