- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.701
ilk hafta ve 7 güzel haber inşallah ay sonunda da bu güzel haberler artar. 15 günüm var sabırsızlanıyorum
yaaa ben senin mujdeli haberini gozden kacirmisim. o kadar hizli ilerliyor ki sayfalar! COOOOOOK tebrik ederim.Allah saglikli bir hamilelik yasatir insallah. Bize de dua et olur mu? Ama unutma bak dua etmeyi hamilelik heycaniyla
canıımmm... naber banucum..
ay ben hepinizi çok özlüyorum hakkatten.. koca gün aklım sizdeydi.
sağol, ben de geçmişe bi kabaca göz atıp, hamiş haberi var mı diye arıyordum.. kaçırmıyım diye :)))
FURTADOO
KULLANILMAYANNICK
kızlaaaarrr... ikinizi de çok kutluyorum... allah sağ salim doğumlar nasip etsin... kucağınızda mis gibi kokladığınız günleri göstersin rabbim...
hamişsiniz, melek taşıyorsunuz... dua edin kızlar bizim için.... :))
tebrikler canım,Allah analı babalı büyütsün...
yahu geçmişi oku oku bitiremedim.başka hamiş var mı.var ise onları da tek tek tebrik ediyorum.kendinize iki kat daha iyi bakın artık:))
Beş çayı Mart listesiiii..:)))
Hamiş kızlar, allah nazardan korusun, tebrikler tekrar , darısı bekleyenlerin başına
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
kızlar tebrik ediyorum çok mutu oldum umutlandırdınız bizibize dua edin sizin dualarınıza ihtiyacımız var allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar hepınız sagolun dualarm sızınle:)
insallah biz de gireriz o listenin icinebelli mi olur benimde ayin 8 i ama bende sasbir kalmadi cok merak ediyorum yaa gunler gecmek bilmiyor
canim sizin kacinci denemenizdi?
bende mi alsam su testlerden diyorum. ama cok pahali ya. gecen eczaneye sordum bir tanesi 15 tl. yumurtalamayi saptamak icin de bir kac tane yapmak lazim. ben bir ayda 5-6 tane gebelik testi yapan biri olarak ovulasyon testine de takarsam batariz valla :)
canim bana hamileymissin gibi geldi hadi bakalim insallah hamissindir:)))Merhaba arkadaslar.... Bana acil yardim lazim .bir akil verin ne olur...benim de umudum mart...Benim aslinda dun adet gormem gerekiyordu...normalde 28 gunde bir duzenli adet gorurum...dun gelmedi...bugun de simdiye kadar yok...bu arada ben farkli bir ulkedeyim burda daha oglen bile olmadi.. bazi belirtiler var ama bunlar adet belirtisine de benziyor...dun bir ara belim agridi..normalde adet olmadan bir saat once agrimaya baslar ve kan gelir...ama dun agridi ve gecti..goguslerim zaten 15 gunden beri cok agriyor ve sis...karnim ayni adet olucakmisim gibi sis ve gergin...ama normalde kasiklarim cok agrir adet olmadan once..fakat simdi hic agri yok...test yapmaya cesaret edemiyorum hayal kirikligi olur diye...nedir bu durum sizce????
canim Rabbim ol dio ve oluyo hic belli olmaz insalllah mucizen gercek olur bebisini kucagina alirsin amin amin aminnnnnmerhaba görünce yazmak istedim kızlar ben 6 sennelik evliyim 4 aşılama 2 tüp bebek deneyimim oldu sebepsiz interfitiyin yani sebebi bulunmuyo taki 4ay önce tüpbebekdenememde tutmuştu ama onuda 4haftalık kaybetim size öylemek istdigim bişey var 2ay önce incir kürünü denedim ama sadece 13gün sonra zamanım olupta alamadım bende 1gün içmedim imeyim dedim bıraktım ama karsıklarıda agrı olmaya başladı 28gün hastalandım bişey varki adetimden 5günsonra karsık agrısı bel arısı miyde bulantısı başdönmesi yasadım 10 boyunca gidip kantesti yaptırdm sonucu 0.34çıktı tüp bebek doktorumu aradım sonc negatif ama bunları yaşıyorum dedim doktorum negatif 0.02 olur seninki 0.34 bekle daha çok erken dedi bende şimdi bekliyorum baha 5 günüm var ama göhüs arım hiç bitmedi çok agrıyolar ucları koyulaşıyo ve damarlarım belirginleşiyo size yazıyorum çünkü dogru olabilir eyen pozitif görürsem bubii mucize olcakve sizlere yazıcan hekeze iyi akşamlar kusura bakmayın direk bodoslama konuya girdim ama idare edin
insallah cnm hic belli olmaz tabi ben hic beklemiodum bak listedeyim darisi basina insalllahinsallah biz de gireriz o listenin icinebelli mi olur benimde ayin 8 i ama bende sasbir kalmadi cok merak ediyorum yaa gunler gecmek bilmiyor
Bütün hamileleri icten kutluyorum darisi biz bekleyenlerin basina. Kizlar dualarinizi bizden eksik etmeyin.
cok tesekkur ederiz cnm benim dualarim hep sizlerle pes pese kasimda pirt pirt dogururuz insaallah kazasiz belasiz aminnnnnnnnnnnnnn
Merhaba arkadaslar.... Bana acil yardim lazim .bir akil verin ne olur...benim de umudum mart...Benim aslinda dun adet gormem gerekiyordu...normalde 28 gunde bir duzenli adet gorurum...dun gelmedi...bugun de simdiye kadar yok...bu arada ben farkli bir ulkedeyim burda daha oglen bile olmadi.. bazi belirtiler var ama bunlar adet belirtisine de benziyor...dun bir ara belim agridi..normalde adet olmadan bir saat once agrimaya baslar ve kan gelir...ama dun agridi ve gecti..goguslerim zaten 15 gunden beri cok agriyor ve sis...karnim ayni adet olucakmisim gibi sis ve gergin...ama normalde kasiklarim cok agrir adet olmadan once..fakat simdi hic agri yok...test yapmaya cesaret edemiyorum hayal kirikligi olur diye...nedir bu durum sizce????
merhaba görünce yazmak istedim kızlar ben 6 sennelik evliyim 4 aşılama 2 tüp bebek deneyimim oldu sebepsiz interfitiyin yani sebebi bulunmuyo taki 4ay önce tüpbebekdenememde tutmuştu ama onuda 4haftalık kaybetim size öylemek istdigim bişey var 2ay önce incir kürünü denedim ama sadece 13gün sonra zamanım olupta alamadım bende 1gün içmedim imeyim dedim bıraktım ama karsıklarıda agrı olmaya başladı 28gün hastalandım bişey varki adetimden 5günsonra karsık agrısı bel arısı miyde bulantısı başdönmesi yasadım 10 boyunca gidip kantesti yaptırdm sonucu 0.34çıktı tüp bebek doktorumu aradım sonc negatif ama bunları yaşıyorum dedim doktorum negatif 0.02 olur seninki 0.34 bekle daha çok erken dedi bende şimdi bekliyorum baha 5 günüm var ama göhüs arım hiç bitmedi çok agrıyolar ucları koyulaşıyo ve damarlarım belirginleşiyo size yazıyorum çünkü dogru olabilir eyen pozitif görürsem bubii mucize olcakve sizlere yazıcan hekeze iyi akşamlar kusura bakmayın direk bodoslama konuya girdim ama idare edin
ilk hafta ve 7 güzel haber inşallah ay sonunda da bu güzel haberler artar. 15 günüm var sabırsızlanıyorum
arkadaşlar mart ayı bize uğurlu gelecek inanıyorum... bu ay 20 gün gecikmeyle adet oldum ve bu gün doktora gittim testlerimi tekrarladı ve 13 olan fsh değerim 9 a düşmüş ve herşey normale dönmüş artık hazırım ve çokkk mutluyum ve inanıyorum artık ... hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve nisan da da tüm kader arkadaşlarıma ve kendime tebrikleri bekliyorum inşallaaaahhhhh:):):):)
Beş çayı Mart listesiiii..:)))
Hamiş kızlar, allah nazardan korusun, tebrikler tekrar , darısı bekleyenlerin başına
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
kızlar tebrik ediyorum çok mutu oldum umutlandırdınız bizibize dua edin sizin dualarınıza ihtiyacımız var allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kızlar yeni hamişleri tebrik ediyorum kaçar haftalıksınız
Kızlar bugün eşimin sonuçlarını alacağız, bakalım inşallah kötü birşey yoktur, dua edin benim için..
Bir de soğan kürüne başlıyorum bu ay, dinlemiycem valla kocişi yapcam, bakalım belki işe yarar, en kötü vücudum temizlenmiş olur yani :))
Olsun inşallah arkadasım.günaydın kızlarr bi arkadasım doğum yapmıştı şimdi onun fotolarını gördüm çok duygulandım ve duygularım depreşti yine
benimde olsun bi bebişim yahu
Günaydın....Adete 5 kaladayım....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?