- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.401
ben internetten aldm ilk kullandigim ay hamile kaldm cnm
Narmik ne tatlı bir yavru bu! Yerim.Allah bağislasin.Allah isteyen her kadına nasib eder inşallah annelik duygusunu..Kendi çocuğun olunca biraz daha fazla seversin elbette :)
Çok afedersiniz hiç bir şekilde iğrenmiyorsunuz yavrunuzdan...Onun kakasını çişini,burnundaki sümükleri vs herşeyi temizlemek için size ihtiyaç duyuyor..Yani o kadar muhtaç oluyor size.....Çok sabır gerektiriyor...
Narmik ne tatlı bir yavru bu! Yerim.Allah bağislasin.
Bin kere âmin demekten kendimi alamıyorum. Bir de ikizi var bu yavrunun di mi? Bir de isimleri ne, sakıncası yoksa. Ay, ne tatlı yaw!sağolasın canım.daha tatlıları sizin olur inşallah :)
Bin kere âmin demekten kendimi alamıyorum. Bir de ikizi var bu yavrunun di mi? Bir de isimleri ne, sakıncası yoksa. Ay, ne tatlı yaw!sağolasın canım.daha tatlıları sizin olur inşallah :)
canımcım bak yumurtlamdan 1 hafta sonra artıyomus akıntı 10 gün sonra azalıp hatta asırı kuruluk oluyomus 12 gün sonraysa tekrar asırı artıs oluyomus yanı adete 3 gün kala artcak cok ondan 2 gün önce 2 günlük sürede kuruluk olcak meseka ben hamıle olsaydım dün buğün kuru kalıp yarın fazlasıyla akıntı baslaması lazımdı mkuruydumda tutmadı yanı adet oldum olcam belkıde geldı bıle
Bin kere âmin demekten kendimi alamıyorum. Bir de ikizi var bu yavrunun di mi? Bir de isimleri ne, sakıncası yoksa. Ay, ne tatlı yaw!
Çok sevindim tebrik ederim ohh bu ay baya uğurlu olacak sanırım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
İşallah canım hamişsindir. Ama kendimizi biraz fazla dinliyoruz geçen ay ben o kadar ümütliydim ki her belirti vardı ama piskolojik miş. İşallah seninki piskolojik değildirde hamişsindir. Bol bol dua ediyorum hepimize... Çok stres yapmamak lazım ve şartlandırmamak lazım. Ama içini de ferah tut.kızlar ya bişey söylicem saçmalıyorum farkındayım ama yinede inanmak istiyorum sankim
böyle kasıklarımda ara ara hareketlenmeler hissediyorum seyirme gibim sankim
yav ben kafayı yiyorum galiba .......
Geçmiş olsun canım yaa zor tabi ilaç ta kulanamıyorsun bu nedenden dolayı kendimize daha dikkat etmeliyiz. Çok çok geçmiş olsun.acaba hamile olabilir miyim demekten butun hayatimi neredeyse hamile gibi gecirmeye basladim arkadaslar.bogazlarim sisti agriyor ama ilac alamiyorum korkudan.ya hamileysem ya zarar verirsem bilmeden vs vs..ihlamur yaptim onu iciyorum.dogal yollardan iyilesmeye calisiyom artik:2:
slm arkadaşlar benimde 3-4 günüm geçiyo bakalım inş hayırlısıyla olur.....
Latacım dört gözle bekliyoruz senin haberinide işallah canım bekleyişin güzel bir haberle son bulur amiiiinnnnnolsun tatlım burada kızlar soyluyor ya sılıkte olsa ıkıncı cızgı cıkmıssa buyuk olasıklıkla bebıs var demektır hadı gozun aydın tatlım bende hafta ya pazartesı test yapacagım tabı kırmızı kart gelmezse....
3 ila 40 arasında değişiyor hissettiğim yaş canım
Yandaki bıcırık ta oğlum teyzeleri :)
Maşallah ikiside çok tatlı Allah bağaşlasın. Nazar değmesin işallah
topiğin ilk günaydını benden olsun kızlaaaaarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?