- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.421
güzel bir günden günaydınlar kızlar :)
günaydınn canlarımmmmm kocişim dün gece beni rüyasında hamiş görmüş kızlarrr
dedim hayırlı uğurlu olsun seninde aklını aldı bebiş :):):):):)
hayırlı sabahlar herkeseeee!!:)))
kızlar dün adetimin ilk günü idi ama olmadım. hemen akşam bir test yaptım negatif çıktı yine moralim sıfır...
yav o zaman neden adet olmadım..
bugün de yok tık....
e hamilelik testinde çıkması gerekmez miydi
kızlar bu saçmalığı izah edebilecek olan var muuuuuu
ne güzel yaaa keşke benim de kocam görse...hayır ben göreyim kendimi bebekle ona da razıyım..:))) Hayır olsun inş. erkek bebekle mi görmüş kız bebekle mi hatırlıyor mu?:))
hayırlı sabahlar canım..
bence biz kendimizi hamileliğe çok kaptırıyoruz ve bu şekilde hormonlarımızı etkiliyoruz onlarda doğru çalışamıyorlar haliyle ve bu şekilde düzensizlikler oluyo bence canım
kızlar dün adetimin ilk günü idi ama olmadım. hemen akşam bir test yaptım negatif çıktı yine moralim sıfır...
bugün de yok tık....
yani hamile olsam çıkardı dimi testte(
bugün de yok tık....
ne güzel yaaa keşke benim de kocam görse...hayır ben göreyim kendimi bebekle ona da razıyım..:))) Hayır olsun inş. erkek bebekle mi görmüş kız bebekle mi hatırlıyor mu?:))
peki canım nasıl 1 test yaptınsen?
yani bazısı belli olmuyo hasaz testlerden almak gerekiyo..
bu arada şubatın 29 çektiğinide göze alıyosun dimi hesaplarken..
ama benim adetimde çok ilginç..
geçen hafta perşembe ve cuma 2 3 damla geldi şimdi hiç bişey yok belimde inanılmaz bi arı ve karnımda tabi devam ediyo..
of of..
canm benim bat 5 mart olacaktı.. yani 4 şubat ilk adet günümdü...Şimdi 4 şubattan sonra bugüne kadar bir ay geçmiş oluyor sanırım..geçen hafta da 3 gün süren bir kanama yaşadım..az olsa da kanamam oldu..ama adet olamaz. çünkü diğer adet gününden on beş gün falan geçmişti...yani eğer hamileysem, şu aralar bir haftalık falan olması lazım.. e bu durumda da idrar testinde belli olması gerekir...hassas testlerden değil normal sıradan 3 liralık test işte...
İnş. hamilesindir cnm valla bari başkalarının mutlu haberlerini alayım...
test yaptınmı peki canım sen tekrar
dün akşam 7 de yapmış idim. artıkın yapmayaciiimmmm zaten elimde test kalmadı. cuma ya kadar bekliyorum sağlık ocağından aradılar gel kan ver diye.. oradan da havamı alıp oturucam işte...boşverr... 3 lira 3 lira ver teste at çöpe ne bu böyle amaaaannn :))))
Adlarınız yasasınlar, maasallah.Evet.Oğlumu da koyarım avatara bir ara :) İsimleri Almina ve Çınar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?