Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım bu kürün süresi 3 ay bence yarım bırakma
bu ay bende yapcam

aynen öyleeeee vallahi kafamı dağıtıom ben şuan açtım ışın karaca gülüm benim bangır bangır coşuom burda ii gelio tavsiye ederim
ohhh en güzelini yapıyorsun hayatım bende yaparım arada onuda bugün kafam kaldırmıyor, benimde evde antika bir radyom var mutfağımda gider gitmez açarım şarkılar türküler böle oynaya oynauya sallana sallana iş yaparım akşamları...güzel oluyor..
banummm bana gaz deme şükürki azaldı artık biraz 5 gündür ne çektim bir ben bir allah biliyor.... Minik kaçamak olayı bencede mantıklı madem seviyorsun o insanlarıda beraber vakit geçirin kafan dağılın güzel olur... Banuş becerebilirsem sana özelden mesaj atacam kuzum ok...
kızlar, ahirimsin den haber alan var mı???? Yok ortada, bat tarihi de geçti.. Hep gelirdi buraya oysa..
ay bende nerak ettim kuzuyu nerelerde acaba....

Biz varız tatlım kociş yoksa:) ama inşallah gelmez kırmızlar kutlama yaparız h.sonu:))

kızlar maşallah çok hızlısınız valla okumaya bile yetişemiyorum

Güzel fikir bence de, bakalım bi aksilik olmazsa yapıcaz, dün eşime söyledim tamam dedi:))

Bekliyorum kuzum mesajını:)

canım bu kürün süresi 3 ay bence yarım bırakma
bu ay bende yapcam

anladım tatlım pekı nasıl olcak bır bılgın varmı bu ay 15 gun kullandım bıttı dıger ayda adetıme 10 gun kala 7 gun uygulayacagım ya dıger ay nasıl olacak pekı....

Biz varız tatlım kociş yoksa:) ama inşallah gelmez kırmızlar kutlama yaparız h.sonu:))

ayyy nerden banu sadece keskın belırtı olarak goguslerım cok kotu hassaslatıalr gece sırt ustunden baska sekılde yatamyorum bırde bel agrıs felaket agıyor ama kasık agrım hıc yok akıntım basldı kuruluk vardı ya bende o bıttı e bunlarda neyın belırtsı olabılır benım umut yokda barı kırmızılar gelsın gecsın...bu arad ıyıkı sızlerde varsınız...

bebeğimmmm öncelikle belirtilere takılma ne konuşmuştuk senle bizz kendini sıkmanın hiç alemi yok zaten hersey olacağına varıyor.... Sen kafanı dağıt, uzaklaş bebek düşüncesindennn

Merhabalar..Hamileliğe dair hiç bir şey hissetmiyorum..Sadece dün ara ara sol kasığıma giren hafif ağrılar oluyordu..Ne uyku hali,ne akıntı yoğunluğu ne de başka bir şey hissetmiyorum...Hatta kuruluk hissediyorum..Çalışma yapasım da yok..Hiç içimden gelmiyor bu aralar....Hayırlısı hakkımda :) Bir geçmişe göz atayım. Umarım herkes iyidir....

bebeğimmmm öncelikle belirtilere takılma ne konuşmuştuk senle bizz kendini sıkmanın hiç alemi yok zaten hersey olacağına varıyor.... Sen kafanı dağıt, uzaklaş bebek düşüncesindennn

Kesinlikle katılıyorum tüline hayatım, unut bence akıntın mı var, kuruluk mu başladı, göğüsler mi şişti olayını, bunların hepsi hem hamişlik hem adet belirtisi, hangisi olduğunu günü gelince öğrenicez zaten, şimdiden de kendini negatif yükleme.. bebiş varsa ne ala, değilse de allaha şükür sağlıklısın ki geliyor kırmızılar demektir, bir dahaki aya denemeye devam deriz...

Hayırlısı tatlım, inşallah hamişsindir de bebiş bu sefer belirtisiz geleyim demiştir..

tulınım bu ay gercekten oyle yaptım cunku gecen ayları o kadar uygun belırtıler vardıkı olmadı bu ay gercekten hıcc dınlemdım kedınımı ıste keskın agrılar gozume batmadgı surece ama bu hafta nedensen beklemekten sıkıldım galba yada hasta olacgım ıcım sıkılıyor olabılrı havalar kotu bu da etkı yapmıs olabılır bılmıyorum artık ....

ınsallah tatlım sozunuzu gercekten dınlıyorumm emın olun...dınlemedım dınlemıcem de bu son hafta kafa dagıtıyorum bol bol kıtap okdum roman okuyorum suan da aksamları dagıtıyorum ılgımı alakamı elımden geldgınce dedgınız gıbı aslında saglıklı olmakta var ısın ıcınde herseyın bası saglık suan canım acıyor dıye bır umutsuzluk var ya ıkısınıde hazırım.....

kızlar aslında biz çok belirti arıyoruz ama uzmanlar diyorya kese oluşmadan hamilelik belirti göstermez çoookkk nadir olurmuş belirtti gösterende. zaten bat günün geleseye kadarda kese anca oluşuyo biz yoktan varediyoruz resmen o belirtileri biliyoruz ya artık neler olduğunu bilinç altına yerleştiriyoruz ha şuoldu ha bu oldu hamilemiyim bu belirtimi yiyoz kendi kendimizi olanda sonra bize oluyo

Her ihtimale hazır olman iyi tatlım.. İnsanın böyle adete bir iki gün kala , heyecan ve stresten de psikolojisi hafif dağılıyor, bende de olmuştu.. bir iki güne iyi kötü sonucu alınca geçecek hepsi.. inşallah da güzel sonuçlar alırız Değilse da canın sağolsun tatlım, dinlenirsin sonra hoppaaa yeni denemelere:)

Evet öyleymiş, ben de baktım internetten bütün doktorlar aynı şeyi söylemiş, çok fazla belirti olmayacağını, olabilecek bazı belirtilerin de herkes de farklı olacağını ve bunların kesin sonuçlara varmak için yetersiz olduğunu söylemişler.. yani adamlar diyorki ya kardeşim tıp denen bişey var, kırın topişinizi otrun 4 hafta, sonra yaparsınız testinizi öğrenirsiniz, kasmayın diyorlar:))))

merhaba canım aman düşünme hiç boşver ,, ben düşündüm düşündüm de salya sümük kaldım kırmızılar gelince...
havalar sıkıcı evet yaz gelsin bak nasıl dağılacak kafalar ,,, güneşli havalar enerji olacak herbirimize
hele bir dinleme sözümüzü bak neler oluyorr.....

tatlım çok haklısın belkide kendi kendimize belirti yapıyoruz .. Sanki daha önce hiç yaşanmıyormuşta bu aylarda olmuş gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…