- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.721
Kızlar bugün eşimin sonuçlarını alacağız, bakalım inşallah kötü birşey yoktur, dua edin benim için..
Bir de soğan kürüne başlıyorum bu ay, dinlemiycem valla kocişi yapcam, bakalım belki işe yarar, en kötü vücudum temizlenmiş olur yani :))
Herkese günaydın....
Banu, umarım iyi sonuclar alırsınız. Soğan kuru de iyi bir fikir bence. Bir dene bence de.
Narmik, 5 kala güzel haberlerini bekliyoruz.
Hamileleimizi de tekrar tebrik ederim.
Ya kızlar bisey soracağım, bu çoklu alintilamayi nasıl yapıyorsunuz ki?
mrb siyah kuğu, sağ tarafta alıntı ile cevap ver yazıyor ordan yapılıyor canım..sorunu doğru anlamışımdır inşallah canım:))
Kızlar bugün eşimin sonuçlarını alacağız, bakalım inşallah kötü birşey yoktur, dua edin benim için..
Bir de soğan kürüne başlıyorum bu ay, dinlemiycem valla kocişi yapcam, bakalım belki işe yarar, en kötü vücudum temizlenmiş olur yani :))
gunaydın kızlar.. Banucum ınsallah esının test sonucları ıyı cıkarda hersey yolunda gıder canım..bencede dınleme eşini yap soğan kürü yani bı zararı yok en azından..
latacım senn nasılsın yok dimi bı yaramazlk:)
bırden fazla alıntı yapmayı soran arkadasım su mesajların altında alıntı ıle cevapla butonunun yanında kucuk kutucuk resmı olan butona tıklıosun hangı mesajlara cevap vermek ıstıosan hepsıne tıklıosun en sonda alıntı ıle cevapla dersın canım..
seninde bebişin hayırlı olsun canım...
tesekkur ederım canım darısı butun ısteyenlern basına :)
gunaydin arkadaslar umarim iyisinizdir ben bugun biraz stresliyim yarin adet gunum bakalim ne olacak
gunaydın kızlar.. Banucum ınsallah esının test sonucları ıyı cıkarda hersey yolunda gıder canım..bencede dınleme eşini yap soğan kürü yani bı zararı yok en azından..
latacım senn nasılsın yok dimi bı yaramazlk:)
bırden fazla alıntı yapmayı soran arkadasım su mesajların altında alıntı ıle cevapla butonunun yanında kucuk kutucuk resmı olan butona tıklıosun hangı mesajlara cevap vermek ıstıosan hepsıne tıklıosun en sonda alıntı ıle cevapla dersın canım..
GULDENIM nasılsınnn doktora gıdecekmıssın su adet duzenszılıgının bı tedavısını ol tatlım sogan kurunu de adet duzensızlıgı ıcın kullanan ınsanlarda var sarcoglunun sıtesınde sıkca sorulan yerde gordum ıstersen bır arastır sende olmazda sende bu ay kullan su sogan suyunu....
iyiyim tatlım sen nasılsın inşallah senden güzel haberler alıcaz..
peki ama ben şimdi adetimin 1. günü olarak neyi baza alıcam ilk damlam ayın birinde geldi şimdi bugün yarın başlıyacak onu adetin7. günü kullanıyorduk değilmi 15 gün sabah akşammı yapmıştın sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?