Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aynen tatlım senın bat ne zman benım cuma gunu elımde bır test var oda gecıkme olunca yapılacak herhalde olmazsam pazatesı testı yaparım artık...
Benim bat 15 . İşallah canım biran önce şu test yapma günümüz gelsede öğrensek sonuçları. Hayatta en nefret ettiğim şey beklemek özelliklede sonucunu bilmediğim şeyleri beklemek . Çok sakin ve soğuk kanlı bir yapım var aslında ama ben dışa belli etmeyenlerdenim. Aslında içimde yaşarım herşeyi. Bu yüzden sizleri ve bu siteyi çok seviyorum kimseye anlatmadıklamı ve gösteremediğim düygüları sizinle paylaşabiliyorum. İYİKİ varsınız

tülin gazi hastanesinde bi dr var ayşendi galiba ismi çok ününü duydum benim arkadaşımda hep ona gitti ama çok yoğun oluyomuş önceden randevu almak gerekiyo hastanede güzel ben daha önce 6 ay tedavi görmüştüm orda özel polklinik zor oluyo hem ona gidiosun tahliller içinde hastaneye ama orda herşeyini hallediosun
hastaneyemi gidiosun acaba die sormuştum sana başka çarem kalmadı ona gitçem ben kesin karar verdim artık :)

tatlım ayşen hanımı bende biliyorum gazi hastanesinide çok iyi biliyorum , bütün kuzenlerim arkadaşlarımın bir kısmı orada doğum yaptı benim , gazide serdar beyde var hatta sanırım hastanenin ortaklarından..oranın tek sevmediğim özelliği hastalarına sezeryan doğum yapma konusunda ısrarcı olmaları...onun dışında tavsiye edebileceğim bornovada ekodom var hüseyin bey biraz parayı sever derler ama başarılı bir hekimmiş

Hoşgeldin tülincim sağol sana da günaydınnnnn. Bugünde işallah güzell haberlerle içimiz açılır. Bu arada geçmedimi daha gribin azalma da mı yok ya kıyamam. Sorma bizde annem, oğlum ve ben grip olduk hala tam atlatmış değiliz. Nasıl bir hastalıksa geçmek bilmedi bu sefer kimseninki. İhlamur, adaçayı, elma kabuğu, ayva yaprağı,limon,nane hepsinden az az kaynayan suya ekle demlet . Çok iyi geliyor gribe.

sağol hayatım geçemedi malesef bir türlü , bitki çayları tüketmeye çalışıyorum genelde zaten gripken hap içmem ben takıntılıyım uyuzum o yüzden biraz daha geç atlatıyorum ama yapacak birsey yok zaten bu ay sürekli hap içtim daha fazla içemem kendimi hırpalayamam haplarla...

gunaydın tulınım nasıl oldunnnn bana dua et tulın cok az kaldı bat tarıhıme

ay o konuda haklısın arkadaşıma sezeryan yaptı açılmadı demişlerdi hatta özel izmirde bi dr var ama hastane kötü müjgan hanım süper pozitif bir kadın insanı rahatlatıyo başka hastaneye geçsin die bakıyorum kontrole gidilir ama doğum orda yapmak kötü görünüyo :)

aynen oyle tatlım bana da buranın buyuk bır yerı ve etkısı olduu dualrla beraber ayakta kalacagız ıns bende beklıyorum heyecan aldı basını gıdıyo dune kaar bırseycıgım yoktu kulanılmayanıck le beraber sogan kurunu uygualdık onun bebısı oldu belkı bende de bır etkı yapar dusuncesı mı oldu ne oldu ondan sabıszlıkla beklıyorumm allah gonlumuze gore versın HEPIMIZINNN...

hemmm okadar kötüydü diytosun yanihehe:
Bu arada tülincim sanada tünaydın canımm naber bakalım..

gunaydın tulınım nasıl oldunnnn bana dua et tulın cok az kaldı bat tarıhıme
kızlar ben iyiyim çok şükür moral olarak, enerjim yüksek gribimide atlattımmıydı maşallah sıkıntı yok,,, latacım dualarım hep sizlerle olsun... Hakkında hayırlısı neyse o olsun bebeğim sakın çok üzme kendini..

aslında tartışmasız birsey var eğer parayla doğum yapabileceksen izmirde tavsiye edilebilecek sadece 2 yer var şahsi fikrimdir.
1-kent hastanesi
2-çınarlı doğum hastanesi

Amin canım evet haklısın aynen bizde komşumla aynı zamanda çıkarttık spiralleri o geçen ay çğrendi hamile olduğunu onu gördükce bende umutlanıyorum. Bakalım hayırlısı işallah.

ayyy kıyamam sana ben biliyorum zaten takıldığını tatlım
ayy tülincim bende bu soğanı yapsammı sence of ya karar veremedim ..

tatlım bence yap tabi sonuçta doğal bir kür o evdesin sen sanırım vaktinde vardır muhtemelen gün içinde denemekten ne çıkar ki yani... Ben olsam bende yaparım ama sadece akşamları yapabilirim açıkçası işten eve gidince oda bana zor geliyor..

orası kesin canım ama ben o kadar uçamam malesef daha yeni ev aldık kredi ödüyorum özel hastane istiyorum ama ssk anlaşmalı olması gerek

Kuzum ee bugün al bari, ay çatlıycam orta yerimden ben, al diyoruuuum sana :))))

Günaydın....Adete 5 kaladayım....:)

İnşallah gelmez o kırmızı 5 gün sonra bebiş gelir narmikcim:)

Ahahahaha eh tek başına kür olmamıştır tabii, kocasız soğan kürüne kür demem ben:))))) Zayıflama konusunda haklısın ama annem bunu zayıflamak için uygulardı, işe de yarardı, yani en kötü bir iki kilo fazlam var onları vermiş olurum bende:))) Sen de inşallah tekrar kür falan yamana gerek kalmadan alırsın bebiş haberini bu ay tatlım:)

Sağol kuzum deniycem deniycem başladım bile:))))

Tünaydın tatlım, özledim valla seni, nasılsın hayatım?? eşim sperm kontrolü için gitti dün, bugün de sonuçlarını alacak, hani kafamız rahat olsun dedik.. Tabii inşallah temiz çıkar sonuçlar... Bu arada yavrimo, başladım ben bu sabah itibariyle küre, kaynayan suya(1,5 - 2 su bardağı) , 4 böldüğün soğanı atıp ağzı kapalı 5 dakika kaynatıyorsun, sonra azıcık ılınınca süzüp bir bardağa koy dik kafaya.. Kokmuyor ağzın falan hayatım, rahat ol yani, sabah evden çıkmadan yap akşam da dönünce uyumdan yaparsın, yani ben denemekten zarar gelmez diyorum, gel beraber yapalım şu işi bebeeem:)

Bencede de yap içini temizler dediğin gigib. Benim kırmızılar gelirse bende yapmayı düşünüyorum bu ay. Hayırlısı canım işallah eşinin sonuçları da iyi çıkar.

Cnm çok tşk ederim inş. amin senin için dua ediyorum vallahi inş. eşinde çok sağlıklı çıkar. Tatlım aynen soğana başla
ben bir koca bardak içmiştim soğanı hatırlarsan pat oldu

Tünaydın kızlar:))) Yapıcam yapıcam evet kararlıyım, kociş bişey diyemez valla, bi konuşmaya başladım mı çeneme adam öldürürüm, susar o da:))))

canım dualarım seninle umarım ikinizde tertemizsinizdir ve artık nisana güzel haberi alırız:)

yoktur insallah kalbini ferah tut arkadasim iyi haberler sizleri bekliyordur insallah.bende esimi gonderecem bu ay kirmiziyi gorursem bakalim hayirlisi.

tatlım sana da tünaydın :)) ben iyi sonuç alacağınıza eminim sen de rahat ol tatlım :))

Teşekkürler kızlaaaaar:)) Artık bunlar son denemelerimiz olsun inşallah hepimizin, mart ve nisan ayında hepimize gelsin bebişler:))

inşallah canım inşallah
gerçekten ağrılarım çok kötü deniyecem sanıyorum ben bu ay bunu..
Dene tatlım ben araştırdım bugün bir hayli, genelde herkes iyi şeyler söylemiş bu kür hakkında..

Tünaydııın bebeeeem... İş çıkışı alacak sonuçları, buluşucaz zaten sonrasında benim evrak işleri var yine, ama dönüşte yazarım sonucu size de..

Nasılsın bugün hayatım? nasıl oldu gribin?

orası kesin canım ama ben o kadar uçamam malesef daha yeni ev aldık kredi ödüyorum özel hastane istiyorum ama ssk anlaşmalı olması gerek

hımm o zaman egepol var onu biliyorsundur çok sevdiğim bşr arkadaşım orada doğum yaptı mercanımız doğdu orada ,,, bir arkadaşımız daha vardı inci senamız da orada doğdu , başarılı bir hastane ssk anlaşmalı ...

ayyy kıyamam sana ben biliyorum zaten takıldığını tatlım
ayy tülincim bende bu soğanı yapsammı sence of ya karar veremedim ..

Güldeeeeeeeeeeeeen, yap anacım, ben de başladım bu sabah, hadi beraber yapalım bu kürü bu ay ne dersin?:)

bende dedim banum bana yazmadı hayırlar olsun inşallah.... Vallahi hayatım kafam bedenime hala bir iki beden büyük geliyorda olsa efendime söyliyim gözlerimden şıpır şıpır yaşlar akıyorda olsa , içim parçalanıyorcasına hapşırıyorda olsam , iyiyim kuzum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…