Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Evet bende 2,5 aylık hamileyim bende de tek belirti göğüsler oldu. Allah bebek isteyen herkese Mart ayında bebek versin. Bu arada ben aranıza yeni katıldım herkese selam

düşünsenize arkadaşlar bebeğin doğunca beslenmesi gereken yer memişler önce onlar hazırlanıyo vay be rabbim rızkını hemen yaratıyo demekki

Cnm ya temiz kalplisin maş. Bu arada değerimiz hangisi oluyor yaa bir hafta hafta yazan yerler var oraya bakıyorum 1000 küsür falan bide betahcg yanında ayrı bir deger var oda 154.95 sanırım bu değerim

cnm bnmde degerim dun 252ydi hayirli ugurlu olsun:))) saglikli sihatli dogum olursa insaallah ayni zmn gobuslerimz sisick:)

kızlar doktordan geldim, yasmin işe yaramış kistler az da olsa küçülmüşler. tabi doktor 1 ay daha devam dedi. bu ay da bebiş ümidi gitti. tiroid yüksek dedi ona da ilaç verdi. migren e de bitkisel ilaç verdi. hobaaa her yerim ilaç :) şu soğan kürünü sordum. bu ay gebelik olmayacak nasılsa yap bence, dedi. bir an önce hamile kalmalısın, diyo kistlerim için. eyvalllaahhh da sen bana yasminleri dayarsan nasıl olcak o iş, dedim ama tabi kibar haliyle :) kistlerim küçülecekmiş önce ondan sonra denemeler başlıcakmış. böyle işte. nisanda görüşmek üzere, deyip evime geldim...

geçmiş olsun canım önümüzdeki ay herşey yoluna girer umarım

burdayım kızlar internetim kesildi yazarken öncesindede çok yoğundum yazamadım
gelen giden yok meraklanmayın daha test yapmadım belirti yok diye beklemedeyim nasıl duruyorum bilmem ama :)))))
ahirimsin yap kuzum testini bekleme ,,,,heves yaparsın sonrada daha çok üzülürsün birsey olmazsa , en azından bilmiş olursun kafan rahatlar
selam kızlarrrr..
Bugun dayanamadım kan testı yaptırdım hamileyimmmmmmmm:)))
canım benim ayy çok sevindim... Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim çok öptüm seni...
tebrik ederim kuzum hadi şimdi rahatladın işte.... çok sevindim inan i ne kadar çok hamişimiz var bu ay maşallah böle devam etsin...

Evet bende 2,5 aylık hamileyim bende de tek belirti göğüsler oldu. Allah bebek isteyen herkese Mart ayında bebek versin. Bu arada ben aranıza yeni katıldım herkese selam

Hoşgeldiiiinn..:) allah sana da sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin tatlım, darısı başımıza..:)

Kuzum üzülme hiç bu ay için bak güzel haberler almışsın, en azından ilaçların işe yaradığını ve kistlerin gideceğini öğrendin.. O yüzden içini ferah tut, martı atlatıp nisanda başlarsın sen de denemelere:)

Beş çayı Mart listesiiii..:)))

Hamiş kızlar, allah nazardan korusun, tebrikler tekrar , darısı bekleyenlerin başına

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..

ahirimsin_S = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
yasamım = 8 Mart
asiia = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

hakkında hayrılısı diorum canım

bende öksürük mevcut sanırım cumaya benim batım :26:bakalım kısmet :26:çok rahatım ben gayet iyiyim kendimle barışığımbugunki duygularım

BANUCUM MAŞALLAH süper listen var inşallah bana gelene kadar olanların hepsi hamiş olur sonrada ben:))) sonrada benden sonrakiler ALLAHIM İNŞALLAH sen bu bebek isteyen arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakma yarabbimmm. En yakın zamanda, bekledikleri tarihte hayırlısı ile onları bebek ile mücdele yarabbimm... AMİNNN.....

hakkında hayrılısı diorum canım

bende öksürük mevcut sanırım cumaya benim batım :26:bakalım kısmet :26:çok rahatım ben gayet iyiyim kendimle barışığımbugunki duygularım

Öylede devam et tatlım, inşallah da güzel haberlerini alırız haftasonuna

amiiiin hayatım, inşallah bekleyen herkes bebiş müjdesini en kısa zamanda alır:)

kızlARRR martın ılk haftasndayız 7 bebegımız var allah daha da artırsın....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…