- 14 Şubat 2012
- 222
- 99
- 298
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.321
kizlar gec dollendigim icin persembe degerm 26ydi bugun gittim yine kana 252 cikti:) pek mutluyum:)
kizlar gec dollendigim icin persembe degerm 26ydi bugun gittim yine kana 252 cikti:) pek mutluyum:)
Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
Canım benim tebrik ederim, darısı başımıza ya valla sabırsızlıkla bekliyorum delirmek üzereyim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım
oooh ohhh dolsun dolsun göbişler :) hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla olsun inşalllahhhh
Canım burdakilerin genelde yaş aralığı nedir?
Hoşgeldin aramıza.. Adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir tatlım, bence ihmal etme bi doktora git derim:) inşallah sadece stresten kaynaklı bişeydir ya da geç döllenme falan olmuştur belki hamişsindir:)slm kızlar ben yeni katıldım aranıza bişey sormak istiyorum benim 4-5 aydır 15 günde bir adetim oluyordu geçen ay tam zamanında oldum ama şimdide tam 36 gün oldu hala bişi yok belim falan çok ağrıyor ama ondan pek anlıyamıyorum korunuyordum hamile olma olasılığımda çok düşük ama yinede test yaptım geçen gün ama dayanamayıp öylen yapmıştım negatif hiç bu kadar gecikmemişti anlamadım bilgisi yada aynı şeyleri yaşayan varmı
kızlar bede şimdi okuldan geldim test yyaptım benim
testim negatif
ben galiba adeti geciktirdim hayırlısı bakalım ama üzüldüm yaaa
bende 27 :)) hadi 2012 nin ve martın uğuru birleşsin en önemlisi Rabbim ol desin dolsun göbişleriiz kızlarrrr..
merhaba arkadaşlar siteyi çoktandır takip ediyorum ama yeni üye oldum,ben de hamilelik hayali mart a kalanlardanım...3.5 yıllık evliiyim 1.5 yıldır olmuyor malesegfbu ay (normalde düzenlidir)20 gün gecikmeden sonra hasta oldum ve bu sancı ile çalışmak çok zorrrr
yaş konusu açılmış :))
valla ben de hayata geç atılanlardanım heralde :)
şu an itibari ile 31 içindeyim, ama 2 ay sonra 32 içinde olucam :)
ohhh ne güzel bak.. şanslı kadınlarız çok şükür.
anlayışlı, yardımcı olan, hormonlarımızın farkında olan, nabza göre şerbet vermeye çalışan kocalarımız var.
ne kocalar biliyorum ben... ne adet gününden haberi vardır karısının, ne adet semptomlarından, ne ağrısını ne sancısını bilir.. işine bakar sadece... ''gene mi hamile değilsin sen'' der... bu tip erkekler de var hayatta maalesef.
allaha şükür arkadaşlar...
valla bizim ev hiç boş kalmaz banu :)) gelen de hemen yiyip içip gitmez genelde.
bi gelen, kök salar bizim evde :))
misafir 1 ay kalacaksa, tabi bişey olmayacak diye bişey olmaz :)) elbet bi yolu bulunur... ama o yolu bulunan zaman, yumurtlama günlerine denk getirilebilir mi.. onu bilemiyorum :)
kendi ailemden birileri olduğunda bu kadar kendimi sıkmıyorum ama... eşimin tarafından birileri olunca zor oluyor benim için. utanıyorum heralde. gece banyo yapsam, duyulabilir birileri tarafından. bu da hoşuma gitmez elbette. sabah duş yapsam, bu da muhakkak görülecektir bilinecektir.. e günün gerisi çuvala mı girdi de, sabah karka mamasını yemeden o vakitte banyo yaptım ben.. o durumda da faaliyet belli :)
velhasıl, zorlanıyorum ben.. 3 senelik gelinleriyim, hiç bir gelişlerinde bu gibi meraklanmalara yol açmadım :)
ama bu 20 günlük ilaçlı kür meselesi de uzun zaman yani... off offff
KUTLARIIMMMMMM
SÜPER HABER BU :)))
Allah kucağında göstersin canım benim... inşallah kolayca geçer gebeliğin, göz açıp kapayana kadar geçer şu 9 ay... :))
kizlar selam, ben de umudumu marta biraktim diyebilirim. bir bucuk senedir cocuk sahibi olmaya calisiyorum, bir kez hamile kaldim farkinda olmadan, 7 haftalikken dusuk yaptim. o kadar guzel bir histi ki hamilelik, o zamandan beri de ugrasiyorum, son ay serophene kullandim. adet gunume 6 gun var, ama hic belirtim yok. normalde bir tane de olsa belirti olmaliydi, ama yok30 yasindayim ben de ve her ay test yapip negatif gormek cok uzucu artik. hamile kaldigimda aklima bile gelmemisti, 10 gun gecince bi bakiyim dedim, test pozitif cikmisti..keske yine oyle aklimdan cikarsam
banuuuuuuuuuu ben ii değilim yaaa
oyy oy oyyyyy bebiş büyüyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bebiş minicik yani ne güzel maaşallah canım benim
sağlıklı bir hamilelik dilerim
oh bee biraz güzel haber gelsin umut olsun hepimizeAllah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhh
amin kizlar cok tesekkurederim bol bol dua ediorum sizede sizde bana dua edin haftaya pazartesi keseyi gormeye gidicez insaallah Rabbim bi mani vermesse:)
Ben taze 36 yımmm:)))
Hoşgeldin aramıza.. Adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir tatlım, bence ihmal etme bi doktora git derim:) inşallah sadece stresten kaynaklı bişeydir ya da geç döllenme falan olmuştur belki hamişsindir:)
Kuzum , idrar testi mi kan testi mi yaptırdın? kan testi yaptırsan daha iyi olur gibi..
Amiiiin.. hoşgeldin aramıza , mart uğurlu gelsin hepimize:)
Dilerim mart ayında dileğine kavuşursun arkadaşım..
Yalelcim ya boşver utanma bence, dene gitsin..:) baksana çünkü senin ev boşalmayacak hiç çünkü, hem tahminim , hani anlasalar bile şok bir haber olmayacaktır bu onlar için:)))))))
İnşallah tez zamanda aynı güzel haberi tekrar alırsın.. Bol şans ve hoşgeldin aramıza:)
Neden bebeeeeeeeemmm, ne oldu niye iyi değilsin???
Aaa hadi bakalım zamanlama harika olacak salı günü güzel haberler alırsan..:) Salı günü mü alacaksın sonuçları yoksa bir iki gün sonra mı? Ay inşallah gitmiştir o kistler ve prolaktinin normale dönmüştür..
ben galiba depresyona girdim sürekli yine olmucak die kafamda dönüp duruyo eşimede belli edemiyorum biliorum kızacak bana napıosun sen die ama bi karamsarım nie böyle oldum ya bi ara ne dedim kendi kendime biliomusun istemiyorum çocuk falan bu ne ya off dedim ben napçam 24 ünede çok var dahaaaaa:
Ben taze 36 yımmm:)))
İnşallah tez zamanda aynı güzel haberi tekrar alırsın.. Bol şans ve hoşgeldin aramıza:)
sagol canim hepimiz guzel haberi aliriz insallah :)
bu arada en son hamile oldugunu ogrenen arkadaslar en fazla hissettikleri belirtiyi paylasabilirler mi? biliyorum herkeste farkli, ama ortak bir sonuca da cikiyor bunlar. anlatirsaniz sevinirim kizlar[/SIZE][/SIZE]
moralim bozulduprolaktin ilaç kullanmadan 35ti şimdi olmuş 44 acaba kist için verdiği yasmin mi yükseltmiştir bilmiyorum. yarın doktor kontrolü var kist küçülmüş olsa bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?