Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canim gecmis olsun .pko icin incir degil sogani tavsiye ediyor saracoglu. 3-4 ay sogan kuru yap bence sen. cok etkiliymis.

uuuyy hemde 3-4 aay nasıl içcem kız o kadar süre o iğrenç şeyii gerçi 15 gün içip 15 gün ara veriyon ya ben şeyden korkuyom hadi hamiş kaldım diyelim bu soğanın söktürücü etkisinden dolayı ya bebişim düşersee o yüzden incir kürünü içmiştim canım yaa onun bi zararı olmaz nasılsa bebişe diyee

hayir canim hic oyle bir sey yok. bu soruyu cok sormuslar. soga kuru uygularken hamile kalan cok fazla kadin varmis. hamile oldugunu ogrendigin zaman birakiyorsun. bunula ilgili ayri bir topik var. orayada bak istersen. saracoglu kendinden cok emin konusuyor. mucizevi diyor. ayrica igrenc degil ben tadini cok seviyorum :) usendigim icin 2. kuru dogru duzgun yapamadim. ama bu ay tam yapacagim. sonra da zaten doktra gidicem. o zaman anlarim kuculup kuculmedigini. ama saracgolu cikolata kisti icin pko da oldugu kadat etkili degil diyor. yani senin sansin daha fazla. birak inciri bu daha onemli bizim icin :) kullanilmayannick de sogan suyu iciyordu bak simdi hamis

hadi yaa ozaman bu ay bunu yapıyım bari adet olunca başlarım artıkın ama doktora 3.günümde gidince soriimde öylemi başlasam naapsamki? :26:

canim ben 4 gun kullandim sogansuyu ictim yani sonra dayanamadim ogure ogure iciodm cunku:) son 15 gun kala 4 gun kullandim onlari kullanirkende feci kuru incir yedim citirdata citirdata :) su an ki sonuc hamileym:)))) esim onu dio 'biz 10 cocuk yapariz dimi bak nasi yapilicaginida bulduk sogansuyu incir ovulasyon testi sana , banada sert kahve bol findik ceviz ari poleni cok zor durumda kalirsak keci boynuzu' artik o bile usta oldu essek yaaaa:)))) ama ne olursa olsn Rabbim ol dedimi oluo bu kdr basit:)

hadi yaa du bi ozaman ne zaman ne yedin içtin ayrıntılı anlatırmısın bii? o halde ben 15 gün veya gene 21 gün gene incir kürü kullansam yada tesem hemde soğan suyu içsem yada çiğ yesem olurmu acabaa? :26: eşime zaten bende keçi boynuzu pekmezi falan içiriyodum o bitti gene alcak şimdi fındık ceviz falanda yediriyom zaten arada bende incir kürü içiyodum işte her sabah kahvaltıda polenli balda yiyoz zaten canım sorun yumurtalarımda galiba büyümüyomu nedir

selam anne adayları ne kadan cok sey yazılıyor bir gunde isten gelince hemen acıyorum bakıyorum mesajlar dolmus tasmıs kızlar size bir sorum olacak komik belki ama soruyorum bizim 2ayımız korunmadan gecti gecen ay kimyasal gebelik oldu bu ay adetim ayın12-13 gibi bekliyorum ama simdi korunmasız 2 aydır beraberlikten sonra adetime 10gun kala hep agrılarım baslıyor normalde benim sadece adet gunu agrılarım olurdu bnde ister istemez umitleniyorum ve son 1 hafta kala eger bebis tutmumu acaba diye beraber olmaktan kacıyorum zararı olurmu diye bide su bazlı kayganlastırıcı kulllanıyorum boyle bidurumda benimki psikolojikmidir acaba ???[/QUOTE]
Bende 2 aydır korunmayı bıraktım spiral vardı. Bende de aynısı var dediğin gibi 10 gün önceden ağrılarım oluyor hatta bu neden den dolayı geçen ay çok ümitliydim. Acaba sorunmu var diye düşünürken senin mesajını okudum demekki normal. Canım aynı şeyleri yaşıyoruz Aynen dediğin gibi ağrılar olunca da insan ümitleniyor. Ama sabırla ve olabildiğince sakin sakin beklemekten başka çare yok. İşallah hamiş oluruz hepimiz.

selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))
Süperrrrrrr tebrik ederim canım çok sevindim. Kızlar daha 6Mart dayız ama Maşallah 6-7 hamiş var Allah nazardan saklasın Mart uğurlu mu geldi ne?

Üzülme canım sakın herşeyde bir hayır vardır işallah bu ay kırmızı kart görenler Nisanda hamiş olur amiininnnnn
ay kızlar sizleri böyle okudukça çok heyecanlanıyorum ya inşallah bende gebeyimdir ama hiç birşey hissetmiyorum sadece göğüslerim çok fena acıyor ama onlar adet olmadan öncede acıyorlar benim malesef
Olsun hissetmeye bilirsin bünyeden bünyeye değişiyor işallah hamişsindir canım...

merhaba teyzoşlar..
bugün hiç gelemedim.. sizi çok özledim :)

evde temizlik vardı bugün... ben, yardımcı hanımdan daha çok yoruldum sanki :Ç)))

birazdan da eşim gelecek... yemek hazırlığındayım ama, bi girip bakıyım size dedim.

üşüttüm mü naptım... kasıklarım çatlıyor ağrıdan...
yarın bursaya gidiyorum , annemlere.... birkaç gün kalıcaz begümle .. anneanne tatili yapıcaz :))
pazartesi gelicem sanırım... o vakte kadar özlicem sizi çoookkkk........

siz de beni özleyin anacım :))))

(geçmiş sayfaları okuyamadım şimdi ama, bugün gelen güzel hamiş haberleri varsa... hepsini çok tebrik ediyorum. ben dönene kadar çoğalın hamişleeeeerrrrrr !!! :) )

öptüm hepinizi....

9ayın dediği gibi inciri bırak soğan kürüne başla tatlım.. Ayrıca şu ovülasyon testlerinden al eczaneden, yumurtlamanı da öyle takip edebilirsin, düzensizlik varsa.. inşallah tez zamanda da bebişine kavuşursun

Son düzenleme:

Kuzum, bizde seni özledik inan.. Hadi bakalım güzel vakit geçir dön aramıza yine.. Furtadoo ve kullanılmayannick hamiş:) bugünün güzel haberi onlar tatlım..:) Öpüyorum kocaman seniii....

Son düzenleme:
Kuzum, bizde seni özledik inan.. Hadi bakalım güzel vakit geçir dön aramıza yine.. Furtadoo ve kullanılmayannick hamiş:) bugünün haber onlar tatlım..:) Öpüyorum kocaman seniii....

canıımmm... naber banucum..
ay ben hepinizi çok özlüyorum hakkatten.. koca gün aklım sizdeydi.

sağol, ben de geçmişe bi kabaca göz atıp, hamiş haberi var mı diye arıyordum.. kaçırmıyım diye :)))

FURTADOO
KULLANILMAYANNICK

kızlaaaarrr... ikinizi de çok kutluyorum... allah sağ salim doğumlar nasip etsin... kucağınızda mis gibi kokladığınız günleri göstersin rabbim...
hamişsiniz, melek taşıyorsunuz... dua edin kızlar bizim için.... :))

ÖPTÜM HEPİNİZİ...
ALLAHA EMANET OLUN...

görüşürüz hafta başında nasipse...

başbaaaşşşşşş

Kuzum, bizde seni özledik inan.. Hadi bakalım güzel vakit geçir dön aramıza yine.. Furtadoo ve kullanılmayannick hamiş:) bugünün güzel haberi onlar tatlım..:) Öpüyorum kocaman seniii....

Pardon arkadaşım beni güncellenen listeden silmişsin galiba? dikkatlice baktım ama yokum:/ adet oldum ya da hamileyim de ben mi farkında değilim acabaaa?

sağol canım bende soğan kürü yapmaya karar verdim bakalım ama nezaman başlayacağımı bilemedim inşallah yaa Allah tüm isteyenlere versin

slm kızlar nasılsınız
bu aralar giremiyorum kard3eşim estetik yaptırıyo onunla ilgileniyoz

bu arada bu gün kırmızı kırmızı günümdü bugün ama gelmediiiiiiiiiiiiii
inş gelmez bebişim gelir

FURTADOO
KULLANILMAYANNICK

kızlar tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
Pardon arkadaşım beni güncellenen listeden silmişsin galiba? dikkatlice baktım ama yokum:/ adet oldum ya da hamileyim de ben mi farkında değilim acabaaa?

varsın tatlım, 5 mart tarihinde.. neden sileyim, aşkolsun:) tarihi yanlış yazdıysam ama düzeltirim elbette..

sağol canım bende soğan kürü yapmaya karar verdim bakalım ama nezaman başlayacağımı bilemedim inşallah yaa Allah tüm isteyenlere versin

yapan kızlar daha iyi biliyor ama bildiğim kadarıyla adetin bittikten sonra 7 gün içinde başlayıp 15 gün devam edeceksin ilk küre, daha sonra adet olup bittikten sonra 2 adetin başlamadan önce yine 5 gün falan içecekmişsin.. dediğim gibi kızlar daha iyi biliyor ben yapmadım hiç:)) ama saraçoğlunun kendi web sitesine bak orada daha detaylı yazıyordur:)

oyun bozanlik yok :) ben saracoglunun sitesindeki her seyi okudum. sen de bak istersen. sogan kuru ile incir kuru bir arada yapilmiyor. birini sec. fakat dedigin gibi sogan tam senlik. ilk kure her zaman baslayabiliyorsun. ama digerlerine adet gunune 15 gun kala 15 gun sabah aksam iceceksin. 1,5 bardak icmesuyunu kaynatip bir sogani icine atacaksin. 5 dk kaynayacak. 3 yada 8 degil. tam bes dakika. sonra ocaktan alip demlenmeye birakacasin. iliyinca iceceksin. cig yersen olmaz. bazi etken maddeler ancak kaynayinca ortaya cikar. az kaynairsan az cikar fazla kaynatirsan yok olur. cig yersen bu etkiyi gormezsin. ilk basta tadini sevmeyebilirsin ama valla insan alisiyor merak etme. sifa olacak diye ic.

bir de kendi kendine tehsis koyma canim. yumurtalarin nie buyumesin buyur Allah'in izniyle :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…