Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydın banucum, geçen ay bende soğan kürünü yaptım olmadı hamilelik ama olmaması benden kaynaklıydı, çünkü onu yapcam diye eşimle ilişkiye girmedim ayda toplasan 4 defa girmemişimdir. birde yumurtlama gününde deiğldi bunlar. ama bu ay birdaha yapcam adetime 10 gün kala 5 gün yapcam, saraçoğlunun tarifinde böyle yazıyordu. birde eşime bir bir buçuk haftadır keçiboynuzu kürü yapıyorum sabah akşam içiyor, eşimine hiç test yaptırmadık ama fazla sperm göz çıkarmaz dimi:) soğan kürünü her kadın yılda bir kez yapmalıymış saraçoğlu bu şekilde diyor bir mucize diyor kadınlar için bu kürü, kadının rahmini tazeliyormuş, hamile olmak isteyenler içinde rahmi hamileliğe hazırlıyormuş, denemekte yarar var bence bende denedim, hem zayıflamama yardımcı oldu hemde rahmimi ve pko mu tedavi ettiğine inanıyorum. inşallah bu ay olcak diye bekliyorum. 18 mart hayırlı haberleri alırım inşallah... hepimiz hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız...

Herkese günaydın....
Banu, umarım iyi sonuclar alırsınız. Soğan kuru de iyi bir fikir bence. Bir dene bence de.

Narmik, 5 kala güzel haberlerini bekliyoruz.

Hamileleimizi de tekrar tebrik ederim.

Ya kızlar bisey soracağım, bu çoklu alintilamayi nasıl yapıyorsunuz ki?

mrb siyah kuğu, sağ tarafta alıntı ile cevap ver yazıyor ordan yapılıyor canım..sorunu doğru anlamışımdır inşallah canım:))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
sabahtan beri giriş yapamadım kafayı yyiyecektim ayyy şifremi unutmuşum nasıl olduysa neyse sonunda geldim..
herkes umarım iyidir..
banucum hayırdır eşinin ne tahlilleri vardı..
bu arada benimde ağrılarımve damlalarım devam etti şimdi bişey yok cumartesi doktora gidecem ..
sanıyorum benim çocuk işinden önce bu ağrılarıma ve 1 hafta süren damlalarıma sonra normale dönmesine bi çözüm bulmam gerekiyo..

gunaydın kızlar.. Banucum ınsallah esının test sonucları ıyı cıkarda hersey yolunda gıder canım..bencede dınleme eşini yap soğan kürü yani bı zararı yok en azından..
latacım senn nasılsın yok dimi bı yaramazlk:)

bırden fazla alıntı yapmayı soran arkadasım su mesajların altında alıntı ıle cevapla butonunun yanında kucuk kutucuk resmı olan butona tıklıosun hangı mesajlara cevap vermek ıstıosan hepsıne tıklıosun en sonda alıntı ıle cevapla dersın canım..

canım dualarım seninle umarım ikinizde tertemizsinizdir ve artık nisana güzel haberi alırız:)

seninde bebişin hayırlı olsun canım...

gunaydin arkadaslar umarim iyisinizdir ben bugun biraz stresliyim yarin adet gunum bakalim ne olacak

yoktur insallah kalbini ferah tut arkadasim iyi haberler sizleri bekliyordur insallah.bende esimi gonderecem bu ay kirmiziyi gorursem bakalim hayirlisi.

evet banucum yanı bzıler denedık kotu yan etkısı olsa teklıf edermıyız bızlerde bu ısı yapmadan once tedırgındık nelerle karsılacagız dedık ama once allaha sonrada elımızden gelenı yapmayı denedık gercekten faydası oluyo bak kullanılmayannıck bebısı oldu e bende bakalım ne var ne yok mesela bende adet donemının hafatsı bır sıslık olurdu hava ya ucacak gıbıydım bırdde kasık agrısı olurdum olurdum artık adet olsam kurtulsam derdım dusun e benım ıkı gunum kaldı egerkı hasta olacak ısem hıc agrım yok sankı bır 10 gunum varmıs gıbı demek kı ıltıhap varmı ve bunu sokup attıgımı gordum yogun akıntımm oldu walla faydası var dedgın gıbı ıcını ıyıce temızler ıltıhapta bebıse engel.....dene bende esımden gızlı yaptım walla bak bır ıkı kez kokusunu aldı bende dısarsdan komusdan falan geldı demıstımmm

yok tatlım beklıyorum hıc agrım acım yok bebek gıbı olmusum normalde ben bu gunlerde patlayacak sekılde olurdum sıskınlık agrıdan olurdum belım cok kotu agrıyordu bırde memısler hafıfledıler bugun agrılarıı sımdılık bırseyım yok ıns bende hamıle kalırım da burda herkeze sogan kurunu yaptırırızz:))senın duurmlar nasılll????esıne soyledın mı??

GULDENIM nasılsınnn doktora gıdecekmıssın su adet duzenszılıgının bı tedavısını ol tatlım sogan kurunu de adet duzensızlıgı ıcın kullanan ınsanlarda var sarcoglunun sıtesınde sıkca sorulan yerde gordum ıstersen bır arastır sende olmazda sende bu ay kullan su sogan suyunu....

tatlım sana da tünaydın :)) ben iyi sonuç alacağınıza eminim sen de rahat ol tatlım :))

iyiyim tatlım sen nasılsın inşallah senden güzel haberler alıcaz..
peki ama ben şimdi adetimin 1. günü olarak neyi baza alıcam ilk damlam ayın birinde geldi şimdi bugün yarın başlıyacak onu adetin7. günü kullanıyorduk değilmi 15 gün sabah akşammı yapmıştın sen..

evet aynen oyle kanaman ne zman bıterse ertesı gun basla senın ısın bıraz garıp bende tam bır gun soylemedım ama kurun tarıfı su sekılde adetın 7.gunu yanı bıttıgı gunun ertseı gun sende kanaman bıttı gunu basla 15 gun sabah aksam yemeklerden 10 dk once ılık halıyle ıc katkı maddes kullanma ıcılmeyeck kadar kotu degıl ya ınsan saglıgı ıcın zehır olsa ıcer kafanda basta bıtır normalde sogan yıyemıyen bırydım ama bebısım olsunda herseye razıyım dedım ıcıtım bak ben burada bır arkadasla basldık onun bebıs oldu bende de bakalım ne olacak he olmazsada ben suan cok rahatım agrımm tavan yapmıs olması lazımdı su adete yakın gunlerımde sımıdı cok rahatım cok sukur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…