Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bekleyeyım tatlım ya acle etmek ıstemıyorum barı bat tarıhım gelsın bat 9 azkaldı zaten amaaannn senı de duyunca ben fena heycan yaptım :))

ay kızlar sizleri böyle okudukça çok heyecanlanıyorum ya inşallah bende gebeyimdir ama hiç birşey hissetmiyorum sadece göğüslerim çok fena acıyor ama onlar adet olmadan öncede acıyorlar benim malesef

bütün hamile olan arkadaşlarımızı canı göülden kutluyorum,
Rabbim hayırlısıyla kucağnıza aldığınız günleri gösterir inşallah,
isimlerinizi yazamadım kusura bakmayın kızlarrrr .....

bekleyeyım tatlım ya acle etmek ıstemıyorum barı bat tarıhım gelsın bat 9 azkaldı zaten amaaannn senı de duyunca ben fena heycan yaptım :))

evet ya benımde aklıma hmen sen geldın zaten ıkımız baslamıstık ya küre cunku:))
ıcını ferah tut canım ozaman bıkac gun sonra yaparsın mujdeyı verırsın ınsallah:)
kızlar ben cıkıorum aksama mısafırım var yemek hazırlıyım.. cok opuldunuz. Allaha emanet olun

sende tatlım kendıne ıı bak ıns eger hasta olmazsam cuma gunu pazartseı mujde verırım..yok kırmızı kart gelırse artık ozman ne yaparım bılemem optumm gozun aydın tekrardannnn

canım ya geçmiş olsun..
bende kist vardı 4.5 cm di progestan bende kullandım ama fayda vermedi en sonunda eylul ayında kapalı ameliyat oldum ve kurtuldum..
Ameliyat olmadan önce kanamalarım çoktu ve kahverengi olurdu başalrken biterken..
neyse doktorlarım hiç bir sorun kalmadığını gun aşırı çalışarak hamile kalmam gerektiğini sölediler..
kısmet allah ne zaman verirse bekliorum...

hmm anladım canım ınsallah hersey yolunda gıder bebeklerımızı saglıkla alırız kucaklarımıza

İnş. cnm AMİN

ay kızlar sizleri böyle okudukça çok heyecanlanıyorum ya inşallah bende gebeyimdir ama hiç birşey hissetmiyorum sadece göğüslerim çok fena acıyor ama onlar adet olmadan öncede acıyorlar benim malesef

Cnm bende hiç birşey hissetmiyordum adet olurum diye beklıyordum benımde goguslerde az acı var bide idrarda koku okdr inş. hamilesindir tatlım.

Tşkler tatlım sağolasın

benimde soruma cevap verilmemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz vallahi sayfaları okumadan direk konuya gireyim dedim vee ben test yaptım ikinci cizgi silik çıktı sanırım hamileyim yuppihhhhhhhhh

zaten diger sayfada okuyup cooooooooooook mutlu olmustum. tekrar tebrik ederim canimm

slm kızlarrr aranıza yeni katıldım ve ilk msjımı atmanın sevincini yaşıorum:) Herkese slmlarrrrr....

selam. hosgeldi :)

Canım burdakilerin genelde yaş aralığı nedir?

benim 27.. ne ara 27 oldum bilmiyorum ama zaten cabuk geciyor. 8 aylik evliyim.

maşallah allah bağışlasın

arkadaşlar çok mutluyum cumartesi doktora gittim 3 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.

tebrik ederim canimm Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah. darisi basimiza :)

kızlar bede şimdi okuldan geldim test yyaptım benim
testim negatif
ben galiba adeti geciktirdim hayırlısı bakalım ama üzüldüm yaaa

test sonucunu ogrenmek icin 40 sayfa mesaj okudum! ben de uzuldum moralin nasil peki? kendimi alistirmistim cok uzulmedim yazmisin. bence de cok uzulme. vakti gelince olacak. ve vakti bu ay gelsin insallah.

sen simdi dinlen, bu bir hafta keyfine bak. sonra yine calismalara devam.saracoglunun sogun kurunu yapmayi dusunuyorum falan yazmisin. Ben onu yapiyorum iki aydir. ama kist icin yapiyorum. senin boyle bir sorunun yoksa dogrudan incir kurunu yapmayi dusunmez misin? faydasini goren cok var. benim bir arkadasim 1 sene deneyip hep negatifi grunce bunu yapti ve o ay hamile kaldi.

ben daha yeni tam anlamiyla kendime geldim. buraya pek girmedim. insan ister istemez etkileniyor. stres katsayisi artiyor. muhtemelen 2 haftalik bekleme donemine kadar da cok girmem. ama sizleri merak ederim. belki yine dayanamaz girerim :) Hayirlisiyla nisada olur insallah berceste.

kist rahatsizlik verdigi icin mi aldirdin? tek tarafliydi degil mi? bende de 3.5 cmlik var. ama doktor hic bir sey yapmaya gerek yok normal yoldan olur dedi.

Sağolasın canım...

Benim adetime 5 gün var...Ne adet belirtisi ne de hamilelik alametleri göremiyorum kendimde..Ki olursa da mucize olucak zaten :)) Bir erken gebelik belirtileri topiklerine göz atayım..En ufak belirtisi olmadan hamile olduğunu görenler varsa belkim moral olur bana da

Son düzenleyen: Moderatör:
tesekkurler canım benım ellerım tıtrıo hala heycandan azönce ogrendım zten degerım 811.45 bakalım darısı senın ve burdakı herkesın basına ınsallah:)

yaaa ben senin mujdeli haberini gozden kacirmisim. o kadar hizli ilerliyor ki sayfalar! COOOOOOK tebrik ederim. Allah saglikli bir hamilelik yasatir insallah. Bize de dua et olur mu? Ama unutma bak dua etmeyi hamilelik heycaniyla

ooooy en zoru son 5 gun zaten. git gide zorluk katsayisi artiyor. en kolayi son gun oldu benim icin acaba dememe kalmadan geldi kirmizilar :)
belirtisi olmadan hamile oldugunu ogrenen cok var ya neden olmasin. benim arkadaslarim var bir suru. ya onlarin kendilerinden haberi yoktu yada gayet normal :)

kist rahatsizlik verdigi icin mi aldirdin? tek tarafliydi degil mi? bende de 3.5 cmlik var. ama doktor hic bir sey yapmaya gerek yok normal yoldan olur dedi.

adetlerim uzun ve sık oluyordutemiz kaldığım 3 gundu en fazla hep kanamalı geçiyordu
konseye verildi benim raporlarım doktorlar kistin alınmasına karar veridlerhamileliğide kistin alınması için ertelettirdiler..
Allaha bin şükür şikayetim kalmadı...

tatlım , arada kaynamıştır yoksa yorum yapmaz mıyız? ama neydi ne yazmıştın bakındım da bulamadım o kadar mesajın içinde:)

arkadaşlar merhaba bende 9 aylık evliyim ve pkoluyum evlendiğimizden beri çalışıyoruz ama sonuç alamadık henüz ben geçen sene öğrenmiştim durumu doktor bana diane35 vermişti 8ay kullandım evlenmeden 2 ay öncede bırakmıştım neyse sonraki 3 ay gayet güzeldi adetim haziranın sonunda evlenmiştim
ağustosta 5 gün gezikmeli adet oldum
eyülde bi sapıttı 2-3 haftaya bi sık ama az adet görmeye başladım bi kaç ay böyle devam etti
sonra doktora gittim hamile kalabilmek için 4 ay progesteron 100 mg kullandım adetim düzeldi ama hamiş kalamadım
sonraki ay asıl doktorum klomen vermişti onu kullandım günde 1tane olarak kontrole gittiğimde doktorum yoktu başkasına göründüm oda hiç ilgilenmedi bile
bu ayda kendim incir kürü yaptım güzel adet gördüm bu sefer kürün sayesinde 8 gün adetim sürdü içim temizlenmiş gibim hissettim 20 gün falan içtim bu kürü bu arada neyse 14.günümde memleketteki doktora gitmiştim ama gelişen yumurtam yoktu 1 hafta 10 gün daha yumurtlama görünmüyo dedi akıntımda vardı fitil verdi hatta nasılsa yumurtlama yok diye bu aydan ümidim yoktu ama 22.günümde sağ kasığımda hafif ağrı vardı yumurtlamış olabilirim diye biraz olsun heveslendim bu arada memleketteki doktor düzenli klomen kullanıcaksınız dedi doktor kontrolünde ilacım oymuş şuan 28. günüm falan geçen ay klomen kullandığım halde 5 gün gecikmişti 33.günümde adet olmuştum bakalım bu ay kendiliğinden ne zaman gelicek aslında incir kürüne 1 hafta ara verip tekrar başlamak gerekiyo diye biliyorum ama acaba başlamak için adet olmayımı beklesem diyorum sizce ne yapmalıyım böyle incir soğan küründen pkolu olupta hamiş kalabilen oldumu aramızda çok şükür adet olamama gibi bir sorunum yok bazen bikaç gün gecikmelide olsada geliyo hep neyseki naapmam gerektiğini bilemiyorum açıkçası akıl verin bana nolur yumurta durumumuda hiç bilemiyorum küçük kistlerim vardı 7 milimdi bu 6 ay önce şimdi neyseki 5 milim olmuş kansızlığımda biraz geçmiş neyseki ama kan depolarımı doldurmak için ilaç verdi yinede sonuçlar daha iyi yumurtlamam nasıl bilemiyorum

yazmıştım canım

arkadaslar bu hamilelikte akinti nasil oluyor.adet gunun gelmeden de oluyor mu.bende beyaz krem kivaminda bir akin var.yarindan sonra adet gunum.ama belim de cok agriyor adet oncesinde agrir hep.valla kendimi dinlemekten helak oldum yaa.

canim gecmis olsun .pko icin incir degil sogani tavsiye ediyor saracoglu. 3-4 ay sogan kuru yap bence sen. cok etkiliymis.

anlamadim canim seninki dermoid kist miydi neydi biliyor musun? benimki cikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…