Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canim sizin kacinci denemenizdi?

kizlar zorlamayin kendinizi alin ovulasyon testini net cikio:)

bende mi alsam su testlerden diyorum. ama cok pahali ya. gecen eczaneye sordum bir tanesi 15 tl. yumurtalamayi saptamak icin de bir kac tane yapmak lazim. ben bir ayda 5-6 tane gebelik testi yapan biri olarak ovulasyon testine de takarsam batariz valla :)

Merhaba arkadaslar.... Bana acil yardim lazim .bir akil verin ne olur...benim de umudum mart...Benim aslinda dun adet gormem gerekiyordu...normalde 28 gunde bir duzenli adet gorurum...dun gelmedi...bugun de simdiye kadar yok...bu arada ben farkli bir ulkedeyim burda daha oglen bile olmadi.. bazi belirtiler var ama bunlar adet belirtisine de benziyor...dun bir ara belim agridi..normalde adet olmadan bir saat once agrimaya baslar ve kan gelir...ama dun agridi ve gecti..goguslerim zaten 15 gunden beri cok agriyor ve sis...karnim ayni adet olucakmisim gibi sis ve gergin...ama normalde kasiklarim cok agrir adet olmadan once..fakat simdi hic agri yok...test yapmaya cesaret edemiyorum hayal kirikligi olur diye...nedir bu durum sizce????

merhaba görünce yazmak istedim kızlar ben 6 sennelik evliyim 4 aşılama 2 tüp bebek deneyimim oldu sebepsiz interfitiyin yani sebebi bulunmuyo taki 4ay önce tüpbebekdenememde tutmuştu ama onuda 4haftalık kaybetim size öylemek istdigim bişey var 2ay önce incir kürünü denedim ama sadece 13gün sonra zamanım olupta alamadım bende 1gün içmedim imeyim dedim bıraktım ama karsıklarıda agrı olmaya başladı 28gün hastalandım bişey varki adetimden 5günsonra karsık agrısı bel arısı miyde bulantısı başdönmesi yasadım 10 boyunca gidip kantesti yaptırdm sonucu 0.34çıktı tüp bebek doktorumu aradım sonc negatif ama bunları yaşıyorum dedim doktorum negatif 0.02 olur seninki 0.34 bekle daha çok erken dedi bende şimdi bekliyorum baha 5 günüm var ama göhüs arım hiç bitmedi çok agrıyolar ucları koyulaşıyo ve damarlarım belirginleşiyo size yazıyorum çünkü dogru olabilir eyen pozitif görürsem bubii mucize olcak ve sizlere yazıcan hekeze iyi akşamlar kusura bakmayın direk bodoslama konuya girdim ama idare edin

aa ben fazla kaynatıyodum hep iyice geçsin herşeyi suyuna diyee neyse az içtiydim zaten sorun olmas

hadi yaa ben o ikinci adetten 5 gün öncesini bilmiyodum niyeki o yaa du ben bi saraçoğluna bi bakiim yav ben 15 gün ara diye biliyodum bak :26:

yaa canim insallah artar degerin. insallah. haber ver olur mu? normal her zamanki gibi bir adet miydi yoksa daha mi hafifti?

polikistik over yazıyordu raporda ama kendi doktorum çikolata kisti diordu

alla alla ikisi birbirinden cok farkli :) insallah tekrarlamaz caim. ya ameliyat ya bebis diyor bu kistler icin. ameliyati halletmissin bir de bebis yaptin mi oh mis gibi kurtulursun insallah

alla alla ikisi birbirinden cok farkli :) insallah tekrarlamaz caim. ya ameliyat ya bebis diyor bu kistler icin. ameliyati halletmissin bir de bebis yaptin mi oh mis gibi kurtulursun insallah

inş. canım ya hepimiizn gönlüne göre versin rabbim.

bu arada istanbulda bakırköy bahçelievler civarında hastane arıorum iyi bir kadın doğum doktoru olan bir sürü not aldım araştırıyorum.

Evt tatlım bende burdan tekrar tşk ediyorum sana

Mrh. cnm bu belirtilerin bende de var bende hala adet olucakmışım gibi belim ağrıyor yani sanki sende hamilemişin gibi geldi bana inş. öyledir bence test yapmaktan korkma tatlım eğer varsa bebişin silik milik çıkıyor ikinci cizgi

Çok tşk ederim yalelcimİnş. cnm Amin

Çok tşk ederim tatlım sağol inş. Amin

bence de yap test arkadasim boyle dinleyecegine kendini gunun de gecmis zaten.varsa zaten cikar silikte olsa.bakarsin hayirli haberlerini aliriz buradan.hayirlisi olsun insallah pozitif cikar.

Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin...sizin adiniza cok sevindim..:))) biraz daha sabredeyim bugunun sonunda alicam test yapicam...sonucu burdan yazarim...dualarim sizinle!!!

bence de yap test arkadasim boyle dinleyecegine kendini gunun de gecmis zaten.varsa zaten cikar silikte olsa.bakarsin hayirli haberlerini aliriz buradan.hayirlisi olsun insallah pozitif cikar.

Cok tesekkur ederim desteginiz icin..bu aksam yapicam test eger kan gelmezse o zamana kadar...insallah gelmez!!! haber veririm mutlaka!!! sagolun..herkese hayirli evlatlar olsun!!!

bakarsin olur arkadasim insallah hadi hayirlisi bakalim hem batina varmis daha yukselir insallah degerin

Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin...sizin adiniza cok sevindim..:))) biraz daha sabredeyim bugunun sonunda alicam test yapicam...sonucu burdan yazarim...dualarim sizinle!!!

Rica ederim cnm ne demek tşk ederim. Sakin ol gayet hiç birşey yokmuş gibi git testini al sakin olmaya çalış ve yap testini tatlım hayırlısı olsun cnm inş. çıkar bebiş

ilk hafta ve 7 güzel haber inşallah ay sonunda da bu güzel haberler artar. 15 günüm var sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…