- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.581
ben senin sabrına hayranım bacım süpersin ama kendin çatlamıosan bizi düşün ayol biz çatlıcaz akşama bari yapsan testi omaşmı ?????* :)
sabaha inşallah yaparım yarın haberleri alırsınız tabi eczanenin kapısından dönmezsem :))
cok sevindim cnmmm silik cizgiler yanlis cikmio ztn hmn kan testine git :) tebrik ederim senide:)
Çok sevindim tebrik ederim ohh bu ay baya uğurlu olacak sanırım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.:emir_bebe
selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))
Kuzum ben sana özet geçeyim; derda,beysal, nersan, ramrod, buca, furtadoo, kullanılmayannick hamiş:)
Ben, tülin, berceste, mukut, pembemasal,9 ay, ebru kırmızı kart gördük.. bazımız mart sonuna bazımız nisana kaldı..
sende nedir durum?
Çok tşk ederim tatlım gittim kan testine
Çok tşk ederim tatlım evt uğurlu oldu mart ayıda bayaSağol cnm amin
Oww çok tebrik ederim tatlım gözün aydın
Merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz hamişlerimizi tebrik ediyorum darısı olmayan arkadaşlarımızın başına inş. Allahım bebişlerimizi sağ sağlım doğurmamızı nasip etsin inşallahhHe bu arada bugun kan testide yaptırdım gerçekten hamileymişim Degerim1000 lerde
sağol canım bilgi verdiğin için.. ben benim evinoradaki eczaneye sordum bizde öyle bir test yok dediler..çarşıya çıktığım zaman sorayım bari..
çünkü internetten alışveriş yapmıyorum ben canım..birde ücreti filan ne kadar bunların acaba
Merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz hamişlerimizi tebrik ediyorum darısı olmayan arkadaşlarımızın başına inş. Allahım bebişlerimizi sağ sağlım doğurmamızı nasip etsin inşallahhHe bu arada bugun kan testide yaptırdım gerçekten hamileymişim Degerim1000 lerde
canım naptın güzel haberler mi var yoksa?Çok tşk ederim tatlım gittim kan testine
cok sevindim cnmmm silik cizgiler yanlis cikmio ztn hmn kan testine git :) tebrik ederim senide:)
o değerden bende istiyom artık benimkide yükselsin Allahım tüm hamişlerimizin bebişini kucağına almak nasip etsin inşallah olmayanlarda rabbim hayırlısıyla tez zamanda versin
AMİNNNNNNNN........
tebrikler canım ben senden umutluydum zaten :))
canım naptın güzel haberler mi var yoksa?
uuuuppppppppppppppppiiiiiiiiii.şimdi okudumçok sevindim canım ya seni merak edip duruyordum ne zaman test yaptın
tebrikkk edeeeeerimm tatlim cok cok sevindim :) hayirli olsun:)selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))
canim ben internetten aldim 2 gunde gelio internetten bak istersen ovulasyon testi farkli bisey hamilelik testinden.coretest i tavsiye ederim ben onu kullandmcanım ben onu eczaneye sordum yok bizde dedi ne diye alıyoruz o testi ne olarak satılıyo..yoksa normal hamilelik testini alıpmı kullanıyoruz canım ?
yuuuuppppppppppppppppiiiiiiiiii.şimdi okudumçok sevindim canım ya seni merak edip duruyordum ne zaman test yaptın
Yükselir cnm yükselir merak etme sen yeter ki iyi ol inş. cnm hepimiz için inş. allahım tüm isteyenlere verir
Çok tşk ederim cnm demek benden umutluydun içinemi dogdu yoksa
Evt cnm hamişim kanda da çıktı doğruymuş
Ayyy cnm benim yaaaDün idrar testi yapmıştım cnm ikinci cizgi silik çıktı emin olamadım bugun kan yaptırdım pozitif çıkınca birdaha şok oldum çok mutluyum allahım inş. forumdaki bütün arkadaşlarıma verir
Yükselir cnm yükselir merak etme sen yeter ki iyi ol inş. cnm hepimiz için inş. allahım tüm isteyenlere verir
Evt cnm hamişim kanda da çıktı doğruymuş
Ayyy cnm benim yaaaDün idrar testi yapmıştım cnm ikinci cizgi silik çıktı emin olamadım bugun kan yaptırdım pozitif çıkınca birdaha şok oldum çok mutluyum allahım inş. forumdaki bütün arkadaşlarıma verir
içime doğdu dün azda olsa umutla bakıyordunya bugün iyi haberlerini alıcaz diye hissettim
tebrikkk edeeeeerimm tatlim cok cok sevindim :) hayirli olsun:)
canim ben internetten aldim 2 gunde gelio internetten bak istersen ovulasyon testi farkli bisey hamilelik testinden.coretest i tavsiye ederim ben onu kullandm
canimm benimi kastettin anlayamadm ama gecen hafta persembe test yaptmm sabah idrarda cikti oglende kanda dunde yeniden kan takibine gittim bayaa yukselmis bakalim cuma bidaha kana gidicem sonrahaftaya pazarteside doktoruma gitmeyi dusunuorm:) hihihih darisi basiniza:)
Çok tşk ederim cnm demek benden umutluydun içinemi dogdu yoksa
amin canım ya nasıl sevindim gözlerim doldu.inşallah bu ayda bizden güzel haberler alırsın.hiç leke falan geldi mi peki?
Cnm ya temiz kalplisin maş. Bu arada değerimiz hangisi oluyor yaa bir hafta hafta yazan yerler var oraya bakıyorum 1000 küsür falan bide betahcg yanında ayrı bir deger var oda 154.95 sanırım bu değerim
Arkadaslar yenı hamıle oldugumu ogrendım dhaa onceden hep arastırırdım hamılelık belırtılerını hıc duzgun bısey bulamazdım sırf bunun ıcın uye oldum veee sadece hamılelık ısteyen arkadaslara soylurumm tekk belırtı goguslerdııııı sısıyo damralar bırazz belırgın oluyooo ve uclardakı bezeler belırgınlesıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?