Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ilk hafta ve 7 güzel haber inşallah ay sonunda da bu güzel haberler artar. 15 günüm var sabırsızlanıyorum

insallah biz de gireriz o listenin icinebelli mi olur benimde ayin 8 i ama bende sasbir kalmadi cok merak ediyorum yaa gunler gecmek bilmiyor

yaaa ben senin mujdeli haberini gozden kacirmisim. o kadar hizli ilerliyor ki sayfalar! COOOOOOK tebrik ederim. Allah saglikli bir hamilelik yasatir insallah. Bize de dua et olur mu? Ama unutma bak dua etmeyi hamilelik heycaniyla

tebrikler canım,Allah analı babalı büyütsün...
yahu geçmişi oku oku bitiremedim.başka hamiş var mı.var ise onları da tek tek tebrik ediyorum.kendinize iki kat daha iyi bakın artık:))

arkadaşlar mart ayı bize uğurlu gelecek inanıyorum... bu ay 20 gün gecikmeyle adet oldum ve bu gün doktora gittim testlerimi tekrarladı ve 13 olan fsh değerim 9 a düşmüş ve herşey normale dönmüş artık hazırım ve çokkk mutluyum ve inanıyorum artık ... hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve nisan da da tüm kader arkadaşlarıma ve kendime tebrikleri bekliyorum inşallaaaahhhhh:):):):)

canim sizin kacinci denemenizdi?

canim ben 3 ay once bebisim karnimda kalbi durmustu. kurtaj olur olmaz devam ettik denemelere kuru kuru beraber oluoduk ehuehue:) bu ay butun duydugumuz seyleri uyguladik elhamdulillh bu ay hamile kaldm:)

yok oyle bisey yaa coretest die bi marka var internette satilio 30 ovi testi 15 erken gebelik testi 70 tl ben bunla yaptm tavsiye ediorm cnm

canim bana hamileymissin gibi geldi hadi bakalim insallah hamissindir:)))
canim Rabbim ol dio ve oluyo hic belli olmaz insalllah mucizen gercek olur bebisini kucagina alirsin amin amin aminnnnn
insallah biz de gireriz o listenin icinebelli mi olur benimde ayin 8 i ama bende sasbir kalmadi cok merak ediyorum yaa gunler gecmek bilmiyor
insallah cnm hic belli olmaz tabi ben hic beklemiodum bak listedeyim darisi basina insalllah
Bütün hamileleri icten kutluyorum darisi biz bekleyenlerin basina. Kizlar dualarinizi bizden eksik etmeyin.

cok tesekkur ederiz cnm benim dualarim hep sizlerle pes pese kasimda pirt pirt dogururuz insaallah kazasiz belasiz aminnnnnnnnnnnnnn

Korkma tatlım, test al yap hemen.. İnşallah hamişsindir:)

Ben burda çok okudum, yıllarca uğraşıp bebek için sonra doğal yollardan ansızın hamile kalan, neden olmasın yani:) İnşallah da beklediğin mucize gerçekleşmiştir, bebeğine kavuşursun..

ilk hafta ve 7 güzel haber inşallah ay sonunda da bu güzel haberler artar. 15 günüm var sabırsızlanıyorum

Amin inşallah hayatım:) Darısı artık biz bekleyenlerin başına:)

Tebrikler hayatım, herşey yoluna girmeye başlamış demek, çok sevindim senin adına..:) Hadi bakalım, inşallah seni de nisan listesinde hamiş olarak görürüz..

Günaaaaaaaydıııın herkeseee..

Güzel bir gün ve bol bebiş haberli bir gün olsun inşallah..:))

Furtadoo, kullanılmayannick ve diğer hamiş kızlar, tekrar tekrar tebrikler, allah sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

Kızlar bugün eşimin sonuçlarını alacağız, bakalım inşallah kötü birşey yoktur, dua edin benim için..
Bir de soğan kürüne başlıyorum bu ay, dinlemiycem valla kocişi yapcam, bakalım belki işe yarar, en kötü vücudum temizlenmiş olur yani :))

Bu da mart listemiz..

Ahirimsin, inşallah güzel haberler gelir bugün senden de.. Herkese bol şans, hamişlerimize sağlıklı bir gebelik olsun..

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..

ahirimsin_S = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
yasamım = 8 Mart
asiia = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

günaydın herkese canım ben test alamadım gittiğimde kapanmıştı vardır bundada bir hayır diyorum bugün çok halsizim sadece bel ağrısıda devam ediyor olmadıkça umutlanıyorum ama hayırlısı olsun allah çokkkk büyük bizide görür inş. sonuçlarınız iyi çıkar inş.

günaydın kızlarr bi arkadasım doğum yapmıştı şimdi onun fotolarını gördüm çok duygulandım ve duygularım depreşti yine

benimde olsun bi bebişim yahu

günaydın kızlar hamişlerimizide tebrik ederim sağsalim kucaklarınada alsınlar inşallah öpüyorum hepiniziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…