Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben artik eve test almiyorum cunku artik hep negatif gormekten biktim bu ayy bekliyorum bakalim.ama oyle birde merak ediyorum ki anlatamam.ama kendimi biliyorum test olunca hergun bir tane yapiyorum dayanamiyorum.esim artik kizdi test falan yok dedi:)))surekli moralimi bozunca o da etkileniyor haliyle.akisina birak diyor biraz ama ben iste duramiyorumkii...:26:

amın canım benım amınnn beklıyoruz yaptıgımız bırseycık yok......dualrınız yeeter ıyıkı varsınız.......

hepinize günaydın fıstıklar.... ben ölüyorum hastalıktan grip sanırsam belirtilerimi yazayım mı size aşırı hapşurma , başımı tutamama , halsizlik , burun akıntısı, gözlerimden yaş akıyor sürekli , ağzımın ve kulaklarımın içi çok kaşınıyor hahaha.. çok öptüöm hepinizi .... allaha emanet olun..

aynen canım aynen :) bende aynı durumdayım 2 tane test varsa 2sinide hemen tüketiyorum:) ama dün çok şüphelendim mesela ağrılarım olunca bu sabah test yapacaktım ama vazgeçtim çünkü negatif sonucu artık testte görmek istemiyorum.bıraktım kendi haline test falan yapmıycam.negatif sonucu kırmızılar geldiğinde anlamak daha iyi oluyor.ay traji komik bi durumdayız gerçekten :)) çok sinir bozucu.

aslında haklılar ben almıyorum bu 6. ayım daha 1 defa test yaptım oda geçen ay damla damla geldi ilk içim rahatlasın diye aldım ama almıyorum almıcamda !

geçmiş olsun tatlımmmm soğan suyu içi ii geli r

grip için ii bir önerim var babamın tekniği hep işe yaramıştır
nane , kekik , ıhlamu , kabuklu limon , zencefil , hepsini kaynatıosunuz bardağa koyunca 1 tane asprin içine deli gibi ter attırıyo
ter attıktan sonra süper bir duş demir gibi oluosunuz inanılmaz ii gelio antibiyotikler halt etmiş yanında :)

günaydın kızlar benim kırmızılar dün geldi
bugün biraz daha iyiyim
daha adet olmamış olan arkadaşlar inşallah göbüşler dolar benim bu ayki maceramda
nisana kaldı

tatlım zaten çok ilaç içmeyi sevmiyorum...verdiğin bilgiler bana uyuyor ,,,,

bugün biraz daha iyiyim
daha adet olmamış olan arkadaşlar inşallah göbüşler dolar benim bu ayki maceramda
nisana kaldı

oy kuzum benimmm , üzüldün biliyorum üzül tatlım ağla biraz istersen rahatlarsın... Ama enerjini umudunu asla kaybetme..

bugün biraz daha iyiyim
nisana kaldı

üzülme kujummmmm vardır bi hayır de hep doğru zamanı beklio bebişler ama bi gelsinler onlar senmisin geç kalan heryerini ısırcammmm :):):):):) hepinizinkini hemde :)

Günaaaaaaydıııın kızlaaar.. Herkese harika bir gün olsun...

Berceste , kırmızılar gelmiş , üzülme bitanem, insan buruk oluyor haliyle ama kısmet bu aya değilmiş demekkş, inşallah nisanda alacağız senin güzel haberlerini

Aeroplain, hayatım bazen geç döllenme olabiliyor testte negatif de yanıltıcı olabiliyor, zaten sağlık ocağına gidecekmişsin, kan testinde çıkar sonuç, inşallah da test yanılmıştı hamişsindir..

Tülinimmm, geçmiş olsun bebeğim, valla bende dün akşam ve sabah gaz sancısından gidecektim neredeyse, dedim tülinim hasta ben de onu yalnız bırakmıyayım:))) İlaç falan al hayatım, hazır kırmızılar gelmişken, bir sıkıntıda olmaz.. Ya da doğal şeyleri kullan, işte bi şekilde iyi ol yeni deneme zamanına dinç olman lazım..

Son düzenleme:
GUNAYDIN KIZLARRRRR nasılınız benım bat az kaldıı gece uyuyamdım bır kızgınlık bı bel agrısı var kı bende almıs basını gıdyor...dun gece yatarken su sarcaoglunun hala ne demek ıstedgın anlamdım hanı sogan kuru yaptım ya bu kur soyle yapılmalıyımıs;Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.dıyor bu terımm sımdı adetıme 5 gun kala mı uygulayacagım yoksa bu ay adet gorup ıkıncı ay ade olmadan mı tekrarlıcam bu kuru celıskıde kaldım resmen aptalllastım kızlar yardımcı olun bugun kalkıp sogan kurumu yanatacgım yıne yoksa onumuzde kı ay mı uygulayacagım bunu.......

benim anladığım, adet bittikten sonra yapacaksın , 2 kürü de hemen bir sonraki adetten önce yapacaksın, yani bu sıralar yapıyor olman lazım..

Son düzenleme:

ben bunu araştırdım canım, senin gibi anlayamamıştım ben de. şimdi adet oldun bitti 7 gün geçti başlıyorsun. 15 gün içtin. diğer adete kaldı 5 gün, o adetten önce içmiyorsun. yani 3. adetten 10 gün önce içiyorsun. anlatabildim inşallah :)

Mart Listesi...

Hamişlerimize sağlıklı sıhhatli bir gebelik olsun, bekleyenlere pozitif çizgiler.. Kırmızıyı görenlere canavar gibi yumurtalı, spermleri kapıp bırakmayacak,onlardan cici bebişler yapacak yeni bir dönem dilerim:)

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..

ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
yasamım = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

üffff çok karışık zaten kafamız olmuş bi dünya ben buna hayatta uyamam

oy kuzum benimmm , üzüldün biliyorum üzül tatlım ağla biraz istersen rahatlarsın... Ama enerjini umudunu asla kaybetme..
evet yaa üzüldüm ama uyuduktan sonra rahatlamıştım hayırlısı artık

inşallah dün üzüldüm bugün iyiyim

gel bebiş gel bebiş bitsin bu hasret evde anan baban teyzelerin yüzüne hasret geeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllll gel .....

benim anladığım, adet bittikten sonra yapacaksın , 2 kürü de hemen bir sonraki adetten önce yapacaksın, yani bu sıralar yapıyor olman lazım..

banucum kuru kullandım adet olmadım cuma gunu olacagım ya 4 gunum var suan yapmalıyım.... ben boyle anladım yoksa adet olup dıger ay da adet oncesımı 5 gun kuru uygulmalıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…