- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.461
ben bunu araştırdım canım, senin gibi anlayamamıştım ben de. şimdi adet oldun bitti 7 gün geçti başlıyorsun. 15 gün içtin. diğer adete kaldı 5 gün, o adetten önce içmiyorsun. yani 3. adetten 10 gün önce içiyorsun. anlatabildim inşallah :)
Mart Listesi...
Hamişlerimize sağlıklı sıhhatli bir gebelik olsun, bekleyenlere pozitif çizgiler.. Kırmızıyı görenlere canavar gibi yumurtalı, spermleri kapıp bırakmayacak,onlardan cici bebişler yapacak yeni bir dönem dilerim:)
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
yasamım = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat
banum sanada günaydın kuzum,, aman kuzum dikkat et sende , bende vitamin olacak şeyler alıyorum ilaç içmiyorum uyuzum o konuda , ha bu arada klomeni içmeye başladım yine bugün ,,,bu ayki maratona hazırlıyorum kendimi...günaaaaaaydıııın kızlaaar.. Herkese harika bir gün olsun...
Berceste , kırmızılar gelmiş , üzülme bitanem, insan buruk oluyor haliyle ama kısmet bu aya değilmiş demekkş, inşallah nisanda alacağız senin güzel haberlerini
Aeroplain, hayatım bazen geç döllenme olabiliyor testte negatif de yanıltıcı olabiliyor, zaten sağlık ocağına gidecekmişsin, kan testinde çıkar sonuç, inşallah da test yanılmıştı hamişsindir..
Tülinimmm, geçmiş olsun bebeğim, valla bende dün akşam ve sabah gaz sancısından gidecektim neredeyse, dedim tülinim hasta ben de onu yalnız bırakmıyayım:))) ilaç falan al hayatım, hazır kırmızılar gelmişken, bir sıkıntıda olmaz.. Ya da doğal şeyleri kullan, işte bi şekilde iyi ol yeni deneme zamanına dinç olman lazım..
latacımmm günaydın bebeğim sanada ,gunaydın kızlarrrrr nasılınız benım bat az kaldıı gece uyuyamdım bır kızgınlık bı bel agrısı var kı bende almıs basını gıdyor...dun gece yatarken su sarcaoglunun hala ne demek ıstedgın anlamdım hanı sogan kuru yaptım ya bu kur soyle yapılmalıyımıs;soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. Adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.dıyor bu terımm sımdı adetıme 5 gun kala mı uygulayacagım yoksa bu ay adet gorup ıkıncı ay ade olmadan mı tekrarlıcam bu kuru celıskıde kaldım resmen aptalllastım kızlar yardımcı olun bugun kalkıp sogan kurumu yanatacgım yıne yoksa onumuzde kı ay mı uygulayacagım bunu.......
teskere bekler gibi olduk vallahi beluşşgel bebiş gel bebiş bitsin bu hasret evde anan baban teyzelerin yüzüne hasret geeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllll gel .....
evet yaa üzüldüm ama uyuduktan sonra rahatlamıştım hayırlısı artık
inşallah dün üzüldüm bugün iyiyim
gel bebiş gel bebiş bitsin bu hasret evde anan baban teyzelerin yüzüne hasret geeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllll gel .....
banucum kuru kullandım adet olmadım cuma gunu olacagım ya 4 gunum var suan yapmalıyım.... ben boyle anladım yoksa adet olup dıger ay da adet oncesımı 5 gun kuru uygulmalıyım...
banum sanada günaydın kuzum,, aman kuzum dikkat et sende , bende vitamin olacak şeyler alıyorum ilaç içmiyorum uyuzum o konuda , ha bu arada klomeni içmeye başladım yine bugün ,,,bu ayki maratona hazırlıyorum kendimi...
Latacımmm günaydın bebeğim sanada ,
teskere bekler gibi olduk vallahi beluşş
banum sanada günaydın kuzum,, aman kuzum dikkat et sende , bende vitamin olacak şeyler alıyorum ilaç içmiyorum uyuzum o konuda , ha bu arada klomeni içmeye başladım yine bugün ,,,bu ayki maratona hazırlıyorum kendimi...
latacımmm günaydın bebeğim sanada ,
Canlarım günaydın, ya ben çok kötüyüm bat 8 Mart böyle ağlamaklı hallerde bekliyorum inş görmem kırmızıları hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi bu ay ne oldu bana bilmiyorum acaba adet olacağımda onun verdiği gerginlik mi bu düşün bekle kafayı yicem ya
latacımmm günaydın bebeğim sanada ,
Aferin sana tatlım, topla tabii kendini, yeni yumurtaları yakalamak lazım onun içinde enerjik ve mutlu olmak lazım:)
:))))) Güzel şarkı olmuş... Amiiiin.. Nasılsın bebeem bugün?:)
deryaf diğer ay kullanman lazım demiş, ben pek bilmediğimden bu kür işini, sanırım deryafın dediği doğru.. o halde öncelikle, inşallah hamişsindir kullanmazsın diğer ay, ama kırmızılar gelirse nisan ayında başlayacak adetten 5 gün önce başlayacaksın demektir bu.. şimdi değil..
Aferin sana tatlım, topla tabii kendini, yeni yumurtaları yakalamak lazım onun içinde enerjik ve mutlu olmak lazım:)
:))))) Güzel şarkı olmuş... Amiiiin.. Nasılsın bebeem bugün?:)
deryaf diğer ay kullanman lazım demiş, ben pek bilmediğimden bu kür işini, sanırım deryafın dediği doğru.. o halde öncelikle, inşallah hamişsindir kullanmazsın diğer ay, ama kırmızılar gelirse nisan ayında başlayacak adetten 5 gün önce başlayacaksın demektir bu.. şimdi değil..
yanı tatlım dıyorsun kı 15 gun kullandın bekle adet ol...bıttıkten sonra dıger ay 7.gunu degılde o ay kı adet donemıne yakın 5 yada 7 gun kuru kullanma seklımı oluyor ben bu ay 15 gun ıctım suan ıcın 5 gun daha kullanmalımıyım yoksa dıger ay mı bu uygulayacgım anladgım kadarıyla sen boyle soylemıssın...
Deryaf, hayatım bu arada senin doktor işin bugündü değil mi???
iim bebemmmm nie bilmiom ama bugün süperim maaşallahhhhhhhhhhhhh içim kıpır kıpır deliliye vuruom artık salla gitsin rabbim biliodur zamanını saldım çayıra mevlam kayıra kop koppppp yandannnnn
SAGOL TATLIM bende anlamdım ya kararsızdım ne zman kullanacagım dıye sızlerla paylastım galıba deryaf ın dedıgı gıbı bu ay tamamlamısım kurumu bıtmıs artık dıger ayda kırmızılar gelırse ıkıncı kuru adete 10 gun kala baslayacagım demekkı.....bakalım ıns kırmızılarda gelmezzz ama hıc oyle durmuyorlar az kaldı bu hafta da gecmek bılmedı wallaaa....
evet canım. saat 13,00 te randevum. inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
ay alemsin belus:)))) allah neşeni daim etsin, en iyisini yapıyorsun, yay gibi olsak da fayda etmiyor en iyisi işi deliliğe vurmak:))
tarih yaklaştıkça öyle oluyor insan tatlım, böyle milim milim ilerliyor o dakikalar sanki:))))
hayatım tamamen stresten bizim bu hallerimiz, yani hamişlikten de olabilir tabii inşallah diyorum ama başka şeylere odaklanmaya çalış.. git yürüyüş falan yap imkanın varsa y da akşam al kocişini sinemaya falan gidin hı?
Banucum öyle tatlım kesinliklşe stresten takmicam diyorum ama ne mümkün
ay alemsin belus:)))) allah neşeni daim etsin, en iyisini yapıyorsun, yay gibi olsak da fayda etmiyor en iyisi işi deliliğe vurmak:))
tarih yaklaştıkça öyle oluyor insan tatlım, böyle milim milim ilerliyor o dakikalar sanki:))))
ben yay burcuyum zaten şekerim ondan bu delilik :):):):9
Banucum öyle tatlım kesinliklşe stresten takmicam diyorum ama ne mümkün
kızlar soğan suyu kürünü adetin 7. günü başlayıp adete 10 gün kalana kadar içiyoruz diye biliyorum
saraçoğlu böyle dedi yani en oda hemen hemen 15 gne denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?