Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

allahım ekledim mi ne oldu anlayamadım.
kusura bakmayın. silmeyi de başaramadım bu arada... oldukça çok bişeyler eklendi kazara... çok üzgünüm

neyse.. eklenmişler hepsi.. hatta fazlası da eklenmiş.. silinemiyor.

ben popo gösterecektim. ama klasörden seçip baktıklarımın hepsini eklemiş oldum... pardon tekrar valla...

gördüğünüz gibi, arkamda da sanki bi bebek göbeği gibi popo mevcut son fotolarda :)))

Yaleeeeeeeeeeeeeeelll:))) bakınca fotolara güldüm çok:) gerçi göbüş almış kiloyu bi de popo, diğer yerler sabit kalmış ondan birazda sana daha büyük gelmesi:)) hey allam yaa, valla ama kendimi hayal ettim bir an, off off , nasıl verilir sonra o kilolar, korktum yani kendi adıma:) zaten selvi boylu değilim, eyvah yani:)))

ooo masallah kocaman olmus gobus :)
hamile kaldiginda kilon cok iyiymis, ne kadar degisiyor vucut ya.. ben de cekecegim fotograflari insallah hamile kalirsam
buyudugunde cocuguna gostermek icin cok guzel bir hatira

:) çek evet.. ben her hafta çekmiştim.
ilk hafta.. 4+2 fotom var.... sıfır göbek.. karın kasık birbirine yapışık... ama çok çıplak olduğu için eklemedim buraya...
8+ fotom göbeklenmiş halim... çıkmaya başlamış... benim erkenden çıkıyor karnım öyle hep...
son halim... 36+ haftada çekilmiş..
tam doğum gününde çekilmiş fotoyu eklemedim, korkarsınız diye :))))))))

28 kilo şekerim :)))
evet ben almışım.. begüm abla, 2450 gr çıktı topu topu... gerisi bendeydi yani :)))
veriliyor tatlım korkma.
o kilolar sana ait olmuyorlar çünkü.. geçici bi süre için alıyorsun, bir süre sonra veriyorsun :))) ama öyle ama böyle veriliyor yani :))

İnşallah bu konuda da anneme çekmişimdir, kadın doğuruyor sonra şak 36 beden oluyor, kardeşimin doğumundan sonra öyle olmuştu iyi hatırlıyorum, bende ise 34 beden giyiyormuş öncesinde ve heme kısa bir süre sonrasında:))

Aman yaa, dediğin gibi verilir bir şekilde o kilolar, derdime bak benim de, bebiş geldi doğurdum da bi zayıflamam eksik kaldı:)) valla ama hamiş kalırsam yiycem içcem hiç de sıkmıycam kendimi , freetime yani iyi değerlendirmek lazım kaç kere yakalayabilir bir kadın bu şansı:)))))

benim yakin arkadasim hamileliginde 28 kilo aldi, simdi oglu 1bucuk yasinda, sadece fazladan 2 kilosu kaldi, biraz gobegi var eskiye gore, o kadar. nasil verdin diyorum, hem bebekle ugrasmak hem de emzirmekle gidiyor kilo diyo...

benim yakin arkadasim hamileliginde 28 kilo aldi, simdi oglu 1bucuk yasinda, sadece fazladan 2 kilosu kaldi, biraz gobegi var eskiye gore, o kadar. nasil verdin diyorum, hem bebekle ugrasmak hem de emzirmekle gidiyor kilo diyo...

ay bir görsek o günleri, buluruz gerekirse zayıflama kürleri falan yaparız tatlım hep beraber:))

ay bir görsek o günleri, buluruz gerekirse zayıflama kürleri falan yaparız tatlım hep beraber:))

ya biraz da bebegi erkek ve cok hareketli ondan kaynaklaniyor, kiz bebekler daha sakin oluyor belki bir diyetle desteklemek lazim, ama ilk 6 ay degil, sonrasinda diyet oneriyorlar.
verirsin canim sen de hep soyluyorlar, emzirdikce gidiyormus kilolar.. bu arada arkadasim bebegini hala emziriyor, 1 bucuk yasina geldi...

ohh ne güzelmiş annen öyle... inşallah sen de öyle olursun.

elbette öyle banucum.. veriliyor.. öyle böyle veriliyor yani...
gün bugündür deyip... hamileliği her anıyla keyifle yaşamak lazım.
ben öyle yaptım, yine yapıcam.... kaç kilo aldığımı da umursamıcam hiç... ohhh alırsam alırım.. nasılsa veririm bi şekilde :)))

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız????
benim bu ay pek umudum yok gibi.
yani hiç yumurtladığımı falan hissetmedim yani akıntım falan olmadı bugün 20.günüm akıntı makıntı yookk((
ama gün aşırı ilişki oldu.
bazen de düşünyorum acaba hamile falan mı kaldımda ondan mı böyle oluyor diye,ama umut tabi.
yani ben sanki ''anne olma hayalini nisana erteleyenler'' de devam edeceğim yazmaya:2:

Ben kaçtım yineeee.. Öptüm hepiniziii..

öptümmm

yalellllll ben bu fotolara bayildim yaaa masaallah bence cok guzel gozukuo hepsi ehuehue:)

:) biraz nahoş oluyor son zamanlarda.. bende öyle oldu yani :)

arkadaşlar ben de kaçtım.... öptüm hepinizi kocaman..
yarın için güzel haberler bekliyorum valla :)

ne mutlu emzirebilene valla....
çok istedim, emmedi kızım maalesef. sağarak verdim 1 sene ama, emmek gibi olmuyor tabi.
1,5 ay emdi beni begüm. emzirirken hakkatten rahmin küçüldüğünü hissediyorsunuz, rahim etkileniyormuş emzirme faaliyetinden.

ama inşallah 1 çocuğum daha olursa.. öyle veya böyle... zorla morla emziricem. aç bırakıcam ama emecek muhakkak. başka çaresi olmayacak sıpanın :))))

haydi kaçtım hakkatten şimdi.. başbaaaşşş

arkadaşlar merhaba :)
ben vajinismus hasyasıyım ve hamile kalmayı çok istiyorum. tabi normal yolla birleşme olmayınca ben bi yol denedim: eşim prezervatife boşaldı, içindeki spermleri enjektörle çekip vajinamın içine sokup zerk ettim. bu şekilde hamile kalınır mı yardım eder misiniz?

Evet canım ayrıntılı ultrason vs aslında hepsi tercihtir..Zorunluluk değildir...Eğer anne istemezse dr. hiç bir test vs yapamaz...Mesela ben ikili testi ve diğer testleri yaptırmadım..sadece ense kalınlığını ölçtürdüm..Hoş zaten ikiz ve çoğul gebeliklerde bu sonuç doğru olmuyormuş..Tekil gebeliklere göre değerlendiriliyormuş..Gittiğim bir kaç dr a amniyonsentezi istemediğimi ve ayrıntılı ultrason istediğimi söyledim..Zaten her defasında ayrıntılı ultrasona girdim muaynelerde...Hiç bir dr. da hayır illaki şu testler olucak,amniyosentezi yaptırman şart demedi..Yani ister yaptırırım ister yaptırmam..Tüm sorumluluk ta bana ait olur...

Son düzenleyen: Moderatör:

ah canımmm seni çok iyi anlıyorum.ben de 5,5 seneden sonra vajiyi yendim ve hamile kalmaya karar verdim.aynı senin düşündüklerini düşündüm ...elimle vajinama sürmeye falan çalıştım...v.s.ama olmadı tabi..
öncelikle vajinismusu yenmeye çalış bence,ben de kadınlar kulübü sayesinde destek alarak yendim.inan çok kolay acımıyor...
vajili olup hamile kalan da çok.hatta normal doğum yapıyorlar ama vaji olayı çözülmüyor.tabi senin kararın.
ama enjektöre falan çekerken spermler ölmüş olabilir diye düşünüyorum...

yaaa kızlar ben yumurtlamadım mı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…