- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.501
Günaydııııııııııııııııııııııııııın Mart topiğinin cıvıl cıvıl, neşe dolu , pozitif kızları.. Harika bir çarşamba gününden hepinize hamiş kalmanız iiçin dualar ve öpücükler gönderiyorum
Güncel listemizi de paylaşalım tekrar.. İnşallah her birimiz beklediğimiz güzel haberi alırız.. Bol şans kızlar...
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
kelam =23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
canommmm
güney
ay_nur
bonbons
ya dün ahirimsin burdaydı yanılmıyosam geçmişe döndüm baktımda anacım başolmuyoki bi dünya yazı var tam emin değilim ama olmuştu galiba kırmızı yada ben karıştırıyorum
Banucum mrb, benide listeye alırmısın 18 mart benimkide.. lütfenn(
yok ya az önce allta konuyu okuyanlar arasında gördüm ama bişey yazmadan gitti( herhalde keyfi yerinde olsa gelirdi diyorum, demek ki canı sıkkın..
Merhaba tatlım , hoşgeldin aramıza:)) almaz mıyım aşkolsun ekledim bile bendeki listeye, ara ara güncelleyip gönderiyorum listeyi burayaBol şans mart ayı için..
banu senin bat 2 mart yazıyor varmı bişeyler sende
teşekkür ederim banucum, kızlar ya peki belirtileriniz neler bende garip bişeyler oluyor, kasıklarımda devamlı bi kelebeklenme gibi şeyler var batmalar falan, garip bişekilde kendimi dinliyorum, ay bilmiyorum çok heyecan yapıyorum galiba ondan oluyor.. günü yaklaşan arkadaşlar yada hamile olan arkadaşlar hadi bişeyler yazın..
Merhaba arkadaşlar, ben 6 aylık evliyim. malesef vajinismus hastalığını daha 2 hafta önce yendim. bebek istiyorum ama regl olmama 1 hafta kaldı. ovulasyon ne zaman olur yani bu ay hamile kalma şansım varmı hala merak ediyorum. lütfen bilgi sahibi olanlar yardım etsin.
burdayım kızlar internetim kesildi yazarken öncesindede çok yoğundum yazamadım
gelen giden yok meraklanmayın daha test yapmadım belirti yok diye beklemedeyim nasıl duruyorum bilmem ama :)))))
hakkatten nasıl duruyorsun canım :))) ben bile çok merak ettim şimdi:)) hadi yap bir test bizede haber ver canım :))
burdayım kızlar internetim kesildi yazarken öncesindede çok yoğundum yazamadım
gelen giden yok meraklanmayın daha test yapmadım belirti yok diye beklemedeyim nasıl duruyorum bilmem ama :)))))
masallah ıyı sabır var bende beklıcem tabı gelmezler ıse.....
KIZLAR BIR SEY SORACAGIM SIZLEREEEE...BENIM BIR ONCEKI BAT TARIHLERIM SOYLEYDI ;OCAK 5 ARALIK 6 KASIM 8 TARIHLER BUYDU...ben ınternetten yumurtlam tarıhı hesaplattırdgımda bır sonrakı adet tarıhınız 3 subat denılıyordu ama ben 7 de hasta oldum bu donem zafı ıcnde bende adet gecıkmesı olmusmu oluyor yoksa normal mı sacma bır soru ama nette verılen tarıh ıle benım kı bır tutmadı 29 yada 30 gunde adet olan bırıydım ama bu yzuden bu ayda mart 9 dıye cıkıyor sımdı bat 9 oalarak mı bekleyeyım ne dersınızzz
doğru canım sen de haklısın,ama bence doktora gitmeden önce bu akşam iş çıkışı eczaneden bir idrar testi al eve gider gitmezde yap,çıkacak sonuca göre doktora git bence.Tabiki karar senin canım:))) inşallah hayırlı haberlerini alırızçalışıyorum canım çıkmam imkansız pisikolojik bir gecikmeyse hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bir yandanda varsa artık 5 haftalık olacak yarın ondan birazda bekleyişim doktora gitsemmi diyorum sonra cesaretim kırılıyor çok zor bir durum :18:
doğru canım sen de haklısın,ama bence doktora gitmeden önce bu akşam iş çıkışı eczaneden bir idrar testi al eve gider gitmezde yap,çıkacak sonuca göre doktora git bence.Tabiki karar senin canım:))) inşallah hayırlı haberlerini alırız
pek düşünmemeye çalışıyorum normalde hayal kurmaya bile başlardım ama sabredeceğim dedim sabrediyorum hayırlısı olsun eğer varsa hiç bir belirti yaşamayan biri olarak tarihe geçeceğim :)
inşallah canım ocak ayında 4 gün gecikti doktordan boş döndüm ondan bu cesaretsiz tavırlar ya yine yoksa düşüncesi öldürüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?