Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

cok sevindim cnmmm silik cizgiler yanlis cikmio ztn hmn kan testine git :) tebrik ederim senide:)

Çok tşk ederim tatlım gittim kan testine

Çok sevindim tebrik ederim ohh bu ay baya uğurlu olacak sanırım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. :emir_bebe

Çok tşk ederim tatlım evt uğurlu oldu mart ayıda baya Sağol cnm amin

selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))

Oww çok tebrik ederim tatlım gözün aydın

Merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz hamişlerimizi tebrik ediyorum darısı olmayan arkadaşlarımızın başına inş. Allahım bebişlerimizi sağ sağlım doğurmamızı nasip etsin inşallahh He bu arada bugun kan testide yaptırdım gerçekten hamileymişim Degerim1000 lerde

bende kırmızı kart gördüm yaaaaaaaaaa (((( çok ümitlenmiştim bu sefer ben ya... 2 gün gecikti falan..ama neyse işte oyun dışı oldum bende (( bu arada hamişlerimiz hayırlı olsun sizlere çok öpüyorum...

o değerden bende istiyom artık benimkide yükselsin Allahım tüm hamişlerimizin bebişini kucağına almak nasip etsin inşallah olmayanlarda rabbim hayırlısıyla tez zamanda versin
AMİNNNNNNNN........

benimki sürekli kullanmlık 140 tl ye aldım.Ama daha az kullanımlık olanlar var mesela onlar daha uygun diye biliyorum..

tebrikler canım ben senden umutluydum zaten :))

canım naptın güzel haberler mi var yoksa?

uuuuppppppppppppppppiiiiiiiiii.şimdi okudumçok sevindim canım ya seni merak edip duruyordum ne zaman test yaptın

ben bu formulle kaldım hamıle kaldım romaromacım ama 1.5 yıl kadar sürdü şimdide 2 aydır ugrasıyoruz 2.ci için bakalım nezmana tutar önemlı olan bır sorun olup olmadıgıda tabı mesela bzıde psemr sayısı düşüklüğü var oyüzden muammadayız(

o değerden bende istiyom artık benimkide yükselsin Allahım tüm hamişlerimizin bebişini kucağına almak nasip etsin inşallah olmayanlarda rabbim hayırlısıyla tez zamanda versin
AMİNNNNNNNN........

Yükselir cnm yükselir merak etme sen yeter ki iyi ol inş. cnm hepimiz için inş. allahım tüm isteyenlere verir

tebrikler canım ben senden umutluydum zaten :))

Çok tşk ederim cnm demek benden umutluydun içinemi dogdu yoksa

canım naptın güzel haberler mi var yoksa?

Evt cnm hamişim kanda da çıktı doğruymuş

uuuuppppppppppppppppiiiiiiiiii.şimdi okudumçok sevindim canım ya seni merak edip duruyordum ne zaman test yaptın

Ayyy cnm benim yaaa Dün idrar testi yapmıştım cnm ikinci cizgi silik çıktı emin olamadım bugun kan yaptırdım pozitif çıkınca birdaha şok oldum çok mutluyum allahım inş. forumdaki bütün arkadaşlarıma verir

selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))
tebrikkk edeeeeerimm tatlim cok cok sevindim :) hayirli olsun:)
canım ben onu eczaneye sordum yok bizde dedi ne diye alıyoruz o testi ne olarak satılıyo..yoksa normal hamilelik testini alıpmı kullanıyoruz canım ?
canim ben internetten aldim 2 gunde gelio internetten bak istersen ovulasyon testi farkli bisey hamilelik testinden.coretest i tavsiye ederim ben onu kullandm
yuuuuppppppppppppppppiiiiiiiiii.şimdi okudumçok sevindim canım ya seni merak edip duruyordum ne zaman test yaptın

canimm benimi kastettin anlayamadm ama gecen hafta persembe test yaptmm sabah idrarda cikti oglende kanda dunde yeniden kan takibine gittim bayaa yukselmis bakalim cuma bidaha kana gidicem sonrahaftaya pazarteside doktoruma gitmeyi dusunuorm:) hihihih darisi basiniza:)

içime doğdu dün azda olsa umutla bakıyordunya bugün iyi haberlerini alıcaz diye hissettim

amin canım ya nasıl sevindim gözlerim doldu.inşallah bu ayda bizden güzel haberler alırsın.hiç leke falan geldi mi peki?

içime doğdu dün azda olsa umutla bakıyordunya bugün iyi haberlerini alıcaz diye hissettim

Cnm ya temiz kalplisin maş. Bu arada değerimiz hangisi oluyor yaa bir hafta hafta yazan yerler var oraya bakıyorum 1000 küsür falan bide betahcg yanında ayrı bir deger var oda 154.95 sanırım bu değerim

canım furtado ya yazdığım sana gitti yanlışlıkla:).seninkide hayırlı olsun canım:)

kızlar negüzel hamile haberlerinizi alıyoruz süper ..
çok sevindim sizin adınıza tebrik ediyorum..
inşalllah sorunsuz bi şekilde alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..

amin canım ya nasıl sevindim gözlerim doldu.inşallah bu ayda bizden güzel haberler alırsın.hiç leke falan geldi mi peki?

İnş. cnm inş. darısı isteyen herkeze yarabbim. Yok cnm benden kan falan gelmedi zaten o herkezde olmuyor

Cnm ya temiz kalplisin maş. Bu arada değerimiz hangisi oluyor yaa bir hafta hafta yazan yerler var oraya bakıyorum 1000 küsür falan bide betahcg yanında ayrı bir deger var oda 154.95 sanırım bu değerim

betahcg diye biliyorum bende canım 154,95 olan galiba kaç haftalık şimdi o yavru :)))

Evet bende 2,5 aylık hamileyim bende de tek belirti göğüsler oldu. Allah bebek isteyen herkese Mart ayında bebek versin. Bu arada ben aranıza yeni katıldım herkese selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…