- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.641
tatlım bence al bı fortel test ogren.. ben bu sabah kafaya taktım bıraz düşün düşün...sonra gıttım ecaneden fortel aldım ıkıncı cızgı silikde olsa cıktı.hamıle olmadgm zamanlarda hıc cıkmıodu cunku bende bi heves gıttım kan testı yaptm pozitif cıktı.. fortel adet gununden bı hafta oncesınde bıle gosterıomus sonucu.. bı dene ıstersen
kimse beni takmamış yorum yapmamış yaaa
bekleyeyım tatlım ya acle etmek ıstemıyorum barı bat tarıhım gelsın bat 9 azkaldı zaten amaaannn senı de duyunca ben fena heycan yaptım :))
evet ya benımde aklıma hmen sen geldın zaten ıkımız baslamıstık ya küre cunku:))
ıcını ferah tut canım ozaman bıkac gun sonra yaparsın mujdeyı verırsın ınsallah:)
kızlar ben cıkıorum aksama mısafırım var yemek hazırlıyım.. cok opuldunuz. Allaha emanet olun
arkadaşlar merhaba bende 9 aylık evliyim ve pkoluyum evlendiğimizden beri çalışıyoruz ama sonuç alamadık henüz ben geçen sene öğrenmiştim durumu doktor bana diane35 vermişti 8ay kullandım evlenmeden 2 ay öncede bırakmıştım neyse sonraki 3 ay gayet güzeldi adetim haziranın sonunda evlenmiştim
ağustosta 5 gün gezikmeli adet oldum
eyülde bi sapıttı 2-3 haftaya bi sık ama az adet görmeye başladım bi kaç ay böyle devam etti
sonra doktora gittim hamile kalabilmek için 4 ay progesteron 100 mg kullandım adetim düzeldi ama hamiş kalamadım
sonraki ay asıl doktorum klomen vermişti onu kullandım günde 1tane olarak kontrole gittiğimde doktorum yoktu başkasına göründüm oda hiç ilgilenmedi bile
bu ayda kendim incir kürü yaptım güzel adet gördüm bu sefer kürün sayesinde 8 gün adetim sürdü içim temizlenmiş gibim hissettim 20 gün falan içtim bu kürü bu arada neyse 14.günümde memleketteki doktora gitmiştim ama gelişen yumurtam yoktu 1 hafta 10 gün daha yumurtlama görünmüyo dedi akıntımda vardı fitil verdi hatta nasılsa yumurtlama yok diye bu aydan ümidim yoktu ama 22.günümde sağ kasığımda hafif ağrı vardı yumurtlamış olabilirim diye biraz olsun heveslendim bu arada memleketteki doktor düzenli klomen kullanıcaksınız dedi doktor kontrolünde ilacım oymuş şuan 28. günüm falan geçen ay klomen kullandığım halde 5 gün gecikmişti 33.günümde adet olmuştum bakalım bu ay kendiliğinden ne zaman gelicek aslında incir kürüne 1 hafta ara verip tekrar başlamak gerekiyo diye biliyorum ama acaba başlamak için adet olmayımı beklesem diyorum sizce ne yapmalıyım böyle incir soğan küründen pkolu olupta hamiş kalabilen oldumu aramızda çok şükür adet olamama gibi bir sorunum yok bazen bikaç gün gecikmelide olsada geliyo hep neyseki naapmam gerektiğini bilemiyorum açıkçası akıl verin bana nolur yumurta durumumuda hiç bilemiyorum küçük kistlerim vardı 7 milimdi bu 6 ay önce şimdi neyseki 5 milim olmuş kansızlığımda biraz geçmiş neyseki ama kan depolarımı doldurmak için ilaç verdi yinede sonuçlar daha iyi yumurtlamam nasıl bilemiyorum
hmm anladım canım ınsallah hersey yolunda gıder bebeklerımızı saglıkla alırız kucaklarımıza
ay kızlar sizleri böyle okudukça çok heyecanlanıyorum ya inşallah bende gebeyimdir ama hiç birşey hissetmiyorum sadece göğüslerim çok fena acıyor ama onlar adet olmadan öncede acıyorlar benim malesef
bütün hamile olan arkadaşlarımızı canı göülden kutluyorum,
Rabbim hayırlısıyla kucağnıza aldığınız günleri gösterir inşallah,
isimlerinizi yazamadım kusura bakmayın kızlarrrr .....
Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh
slm kızlarrr aranıza yeni katıldım ve ilk msjımı atmanın sevincini yaşıorum:) Herkese slmlarrrrr....
Canım burdakilerin genelde yaş aralığı nedir?
arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.
kızlar bede şimdi okuldan geldim test yyaptım benim
testim negatif
ben galiba adeti geciktirdim hayırlısı bakalım ama üzüldüm yaaa
canım ya geçmiş olsun..
bende kist vardı 4.5 cm di progestan bende kullandım ama fayda vermedi en sonunda eylul ayında kapalı ameliyat oldum ve kurtuldum..
Ameliyat olmadan önce kanamalarım çoktu ve kahverengi olurdu başalrken biterken..
neyse doktorlarım hiç bir sorun kalmadığını gun aşırı çalışarak hamile kalmam gerektiğini sölediler..
kısmet allah ne zaman verirse bekliorum...
zaten diger sayfada okuyup cooooooooooook mutlu olmustum. tekrar tebrik ederim canimm
selam. hosgeldi :)
benim 27.. ne ara 27 oldum bilmiyorum ama zaten cabuk geciyor. 8 aylik evliyim.
maşallah allah bağışlasın
tebrik ederim canimmAllah saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah. darisi basimiza :)
tesekkurler canım benım ellerım tıtrıo hala heycandan azönce ogrendım zten degerım 811.45 bakalım darısı senın ve burdakı herkesın basına ınsallah:)
Sağolasın canım...
Benim adetime 5 gün var...Ne adet belirtisi ne de hamilelik alemetleri göremiyorum kendimde..Ki olursa da mucize olucak zaten :)) Bir erken gebelik belirtileri topiklerine göz atayım..En ufak belirtisi olmadan hamile olduğunu görenler varsa belkim moral olur bana da
kist rahatsizlik verdigi icin mi aldirdin? tek tarafliydi degil mi? bende de 3.5 cmlik var. ama doktor hic bir sey yapmaya gerek yok normal yoldan olur dedi.
tatlım , arada kaynamıştır yoksa yorum yapmaz mıyız? ama neydi ne yazmıştın bakındım da bulamadım o kadar mesajın içinde:)
arkadaşlar merhaba bende 9 aylık evliyim ve pkoluyum evlendiğimizden beri çalışıyoruz ama sonuç alamadık henüz ben geçen sene öğrenmiştim durumu doktor bana diane35 vermişti 8ay kullandım evlenmeden 2 ay öncede bırakmıştım neyse sonraki 3 ay gayet güzeldi adetim haziranın sonunda evlenmiştim
ağustosta 5 gün gezikmeli adet oldum
eyülde bi sapıttı 2-3 haftaya bi sık ama az adet görmeye başladım bi kaç ay böyle devam etti
sonra doktora gittim hamile kalabilmek için 4 ay progesteron 100 mg kullandım adetim düzeldi ama hamiş kalamadım
sonraki ay asıl doktorum klomen vermişti onu kullandım günde 1tane olarak kontrole gittiğimde doktorum yoktu başkasına göründüm oda hiç ilgilenmedi bile
bu ayda kendim incir kürü yaptım güzel adet gördüm bu sefer kürün sayesinde 8 gün adetim sürdü içim temizlenmiş gibim hissettim 20 gün falan içtim bu kürü bu arada neyse 14.günümde memleketteki doktora gitmiştim ama gelişen yumurtam yoktu 1 hafta 10 gün daha yumurtlama görünmüyo dedi akıntımda vardı fitil verdi hatta nasılsa yumurtlama yok diye bu aydan ümidim yoktu ama 22.günümde sağ kasığımda hafif ağrı vardı yumurtlamış olabilirim diye biraz olsun heveslendim bu arada memleketteki doktor düzenli klomen kullanıcaksınız dedi doktor kontrolünde ilacım oymuş şuan 28. günüm falan geçen ay klomen kullandığım halde 5 gün gecikmişti 33.günümde adet olmuştum bakalım bu ay kendiliğinden ne zaman gelicek aslında incir kürüne 1 hafta ara verip tekrar başlamak gerekiyo diye biliyorum ama acaba başlamak için adet olmayımı beklesem diyorum sizce ne yapmalıyım böyle incir soğan küründen pkolu olupta hamiş kalabilen oldumu aramızda çok şükür adet olamama gibi bir sorunum yok bazen bikaç gün gecikmelide olsada geliyo hep neyseki naapmam gerektiğini bilemiyorum açıkçası akıl verin bana nolur yumurta durumumuda hiç bilemiyorum küçük kistlerim vardı 7 milimdi bu 6 ay önce şimdi neyseki 5 milim olmuş kansızlığımda biraz geçmiş neyseki ama kan depolarımı doldurmak için ilaç verdi yinede sonuçlar daha iyi yumurtlamam nasıl bilemiyorum
yazmıştım canım
adetlerim uzun ve sık oluyordutemiz kaldığım 3 gundu en fazla hep kanamalı geçiyordu
konseye verildi benim raporlarım doktorlar kistin alınmasına karar veridlerhamileliğide kistin alınması için ertelettirdiler..
Allaha bin şükür şikayetim kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?