Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

CANIMMMM evet perşembe günü aranısdayım kısmetse:)))) patronun gavur kocası burda olmasa giricem deee. furtadoo ve buca cook tebrikler. darısı başımıza. cok sevindim. ayy bakk oklugum belli oluosa sevindim haaaa:):):) akşam doktora kocisin sonuçlarını gostercem, yarın kaçak girebilirsem bildirirm. sizi seviom. görüşürüzzz

ay şimdi 4 ay geçince bizim hamişlerin bebekleri kızmı erkekmi onu merak etçez demi ben şimdiden merak etmeye başladım şöyle bi endamlarını görsem ben hemen anlıomda hiç yanılmadım şimdiye kadar
hamişler isimler bellimi neler var aklınızda hem eşlerinize nasıl sölediniz anlatmadınız yada anlattınız ben kaçırdım :):):):):):)
çok konuşuyorum demi :):):):):):):):)

inşallah önemli bişey çıkmaz canım hep mi düzensiz yoksa bu hamilelik olayına takılıp sters mi yaptın

yarın doktordan çıkınca bizi de haberder etmeyi unutma

tamam canım cevap yazarım :)doktor amr diye bişeye bakacak ama ben de bilmiyorum ne olduğunu..?

kızlarrr
ovulasyonum bu aralr olmalı ama benim moralim çok bozuk,bi karamsarlık hali sardı.
yine olmayacak diye
ve canım hiç denemek bile istemiyo hoş denesemde bu isteksizlkle bişey olmaz heralde

hamile oldugunu ogrenen ve ogrenecek arkadaslar icin buldugum bir yaziyi paylasiyorum:

"Hamile kadının doğuracağı çocuğun cinsiyetinin ne olduğu her zaman merak konusu olmuştur. Günümüzde gelişen tıp bilimi hamileliğin belli bir döneminden sonra bu soruya kesin yanıt vermektedir. Ancak geçmişte yöre halkı kadının görüntüsüne, davranışlarına, sancısının geliş biçimine kadar, başka bir çok unsuru da ölçüt alarak bir takım tahminlerde bulunmaktaydı.

Konuyla ilgili yörede yapılan tespitler aşağıda yer almaktadır:

Kız çocukla erkek çocuğun oynaması farklıdır. Kız çocuk kaynar, oğlan çocuk atar, oğlan öyle oynar ki kadını silkeler.

40 günlük düşen çocuğun cinsiyeti belli olur. Erkek çocuk beyaz, kız çocuk siyah olur. Oğlan çocuğunun her yeri bellidir.

Kadın rüyasında altın ve salatalık görürse oğlan, kayısı görürse kız doğurur.

Kadın çok ekşi yerse kız doğurur, tatlı yerse oğlan doğurur.

Oğlan ana karnında, sağ tarafta; kız, sol tarafta durur.

Kadının hamileliği sırasında alttan başlayarak yukarıya doğru bir çizgi oluşur. Çizgi göbeği geçerse oğlan, göbekte kalırsa kız doğar.

Doğum esnasında; kız yukarı, oğlan aşağı bakar.

Kadın hamileyken güzelleşirse oğlan, çirkinleşirse kız doğurur. “Oğlan bezer, kız bozar.” denir.

Kadının yüzü gözü çillenirse kız doğurur. Çiller geçsin diye çocuğun hiç kullanılmamış ve yıkanmamış beziyle doğum esnasında kadının yüzü silinir.

Kız oğlandan daha zor doğar.

Kız dokuz gün eksik doğar, ara ebe bunu; “kız, eteği eksik ya” şeklinde ifade etmektedir. Oğlan çocuğu ise dokuz ay dokuz günde doğar.

Hamile kadın düz olarak durduğunda; arkası uzun olur, önü havaya kalkarsa kız doğurur, eteği yuvarlak durursa oğlan doğurur.

Çocuk yukarıda olursa oğlan, aşağıda olursa kız doğurur.

Kadının kalçaları büyük olursa kız doğurur.

Kadının hareketleri ağır olur, sürekli uyursa kız, hareketleri hafif olursa oğlan doğurur. Ara ebenin anlatısıyla; “kız yükü tuz yükü, kızı taşımak zordur” şeklinde ifade edilmektedir.

Göğüslerin ucu siyahlanırsa kız, pembeleşirse oğlan doğar."

kızlarrr
ovulasyonum bu aralr olmalı ama benim moralim çok bozuk,bi karamsarlık hali sardı.
yine olmayacak diye
ve canım hiç denemek bile istemiyo hoş denesemde bu isteksizlkle bişey olmaz heralde

ayyy bi ben değilim demekki herkes öyle ay olcak olcak valla banu duymasın dövecek yakında bizi kendinize gelin diyeeeeeeee banuuuuuuuuuu yerlerdeyiz yetişşşşşşşşş

ayrıntılı ultrason, bi tercih midir?
benim doktorum tercihime sunmadı da, ondan sordum.
bizim rutin yapılacaklar listemiz vardı en başta.. verdi elime testleri ve tarihlerini. biliyorduk, ne zaman ne olacağını :))
sadece amniyosentez yoktu listede, o da gerekmesi halinde tercihe sunuluyor diye düşünmüştüm ben.

doğrudur narmikçim, birsürü enterean örnek var.
anne karnı, bir küçük kapalı kutu.. içinde çok büyük bir hayat var, çok büyük bir gelecek var. o küçük kapalı kutuyu, açmadan/içindeki çıkmadan, kimse göremez, kimse bilemez gerçekten.

aslında bazen düşünüyorum, bütün bu ikili, üçlü, dörtlü, bilmemne testleri falan eskiden yoktular. bunlar, şimdiki zamanın çok bilmiş annelerini oyalama taktikleri gibi geliyor bana. bi test oluyor, sonuç için bekleyip oyalanıyoruz, sonra hemen öbür test.. sıra sıra bilmemkaç tane test hamilelik süresince... biri bitti biri geldi.. derken bi bakıyorsun geçivermiş 9 ay :)))

allah bizleri de hiç kimseyi de, ikilemde bırakmasın.. rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..

kizlar gec dollendigim icin persembe degerm 26ydi bugun gittim yine kana 252 cikti:) pek mutluyum:)

:)) biz de çok mutlu olduk hamiş hanım :)

inşallah yeniden yaşarsın o güzel hissi canım. allah hepimize göstersin....

hem hamilelik hem annelik çok güzel şeyler... allah hiçbir kadını yavrusuz, hiçbir yavruyu da anasız bırakmasın inşallah....

canım benim. bak göndermiş meleğin kardeşini işte.... allah bu yavrunu kucağında göstersin inşallah.
sakın umutsuz olma.. hep pozitif...
sağlıkla doğum haberlerini de paylaş bizimle..

eveeeettt favorim sudoku :) bayılırım, her gün çözerim muhakkak..
dedikodu da çok severim ben... ama pek beceremem :)))
sürekli, ''ya arkasından konuşmayalım, iyi veya kötü.. günah valla'' der dururum. arkadaşım (en dedikoducu arkadaşım yani) sinir olup kapatır telefonu :))))))))

hhahahaha :))))))))) aslında öyle, ben hakkatten her gün duşa alırım. yoksa kaşıntı tutar beni. şimdi bi bıcıbıcı yaptım geldim mesela, eşim gelince temiz olıyım diye.... :)))

Bacılar ne haberrrrrrrrrrrr??osledim siziiii

özleeeemmm biz de seni özleddiiikkk..
hadi geçsin şu 3 gün... laflayalım bol bol

ayyy bi ben değilim demekki herkes öyle ay olcak olcak valla banu duymasın dövecek yakında bizi kendinize gelin diyeeeeeeee banuuuuuuuuuu yerlerdeyiz yetişşşşşşşşş

valla birinin yetişmesi lazım
işlerde yoğun burayada giremiyorum pek sık.
konuşmaları hamiş haberlerini almak heveslendiriyor oysa.
allahım duy sesimizi biz de anne olmak istiyoruz

ayyyy ben kız doğurursam benim popişi düşünemiom zaten büyük hepten çıkar gider artık

valla ben de kiz dogurursam yandim :) ama tabii bunlar eski inanislar, dogruluk payi var midir bilmiyorum, ama hamileyken bunlara gore tahmin yapmaya calismak keyifli olsa gerek

kızlarrr
yine olmayacak diye

aaaaa töbe töbe yaaaa.... iste bacım iste.... git bi afrodizyak yemek falan yap.
karanfil var mı mesela?
karanfil çiğne :)))
ben çiğniyorum valla... psikolojik midir bilemiyorum ama, faydalı diye düşünüyorum :)))

böylece size yorumlarımı da ilettim :)))))))))))

belus, hahaha benim popom, bir nevi göbüş gibiydi..
bir büyük karnım vardı.... yarım dünya gibiydim.. bir de arkamda sanki bir başka bebek vardı...
kocaman bir popo, kocaman bir göbek...

bulup bi foto koyucam bak :)))

:) yorumlar guzelmis, yorumlamanin darisi basimiza!

bu arada kizlar, tarçin da afrodizyaktir, ben bu ara bol bol tarçinli salep iciyorum

hangi siteden ? markası ne.
internetteki hesaplamalarla tutuyormu ? yoksa çok mu farklı.

coretests.com dan aldm ben memnun kaldm ama baya cebellendm test yanlismi die cunku benim tarihim tutmadi ve internetteki hesaplamaylada bnm yumurtlamamamin hic alakasi yok tu valla ama herkesde degisio labilir ben bidaha hamile kalmak istesem artik her ay kullanirim diorum 5 gunde sogan kuru yapmistim midem 5 gun kaldirmisti anca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…