- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.521
:)))haırlısı olsun ya ama bence evde bır test yap ya...
o hesaplamalarda 3 bat tarihinin ortalaması alındığından öyledir çok takılma sen çünkü o ayki pisikolojin hava şartları stres herşey etken değişir yani
kıyamam canım benim,önceki aylarda olanları hiç düşünme şimdi bence,zaten varsa bebiş vardır :))
degılmı bılemem kı artık su hafta gelıp bır gecseydı takılmadım dıyorum ama bugun basldı boyle gunler gecemek bılmıyor gıbı nedenı de anlamdım ama........
artık öyle varsa vardır yoksa yoktur nasıl zor bir işmiş bebek yapmak ya oldumu olacakmı sil baştan derken aylar akıp gidiyor
Yerleşme kanamasımı oldu acaba canım işallah vardır birşeylerpeki canım nasıl 1 test yaptınsen?
yani bazısı belli olmuyo hasaz testlerden almak gerekiyo..
bu arada şubatın 29 çektiğinide göze alıyosun dimi hesaplarken..
ama benim adetimde çok ilginç..
geçen hafta perşembe ve cuma 2 3 damla geldi şimdi hiç bişey yok belimde inanılmaz bi arı ve karnımda tabi devam ediyo..
of of..
Çok geçmiş olsun canım ayyben de hala atlatamadım şu gribi ihlamur çayı iç canım benim kıyamam size her birinizin bu tarz haberlerini aldığımda üzülüyorum . Hiç birinize kıyamam ben güzel ve tatlı anne adaylarıhepinize günaydın fıstıklar.... ben ölüyorum hastalıktan grip sanırsam belirtilerimi yazayım mı sizeaşırı hapşurma , başımı tutamama , halsizlik , burun akıntısı, gözlerimden yaş akıyor sürekli , ağzımın ve kulaklarımın içi çok kaşınıyor hahaha.. çok öptüöm hepinizi .... allaha emanet olun..
Hayırlısı canım nisan uğurlu gelsin işallahgünaydın kızlar benim kırmızılar dün geldi
bugün biraz daha iyiyim
daha adet olmamış olan arkadaşlar inşallah göbüşler dolar benim bu ayki maceramda
nisana kaldı
evet canım. saat 13,00 te randevum. inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
Hayırlısı işallah hamişsindir .....Merhabalar..Hamileliğe dair hiç bir şey hissetmiyorum..Sadece dün ara ara sol kasığıma giren hafif ağrılar oluyordu..Ne uyku hali,ne akıntı yoğunluğu ne de başka bir şey hissetmiyorum...Hatta kuruluk hissediyorum..Çalışma yapasım da yok..Hiç içimden gelmiyor bu aralar....Hayırlısı hakkımda :) Bir geçmişe göz atayım. Umarım herkes iyidir....
cok dogru soyluyorsun ben de tam 10 aydir sayiyorum tik yok.hayirlisi olsun bakalim
elinde olmadan yapıyor insan bir bakıyorsunki hesaplamanın içindesin tabi sonra hüsranla bitiyor gamsız insanlardan olmadım hiç :) bir bu ay beklemeye karar verdim halada bekliyorum 5 gün oldu sabrıma maşallah
valla hakikatten maasallh supersin.ben olsam dayanamazdim herhalde insallah hayirli haberini aliriz
ben o belirtileri yaşayıp kırmızıları gördüm mart başında.. ama bunu yaşayıp hamiş olanda vardır.. ben sanırım kendimi çok dinledim ve belki her zaman olan şeyleri yeni yeni farketmeye başladım diyorum.. O yüzden bu belirti işine inanmayı kendi adıma bitirdim, diyorum, inşallah bitirebilmişimdir, görücem mart sonunda bunu:))
merhaba arkadaşım, normalde 1 hafta kala hamile kalma şansın azdır ama yinede deneyebilirsin.. yumurtlama zamanı adetten genelde 14 gün öncedir, o yumurtlama gününden bir kaç gün önce başlamak lazım denemelere.. Bir de eczanelerden alabileceğin ovülasyon testleri var, onları da kullanıp yumurtlama zamanını takip edebilirsin..bol şans diliyorum:)
sağol arkadaşım. ben yumurtlama günümden 3 gün sonra ilk kez bebek için adım attık. geç kalmış mı oluyorum? sabırsızlanıyorum sadece hepsi bu. bir an önce hamile kalmak istiyorum.
normal zamnında yumurtladıysan gec kalmıssınızz cünkü yumurta 24 saat kalıyor catladıktan sonra
(banu benimde eklermisin listeye canım)İnşallah hayatım, listede hiç silmeden yeni anne adayları diye devam ederiz:)
Hamilelik belirtisi için çok erken hayatım, benzer ağrıları bende ara ara yaşarım, bir kaç doktora gitmiştim bunun için, net bişey dememekle birlikte adet öncesi veya sonrası bu tarz ağrılar olabileceğini söylediler..
Benim bildiğim maydanoz K vitamini açısından zengindir ve k vitamini kanın pıhtılaşmasında rol oynar. yani kanı sulandırıcı etkisi olmaması lazım maydanozun..
Tamam kızlar ekliyorum:)
Olabilir valla, yumurtadaş olduk belki de ya da delirdik topluca:)
Hay allah ya ben de bugün öğreniriz diyordum:) aman boşver geç olsun güzel olsun, inşallah mutlu olalım hep birlikte senin adına tatlım.. Hem sen tam uğur olacaksın bize, mart gelmeden listemizdeki hamiş olarak..:)
fgak bak adetten say 9-11-13-15-17-19/yada 10-12-14-16-18.günler en hamıle kalınması yüksek olan günler busekılde günasırı ılıskıyle hamıle kalmayı kolaylastırabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?