- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.361
Bacılar ne haberrrrrrrrrrrr??osledim siziiii
Özleeeeeeeeeeeem, ben de seni özlediiiimmm.. furtadoo ve buca hamile.. ben de şimdi çıkmak üzereydim bi selam vermeden gitmiyeyim dedim:) şu 3 günün geçsede rahat sohbet etsek bacım, yerin yokluğun belli oluyor
Öpüyorum kocaman kocaman....
hoşgeldin şeker nerelerdeydin
inşallah önemli bişey çıkmaz canım hep mi düzensiz yoksa bu hamilelik olayına takılıp sters mi yaptın
yarın doktordan çıkınca bizi de haberder etmeyi unutma
kızlarrr
ovulasyonum bu aralr olmalı ama benim moralim çok bozuk,bi karamsarlık hali sardı.
yine olmayacak diye
ve canım hiç denemek bile istemiyo hoş denesemde bu isteksizlkle bişey olmaz heralde
Yalelcim benim güvenmemin nedeni amniyosentez sonucu alınmasına karar verilen bebeğin patoloji raporunda temiz çıkması...Yani amniyosentez yanlış sonuç vermiş ve sapa sağlam bebeğinden olmuş kadın..Bu bir bayan kadın dr un başına gelmişti bu sitede..40 yaşlarında ve tedaviyle hamile kalmıştı..Yeniden hamile kalmaya çalışıyordu ama olmuyordu...
Başka bir örnekte de amniyosenteze göre alınması gerekliydi bebeğin..Kadın aldırmıyor ,doğduğunda da gayet normal ,sorunsuz bir bebek dünyaya geliyor...
Yani bu tarz çok örnek gördüğüm için ben bu teste güvenmiyorum ve bu yüzden asla diyorum..
Allah kimseye yaşatmasın inşallah..
Ayrıntılı ultrasona girmeyi tercih ettim hep.....
kizlar gec dollendigim icin persembe degerm 26ydi bugun gittim yine kana 252 cikti:) pek mutluyum:)
kizlar selam, ben de umudumu marta biraktim diyebilirim. bir bucuk senedir cocuk sahibi olmaya calisiyorum, bir kez hamile kaldim farkinda olmadan, 7 haftalikken dusuk yaptim. o kadar guzel bir histi ki hamilelik, o zamandan beri de ugrasiyorum, son ay serophene kullandim. adet gunume 6 gun var, ama hic belirtim yok. normalde bir tane de olsa belirti olmaliydi, ama yok30 yasindayim ben de ve her ay test yapip negatif gormek cok uzucu artik. hamile kaldigimda aklima bile gelmemisti, 10 gun gecince bi bakiyim dedim, test pozitif cikmisti..keske yine oyle aklimdan cikarsam
canim ben burda en depresyondaki kisilerden briydim kizlar hatirlar gec yumurtladm ovulasyon testi yapiodum bu ay ilk defa yumurtlamami hissettim 14 15 inde ama test yaptm negatif gosterdi o gunlerde calismadik ne kdr uzuldm snr ama ovulasyon testini yapmaya devam ettim 25. gun yumurtladm tesstte oyle gosterdi saka gibiydi inanamadim adetime 5 gun vardi ve ben yumurtlamistim. sonra arastirdim yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunurmus bekledm biras dayanamadm 11 gun kala idrar testi yaptm yani 4 gun once cift cizgi cikti erken gebelik testiydi kana gittim 26 cikti doktoruma anlattim olayi erken yapmissin dedi hal;buki mantik cercevesinde adetim 5-6 gun gecikmisti ama iste o is oyle degilmis. simdi bugun yeniden gittim degerim 252 anliycagin gec dollendim olmaz olmaz deme :) ben ilk bebegimize kaybettim 3 aylikken karnimda kalbi durdu mecburi kurtaj oldumhic negatifligeeee dusme tatlim bak ben en buyuk ornegm dua ediorm insaallah bu sefer guzel bi sekilde dogumumu yaparm:)
hımm mesela ilgini çekecek bir konusu olan bir dizi bul internetten, heyecanlı bişey olsun ama onu izle, komedi türü daha iyi hatta: sudoku çöz, puzzle yap, kız arkadaşlarını ara dedikodu yap, kafanı uzaklaştır hemen bu kötü düşüncelerden:)
yalelcım benım yaptıgım test klasık testelrdendı benım galıba hep negatıf zamanlarda yaptıgımdan negatıflık olayı dogru cıktıogluma hamıleyken adetımı 3 gün gecınce yapmsıtım cünkü sede mısafırde gelse yap banyonu ya mısafır evlı ınsanın evınde gelıp cakılıp kalmaya utanmıyoda senmı utancan genc evlı cıftsınız tabıkı onalr geldı dıye cınsel ılıskınızden vazgecmıceksınız sen gün içindede hergün banyo yapmadımmı rahatsız oluyorum falan de olmazsa
Bacılar ne haberrrrrrrrrrrr??osledim siziiii
ayyy bi ben değilim demekki herkes öyle ay olcak olcak valla banu duymasın dövecek yakında bizi kendinize gelin diyeeeeeeee banuuuuuuuuuu yerlerdeyiz yetişşşşşşşşş
hamile oldugunu ogrenen ve ogrenecek arkadaslar icin buldugum bir yaziyi paylasiyorum:
"Hamile kadının doğuracağı çocuğun cinsiyetinin ne olduğu her zaman merak konusu olmuştur. Günümüzde gelişen tıp bilimi hamileliğin belli bir döneminden sonra bu soruya kesin yanıt vermektedir. Ancak geçmişte yöre halkı kadının görüntüsüne, davranışlarına, sancısının geliş biçimine kadar, başka bir çok unsuru da ölçüt alarak bir takım tahminlerde bulunmaktaydı.
Konuyla ilgili yörede yapılan tespitler aşağıda yer almaktadır:
Kız çocukla erkek çocuğun oynaması farklıdır. Kız çocuk kaynar, oğlan çocuk atar, oğlan öyle oynar ki kadını silkeler.
40 günlük düşen çocuğun cinsiyeti belli olur. Erkek çocuk beyaz, kız çocuk siyah olur. Oğlan çocuğunun her yeri bellidir.
Kadın rüyasında altın ve salatalık görürse oğlan, kayısı görürse kız doğurur.
Kadın çok ekşi yerse kız doğurur, tatlı yerse oğlan doğurur.
Oğlan ana karnında, sağ tarafta; kız, sol tarafta durur.
Kadının hamileliği sırasında alttan başlayarak yukarıya doğru bir çizgi oluşur. Çizgi göbeği geçerse oğlan, göbekte kalırsa kız doğar.
Doğum esnasında; kız yukarı, oğlan aşağı bakar.
Kadın hamileyken güzelleşirse oğlan, çirkinleşirse kız doğurur. “Oğlan bezer, kız bozar.” denir.
Kadının yüzü gözü çillenirse kız doğurur. Çiller geçsin diye çocuğun hiç kullanılmamış ve yıkanmamış beziyle doğum esnasında kadının yüzü silinir.
Kız oğlandan daha zor doğar.
Kız dokuz gün eksik doğar, ara ebe bunu; “kız, eteği eksik ya” şeklinde ifade etmektedir. Oğlan çocuğu ise dokuz ay dokuz günde doğar.
Hamile kadın düz olarak durduğunda; arkası uzun olur, önü havaya kalkarsa kız doğurur, eteği yuvarlak durursa oğlan doğurur.
Çocuk yukarıda olursa oğlan, aşağıda olursa kız doğurur.
Kadının kalçaları büyük olursa kız doğurur.
Kadının hareketleri ağır olur, sürekli uyursa kız, hareketleri hafif olursa oğlan doğurur. Ara ebenin anlatısıyla; “kız yükü tuz yükü, kızı taşımak zordur” şeklinde ifade edilmektedir.
Göğüslerin ucu siyahlanırsa kız, pembeleşirse oğlan doğar."
ovulasyon testi nerden alınıyo nasıl bişi o
ben internetten aldm ilk kullandigim ay hamile kaldm cnm
kızlarrr
ovulasyonum bu aralr olmalı ama benim moralim çok bozuk,bi karamsarlık hali sardı.
yine olmayacak diye
ve canım hiç denemek bile istemiyo hoş denesemde bu isteksizlkle bişey olmaz heralde
hamile oldugunu ogrenen ve ogrenecek arkadaslar icin buldugum bir yaziyi paylasiyorum:
"Hamile kadının doğuracağı çocuğun cinsiyetinin ne olduğu her zaman merak konusu olmuştur. Günümüzde gelişen tıp bilimi hamileliğin belli bir döneminden sonra bu soruya kesin yanıt vermektedir. Ancak geçmişte yöre halkı kadının görüntüsüne, davranışlarına, sancısının geliş biçimine kadar, başka bir çok unsuru da ölçüt alarak bir takım tahminlerde bulunmaktaydı.
Konuyla ilgili yörede yapılan tespitler aşağıda yer almaktadır:
Kız çocukla erkek çocuğun oynaması farklıdır. Kız çocuk kaynar, oğlan çocuk atar, oğlan öyle oynar ki kadını silkeler.
- VALLA BENİM KIZ KAYNIYORDU :))
40 günlük düşen çocuğun cinsiyeti belli olur. Erkek çocuk beyaz, kız çocuk siyah olur. Oğlan çocuğunun her yeri bellidir.
-BU NE DEMEK HİÇ ANLAMADIM
Kadın rüyasında altın ve salatalık görürse oğlan, kayısı görürse kız doğurur.
-ÜZÜM GÖRDÜM BEN.. HEP MUZ VE ELMA GÖRDÜM...
Kadın çok ekşi yerse kız doğurur, tatlı yerse oğlan doğurur.
- BOL BOL TATLI YEDİM.. AMA KIZIM OLDU
Oğlan ana karnında, sağ tarafta; kız, sol tarafta durur.
- HAKKATTEN KIZIM HEP SOLDAYDI... SOL TARAFIM ÇATLAK İÇİNDE HATTA.
Kadının hamileliği sırasında alttan başlayarak yukarıya doğru bir çizgi oluşur. Çizgi göbeği geçerse oğlan, göbekte kalırsa kız doğar.
-EVET ÇİZGİM GÖBEKTE KALDI
Doğum esnasında; kız yukarı, oğlan aşağı bakar.
-BUNU BİLEMİYORUZ.... MALUM SEZARYEN..
Kadın hamileyken güzelleşirse oğlan, çirkinleşirse kız doğurur. �Oğlan bezer, kız bozar.� denir.
-VALLA ÇOK GÜZELLEŞTİM BEN.. KİLO ALDIM-O BAKIMDAN ÇİRKİNLEŞMİŞ GİBİ OLDUM AMA, GÜZEL HİSSETTİM HEP, HERKES DE ÖYLE SÖYLERDİ..
Kadının yüzü gözü çillenirse kız doğurur. Çiller geçsin diye çocuğun hiç kullanılmamış ve yıkanmamış beziyle doğum esnasında kadının yüzü silinir.
-BUNU İLK KEZ DUYDUM.
Kız oğlandan daha zor doğar.
- BİLEMİYORUM
Kız dokuz gün eksik doğar, ara ebe bunu; �kız, eteği eksik ya� şeklinde ifade etmektedir. Oğlan çocuğu ise dokuz ay dokuz günde doğar.
- EVET AYNEN, KIZLAR ACELECİ OLUYORLAR SANIRIM
Hamile kadın düz olarak durduğunda; arkası uzun olur, önü havaya kalkarsa kız doğurur, eteği yuvarlak durursa oğlan doğurur.
- HİÇ ANLAMADIM BEN BU MESELEY İ:)
Çocuk yukarıda olursa oğlan, aşağıda olursa kız doğurur.
-VALLA BENİM KIZIM, İLK KONTROLÜMÜZDE AŞAĞIDAYDI. ÇOK AŞAĞI YERLEŞMİŞ DEMİŞTİ DOKTORUM, HEP DE AŞAĞIDAYDI HAKKATTEN
Kadının kalçaları büyük olursa kız doğurur.
-DOĞRUDUR. FOTOĞRAF KOYSAM HAK VERİRSİNİZ :)
Kadının hareketleri ağır olur, sürekli uyursa kız, hareketleri hafif olursa oğlan doğurur. Ara ebenin anlatısıyla; �kız yükü tuz yükü, kızı taşımak zordur� şeklinde ifade edilmektedir.
-HEP UYUDUM VALLA.
Göğüslerin ucu siyahlanırsa kız, pembeleşirse oğlan doğar."
-HİÇ RENKLENMEDİ BENİM MEMİŞLER.
aaaaa töbe töbe yaaaa.... iste bacım iste.... git bi afrodizyak yemek falan yap.
karanfil var mı mesela?
karanfil çiğne :)))
ben çiğniyorum valla... psikolojik midir bilemiyorum ama, faydalı diye düşünüyorum :)))
böylece size yorumlarımı da ilettim :)))))))))))
hangi siteden ? markası ne.
internetteki hesaplamalarla tutuyormu ? yoksa çok mu farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?