Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canim ben burda en depresyondaki kisilerden briydim kizlar hatirlar gec yumurtladm ovulasyon testi yapiodum bu ay ilk defa yumurtlamami hissettim 14 15 inde ama test yaptm negatif gosterdi o gunlerde calismadik ne kdr uzuldm snr ama ovulasyon testini yapmaya devam ettim 25. gun yumurtladm tesstte oyle gosterdi saka gibiydi inanamadim adetime 5 gun vardi ve ben yumurtlamistim. sonra arastirdim yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunurmus bekledm biras dayanamadm 11 gun kala idrar testi yaptm yani 4 gun once cift cizgi cikti erken gebelik testiydi kana gittim 26 cikti doktoruma anlattim olayi erken yapmissin dedi hal;buki mantik cercevesinde adetim 5-6 gun gecikmisti ama iste o is oyle degilmis. simdi bugun yeniden gittim degerim 252 anliycagin gec dollendim olmaz olmaz deme :) ben ilk bebegimize kaybettim 3 aylikken karnimda kalbi durdu mecburi kurtaj oldum hic negatifligeeee dusme tatlim bak ben en buyuk ornegm dua ediorm insaallah bu sefer guzel bi sekilde dogumumu yaparm:)

adetime 7-8 gün kaldı bakalım ne olacak, kendimi dinlemeye başladım bile :)))

sizlerde durumlar nasıl yeni haberler var mı?

oyalancak bişide yok çalışamıyorum bugün resmen biranönce akşam olsun istiyorum sonra diyorumki akşam olunca nolcak eve gidince ne değişcek offf herşey batıyo bide napsam acaba ????????

gözünaydınnnn sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallahhh
bu arada 26 çıktığında adetin kaç gün gecikmişti..

ben gec yumurtladim bu ay yumurtlamama 14 gun koydugumuzda daha adet olmama 4 gun vardi ama eger normal dongume bakarsak adet adetim 5-6 gun gecikmisti :) karisik biras:)

oyalancak bişide yok çalışamıyorum bugün resmen biranönce akşam olsun istiyorum sonra diyorumki akşam olunca nolcak eve gidince ne değişcek offf herşey batıyo bide napsam acaba ????????

hımm mesela ilgini çekecek bir konusu olan bir dizi bul internetten, heyecanlı bişey olsun ama onu izle, komedi türü daha iyi hatta: sudoku çöz, puzzle yap, kız arkadaşlarını ara dedikodu yap, kafanı uzaklaştır hemen bu kötü düşüncelerden:)

haklısın canım oda çok zor inşallah bu defa kucağına verir rabbim

zaten benim bütün sonuçlarım şuyum buyum hep sınırda hep az yüksek :) az azlar toplanınca büyük oluyor galiba. Hayırlısı inşallah Rabbim... hem ben hem eşim habire sanki hamileymişim gibi yorumlanacak rüyalar görüyoruz. geçen dedim, yaaa bu ne hem rüyalarımız hamilesin diyo hem kırmızılar gelip duruyo :) neyse yarın olsun bir gideyim yazarım öğrendiğim bir bilgi olursa. yaaa senin adını görünce hep aklıma annene gitmen geliyo, ben bu konuya biraz takığım ya git de özlemini gider diye bekliyomm :)

dost sohbeti gibisi yok :) bir de sudoku :)

ramrodcum tebrık ederım saglıklı sorunsuz bır 9 ay gecırmenı dıelrım
yalelcım benım yaptıgım test klasık testelrdendı benım galıba hep negatıf zamanlarda yaptıgımdan negatıflık olayı dogru cıktıogluma hamıleyken adetımı 3 gün gecınce yapmsıtım cünkü sede mısafırde gelse yap banyonu ya mısafır evlı ınsanın evınde gelıp cakılıp kalmaya utanmıyoda senmı utancan genc evlı cıftsınız tabıkı onalr geldı dıye cınsel ılıskınızden vazgecmıceksınız sen gün içindede hergün banyo yapmadımmı rahatsız oluyorum falan de olmazsa
furtadoocum senıde tebrık ederım ama dün ben sana yazmıstım hamılesındır akıtım basladı deyınce silikte olsa o pozıfıttır merak etme yarında gıt kan testı yaptır bakalım
buay tutturamayan arkadaslar bızlerede ıyı sanslar dılıyorum kendımde dahıl adetler bıtcek yumurtlama gelcek ooo yolumuz uzun ama anlasalım ötekı aya kımse belırtı aramasın dırak adetı bekleyelım belırtı buldukca daha zor oluyor

Kesinlikle ben bu belirti arama işini bıraktım , pas geçiyorum, adet zamanı gelsin, geçerse bir umut var demektir, değilse zaten benim kırmızılar bekletmeden geliyor şak diye..

ilk hamileligimde goguslerim catlicak gibiydi ama bu sefer goguslerimde tik yok:) bende esim algilio bide biyerinin sekli degisio:) acilma oluo:) bide elle kontrol yapiodm ben yumusak ve akintiliydi rahim agzim belim agriodu akintim coktu falan filan:) yardimci olmusumdr insaallah cnm:)[/QUOTE]

himmm... sagol canim. bende bu ay hic belirti yok. aslinda sadece goguslerimde birakc gundur mavi damarlar goruyordum, ama ilk kez damarlar cikiyor mu diye dikkat ettim, belki de tum adet oncesi donemlerimde cikiyordu bilmiyorum. yine de heyecanlanmistim biraz, ama agri sizi vs yok. forumdan bir arkadasta da cikmis mavi damarlar; ama sonucu negatif olmus. hem onun adina uzuldum hem kendi adima, umit edecek tek belirtim de gitti cunku. muhtemelen ya her ay oluyor bu, ya da bu ay ilac kullanmamla alakali.
bahsettigin o 'bi yer'imin kontrolunu de yapayim bari :)

Kızlar bizim yemek vakti geldi.. İyi akşamlar diliyorum herkese, yarına görüşmek üzereeee..

Son düzenleme:
Bacılar ne haberrrrrrrrrrrr??osledim siziiii

Özleeeeeeeeeeeem, ben de seni özlediiiimmm.. furtadoo ve buca hamile.. ben de şimdi çıkmak üzereydim bi selam vermeden gitmiyeyim dedim:) şu 3 günün geçsede rahat sohbet etsek bacım, yerin yokluğun belli oluyor

Öpüyorum kocaman kocaman....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…