- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.561
ya bu arada ben bi gidiyorum , bir geliyorum 30 sayfa geçmiş.. ben okuyamıyorum bunları yaaaa(( yetişemiyorum size....
amın canım aramıza hosgeldınn bızlerde senın gıbı beklemedyız benım bat 9 az kaldı bakalım hayırlısı ne ıse o olsun hepmız ıcınnnnn
selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))
tebrikler canımmm darısı isteyen bekleyen herkese inş
canım ben onu eczaneye sordum yok bizde dedi ne diye alıyoruz o testi ne olarak satılıyo..yoksa normal hamilelik testini alıpmı kullanıyoruz canım ?
VALLA canım bugun bat tarıhım zaten soğan kürünü herkese tavsıye edıorum kızlar hafıfe almayın yapın:)
bı hafta once felan adet belırtılerım vardı ama son bıkac gundur belırtı felan yoktu ama acayıp uykum gelıodu gunduz vaktı tek belırtı buydu yani
saol canım,,şans hepimizin yanında olsun inşALLAH..Kuzum ya artık al yap idrar testi akşam, hamişsen çıkar artık idrarda, doktora öyle gidersin bence..
9 gibi hesapla derim ben kuzum..
Yumurta normalde 12-24 saat arası yaşar.. eğer kesin eminsen yumurtlamadan 3 gün sonra olduğuna evet geç kalmışsındır, ama üzme kendini, önümüzdeki ay yumurta tarihine göre hesaplar yaparsın.. yine de belki yanılmışsındır ve geç yumurtlamışsındır inşallah diyorum:)
Ekliyorum tatlım 8 mart diye:) Bol şans...
tesekkurler canım benım ellerım tıtrıo hala heycandan azönce ogrendım zten degerım 811.45 bakalım darısı senın ve burdakı herkesın basına ınsallah:)
Kuzum ya artık al yap idrar testi akşam, hamişsen çıkar artık idrarda, doktora öyle gidersin bence..
9 gibi hesapla derim ben kuzum..
Yumurta normalde 12-24 saat arası yaşar.. eğer kesin eminsen yumurtlamadan 3 gün sonra olduğuna evet geç kalmışsındır, ama üzme kendini, önümüzdeki ay yumurta tarihine göre hesaplar yaparsın.. yine de belki yanılmışsındır ve geç yumurtlamışsındır inşallah diyorum:)
Ekliyorum tatlım 8 mart diye:) Bol şans...
selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))
canım bugün tutturamadık senle ben geldim yine görünmüyorsun hayırlısı artık dayanamayabilirimde açık yer bulursam alıcam biraz geç çıkıyorum eczane kapanmış oluyor çoğu zaman bir belirtimde yok aslında ondan tutmadıysa diye şüpeliyim
Kuzum ben sana özet geçeyim; derda,beysal, nersan, ramrod, buca, furtadoo, kullanılmayannick hamiş:)
Ben, tülin, berceste, mukut, pembemasal,9 ay, ebru kırmızı kart gördük.. bazımız mart sonuna bazımız nisana kaldı..
sende nedir durum?
banu varya hayranım sana nasıl takipediyosun ya bundan sonra bişi oldumu ben sana sorcam en kısa yoldan olan biteni öğrenios senden çünkünüm :)
ee baksana hayatım kullanılmayannickinde belirtisi yokmuş ama hamiş:) sen bugün ne yap et al o testi yap bize de haber ver:) Normalde gecikme yaşayan biri değilsen bana göe hamiş olma ihtimalin yüksek 5 gün geçti çünkü.. belirti dediğin şey kiminde 9 ay boyunca bile olmayabiliyor tatlım ona takılma hiç..[/QUOT
sadece ocakta 4 gün gecikti ondada boş çıktı o zamanda bir belirti yoktu ona dayanarak yapmadım hayırlısı cnm ya akşam yapsamda çıkarmı varsasabahımı beklemem gerek
sadece ocakta 4 gün gecikti ondada boş çıktı o zamanda bir belirti yoktu ona dayanarak yapmadım hayırlısı cnm ya akşam yapsamda çıkarmı varsasabahımı beklemem gerek
ee baksana hayatım kullanılmayannickinde belirtisi yokmuş ama hamiş:) sen bugün ne yap et al o testi yap bize de haber ver:) Normalde gecikme yaşayan biri değilsen bana göe hamiş olma ihtimalin yüksek 5 gün geçti çünkü.. belirti dediğin şey kiminde 9 ay boyunca bile olmayabiliyor tatlım ona takılma hiç..[/QUOT
ben senin sabrına hayranım bacım süpersin ama kendin çatlamıosan bizi düşün ayol biz çatlıcaz akşama bari yapsan testi omaşmı ?????* :)
romaroma'cım ben de aldım geçen gün o testlerden.Hatta internette "ovulasyon testi" adı altında satılıyor.Ben mikroskop olanının aldım,küçük bir merceği var oraya hafif tukuruyorsun.5-10 dakika sonra mikroskopla bakıyorsun,yumurtlama günü kadınlardaki östrojen seviyesi yükseldiği çin tükürük bezleri kristalleşiyormuş.Ben önce öylesine aldım bu testi,her sabah önce bir tüküüyordum ve bakıyordum :)) hatta 14.günüm oldu hala tükürükler normaldi,sonra 19,günümde bir sabah o kristal şeklini resmen gördüm çok ilginçti,tabi o günü hemen değerlendirdik,bakalım ne olacak :))
bu arada bu testlerin hemen hemen her eczanede olması lazım.Tavsiye ederim canım :))
normalde hamişsen çıkması lazım ama sen yinede bekle istersen sabahı ilk idrarla yap testi kuzum daha sağlam olsun.. İnşallah da hamişsindir tatlım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?