Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım benimde ağrılarım tavan yapıyo tam 1 haftadır çekiyorum karnım belim inanılmaz ağrıyo sırf bu ağrılar için bile içe bilirim..
şimdi yapılışınıda anlatırmısın daha önce çok soruldu ama ben hatırlamıyorum tatlım..

Bencede de yap içini temizler dediğin gigib. Benim kırmızılar gelirse bende yapmayı düşünüyorum bu ay. Hayırlısı canım işallah eşinin sonuçları da iyi çıkar.
günaydın kızlarr bi arkadasım doğum yapmıştı şimdi onun fotolarını gördüm çok duygulandım ve duygularım depreşti yine

benimde olsun bi bebişim yahu
Olsun tabiki canım tüm isteyenlerin de olsun. İşallah bu ay hamiş kalırsın.

İşallah canım hamişsindir bekliyorum dört gözle güzel mutlu haberini (haberlerinizi)

Günaydın kızlar iyi bugün 3 sayfa dan yetiştim size. 8 gün kaldı artık daha da zorlaştı beklemek yaaa. Bu arada dün abim rüyasında hamile olduğumu görmüş erkek miş. Sanırım içine doğdu işallah şu an hamişimdirde o içine doğmuştur :18:

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah...

ıns tatlım ıns sendende guzel haberler beklıyoruz belkı abının ruyası dogrudur kım bılır:)az kaldı bende heyxcanla beklıyorum ıns amıleyımdır bu ay cok kendımı dınlemdım akısına bıraktım yumurtlama gunu mu kacırdım aslında ama kocısım nobetcıydı o donemler belkı bır kac calısmamız vardı tutmusda olabılır ama su ıkı gundur heyecandan uyuyamıyorum yıne basladım aama bu zmana kadar ıyı sabretmısım takmadım hıc ama daha da zorlayamıyorum nerde ıse bugun test yapacaktm sonra barı gunune kadar bekleyeyım dedımm

tatlım bide sen saraçoğluna soru sormuştunya onu ndreden sordun ben sitesine bakıyorum ama soru sorulacak yeri bulamadımda.
en azından benim olayı ona sorayım benn...

ıste benım o agrılarım bıttı cok sukur bebıs de olmasa dedgın gıbı o agrılardan kurtuldum.yazarım tatlım ne demek...ıkı ogun kullanılacak yemeklrden 10 dk once ıcılecek ve ıkı ogun old ıcın ayrı ayrı sogan kullanacaksın bıldgımız yemeklık sogan 2 s bardagı klorsuz kaynamıs suya 6 7 parcaya bolup atıyoruz altı kısık ateste 5 dk kaynatıyoruz sonra su ılık halde ıceceksın ıcıne hıc bır katkı maddde katma 15 gun boyunca devam et boyle ben boyle yaptım zaten sonrası gorusun yogun bır akıntın olur fark edeceksın sende bazı sylerı..sana da ıns sıfa olur tatlımmmm

Cnm çok tşk ederim inş. amin senin için dua ediyorum vallahi inş. eşinde çok sağlıklı çıkar. Tatlım aynen soğana başla
ben bir koca bardak içmiştim soğanı hatırlarsan pat oldu

inşallah canım inşallah
gerçekten ağrılarım çok kötü deniyecem sanıyorum ben bu ay bunu..

tatlım bide sen saraçoğluna soru sormuştunya onu ndreden sordun ben sitesine bakıyorum ama soru sorulacak yeri bulamadımda.
en azından benim olayı ona sorayım benn...

tatlım ben gogleden facesını bulup oradan sormutum tesadufen bak sende bulursun zaten..bende o sıtede bulamamsıtım

Cnm çok tşk ederim inş. amin senin için dua ediyorum vallahi inş. eşinde çok sağlıklı çıkar. Tatlım aynen soğana başla

canım seninde hayırlı olsun bebişin..
sende 15 günmü içmiştin peki soğan suyunu?

inşallah canım inşallah
gerçekten ağrılarım çok kötü deniyecem sanıyorum ben bu ay bunu..

benimde bugün kasıklarım patlıcak gibi ağrıyo hatta aslında ağrıda değil acıyo resmen neden anlamadım bu soğan kürünü günde 1 defa yapsak işe yaramazmı acaba işyerinde sabahları yapmam çok zor olur

tatlım sende mı bu ay kullanmıstın sogan suyunu:)

Haklısın canım insanın uykuları kaçıyor. gününü bekleyeleim bencede. gününde çalışma olmamış ama olsun belkide tuturmuşsunuzdur. Bende bu ay biraz karışık çalışmalar oldu tam günlerinde olmadı hayırlısı bakalım. Beklemekten başka çare yok .....

mrb kızlar, bende sizin gibi marttan umutluyum listedeyim ayın 18 ini bekliyorum. ama hamilemiyim değilmiyim düşünmekten kafayı yicem, kendimi deli gibi dinliyorum, kafaya şu göğüslerin hassaslaşmasını ve damarların belirginleşmesini çok takıyorum. hamile kalan 7 arkadaş yada bilen diğer arkadaşlar bu göğüslerdeki damarlanma nasıl oluyor göğsün neresinden alt taraftamı üst taraftamı ve ne zamandan sonra bu belirti ortaya çıkıor adete kaç gün kala, ben 5 gündür göğüslerimi inceliyorum bi belirti bi damarlaşma varmı diye o kadar çok bakıyoru inceliyorumki olmasada var gibi görmeye başladım. deliriyorum galiba( lütfen bu konuda bilgisi olan varsa anlatabilirmi şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar, inşalalh bu ay ve önemüzdeki aya ümidi kalanların hepsinin ümitleri boşa çıkmaz Allahım en yakın zamanda bizi bebek ile müjdeler..Amin..

ayyy evet ya bende çalışıyorum sabahları buram buran soğan kokmak istemiyorum şahsen ama nasıl yapıcaz bilmiyorum ..

tatlım hemen el atayım sana da:))canım bunu da sarcaogluna yazmıslar calsıyorum sabah yada oglen yapmam ımkansız doktor soyle cvp vermıstı aksam eve geldgınızde bırde yatmadan once yapın demıstı bahane yok yapmak ıstersen bu sekılde uygulaycaksınn

aynen tatlım senın bat ne zman benım cuma gunu elımde bır test var oda gecıkme olunca yapılacak herhalde olmazsam pazatesı testı yaparım artık...

kızlar öncelikle hepinize günaydın kocaman kocaman öpüyorum sizleri....

tatlım bence hiç bekleme hemen test yap ne olacaksa beklesende beklemesende olacak zaten...
tatlım öncelikle çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsındır... umarım değerlerin yükselir ve mucize bebeğine kavuşursun...
banummm sanada günaydın kuzummmm
inşallah güzel sonuçlar alırısnız tatlım , bak bencede yap sende şu kürü vaktin varken herseye bol bol yap hepsini zaman kaybetmeden...
kuzum sen beni göbeğimin orta yerinden çatlatacan vallahiii al artık şu tsti beklemenin sonunda yaşayacağın hayal kırıklığı bence daha ağır olur..
sanada günaydın siyahkuğum.....
günaydın güldenimmm ben iyiyim maşallah gribimin dışında onuda atlattımmı benden güzeli yok...
ben sana küstüm sen beni unuttun.... seni tebrik ettim dedimki çok sevindim arkadaşım birimizden biri tuttu bak ne güzel vs... sen görmedin bat ortağını
tülin naber şeker sana bişi sorcam sen hangi dr gidiosun izmirde acep memnunmusun ?

beluşum ben özel bir polikinliğe gidiyorum binnaz hanım dr. ismi ben sadece kontrole diye gitmiştim eylül ayında öle tatlı bir doktor olunca kaldım...

BU ARADA LATAM , MUSTAFA ATA , İLKBAHAR HEPİNİZE GÜNAYDINLAR KIZLAR.... YALELCİM SANADA İİ TATİLLER ....

ardı ardına içerim o zaman 8 de sofran anca kalkıom 10 dada tavuk gibi uyuyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…