- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.681
canim ben 4 gun kullandim sogansuyu ictim yani sonra dayanamadim ogure ogure iciodm cunku:) son 15 gun kala 4 gun kullandim onlari kullanirkende feci kuru incir yedim citirdata citirdata :) su an ki sonuc hamileym:)))) esim onu dio 'biz 10 cocuk yapariz dimi bak nasi yapilicaginida bulduk sogansuyu incir ovulasyon testi sana , banada sert kahve bol findik ceviz ari poleni cok zor durumda kalirsak keci boynuzu' artik o bile usta oldu essek yaaaa:)))) ama ne olursa olsn Rabbim ol dedimi oluo bu kdr basit:)
kizlar zorlamayin kendinizi alin ovulasyon testini net cikio:)
oyun bozanlik yok olmaz :) ben saracoglunun sitesindeki her seyi okudum. sen de bak istersen. sogan kuru ile incir kuru bir arada yapilmiyor. birini sec. fakat dedigin gibi sogan tam senlik. adet gunune 15 gun kala 15 gun sabah aksam iceceksin. 1,5 bardak icmesuyunu kaynatip bir sogani icine atacaksin. 5 dk kaynayacak. 3 yada 8 degil. tam bes dakika. sonra ocaktan alip demlenmeye birakacasin. iliyinca iceceksin. cig yersen olmaz. bazi etken maddeler ancak kaynayinca ortaya cikar. az kaynairsan az cikar fazla kaynatirsan olur. cig yersen bu etkiyi gormezsin.
anlamadim canim seninki dermoid kist miydi neydi biliyor musun? benimki cikolata
aa ben fazla kaynatıyodum hep iyice geçsin herşeyi suyuna diyeeoyun bozanlik yok :) ben saracoglunun sitesindeki her seyi okudum. sen de bak istersen. sogan kuru ile incir kuru bir arada yapilmiyor. birini sec. fakat dedigin gibi sogan tam senlik. ilk kure her zaman baslayabiliyorsun. ama digerlerine adet gunune 15 gun kala 15 gun sabah aksam iceceksin. 1,5 bardak icmesuyunu kaynatip bir sogani icine atacaksin. 5 dk kaynayacak. 3 yada 8 degil. tam bes dakika. sonra ocaktan alip demlenmeye birakacasin. iliyinca iceceksin. cig yersen olmaz. bazi etken maddeler ancak kaynayinca ortaya cikar. az kaynairsan az cikar fazla kaynatirsan yok olur. cig yersen bu etkiyi gormezsin. ilk basta tadini sevmeyebilirsin ama valla insan alisiyor merak etme. sifa olacak diye ic.
bir de kendi kendine tehsis koyma canim. yumurtalarin nie buyumesin buyur Allah'in izniyle :)
yapan kızlar daha iyi biliyor ama bildiğim kadarıyla adetin bittikten sonra 7 gün içinde başlayıp 15 gün devam edeceksin ilk küre, daha sonra adet olup bittikten sonra 2 adetin başlamadan önce yine 5 gün falan içecekmişsin.. dediğim gibi kızlar daha iyi biliyor ben yapmadım hiç:)) ama saraçoğlunun kendi web sitesine bak orada daha detaylı yazıyordur:)
selam kızlarrrr..
bugun dayanamadım kan testı yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMM:)))
merhaba görünce yazmak istedim kızlar ben 6 sennelik evliyim 4 aşılama 2 tüp bebek deneyimim oldu sebepsiz interfitiyin yani sebebi bulunmuyo taki 4ay önce tüpbebekdenememde tutmuştu ama onuda 4haftalık kaybetim size öylemek istdigim bişey var 2ay önce incir kürünü denedim ama sadece 13gün sonra zamanım olupta alamadım bende 1gün içmedim imeyim dedim bıraktım ama karsıklarıda agrı olmaya başladı 28gün hastalandım bişey varki adetimden 5günsonra karsık agrısı bel arısı miyde bulantısı başdönmesi yasadım 10 boyunca gidip kantesti yaptırdm sonucu 0.34çıktı tüp bebek doktorumu aradım sonc negatif ama bunları yaşıyorum dedim doktorum negatif 0.02 olur seninki 0.34 bekle daha çok erken dedi bende şimdi bekliyorum baha 5 günüm var ama göhüs arım hiç bitmedi çok agrıyolar ucları koyulaşıyo ve damarlarım belirginleşiyo size yazıyorum çünkü dogru olabilir eyen pozitif görürsem bubii mucize olcakve sizlere yazıcan hekeze iyi akşamlar kusura bakmayın direk bodoslama konuya girdim ama idare edin
polikistik over yazıyordu raporda ama kendi doktorum çikolata kisti diordu
alla alla ikisi birbirinden cok farkli :) insallah tekrarlamaz caim. ya ameliyat ya bebis diyor bu kistler icin. ameliyati halletmissin bir de bebis yaptin mi oh mis gibi kurtulursun insallah
zaten diger sayfada okuyup cooooooooooook mutlu olmustum. tekrar tebrik ederim canimm
selam. hosgeldi :)
benim 27.. ne ara 27 oldum bilmiyorum ama zaten cabuk geciyor. 8 aylik evliyim.
maşallah allah bağışlasın
tebrik ederim canimmAllah saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah. darisi basimiza :)
Merhaba arkadaslar.... Bana acil yardim lazim .bir akil verin ne olur...benim de umudum mart...Benim aslinda dun adet gormem gerekiyordu...normalde 28 gunde bir duzenli adet gorurum...dun gelmedi...bugun de simdiye kadar yok...bu arada ben farkli bir ulkedeyim burda daha oglen bile olmadi.. bazi belirtiler var ama bunlar adet belirtisine de benziyor...dun bir ara belim agridi..normalde adet olmadan bir saat once agrimaya baslar ve kan gelir...ama dun agridi ve gecti..goguslerim zaten 15 gunden beri cok agriyor ve sis...karnim ayni adet olucakmisim gibi sis ve gergin...ama normalde kasiklarim cok agrir adet olmadan once..fakat simdi hic agri yok...test yapmaya cesaret edemiyorum hayal kirikligi olur diye...nedir bu durum sizce????
canıımmm... naber banucum..
ay ben hepinizi çok özlüyorum hakkatten.. koca gün aklım sizdeydi.
sağol, ben de geçmişe bi kabaca göz atıp, hamiş haberi var mı diye arıyordum.. kaçırmıyım diye :)))
FURTADOO
KULLANILMAYANNICK
kızlaaaarrr... ikinizi de çok kutluyorum... allah sağ salim doğumlar nasip etsin... kucağınızda mis gibi kokladığınız günleri göstersin rabbim...
hamişsiniz, melek taşıyorsunuz... dua edin kızlar bizim için.... :))
slm kızlar nasılsınız
bu aralar giremiyorum kard3eşim estetik yaptırıyo onunla ilgileniyoz
bu arada bu gün kırmızı kırmızı günümdü bugün ama gelmediiiiiiiiiiiiii
inş gelmez bebişim gelir
FURTADOO
KULLANILMAYANNICK
kızlar tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin
Merhaba arkadaslar.... Bana acil yardim lazim .bir akil verin ne olur...benim de umudum mart...Benim aslinda dun adet gormem gerekiyordu...normalde 28 gunde bir duzenli adet gorurum...dun gelmedi...bugun de simdiye kadar yok...bu arada ben farkli bir ulkedeyim burda daha oglen bile olmadi.. bazi belirtiler var ama bunlar adet belirtisine de benziyor...dun bir ara belim agridi..normalde adet olmadan bir saat once agrimaya baslar ve kan gelir...ama dun agridi ve gecti..goguslerim zaten 15 gunden beri cok agriyor ve sis...karnim ayni adet olucakmisim gibi sis ve gergin...ama normalde kasiklarim cok agrir adet olmadan once..fakat simdi hic agri yok...test yapmaya cesaret edemiyorum hayal kirikligi olur diye...nedir bu durum sizce????
Mrh. cnm bu belirtilerin bende de var bende hala adet olucakmışım gibi belim ağrıyor yani sanki sende hamilemişin gibi geldi bana inş. öyledir bence test yapmaktan korkma tatlım eğer varsa bebişin silik milik çıkıyor ikinci cizgi
Çok tşk ederim yalelcimİnş. cnm Amin
Çok tşk ederim tatlım sağol inş. Amin
bence de yap test arkadasim boyle dinleyecegine kendini gunun de gecmis zaten.varsa zaten cikar silikte olsa.bakarsin hayirli haberlerini aliriz buradan.hayirlisi olsun insallah pozitif cikar.
merhaba görünce yazmak istedim kızlar ben 6 sennelik evliyim 4 aşılama 2 tüp bebek deneyimim oldu sebepsiz interfitiyin yani sebebi bulunmuyo taki 4ay önce tüpbebekdenememde tutmuştu ama onuda 4haftalık kaybetim size öylemek istdigim bişey var 2ay önce incir kürünü denedim ama sadece 13gün sonra zamanım olupta alamadım bende 1gün içmedim imeyim dedim bıraktım ama karsıklarıda agrı olmaya başladı 28gün hastalandım bişey varki adetimden 5günsonra karsık agrısı bel arısı miyde bulantısı başdönmesi yasadım 10 boyunca gidip kantesti yaptırdm sonucu 0.34çıktı tüp bebek doktorumu aradım sonc negatif ama bunları yaşıyorum dedim doktorum negatif 0.02 olur seninki 0.34 bekle daha çok erken dedi bende şimdi bekliyorum baha 5 günüm var ama göhüs arım hiç bitmedi çok agrıyolar ucları koyulaşıyo ve damarlarım belirginleşiyo size yazıyorum çünkü dogru olabilir eyen pozitif görürsem bubii mucize olcakve sizlere yazıcan hekeze iyi akşamlar kusura bakmayın direk bodoslama konuya girdim ama idare edin
Cok tesekkur ederim desteginiz icin..bu aksam yapicam test eger kan gelmezse o zamana kadar...insallah gelmez!!! haber veririm mutlaka!!! sagolun..herkese hayirli evlatlar olsun!!!
Beş çayı Mart listesiiii..:)))
Hamiş kızlar, allah nazardan korusun, tebrikler tekrar , darısı bekleyenlerin başına
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
kızlar tebrik ediyorum çok mutu oldum umutlandırdınız bizibize dua edin sizin dualarınıza ihtiyacımız var allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin...sizin adiniza cok sevindim..:))) biraz daha sabredeyim bugunun sonunda alicam test yapicam...sonucu burdan yazarim...dualarim sizinle!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?