- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.381
ooo masallah kocaman olmus gobus :)
hamile kaldiginda kilon cok iyiymis, ne kadar degisiyor vucut ya.. ben de cekecegim fotograflari insallah hamile kalirsam
buyudugunde cocuguna gostermek icin cok guzel bir hatira
Yaleeeeeeeeeeeeeeelll:))) bakınca fotolara güldüm çok:) gerçi göbüş almış kiloyu bi de popo, diğer yerler sabit kalmış ondan birazda sana daha büyük gelmesi:)) hey allam yaa, valla ama kendimi hayal ettim bir an, off off , nasıl verilir sonra o kilolar, korktum yani kendi adıma:) zaten selvi boylu değilim, eyvah yani:)))
28 kilo şekerim :)))
evet ben almışım.. begüm abla, 2450 gr çıktı topu topu... gerisi bendeydi yani :)))
veriliyor tatlım korkma.
o kilolar sana ait olmuyorlar çünkü.. geçici bi süre için alıyorsun, bir süre sonra veriyorsun :))) ama öyle ama böyle veriliyor yani :))
28 kilo şekerim :)))
evet ben almışım.. begüm abla, 2450 gr çıktı topu topu... gerisi bendeydi yani :)))
veriliyor tatlım korkma.
o kilolar sana ait olmuyorlar çünkü.. geçici bi süre için alıyorsun, bir süre sonra veriyorsun :))) ama öyle ama böyle veriliyor yani :))
benim yakin arkadasim hamileliginde 28 kilo aldi, simdi oglu 1bucuk yasinda, sadece fazladan 2 kilosu kaldi, biraz gobegi var eskiye gore, o kadar. nasil verdin diyorum, hem bebekle ugrasmak hem de emzirmekle gidiyor kilo diyo...
ay bir görsek o günleri, buluruz gerekirse zayıflama kürleri falan yaparız tatlım hep beraber:))
İnşallah bu konuda da anneme çekmişimdir, kadın doğuruyor sonra şak 36 beden oluyor, kardeşimin doğumundan sonra öyle olmuştu iyi hatırlıyorum, bende ise 34 beden giyiyormuş öncesinde ve heme kısa bir süre sonrasında:))
Aman yaa, dediğin gibi verilir bir şekilde o kilolar, derdime bak benim de, bebiş geldi doğurdum da bi zayıflamam eksik kaldı:)) valla ama hamiş kalırsam yiycem içcem hiç de sıkmıycam kendimi , freetime yani iyi değerlendirmek lazım kaç kere yakalayabilir bir kadın bu şansı:)))))
ay bir görsek o günleri, buluruz gerekirse zayıflama kürleri falan yaparız tatlım hep beraber:))
Ben kaçtım yineeee..Öptüm hepiniziii..
yalellllll ben bu fotolara bayildim yaaa masaallah bence cok guzel gozukuo hepsi ehuehue:)
ya biraz da bebegi erkek ve cok hareketli ondan kaynaklaniyor, kiz bebekler daha sakin oluyor belki bir diyetle desteklemek lazim, ama ilk 6 ay degil, sonrasinda diyet oneriyorlar.
verirsin canim sen de hep soyluyorlar, emzirdikce gidiyormus kilolar.. bu arada arkadasim bebegini hala emziriyor, 1 bucuk yasina geldi...
ayrıntılı ultrason, bi tercih midir?
benim doktorum tercihime sunmadı da, ondan sordum.
bizim rutin yapılacaklar listemiz vardı en başta.. verdi elime testleri ve tarihlerini. biliyorduk, ne zaman ne olacağını :))
sadece amniyosentez yoktu listede, o da gerekmesi halinde tercihe sunuluyor diye düşünmüştüm ben.
doğrudur narmikçim, birsürü enterean örnek var.
anne karnı, bir küçük kapalı kutu.. içinde çok büyük bir hayat var, çok büyük bir gelecek var. o küçük kapalı kutuyu, açmadan/içindeki çıkmadan, kimse göremez, kimse bilemez gerçekten.
aslında bazen düşünüyorum, bütün bu ikili, üçlü, dörtlü, bilmemne testleri falan eskiden yoktular. bunlar, şimdiki zamanın çok bilmiş annelerini oyalama taktikleri gibi geliyor bana. bi test oluyor, sonuç için bekleyip oyalanıyoruz, sonra hemen öbür test.. sıra sıra bilmemkaç tane test hamilelik süresince... biri bitti biri geldi.. derken bi bakıyorsun geçivermiş 9 ay :)))
allah bizleri de hiç kimseyi de, ikilemde bırakmasın.. rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
:)) biz de çok mutlu olduk hamiş hanım :)
inşallah yeniden yaşarsın o güzel hissi canım. allah hepimize göstersin....
hem hamilelik hem annelik çok güzel şeyler... allah hiçbir kadını yavrusuz, hiçbir yavruyu da anasız bırakmasın inşallah....
canım benim. bak göndermiş meleğin kardeşini işte.... allah bu yavrunu kucağında göstersin inşallah.
sakın umutsuz olma.. hep pozitif...
sağlıkla doğum haberlerini de paylaş bizimle..
eveeeettt favorim sudoku :) bayılırım, her gün çözerim muhakkak..
dedikodu da çok severim ben... ama pek beceremem :)))
sürekli, ''ya arkasından konuşmayalım, iyi veya kötü.. günah valla'' der dururum. arkadaşım (en dedikoducu arkadaşım yani) sinir olup kapatır telefonu :))))))))
hhahahaha :))))))))) aslında öyle, ben hakkatten her gün duşa alırım. yoksa kaşıntı tutar beni. şimdi bi bıcıbıcı yaptım geldim mesela, eşim gelince temiz olıyım diye.... :)))
özleeeemmm biz de seni özleddiiikkk..
hadi geçsin şu 3 gün... laflayalım bol bol
arkadaşlar merhaba :)
ben vajinismus hasyasıyım ve hamile kalmayı çok istiyorum. tabi normal yolla birleşme olmayınca ben bi yol denedim: eşim prezervatife boşaldı, içindeki spermleri enjektörle çekip vajinamın içine sokup zerk ettim. bu şekilde hamile kalınır mı yardım eder misiniz?
iyi akşamlar kızlar,nasılsınız????
benim bu ay pek umudum yok gibi.
yani hiç yumurtladığımı falan hissetmedim yani akıntım falan olmadı bugün 20.günüm akıntı makıntı yookk((
ama gün aşırı ilişki oldu.
bazen de düşünyorum acaba hamile falan mı kaldımda ondan mı böyle oluyor diye,ama umut tabi.
yani ben sanki ''anne olma hayalini nisana erteleyenler'' de devam edeceğim yazmaya:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?