- 14 Şubat 2012
- 222
- 99
- 298
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.341
ben galiba depresyona girdim sürekli yine olmucak die kafamda dönüp duruyo eşimede belli edemiyorum biliorum kızacak bana napıosun sen die ama bi karamsarım nie böyle oldum ya bi ara ne dedim kendi kendime biliomusun istemiyorum çocuk falan bu ne ya off dedim ben napçam 24 ünede çok var dahaaaaa:
Hiç getirme aklına olumsuz şeyler tatlım, dualarımız seninle, allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
ahahahahahaha:))) ay ilahi kuzum ya, dur yahu daha 24 e çok var , henüz yumurtlama bile olmamıştır daha.. ne depresyonu öyle hemen:) sakin ol tatlım, kafanı dağıtmak için bişeylerle oyalansan? benim halla başlayamadığım puzzle var mesela ona başlasam artık diyorum.. ayrıca karamsar olarak bebiş gelmez, rahat ol sen, o biiyor zaten geleceği zamanı, geyik yapalım biz boşver sen olacak mı olmayacak mı diye düşünmeyi:)
gözünaydınnnn sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallahhh
bu arada 26 çıktığında adetin kaç gün gecikmişti..
oyalancak bişide yok çalışamıyorum bugün resmen biranönce akşam olsun istiyorum sonra diyorumki akşam olunca nolcak eve gidince ne değişcek offf herşey batıyo bide napsam acaba ????????
canim ben burda en depresyondaki kisilerden briydim kizlar hatirlar gec yumurtladm ovulasyon testi yapiodum bu ay ilk defa yumurtlamami hissettim 14 15 inde ama test yaptm negatif gosterdi o gunlerde calismadik ne kdr uzuldm snr ama ovulasyon testini yapmaya devam ettim 25. gun yumurtladm tesstte oyle gosterdi saka gibiydi inanamadim adetime 5 gun vardi ve ben yumurtlamistim. sonra arastirdim yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunurmus bekledm biras dayanamadm 11 gun kala idrar testi yaptm yani 4 gun once cift cizgi cikti erken gebelik testiydi kana gittim 26 cikti doktoruma anlattim olayi erken yapmissin dedi hal;buki mantik cercevesinde adetim 5-6 gun gecikmisti ama iste o is oyle degilmis. simdi bugun yeniden gittim degerim 252 anliycagin gec dollendim olmaz olmaz deme :) ben ilk bebegimize kaybettim 3 aylikken karnimda kalbi durdu mecburi kurtaj oldumhic negatifligeeee dusme tatlim bak ben en buyuk ornegm dua ediorm insaallah bu sefer guzel bi sekilde dogumumu yaparm:)
Ben taze 36 yımmm:)))
İnşallah tez zamanda aynı güzel haberi tekrar alırsın.. Bol şans ve hoşgeldin aramıza:)
sagol canim hepimiz guzel haberi aliriz insallah :)
bu arada en son hamile oldugunu ogrenen arkadaslar en fazla hissettikleri belirtiyi paylasabilirler mi? biliyorum herkeste farkli, ama ortak bir sonuca da cikiyor bunlar. anlatirsaniz sevinirim kizlar[/SIZE][/SIZE]
ilk hamileligimde goguslerim catlicak gibiydi ama bu sefer goguslerimde tik yok:) bende esim algilio bide biyerinin sekli degisio:) acilma oluo:) bide elle kontrol yapiodm ben yumusak ve akintiliydi rahim agzim belim agriodu akintim coktu falan filan:) yardimci olmusumdr insaallah cnm:)
üzme kendini, hiç bilmiyorum yasmin yapar mı onu diye.. yarın da doktora sorarsın açıklamasını yapar zaten, ilaçda verir kullanırsın düşer zaten tekrar, çok ciddi bir şey değil yani hayatım sakin ol, sıkma canını...
ovulasyon testi nerden alınıyo nasıl bişi o
hımm mesela ilgini çekecek bir konusu olan bir dizi bul internetten, heyecanlı bişey olsun ama onu izle, komedi türü daha iyi hatta: sudoku çöz, puzzle yap, kız arkadaşlarını ara dedikodu yap, kafanı uzaklaştır hemen bu kötü düşüncelerden:)
dost sohbeti gibisi yok :) bir de sudoku :)
dost sohbeti gibisi yok :) bir de sudoku :)
ramrodcum tebrık ederım saglıklı sorunsuz bır 9 ay gecırmenı dıelrım
yalelcım benım yaptıgım test klasık testelrdendı benım galıba hep negatıf zamanlarda yaptıgımdan negatıflık olayı dogru cıktıogluma hamıleyken adetımı 3 gün gecınce yapmsıtım cünkü sede mısafırde gelse yap banyonu ya mısafır evlı ınsanın evınde gelıp cakılıp kalmaya utanmıyoda senmı utancan genc evlı cıftsınız tabıkı onalr geldı dıye cınsel ılıskınızden vazgecmıceksınız sen gün içindede hergün banyo yapmadımmı rahatsız oluyorum falan de olmazsa
furtadoocum senıde tebrık ederım ama dün ben sana yazmıstım hamılesındır akıtım basladı deyınce silikte olsa o pozıfıttır merak etme yarında gıt kan testı yaptır bakalım
buay tutturamayan arkadaslar bızlerede ıyı sanslar dılıyorum kendımde dahıl adetler bıtcek yumurtlama gelcek ooo yolumuz uzun ama anlasalım ötekı aya kımse belırtı aramasın dırak adetı bekleyelım belırtı buldukca daha zor oluyor
Bacılar ne haberrrrrrrrrrrr??osledim siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?