Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kizlar gec dollendigim icin persembe degerm 26ydi bugun gittim yine kana 252 cikti:) pek mutluyum:)

Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh

Canım benim tebrik ederim, darısı başımıza ya valla sabırsızlıkla bekliyorum delirmek üzereyim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım

kizlar selam, ben de umudumu marta biraktim diyebilirim. bir bucuk senedir cocuk sahibi olmaya calisiyorum, bir kez hamile kaldim farkinda olmadan, 7 haftalikken dusuk yaptim. o kadar guzel bir histi ki hamilelik, o zamandan beri de ugrasiyorum, son ay serophene kullandim. adet gunume 6 gun var, ama hic belirtim yok. normalde bir tane de olsa belirti olmaliydi, ama yok 30 yasindayim ben de ve her ay test yapip negatif gormek cok uzucu artik. hamile kaldigimda aklima bile gelmemisti, 10 gun gecince bi bakiyim dedim, test pozitif cikmisti..keske yine oyle aklimdan cikarsam

Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh

oooh ohhh dolsun dolsun göbişler :) hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla olsun inşalllahhhh

Canım benim tebrik ederim, darısı başımıza ya valla sabırsızlıkla bekliyorum delirmek üzereyim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım

Tşk ederim tatlım amin inş. tatlım darısı isteyen herkezin başına yarabbim inş.

oooh ohhh dolsun dolsun göbişler :) hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla olsun inşalllahhhh

İnş. tatlım göbişler dolar hepimiz için bu ay olmayan arkadaşlarımın nisan ayında olur rabbim inş. Tşk ederim cnm sağol

Canım burdakilerin genelde yaş aralığı nedir?

Ben taze 36 yımmm:)))

Hoşgeldin aramıza.. Adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir tatlım, bence ihmal etme bi doktora git derim:) inşallah sadece stresten kaynaklı bişeydir ya da geç döllenme falan olmuştur belki hamişsindir:)

kızlar bede şimdi okuldan geldim test yyaptım benim
testim negatif
ben galiba adeti geciktirdim hayırlısı bakalım ama üzüldüm yaaa

Kuzum , idrar testi mi kan testi mi yaptırdın? kan testi yaptırsan daha iyi olur gibi..

bende 27 :)) hadi 2012 nin ve martın uğuru birleşsin en önemlisi Rabbim ol desin dolsun göbişleriiz kızlarrrr..

Amiiiin.. hoşgeldin aramıza , mart uğurlu gelsin hepimize:)

Dilerim mart ayında dileğine kavuşursun arkadaşım..

Yalelcim ya boşver utanma bence, dene gitsin..:) baksana çünkü senin ev boşalmayacak hiç çünkü, hem tahminim , hani anlasalar bile şok bir haber olmayacaktır bu onlar için:)))))))

İnşallah tez zamanda aynı güzel haberi tekrar alırsın.. Bol şans ve hoşgeldin aramıza:)

banuuuuuuuuuu ben ii değilim yaaa

Neden bebeeeeeeeemmm, ne oldu niye iyi değilsin???

oyy oy oyyyyy bebiş büyüyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bebiş minicik yani ne güzel maaşallah canım benim

sağlıklı bir hamilelik dilerim

oh bee biraz güzel haber gelsin umut olsun hepimize Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhh

amin kizlar cok tesekkurederim bol bol dua ediorum sizede sizde bana dua edin haftaya pazartesi keseyi gormeye gidicez insaallah Rabbim bi mani vermesse:)

amin kizlar cok tesekkurederim bol bol dua ediorum sizede sizde bana dua edin haftaya pazartesi keseyi gormeye gidicez insaallah Rabbim bi mani vermesse:)

Hiç getirme aklına olumsuz şeyler tatlım, dualarımız seninle, allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

ben galiba depresyona girdim sürekli yine olmucak die kafamda dönüp duruyo eşimede belli edemiyorum biliorum kızacak bana napıosun sen die ama bi karamsarım nie böyle oldum ya bi ara ne dedim kendi kendime biliomusun istemiyorum çocuk falan bu ne ya off dedim ben napçam 24 ünede çok var dahaaaaa :

cok sevindim cnmmm silik cizgiler yanlis cikmio ztn hmn kan testine git :) tebrik ederim senide:)

moralim bozuldu prolaktin ilaç kullanmadan 35ti şimdi olmuş 44 acaba kist için verdiği yasmin mi yükseltmiştir bilmiyorum. yarın doktor kontrolü var kist küçülmüş olsa bari...

ahahahahahaha:))) ay ilahi kuzum ya, dur yahu daha 24 e çok var , henüz yumurtlama bile olmamıştır daha.. ne depresyonu öyle hemen:) sakin ol tatlım, kafanı dağıtmak için bişeylerle oyalansan? benim hala başlayamadığım puzzle var mesela ona başlasam artık diyorum.. ayrıca karamsar olarak bebiş gelmez, rahat ol sen, o biliyor zaten geleceği zamanı, geyik yapalım biz, boşver sen de olacak mı olmayacak mı diye düşünmeyi:)

Son düzenleme:

moralim bozuldu prolaktin ilaç kullanmadan 35ti şimdi olmuş 44 acaba kist için verdiği yasmin mi yükseltmiştir bilmiyorum. yarın doktor kontrolü var kist küçülmüş olsa bari...

üzme kendini, hiç bilmiyorum yasmin yapar mı onu diye.. yarın da doktora sorarsın açıklamasını yapar zaten, ilaçda verir kullanırsın düşer zaten tekrar, çok ciddi bir şey değil yani hayatım sakin ol, sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…