- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.741
evet aynen oyle kanaman ne zman bıterse ertesı gun basla senın ısın bıraz garıp bende tam bır gun soylemedım ama kurun tarıfı su sekılde adetın 7.gunu yanı bıttıgı gunun ertseı gun sende kanaman bıttı gunu basla 15 gun sabah aksam yemeklerden 10 dk once ılık halıyle ıc katkı maddes kullanma ıcılmeyeck kadar kotu degıl ya ınsan saglıgı ıcın zehır olsa ıcer kafanda basta bıtır normalde sogan yıyemıyen bırydım ama bebısım olsunda herseye razıyım dedım ıcıtım bak ben burada bır arkadasla basldık onun bebıs oldu bende de bakalım ne olacak he olmazsada ben suan cok rahatım agrımm tavan yapmıs olması lazımdı su adete yakın gunlerımde sımıdı cok rahatım cok sukur.....
Bencede de yap içini temizler dediğin gigib. Benim kırmızılar gelirse bende yapmayı düşünüyorum bu ay. Hayırlısı canım işallah eşinin sonuçları da iyi çıkar.Kızlar bugün eşimin sonuçlarını alacağız, bakalım inşallah kötü birşey yoktur, dua edin benim için..
Bir de soğan kürüne başlıyorum bu ay, dinlemiycem valla kocişi yapcam, bakalım belki işe yarar, en kötü vücudum temizlenmiş olur yani :))
Olsun tabiki canım tüm isteyenlerin de olsun. İşallah bu ay hamiş kalırsın.günaydın kızlarr bi arkadasım doğum yapmıştı şimdi onun fotolarını gördüm çok duygulandım ve duygularım depreşti yine
benimde olsun bi bebişim yahu
İşallah canım hamişsindir bekliyorum dört gözle güzel mutlu haberini (haberlerinizi)yok tatlım beklıyorum hıc agrım acım yok bebek gıbı olmusum normalde ben bu gunlerde patlayacak sekılde olurdum sıskınlık agrıdan olurdum belım cok kotu agrıyordu bırde memısler hafıfledıler bugun agrılarıı sımdılık bırseyım yok ıns bende hamıle kalırım da burda herkeze sogan kurunu yaptırırızz:))senın duurmlar nasılll????esıne soyledın mı??
Bencede de yap içini temizler dediğin gigib. Benim kırmızılar gelirse bende yapmayı düşünüyorum bu ay. Hayırlısı canım işallah eşinin sonuçları da iyi çıkar.
Olsun tabiki canım tüm isteyenlerin de olsun. İşallah bu ay hamiş kalırsın.
İşallah canım hamişsindir bekliyorum dört gözle güzel mutlu haberini (haberlerinizi)
Günaydın kızlar iyi bugün 3 sayfa dan yetiştim size.8 gün kaldı artık daha da zorlaştı beklemek yaaa. Bu arada dün abim rüyasında hamile olduğumu görmüş erkek miş. Sanırım içine doğdu işallah şu an hamişimdirde o içine doğmuştur :18:
Bencede de yap içini temizler dediğin gigib. Benim kırmızılar gelirse bende yapmayı düşünüyorum bu ay. Hayırlısı canım işallah eşinin sonuçları da iyi çıkar.
Olsun tabiki canım tüm isteyenlerin de olsun. İşallah bu ay hamiş kalırsın.
İşallah canım hamişsindir bekliyorum dört gözle güzel mutlu haberini (haberlerinizi)
Günaydın kızlar iyi bugün 3 sayfa dan yetiştim size.8 gün kaldı artık daha da zorlaştı beklemek yaaa. Bu arada dün abim rüyasında hamile olduğumu görmüş erkek miş. Sanırım içine doğdu işallah şu an hamişimdirde o içine doğmuştur :18:
ıns tatlım ıns sendende guzel haberler beklıyoruz belkı abının ruyası dogrudur kım bılır:)az kaldı bende heyxcanla beklıyorum ıns amıleyımdır bu ay cok kendımı dınlemdım akısına bıraktım yumurtlama gunu mu kacırdım aslında ama kocısım nobetcıydı o donemler belkı bır kac calısmamız vardı tutmusda olabılır ama su ıkı gundur heyecandan uyuyamıyorum yıne basladım aama bu zmana kadar ıyı sabretmısım takmadım hıc ama daha da zorlayamıyorum nerde ıse bugun test yapacaktm sonra barı gunune kadar bekleyeyım dedımm
canım benimde ağrılarım tavan yapıyo tam 1 haftadır çekiyorum karnım belim inanılmaz ağrıyo sırf bu ağrılar için bile içe bilirim..
şimdi yapılışınıda anlatırmısın daha önce çok soruldu ama ben hatırlamıyorum tatlım..
Günaaaaaaaydıııın herkeseee..
Güzel bir gün ve bol bebiş haberli bir gün olsun inşallah..:))
Furtadoo, kullanılmayannick ve diğer hamiş kızlar, tekrar tekrar tebrikler, allah sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
ıste benım o agrılarım bıttı cok sukur bebıs de olmasa dedgın gıbı o agrılardan kurtuldum.yazarım tatlım ne demek...ıkı ogun kullanılacak yemeklrden 10 dk once ıcılecek ve ıkı ogun old ıcın ayrı ayrı sogan kullanacaksın bıldgımız yemeklık sogan 2 s bardagı klorsuz kaynamıs suya 6 7 parcaya bolup atıyoruz altı kısık ateste 5 dk kaynatıyoruz sonra su ılık halde ıceceksın ıcıne hıc bır katkı maddde katma 15 gun boyunca devam et boyle ben boyle yaptım zaten sonrası gorusun yogun bır akıntın olur fark edeceksın sende bazı sylerı..sana da ıns sıfa olur tatlımmmm
tatlım bide sen saraçoğluna soru sormuştunya onu ndreden sordun ben sitesine bakıyorum ama soru sorulacak yeri bulamadımda.
en azından benim olayı ona sorayım benn...
Cnm çok tşk ederim inş. amin senin için dua ediyorum vallahi inş. eşinde çok sağlıklı çıkar. Tatlım aynen soğana başla
ben bir koca bardak içmiştim soğanı hatırlarsan pat oldu
inşallah canım inşallah
gerçekten ağrılarım çok kötü deniyecem sanıyorum ben bu ay bunu..
Cnm çok tşk ederim inş. amin senin için dua ediyorum vallahi inş. eşinde çok sağlıklı çıkar. Tatlım aynen soğana başla
ben bir koca bardak içmiştim soğanı hatırlarsan pat oldu
ıns tatlım ıns sendende guzel haberler beklıyoruz belkı abının ruyası dogrudur kım bılır:)az kaldı bende heyxcanla beklıyorum ıns amıleyımdır bu ay cok kendımı dınlemdım akısına bıraktım yumurtlama gunu mu kacırdım aslında ama kocısım nobetcıydı o donemler belkı bır kac calısmamız vardı tutmusda olabılır ama su ıkı gundur heyecandan uyuyamıyorum yıne basladım aama bu zmana kadar ıyı sabretmısım takmadım hıc ama daha da zorlayamıyorum nerde ıse bugun test yapacaktm sonra barı gunune kadar bekleyeyım dedımm
benimde bugün kasıklarım patlıcak gibi ağrıyo hatta aslında ağrıda değil acıyo resmen neden anlamadım bu soğan kürünü günde 1 defa yapsak işe yaramazmı acaba işyerinde sabahları yapmam çok zor olur
benimde bugün kasıklarım patlıcak gibi ağrıyo hatta aslında ağrıda değil acıyo resmen neden anlamadım bu soğan kürünü günde 1 defa yapsak işe yaramazmı acaba işyerinde sabahları yapmam çok zor olur
Haklısın canım insanın uykuları kaçıyor. gününü bekleyeleim bencede. gününde çalışma olmamış ama olsun belkide tuturmuşsunuzdur. Bende bu ay biraz karışık çalışmalar oldu tam günlerinde olmadı hayırlısı bakalım. Beklemekten başka çare yok .....
tatlım bence hiç bekleme hemen test yap ne olacaksa beklesende beklemesende olacak zaten...Merhaba arkadaslar.... Bana acil yardim lazim .bir akil verin ne olur...benim de umudum mart...Benim aslinda dun adet gormem gerekiyordu...normalde 28 gunde bir duzenli adet gorurum...dun gelmedi...bugun de simdiye kadar yok...bu arada ben farkli bir ulkedeyim burda daha oglen bile olmadi.. bazi belirtiler var ama bunlar adet belirtisine de benziyor...dun bir ara belim agridi..normalde adet olmadan bir saat once agrimaya baslar ve kan gelir...ama dun agridi ve gecti..goguslerim zaten 15 gunden beri cok agriyor ve sis...karnim ayni adet olucakmisim gibi sis ve gergin...ama normalde kasiklarim cok agrir adet olmadan once..fakat simdi hic agri yok...test yapmaya cesaret edemiyorum hayal kirikligi olur diye...nedir bu durum sizce????
tatlım öncelikle çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsındır... umarım değerlerin yükselir ve mucize bebeğine kavuşursun...merhaba görünce yazmak istedim kızlar ben 6 sennelik evliyim 4 aşılama 2 tüp bebek deneyimim oldu sebepsiz interfitiyin yani sebebi bulunmuyo taki 4ay önce tüpbebekdenememde tutmuştu ama onuda 4haftalık kaybetim size öylemek istdigim bişey var 2ay önce incir kürünü denedim ama sadece 13gün sonra zamanım olupta alamadım bende 1gün içmedim imeyim dedim bıraktım ama karsıklarıda agrı olmaya başladı 28gün hastalandım bişey varki adetimden 5günsonra karsık agrısı bel arısı miyde bulantısı başdönmesi yasadım 10 boyunca gidip kantesti yaptırdm sonucu 0.34çıktı tüp bebek doktorumu aradım sonc negatif ama bunları yaşıyorum dedim doktorum negatif 0.02 olur seninki 0.34 bekle daha çok erken dedi bende şimdi bekliyorum baha 5 günüm var ama göhüs arım hiç bitmedi çok agrıyolar ucları koyulaşıyo ve damarlarım belirginleşiyo size yazıyorum çünkü dogru olabilir eyen pozitif görürsem bubii mucize olcakve sizlere yazıcan hekeze iyi akşamlar kusura bakmayın direk bodoslama konuya girdim ama idare edin
banummm sanada günaydın kuzummmmGünaaaaaaaydıııın herkeseee..
Güzel bir gün ve bol bebiş haberli bir gün olsun inşallah..:))
Furtadoo, kullanılmayannick ve diğer hamiş kızlar, tekrar tekrar tebrikler, allah sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
inşallah güzel sonuçlar alırısnız tatlım , bak bencede yap sende şu kürü vaktin varken herseye bol bol yap hepsini zaman kaybetmeden...Kızlar bugün eşimin sonuçlarını alacağız, bakalım inşallah kötü birşey yoktur, dua edin benim için..
Bir de soğan kürüne başlıyorum bu ay, dinlemiycem valla kocişi yapcam, bakalım belki işe yarar, en kötü vücudum temizlenmiş olur yani :))
kuzum sen beni göbeğimin orta yerinden çatlatacan vallahiii al artık şu tsti beklemenin sonunda yaşayacağın hayal kırıklığı bence daha ağır olur..günaydın herkese canım ben test alamadım gittiğimde kapanmıştı vardır bundada bir hayır diyorum bugün çok halsizim sadece bel ağrısıda devam ediyor olmadıkça umutlanıyorum ama hayırlısı olsun allah çokkkk büyük bizide görür inş. sonuçlarınız iyi çıkar inş.
sanada günaydın siyahkuğum.....Herkese günaydın....
Banu, umarım iyi sonuclar alırsınız. Soğan kuru de iyi bir fikir bence. Bir dene bence de.
Narmik, 5 kala güzel haberlerini bekliyoruz.
Hamileleimizi de tekrar tebrik ederim.
Ya kızlar bisey soracağım, bu çoklu alintilamayi nasıl yapıyorsunuz ki?
günaydın güldenimmm ben iyiyim maşallah gribimin dışında onuda atlattımmı benden güzeli yok...günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
sabahtan beri giriş yapamadım kafayı yyiyecektim ayyy şifremi unutmuşum nasıl olduysa neyse sonunda geldim..
herkes umarım iyidir..
banucum hayırdır eşinin ne tahlilleri vardı..
bu arada benimde ağrılarımve damlalarım devam etti şimdi bişey yok cumartesi doktora gidecem ..
sanıyorum benim çocuk işinden önce bu ağrılarıma ve 1 hafta süren damlalarıma sonra normale dönmesine bi çözüm bulmam gerekiyo..
ben sana küstüm sen beni unuttun.... seni tebrik ettim dedimki çok sevindim arkadaşım birimizden biri tuttu bak ne güzel vs... sen görmedin bat ortağınıgunaydın kızlar.. Banucum ınsallah esının test sonucları ıyı cıkarda hersey yolunda gıder canım..bencede dınleme eşini yap soğan kürü yani bı zararı yok en azından..
latacım senn nasılsın yok dimi bı yaramazlk:)
bırden fazla alıntı yapmayı soran arkadasım su mesajların altında alıntı ıle cevapla butonunun yanında kucuk kutucuk resmı olan butona tıklıosun hangı mesajlara cevap vermek ıstıosan hepsıne tıklıosun en sonda alıntı ıle cevapla dersın canım..
tülin naber şeker sana bişi sorcam sen hangi dr gidiosun izmirde acep memnunmusun ?
tatlım hemen el atayım sana da:))canım bunu da sarcaogluna yazmıslar calsıyorum sabah yada oglen yapmam ımkansız doktor soyle cvp vermıstı aksam eve geldgınızde bırde yatmadan once yapın demıstı bahane yok yapmak ıstersen bu sekılde uygulaycaksınn
canım seninde hayırlı olsun bebişin..
sende 15 günmü içmiştin peki soğan suyunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?