- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.541
(banu benimde eklermisin listeye canım)
fgak bak adetten say 9-11-13-15-17-19/yada 10-12-14-16-18.günler en hamıle kalınması yüksek olan günler busekılde günasırı ılıskıyle hamıle kalmayı kolaylastırabılırsın
ben bu ay bu formülün aynısını uyguladım canım ama pek ümitli değilim çünkü hiç belirtim yok:26:
selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))
selam kızlarrrr..
Kızlar merhaba,,bende aranıza yeni katıldım..BEnde yeni evliyim ve sizler gibi bebeğimin artık gelmesinii isteyenlerdenim. VE 'RAB-mim' inşALLAH kucaklarımıza yavrularımızı verir.. Şİmdi bende reglimi bekliyorum bu ayın 8 gibi olmam gerekiiyor ama ben bu ay gebe olduğumu hissediyorum çünkü geçen hafta test yaptım bir çizgi silik çıktı hemen ertisi gün eşime yenisini aldırdım bu kez negatif dedim belki biraz geçmesi gerekiyor fena taktım diğer çifti çizginin biri silik sonra tek çizgi dayanamadım geçen cumartesi tekrar yaptım yine o tek çizgi ama regli sancıları gibi reaksiyonlarım oldu kii benim 10 gün öncesinde başlamazdı regl belirtileri şimdi bekliyorum regl günümü olmazsam şayet kanda baktırıcam oooff biraz uzun yazdım ama gerçekten etkileniyor insan en azından sizlerle paylaştım ve eğer hamileysem sizlerle paylaşıcam..'ALLAH' hakkımızda hayırlısını versin..
kizlar zorlamayin kendinizi alin ovulasyon testini net cikio:)
selam kızlarrrr..
canım benm tebrikler cok cok sevindim senin adına :)))) ee anlat canım o zaman,kaç gün gecikmen olmuştuibelirtilerin neydi :))
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR canım allaha hayırlı etsınn ayyy nasıl mutlu oldum gzoun aydınnn cucugumuz gelmısss:)))
selam kızlarrrr..
burdayım kızlar internetim kesildi yazarken öncesindede çok yoğundum yazamadım
gelen giden yok meraklanmayın daha test yapmadım belirti yok diye beklemedeyim nasıl duruyorum bilmem ama :)))))
KIZLAR BIR SEY SORACAGIM SIZLEREEEE...BENIM BIR ONCEKI BAT TARIHLERIM SOYLEYDI ;OCAK 5 ARALIK 6 KASIM 8 TARIHLER BUYDU...ben ınternetten yumurtlam tarıhı hesaplattırdgımda bır sonrakı adet tarıhınız 3 subat denılıyordu ama ben 7 de hasta oldum bu donem zafı ıcnde bende adet gecıkmesı olmusmu oluyor yoksa normal mı sacma bır soru ama nette verılen tarıh ıle benım kı bır tutmadı 29 yada 30 gunde adet olan bırıydım ama bu yzuden bu ayda mart 9 dıye cıkıyor sımdı bat 9 oalarak mı bekleyeyım ne dersınızzz
sağol arkadaşım. ben yumurtlama günümden 3 gün sonra ilk kez bebek için adım attık. geç kalmış mı oluyorum? sabırsızlanıyorum sadece hepsi bu. bir an önce hamile kalmak istiyorum.
(banu benimde eklermisin listeye canım)
Kızlar , tülincimmm, şimdi size üzülmeyin desem an itibariyle işe yaramayacak biliyorum, üzülmeniz çok normal, ama nolur fazla kedere kaptırmayın kendinizi, üzülün bugün ağlayın sızlayın ama sonra tekrar umudunuzu , enerjinizi toplayın.. Sizi çok seviyorum, 2 gün önce aynı şeyi yaşadım biliyorsunuz, o yüzden bugün içinizdeki o boşluğu ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum ama napalım bu ay değilmiş demek ki bizim zamanımız, ben inanıyorum kızlar, alacağız bebişlerimizi kucağımıza, bizim için doğru olan zamanda.. Hepinize teker teker sarılıyorum, öpüyorum, en kısa zamanda yine umut dolu görmek istiyorum...
bu gün anca bakabildim sayfaya ve karşımda senin hamilelik haberin süpeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
tebrik ederim :)
cnm ewet ama işte anlat anlatabilirsen dönüpte kendine... çok sinir bozucu birşeymiş bu ya
kizlar zorlamayin kendinizi alin ovulasyon testini net cikio:)
selam kızlarrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?