Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

(banu benimde eklermisin listeye canım)

fgak bak adetten say 9-11-13-15-17-19/yada 10-12-14-16-18.günler en hamıle kalınması yüksek olan günler busekılde günasırı ılıskıyle hamıle kalmayı kolaylastırabılırsın

Kızlar merhaba,,bende aranıza yeni katıldım..BEnde yeni evliyim ve sizler gibi bebeğimin artık gelmesinii isteyenlerdenim. VE 'RAB-mim' inşALLAH kucaklarımıza yavrularımızı verir.. Şİmdi bende reglimi bekliyorum bu ayın 8 gibi olmam gerekiiyor ama ben bu ay gebe olduğumu hissediyorum çünkü geçen hafta test yaptım bir çizgi silik çıktı hemen ertisi gün eşime yenisini aldırdım bu kez negatif dedim belki biraz geçmesi gerekiyor fena taktım diğer çifti çizginin biri silik sonra tek çizgi dayanamadım geçen cumartesi tekrar yaptım yine o tek çizgi ama regli sancıları gibi reaksiyonlarım oldu kii benim 10 gün öncesinde başlamazdı regl belirtileri şimdi bekliyorum regl günümü olmazsam şayet kanda baktırıcam oooff biraz uzun yazdım ama gerçekten etkileniyor insan en azından sizlerle paylaştım ve eğer hamileysem sizlerle paylaşıcam..'ALLAH' hakkımızda hayırlısını versin..

amın canım aramıza hosgeldınn bızlerde senın gıbı beklemedyız benım bat 9 az kaldı bakalım hayırlısı ne ıse o olsun hepmız ıcınnnnn

canım benm tebrikler cok cok sevindim senin adına :)))) ee anlat canım o zaman,kaç gün gecikmen olmuştuibelirtilerin neydi :))

VALLA canım bugun bat tarıhım zaten soğan kürünü herkese tavsıye edıorum kızlar hafıfe almayın yapın:)
bı hafta once felan adet belırtılerım vardı ama son bıkac gundur belırtı felan yoktu ama acayıp uykum gelıodu gunduz vaktı tek belırtı buydu yani

burdayım kızlar internetim kesildi yazarken öncesindede çok yoğundum yazamadım
gelen giden yok meraklanmayın daha test yapmadım belirti yok diye beklemedeyim nasıl duruyorum bilmem ama :)))))

Kuzum ya artık al yap idrar testi akşam, hamişsen çıkar artık idrarda, doktora öyle gidersin bence..

9 gibi hesapla derim ben kuzum..

sağol arkadaşım. ben yumurtlama günümden 3 gün sonra ilk kez bebek için adım attık. geç kalmış mı oluyorum? sabırsızlanıyorum sadece hepsi bu. bir an önce hamile kalmak istiyorum.

Yumurta normalde 12-24 saat arası yaşar.. eğer kesin eminsen yumurtlamadan 3 gün sonra olduğuna evet geç kalmışsındır, ama üzme kendini, önümüzdeki ay yumurta tarihine göre hesaplar yaparsın.. yine de belki yanılmışsındır ve geç yumurtlamışsındır inşallah diyorum:)

(banu benimde eklermisin listeye canım)

Ekliyorum tatlım 8 mart diye:) Bol şans...

cnm ewet ama işte anlat anlatabilirsen dönüpte kendine... çok sinir bozucu birşeymiş bu ya

kullanaılmayannick arkadasım hayırlı ugurlu olsun Allah bizede nasip etsin inşallah nelerdir belitiler yazarmısın lütfen hissetmişmiydin:)

kullanaılmayannick arkadasım hayırlı ugurlu olsun Allah bizede nasip etsin inşallah nelerdir belitiler yazarmısın lütfen hissetmişmiydin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…