Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ramrod kullanıcısından alıntı
ben internetten aldm ilk kullandigim ay hamile kaldm cnm

canım o aldığın testin markası ne

Narmik ne tatlı bir yavru bu! Yerim.Allah bağislasin.

Arkadaslar

Bunlar bende yoook Ne bicim is anlamadim

Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
Çok sevindim tebrik ederim ohh bu ay baya uğurlu olacak sanırım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
kızlar ya bişey söylicem saçmalıyorum farkındayım ama yinede inanmak istiyorum sankim
böyle kasıklarımda ara ara hareketlenmeler hissediyorum seyirme gibim sankim
yav ben kafayı yiyorum galiba .......
İşallah canım hamişsindir. Ama kendimizi biraz fazla dinliyoruz geçen ay ben o kadar ümütliydim ki her belirti vardı ama piskolojik miş. İşallah seninki piskolojik değildirde hamişsindir. Bol bol dua ediyorum hepimize... Çok stres yapmamak lazım ve şartlandırmamak lazım. Ama içini de ferah tut.

Geçmiş olsun canım yaa zor tabi ilaç ta kulanamıyorsun bu nedenden dolayı kendimize daha dikkat etmeliyiz. Çok çok geçmiş olsun.

slm arkadaşlar benimde 3-4 günüm geçiyo bakalım inş hayırlısıyla olur.....

İşallah hayırlısı canım hamişsindirde bir güzel haber daha alırız. :) Bize de ümit doğar ...

Latacım dört gözle bekliyoruz senin haberinide işallah canım bekleyişin güzel bir haberle son bulur amiiiinnnnn

3 ila 40 arasında değişiyor hissettiğim yaş canım

Süpersin 3ila 28 diyelim 40 olmasın daha gençsin
Bende yazayım yaşımı konuya geç kalmışım ama olsun bende 26

kızlar merhaba.benim bat 8 marttı 3 gün var yani.ve bugün inanılmaz bir kasık ağrısı yaşıyorum.ayrıca 15 gündür bir hassasiyet var her anlamda.geceleri ateş basıyor uyanıyorum son bir haftadır.yerimden kalkarken kasığımda ani sancılar oluyor özellikle son iki gündür.birde çok hafif bulantılarım var iştahsızlık şeklinde.bazen kalp çarpıntılarım değişiyor. tansiyonum düşüyor gibi oluyor elim ayağım titriyor.acaba hamile olabilirmiyim.ve 3 gün var acaba test yapsam belli olurmu bekleyeyimmi

benım batta 7 di 4ünde test yaptım neagtıf cıktı sonrada aksamı adet oldum yap bakalım cıakr belkı hatta erken gebelık testlerıdnen yaparsan daah dogru sonuc alırsın

Son düzenleme:
Laboquick Erken Teşhis Gebelik Testi kullanan var mı ? Adet gecikmesinden önce tesbit edebiliyormuş sözümona...5 -50 arası beta hcg yi tesbit edebiliyormuş..

gecııkmeden önce geösteren olabılır fortel falan erken gebelık testlerı 1 hafta kala adete cıkıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…