Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yanı tatlım dıyorsun kı 15 gun kullandın bekle adet ol...bıttıkten sonra dıger ay 7.gunu degılde o ay kı adet donemıne yakın 5 yada 7 gun kuru kullanma seklımı oluyor ben bu ay 15 gun ıctım suan ıcın 5 gun daha kullanmalımıyım yoksa dıger ay mı bu uygulayacgım anladgım kadarıyla sen boyle soylemıssın...

Canlarım günaydın, ya ben çok kötüyüm bat 8 Mart böyle ağlamaklı hallerde bekliyorum inş görmem kırmızıları hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi bu ay ne oldu bana bilmiyorum acaba adet olacağımda onun verdiği gerginlik mi bu düşün bekle kafayı yicem ya

banum sanada günaydın kuzum,, aman kuzum dikkat et sende , bende vitamin olacak şeyler alıyorum ilaç içmiyorum uyuzum o konuda , ha bu arada klomeni içmeye başladım yine bugün ,,,bu ayki maratona hazırlıyorum kendimi...
latacımmm günaydın bebeğim sanada ,

gel bebiş gel bebiş bitsin bu hasret evde anan baban teyzelerin yüzüne hasret geeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllll gel .....
teskere bekler gibi olduk vallahi beluşş

evet yaa üzüldüm ama uyuduktan sonra rahatlamıştım hayırlısı artık

inşallah dün üzüldüm bugün iyiyim

Aferin sana tatlım, topla tabii kendini, yeni yumurtaları yakalamak lazım onun içinde enerjik ve mutlu olmak lazım:)

gel bebiş gel bebiş bitsin bu hasret evde anan baban teyzelerin yüzüne hasret geeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllll gel .....

:))))) Güzel şarkı olmuş... Amiiiin.. Nasılsın bebeem bugün?:)

banucum kuru kullandım adet olmadım cuma gunu olacagım ya 4 gunum var suan yapmalıyım.... ben boyle anladım yoksa adet olup dıger ay da adet oncesımı 5 gun kuru uygulmalıyım...

deryaf diğer ay kullanman lazım demiş, ben pek bilmediğimden bu kür işini, sanırım deryafın dediği doğru.. o halde öncelikle, inşallah hamişsindir kullanmazsın diğer ay, ama kırmızılar gelirse nisan ayında başlayacak adetten 5 gün önce başlayacaksın demektir bu.. şimdi değil..

gunaydın tatlım sana da gecmıs olsunnnnnnn

aynen öyleeeee vallahi kafamı dağıtıom ben şuan açtım ışın karaca gülüm benim bangır bangır coşuom burda ii gelio tavsiye ederim

hayatım tamamen stresten bizim bu hallerimiz, yani hamişlikten de olabilir tabii inşallah diyorum ama başka şeylere odaklanmaya çalış.. git yürüyüş falan yap imkanın varsa y da akşam al kocişini sinemaya falan gidin hı?:)

Dikkat ediyorum valla bi hayli de oldu yine de gaz, adetin etkisi olabilir bebeem, iyiyim zaten şimdi..

Sana da kocaman bir afeeeerin:) Evet evet maraton başlayacak yakında:) benim haftasonu başlıyor yeni maraton, diğer h.sonuna kadar :) bakalım kociş de bugün doktora gidecek ne diyecekler..

Aaa bi de bu ay o deneme günlerinden sonra plan yaptım, diğer h.sonu eşimin 3 gün izni var, büyük ablasının yanına gideceğiz, hem de yeğenin bebeğini tebrik etmiş oluruz, hem de ben ablasıyla eşini çok seviyorum, orda bir iki gün vakit geçiririz.. evde durup kendimi dinlememeye kararlıyım bu sefer bebem:)

Deryaf, hayatım bu arada senin doktor işin bugündü değil mi???

iim bebemmmm nie bilmiom ama bugün süperim maaşallahhhhhhhhhhhhh içim kıpır kıpır deliliye vuruom artık salla gitsin rabbim biliodur zamanını saldım çayıra mevlam kayıra kop koppppp yandannnnn

Son düzenleme:

SAGOL TATLIM bende anlamdım ya kararsızdım ne zman kullanacagım dıye sızlerla paylastım galıba deryaf ın dedıgı gıbı bu ay tamamlamısım kurumu bıtmıs artık dıger ayda kırmızılar gelırse ıkıncı kuru adete 10 gun kala baslayacagım demekkı.....bakalım ıns kırmızılarda gelmezzz ama hıc oyle durmuyorlar az kaldı bu hafta da gecmek bılmedı wallaaa....

şimdi önce şunu söyliyim saraçoğlu diyor ki, kesinlikle 1 kür 15 günü geçmemeli. şimdi diyelim ayın 1 i adet oldun, 6 gün sürdü, ayın 7. si oldu, 7 gün bekledin, 14ünde küre başlarsın, 15 gün sonra ayın 29 u olur. 1. kür biter. yeni adete kalıyor 3-5 gün. o adetten önce içmiyorsun. 2.küre bir sonraki adetten 10 gün önce başlıyorsun.

iim bebemmmm nie bilmiom ama bugün süperim maaşallahhhhhhhhhhhhh içim kıpır kıpır deliliye vuruom artık salla gitsin rabbim biliodur zamanını saldım çayıra mevlam kayıra kop koppppp yandannnnn

ay alemsin belus:)))) allah neşeni daim etsin, en iyisini yapıyorsun, yay gibi olsak da fayda etmiyor en iyisi işi deliliğe vurmak:))

tarih yaklaştıkça öyle oluyor insan tatlım, böyle milim milim ilerliyor o dakikalar sanki:))))

Kızlar, ahirimsin den haber alan var mı???? yok ortada, bat tarihi de geçti.. hep gelirdi buraya oysa..

kızlar soğan suyu kürünü adetin 7. günü başlayıp adete 10 gün kalana kadar içiyoruz diye biliyorum
saraçoğlu böyle dedi yani en oda hemen hemen 15 gne denk geliyor

ben yay burcuyum zaten şekerim ondan bu delilik :):):):9

aynen oyle walla olcaksam hasta da barı kırmızılar gelsın ne bıleyım ınsanı sıkıyor banu bır yerde tıkalı kalıyorum...bu hafat kocısde yok cuma ve pazar nobetcı dusunsene kırmızlarda gelırse ben resmen tek basına evde kafayı yerım herhalde....

kızlar soğan suyu kürünü adetin 7. günü başlayıp adete 10 gün kalana kadar içiyoruz diye biliyorum
saraçoğlu böyle dedi yani en oda hemen hemen 15 gne denk geliyor

evet tatlım tsk edrım bılgılerınız ıcın ben bu ay yaptım 15 gun soyledgın gıbı adet 7.gunu baslamıstım bakalım bu ay bır cucuk gelecek mı :)cucuk yerıne kırmızılar yolda gıbı gelıyor hayırlısı az kaldı cuma gunu bellı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…