Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

o hesaplamalarda 3 bat tarihinin ortalaması alındığından öyledir çok takılma sen çünkü o ayki pisikolojin hava şartları stres herşey etken değişir yani

degılmı bılemem kı artık su hafta gelıp bır gecseydı takılmadım dıyorum ama bugun basldı boyle gunler gecemek bılmıyor gıbı nedenı de anlamdım ama........

Yerleşme kanamasımı oldu acaba canım işallah vardır birşeyler

Çok geçmiş olsun canım ayyben de hala atlatamadım şu gribi ihlamur çayı iç canım benim kıyamam size her birinizin bu tarz haberlerini aldığımda üzülüyorum . Hiç birinize kıyamam ben güzel ve tatlı anne adayları

günaydın kızlar benim kırmızılar dün geldi
bugün biraz daha iyiyim
daha adet olmamış olan arkadaşlar inşallah göbüşler dolar benim bu ayki maceramda
nisana kaldı
Hayırlısı canım nisan uğurlu gelsin işallah

evet canım. saat 13,00 te randevum. inşallah hayırlı haberlerle gelirim.

Hadi bakalım hayırlı haberlerinle gelirsin işallah bekliyoruz .....

Hayırlısı işallah hamişsindir .....

GÜNAYDIN kızlar bende griptim biraz öksürük kaldı ama 3 gündür sabahları kusuyorum öksürükten olabilir belki. Kasığımın solu ağrıyor. İlişkiye girerkende çok acı hissettim neler oluyor anlayamadım ama herşeye rağman umutlanmicam geçen ayda tüm belirtileri hissetim ama kırmızı kartı gördüm Cevapladıklarımın haricinde kaçırdığım birşeyler varmı. Herkez iyidir işallah. Şimdi komşum aradı kahveye gidiyorum . Biliyorsunuz ya komşumla spiralleri aynı anda çıkartırdık o o ay hamile kaldı ben beklemekteyim hala. Hatta onun adeti 8. deydi 7. sinde normal idrar testleriyle öğrendi. Neyse hepinizi öptümmm yine gelirim...

cok dogru soyluyorsun ben de tam 10 aydir sayiyorum tik yok.hayirlisi olsun bakalim

elinde olmadan yapıyor insan bir bakıyorsunki hesaplamanın içindesin tabi sonra hüsranla bitiyor gamsız insanlardan olmadım hiç :) bir bu ay beklemeye karar verdim halada bekliyorum 5 gün oldu sabrıma maşallah

elinde olmadan yapıyor insan bir bakıyorsunki hesaplamanın içindesin tabi sonra hüsranla bitiyor gamsız insanlardan olmadım hiç :) bir bu ay beklemeye karar verdim halada bekliyorum 5 gün oldu sabrıma maşallah

valla hakikatten maasallh supersin.ben olsam dayanamazdim herhalde insallah hayirli haberini aliriz

gündür sabahları kusuyorum öksürükten olabilir belki. Kasığımın solu ağrıyor. İlişkiye girerkende çok acı hissettim neler oluyor anlayamadım ama herşeye rağman umutlanmicam geçen ayda tüm belirtileri hissetim ama kırmızı kartı gördüm Cevapladıklarımın haricinde kaçırdığım birşeyler varmı. Herkez iyidir işallah. Şimdi komşum aradı kahveye gidiyorum . Biliyorsunuz ya komşumla spiralleri aynı anda çıkartırdık o o ay hamile kaldı ben beklemekteyim hala. Hatta onun adeti 8. deydi 7. sinde normal idrar testleriyle öğrendi. Neyse hepinizi öptümmm yine gelirim...[/QUOTE]

selam anne adayları ne kadan cok sey yazılıyor bir gunde isten gelince hemen acıyorum bakıyorum mesajlar dolmus tasmıs kızlar size bir sorum olacak komik belki ama soruyorum bizim 2ayımız korunmadan gecti gecen ay kimyasal gebelik oldu bu ay adetim ayın12-13 gibi bekliyorum ama simdi korunmasız 2 aydır beraberlikten sonra adetime 10gun kala hep agrılarım baslıyor normalde benim sadece adet gunu agrılarım olurdu bnde ister istemez umitleniyorum ve son 1 hafta kala eger bebis tutmumu acaba diye beraber olmaktan kacıyorum zararı olurmu diye bide su bazlı kayganlastırıcı kulllanıyorum boyle bidurumda benimki psikolojikmidir acaba ???

evet haklısın banucum, şaştım kaldım bazen çok sabırsızlanıyorum beklemek zor geliyor bazende koyver gitsin diyorum.. ama şimdi çok sabırsızlık içindeyim, herşeyin hayırlısı, oana günüme 12 gün var inşallah mart çıkmadan hamile olduğumuzu öğreniriz canım ya,, ben artık bebeğimin ilk aylarını paylaşmak istiyorum(

sağol arkadaşım. ben yumurtlama günümden 3 gün sonra ilk kez bebek için adım attık. geç kalmış mı oluyorum? sabırsızlanıyorum sadece hepsi bu. bir an önce hamile kalmak istiyorum.

sağol arkadaşım. ben yumurtlama günümden 3 gün sonra ilk kez bebek için adım attık. geç kalmış mı oluyorum? sabırsızlanıyorum sadece hepsi bu. bir an önce hamile kalmak istiyorum.

normal zamnında yumurtladıysan gec kalmıssınızz cünkü yumurta 24 saat kalıyor catladıktan sonra

aaaaaaa ama agla dıye demedımkı üzül dıye bak yıllarca 10-15 sene ne tedavıelr görüp cocuk sahıbı olamayanlar var onlar ne yapsın sız daha yenı baslamıssımız bellıkı bak bızlerde her ay bır topıge gecıyoruz tutmuyorda bılgılerı önemlı olan ögrenmek tabıkıde ona göre uygulamak basarıya ulasmak dımı ama yılmak üzülmek hemen gemılerı yakmak olmaz

(banu benimde eklermisin listeye canım)

fgak bak adetten say 9-11-13-15-17-19/yada 10-12-14-16-18.günler en hamıle kalınması yüksek olan günler busekılde günasırı ılıskıyle hamıle kalmayı kolaylastırabılırsın

kızlar bende hiç bi belirti yok malesef sadece çok fena iştahım açıldı ama bu kadar erken midemin kazınması mümkünmü acaba

boşuna kendimi kandırıyorum yahu hamiş değilm bence

fgak bak adetten say 9-11-13-15-17-19/yada 10-12-14-16-18.günler en hamıle kalınması yüksek olan günler busekılde günasırı ılıskıyle hamıle kalmayı kolaylastırabılırsın

ben bu ay bu formülün aynısını uyguladım canım ama pek ümitli değilim çünkü hiç belirtim yok:26:

ben 17. günden itibaren gün aşırı ilişkiye giriyorum. (son 2 gün hariç) tam ümidimi kaybetmişken bu verdiğin rakamlar beni ümitlendirdi umarım olur. çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…