Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

latacıım kesınlıkle soğan suyununda faydası oldu bence..cunku kasıklarım cok agrıdı bu ay demek ki yumurtaları fazlamı calıstırdı ne :)

bu arada bütün arkadaslara ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım Rabbım olmayanlarada butun ısteyenlere en kısa zamanda nasıp etsın..
kızlar belırtılere gercekten takılmayın hıc bı hamılelık belırım yoktu benım uykumun gelmesı dısında. hatta hala kasıklarımda batmalar oluyo adet olcakmısım gıbı..sakın umıtsızlıge dusmeyın bol bol dua edın veee SOĞAN SUYU için
furtado senın kac gun gectı ve degerın tam olarak kac canım..ne zaman doktora gıtmemız gerekıo acaba henuz erken sanırım dimi

Beta hcg ikiye katlanıyorsa çok kafaya takmayın bence..Herkese farklı çünkü..Ben tedaviyle hamile kaldığım halde ve ikizlere hamileydim ama adet günü değerim sadece 57 idi..Ki tek gelebelikleri bile 180 lerde 200 lerde olan kişiler vardı ( yine tedaviyle hamile olanlardan )....

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 4+1 iken 857 çıktı nasıl oluyo anlamadım ben

Cnm bana doktor demedi ki daha ben kendim hesapladım yanlış hesaplamışımdır dur bakalım doktora gittiğimizde asıl o söyler doğrusunu inş.

Maşallah benimde varsa tam 5 haftalık oldu ne acayip bişey ya daha varmı yokmu bilmiyorum ama varsa miniciktir

İnş. vardır cnm evt varsa miniciktir yevrummmmmuzz

cnm bnmde degerim dun 252ydi hayirli ugurlu olsun:))) saglikli sihatli dogum olursa insaallah ayni zmn gobuslerimz sisick:)

Maşşallah cnm sağol inş. amin
benim 4+3 günlükken değerim 939 du bence arkadasın daha 3 haftalık falan

Cnm ben kendim hesapladım yanlış olabilir asıl doktora bi gidelim bakalım doktor bana doğrusu der inş.

Öylede devam et tatlım, inşallah da güzel haberlerini alırız haftasonuna

amiiiin hayatım, inşallah bekleyen herkes bebiş müjdesini en kısa zamanda alır:)

inş. canım ya devam ediorum canım çalışmalara

bu arada benim TSH yuksek çıkmıştı ya ilaç tedavisi görüyorum merak ettim bugun kan tahlili istedim doktordan bakalım 2 ay olacak 1 hafta sonra ilaç kullanalı faydası olmuşmu :26:

Çok tşk ederim tatlım sağol aynen rahatladım yaa çok mutluyum darısı isteyen herkeze inşallah

Tebrik ederim

arkadaşlar merhaba bende 9 aylık evliyim ve pkoluyum evlendiğimizden beri çalışıyoruz ama sonuç alamadık henüz ben geçen sene öğrenmiştim durumu doktor bana diane35 vermişti 8ay kullandım evlenmeden 2 ay öncede bırakmıştım neyse sonraki 3 ay gayet güzeldi adetim haziranın sonunda evlenmiştim
ağustosta 5 gün gezikmeli adet oldum
eyülde bi sapıttı 2-3 haftaya bi sık ama az adet görmeye başladım bi kaç ay böyle devam etti
sonra doktora gittim hamile kalabilmek için 4 ay progesteron 100 mg kullandım adetim düzeldi ama hamiş kalamadım
sonraki ay asıl doktorum klomen vermişti onu kullandım günde 1tane olarak kontrole gittiğimde doktorum yoktu başkasına göründüm oda hiç ilgilenmedi bile
bu ayda kendim incir kürü yaptım güzel adet gördüm bu sefer kürün sayesinde 8 gün adetim sürdü içim temizlenmiş gibim hissettim 20 gün falan içtim bu kürü bu arada neyse 14.günümde memleketteki doktora gitmiştim ama gelişen yumurtam yoktu 1 hafta 10 gün daha yumurtlama görünmüyo dedi akıntımda vardı fitil verdi hatta nasılsa yumurtlama yok diye bu aydan ümidim yoktu ama 22.günümde sağ kasığımda hafif ağrı vardı yumurtlamış olabilirim diye biraz olsun heveslendim bu arada memleketteki doktor düzenli klomen kullanıcaksınız dedi doktor kontrolünde ilacım oymuş şuan 28. günüm falan geçen ay klomen kullandığım halde 5 gün gecikmişti 33.günümde adet olmuştum bakalım bu ay kendiliğinden ne zaman gelicek aslında incir kürüne 1 hafta ara verip tekrar başlamak gerekiyo diye biliyorum ama acaba başlamak için adet olmayımı beklesem diyorum sizce ne yapmalıyım böyle incir soğan küründen pkolu olupta hamiş kalabilen oldumu aramızda çok şükür adet olamama gibi bir sorunum yok bazen bikaç gün gecikmelide olsada geliyo hep neyseki naapmam gerektiğini bilemiyorum açıkçası akıl verin bana nolur yumurta durumumuda hiç bilemiyorum küçük kistlerim vardı 7 milimdi bu 6 ay önce şimdi neyseki 5 milim olmuş kansızlığımda biraz geçmiş neyseki ama kan depolarımı doldurmak için ilaç verdi yinede sonuçlar daha iyi yumurtlamam nasıl bilemiyorum

BENDE KASIK agrsı yok goguslerıme el suremıyorum bel agrım var bırde yenı dustan cıktım sut kesıgı gıbı akıntım var ıslaklk seklınde baksan sende de cok belırgın bırseyler olmamaıs bıle bakalım bana da sogan suyunun bır etkısı olacak mı:))

kızlar bu arada ben doktorumu değiştirmek istiyorum İstanbul da özel bir hastane arıyorum iyi bir kadın doğumcusu olan
bölge olarak bahçelievler-bakırköy çevresinde olabilir...
tavsiye edecek olan varsa bekliorum

tatlım bence al bı fortel test ogren.. ben bu sabah kafaya taktım bıraz düşün düşün...sonra gıttım ecaneden fortel aldım ıkıncı cızgı silikde olsa cıktı.hamıle olmadgm zamanlarda hıc cıkmıodu cunku bende bi heves gıttım kan testı yaptm pozitif cıktı.. fortel adet gununden bı hafta oncesınde bıle gosterıomus sonucu.. bı dene ıstersen

Tatlım ben birtek kan için doktora(Sigortaya) gittim oda bana bişe demedi birtek hamilesin gayet normal kanın dedi o kdr, asıl doktora gidecegız inş.(Özele) ultrasondan falan bakılmadı benım daha orda çıkar tam kaç haftalık olduğum cnm sanırım 1 hafta 10 güne kadar gideriz diye düşünüyorum akşam eşim gelsin konuşucagz cnm

hmm anladım canım ınsallah hersey yolunda gıder bebeklerımızı saglıkla alırız kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…