Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ya bu arada ben bi gidiyorum , bir geliyorum 30 sayfa geçmiş.. ben okuyamıyorum bunları yaaaa (( yetişemiyorum size....

Kuzum ben sana özet geçeyim; derda,beysal, nersan, ramrod, buca, furtadoo, kullanılmayannick hamiş:)

Ben, tülin, berceste, mukut, pembemasal,9 ay, ebru kırmızı kart gördük.. bazımız mart sonuna bazımız nisana kaldı..

sende nedir durum?

kızlar belırtı felan cok olmadı bende sadece adet belırtılerım bıkac gun once kesılmıstı bıde cok uykum gelıodu ıste hep yorgunluga baglıodum baska belırtım olmaı yanı Rabbim hepınıze nasıp etsın ınsallah

amın canım aramıza hosgeldınn bızlerde senın gıbı beklemedyız benım bat 9 az kaldı bakalım hayırlısı ne ıse o olsun hepmız ıcınnnnn

hoşbulduk canım,,bizleri bizden başka anlayan olmaz hepinizin paylaştıklarını okuyunca anladım :) inşALLAH yüzümüz gülecek..

canım ben onu eczaneye sordum yok bizde dedi ne diye alıyoruz o testi ne olarak satılıyo..yoksa normal hamilelik testini alıpmı kullanıyoruz canım ?

romaroma'cım ben de aldım geçen gün o testlerden.Hatta internette "ovulasyon testi" adı altında satılıyor.Ben mikroskop olanının aldım,küçük bir merceği var oraya hafif tukuruyorsun.5-10 dakika sonra mikroskopla bakıyorsun,yumurtlama günü kadınlardaki östrojen seviyesi yükseldiği çin tükürük bezleri kristalleşiyormuş.Ben önce öylesine aldım bu testi,her sabah önce bir tüküüyordum ve bakıyordum :)) hatta 14.günüm oldu hala tükürükler normaldi,sonra 19,günümde bir sabah o kristal şeklini resmen gördüm çok ilginçti,tabi o günü hemen değerlendirdik,bakalım ne olacak :))
bu arada bu testlerin hemen hemen her eczanede olması lazım.Tavsiye ederim canım :))

canım bende geçen ay adetten 8 gün sonra soğan kürüne başladım 15 gün yaptım şimdi bu ay bekliyorum hamileliği inşalalh soğan kürü bendede işe yarar , sen ne zaman yapmaştın soğan kürünü ben bu ay adete 10 gün kala 5 gün daha yapcam inşallah hamileyimdir canım ya senin gibi mutlu oluruz bizde burdaki bütün arkadaşlar ile ...

saol canım,,şans hepimizin yanında olsun inşALLAH..

tesekkurler canım benım ellerım tıtrıo hala heycandan azönce ogrendım zten degerım 811.45 bakalım darısı senın ve burdakı herkesın basına ınsallah:)

ayyy ınsss tatlım sogan suyunu da faydası olmus demkkı:))))onu da ıcmeye degmıs ayyy nasıl sevındım..ıkımız kullandık bu sogan suyunu bakalım bana nasıl bır etkı yapacakkk ama cok mutlu oldummmm sag salım bebısını kucagına alırsın ıns gozun aydın tatlımmmmmm

canım bugün tutturamadık senle ben geldim yine görünmüyorsun hayırlısı artık dayanamayabilirimde açık yer bulursam alıcam biraz geç çıkıyorum eczane kapanmış oluyor çoğu zaman bir belirtimde yok aslında ondan tutmadıysa diye şüpeliyim

ee baksana hayatım kullanılmayannickinde belirtisi yokmuş ama hamiş:) sen bugün ne yap et al o testi yap bize de haber ver:) Normalde gecikme yaşayan biri değilsen bana göe hamiş olma ihtimalin yüksek 5 gün geçti çünkü.. belirti dediğin şey kiminde 9 ay boyunca bile olmayabiliyor tatlım ona takılma hiç..

banu varya hayranım sana nasıl takipediyosun ya bundan sonra bişi oldumu ben sana sorcam en kısa yoldan olan biteni öğrenios senden çünkünüm :)

banu varya hayranım sana nasıl takipediyosun ya bundan sonra bişi oldumu ben sana sorcam en kısa yoldan olan biteni öğrenios senden çünkünüm :)

sor bebeeeem:)) listecibaşıyım ben, kimin bat ne zaman kim hamiş, kim değil, takipteyim çok fenaaa:)))

sadece ocakta 4 gün gecikti ondada boş çıktı o zamanda bir belirti yoktu ona dayanarak yapmadım hayırlısı cnm ya akşam yapsamda çıkarmı varsasabahımı beklemem gerek

normalde hamişsen çıkması lazım ama sen yinede bekle istersen sabahı ilk idrarla yap testi kuzum daha sağlam olsun.. İnşallah da hamişsindir tatlım..:)

Son düzenleme:

sağol canım bilgi verdiğin için.. ben benim evinoradaki eczaneye sordum bizde öyle bir test yok dediler..çarşıya çıktığım zaman sorayım bari..

çünkü internetten alışveriş yapmıyorum ben canım..birde ücreti filan ne kadar bunların acaba

normalde hamişsen çıkması lazım ama sen yinede bekle istersen sabahı ilk idrarla yap testi kuzum daha sağlam olsun.. İnşallah da hamişsindir tatlım..:)

ayyyy inşallah canım ya bir yandan gecikince umut doluyorum diğer yandan ya yoksa diyorum karmakarışık bir duygu allah daha çok sabır versin bu aralar bana kısmet diyelim bide arkadaşlardan biri karıştırmışya beni kırmızıları görmüştü galiba diye yazmış onu bile görünce çok üzüldüm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…