- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.621
selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))
ayyy ınsss tatlım sogan suyunu da faydası olmus demkkı:))))onu da ıcmeye degmıs ayyy nasıl sevındım..ıkımız kullandık bu sogan suyunu bakalım bana nasıl bır etkı yapacakkk ama cok mutlu oldummmm sag salım bebısını kucagına alırsın ıns gozun aydın tatlımmmmmm
ben 4+1 iken 857 çıktı nasıl oluyo anlamadım ben
Maşallah benimde varsa tam 5 haftalık oldu ne acayip bişey ya daha varmı yokmu bilmiyorum ama varsa miniciktir
cnm bnmde degerim dun 252ydi hayirli ugurlu olsun:))) saglikli sihatli dogum olursa insaallah ayni zmn gobuslerimz sisick:)
benim 4+3 günlükken değerim 939 du bence arkadasın daha 3 haftalık falan
Öylede devam et tatlım, inşallah da güzel haberlerini alırız haftasonuna
amiiiin hayatım, inşallah bekleyen herkes bebiş müjdesini en kısa zamanda alır:)
ahirimsin yap kuzum testini bekleme ,,,,heves yaparsın sonrada daha çok üzülürsün birsey olmazsa , en azından bilmiş olursun kafan rahatlar
canım benim ayy çok sevindim... Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim çok öptüm seni...
tebrik ederim kuzum hadi şimdi rahatladın işte.... çok sevindim inan i ne kadar çok hamişimiz var bu ay maşallah böle devam etsin...
latacıım kesınlıkle soğan suyununda faydası oldu bence..cunku kasıklarım cok agrıdı bu ay demek ki yumurtaları fazlamı calıstırdı ne :)
bu arada bütün arkadaslara ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım Rabbım olmayanlarada butun ısteyenlere en kısa zamanda nasıp etsın..
kızlar belırtılere gercekten takılmayın hıc bı hamılelık belırım yoktu benım uykumun gelmesı dısında. hatta hala kasıklarımda batmalar oluyo adet olcakmısım gıbı..sakın umıtsızlıge dusmeyın bol bol dua edın veee SOĞAN SUYU için
furtado senın kac gun gectı ve degerın tam olarak kac canım..ne zaman doktora gıtmemız gerekıo acaba henuz erken sanırım dimi
Beş çayı Mart listesiiii..:)))
Hamiş kızlar, allah nazardan korusun, tebrikler tekrar , darısı bekleyenlerin başına
Tebrik ederim
latacıım kesınlıkle soğan suyununda faydası oldu bence..cunku kasıklarım cok agrıdı bu ay demek ki yumurtaları fazlamı calıstırdı ne :)
bu arada bütün arkadaslara ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım Rabbım olmayanlarada butun ısteyenlere en kısa zamanda nasıp etsın..
kızlar belırtılere gercekten takılmayın hıc bı hamılelık belırım yoktu benım uykumun gelmesı dısında. hatta hala kasıklarımda batmalar oluyo adet olcakmısım gıbı..sakın umıtsızlıge dusmeyın bol bol dua edın veee SOĞAN SUYU için
furtado senın kac gun gectı ve degerın tam olarak kac canım..ne zaman doktora gıtmemız gerekıo acaba henuz erken sanırım dimi
Çok tşk ederim tatlım sağol aynen rahatladım yaa çok mutluyum darısı isteyen herkeze inşallah
selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))
BENDE KASIK agrsı yok goguslerıme el suremıyorum bel agrım var bırde yenı dustan cıktım sut kesıgı gıbı akıntım var ıslaklk seklınde baksan sende de cok belırgın bırseyler olmamaıs bıle bakalım bana da sogan suyunun bır etkısı olacak mı:))
Seni de tebrik ederim canım.Başka hamile olup ta tebrik etmediğim var mı bilemiyorum..Tüm yeni hamileleri tebrik ediyorum
canım çok sevindim ve senin haberini alınca bi başka heyecanlandım nedense,
Rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah AMİN
Bu arada elimde soğan suyuyla okudum hamile haberini biliyomusun
Tatlım ben birtek kan için doktora(Sigortaya) gittim oda bana bişe demedi birtek hamilesin gayet normal kanın dedi o kdr, asıl doktora gidecegız inş.(Özele) ultrasondan falan bakılmadı benım daha orda çıkar tam kaç haftalık olduğum cnm sanırım 1 hafta 10 güne kadar gideriz diye düşünüyorum akşam eşim gelsin konuşucagz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?