Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tulınım heycanladım bgun basldı nedense gunlerce bekledım kendımı dınlemdım herseyı oluruna bıraktım dunden berı bır heyecan skıntı aldı benıı....hakkımızdan hayırlsı ne ıse o olsun en basta da gonlum bebısten yana

Ben hiç yazmaz mıyım sana, tülinim, izmirlim güzelim:) Şu nane limon kekik olayını yapıyor musun peki? ah yaa , kıyamam kuzuma, bi de iştesin, insan dinlenmek ister böyle olunca, bari izin alsan bir iki gün dinlensen evde olmaz mı?

Kuzum sen niye heyecan yaptın öyle:) İnşallah bebiş haberini alırız tatlım senden de , stres yapma rahat ol tatlım...

Amin canım evet haklısın aynen bizde komşumla aynı zamanda çıkarttık spiralleri o geçen ay çğrendi hamile olduğunu onu gördükce bende umutlanıyorum. Bakalım hayırlısı işallah.

tabıkı hayırlsı bak senın bır bebısın bıle varmıs bızler daha yenıyız ama sende umudunu yıtrme hemen. olur ıns er yada gec ıste ınsan evladıyız sabırsız davranıyoruz.....

furtadooo
kullanılmayannick

Kızlar nasıl haber verdiniz kocişlere, siz de hiç birşey anlatmıyorsunuz valla, aaaa bak kızıyorum:)))) gerçi şimdi yeni hamişlik günleri heyecan tavan yapmıştır, eşe dosta haber verme aşamasıdır, siz de haklısınız :) neyse o zaman sonradan , azıcık durulunca ortalık bize de yazın tüm detayları bari:)

Son düzenleme:

hamile arkadaşlar nerdesiniz.. lütfen cevap verin..(

egepol nerde yahu duydumda çıkaramadım nerdeydi acep?

Güldeeeeeeeeeeeeen, yap anacım, ben de başladım bu sabah, hadi beraber yapalım bu kürü bu ay ne dersin?:)

banuumm basladın mı tatlım hadı hayırlı olsun yap yap walla sonuclar ıyı olacak...zayıflama konusunda bende pek bırseycık olamdı yanı mantıklı olan yonu ne hanı yemekten 10 dk once ıcıyordum ya mıgde su ıle doluyo az yemek yıyordummm:))

GULDENNN sen yıne mı kararsızsın sana daha bırsey demıyorum wallaa...

ay geçen gün onu bende sordum kimse bişi anlatmıyo anlatsınlar ayıol o kadar hayal kurduk nasıl söyleriz die demi ama :):):):):):):

Kuzum sen niye heyecan yaptın öyle:) İnşallah bebiş haberini alırız tatlım senden de , stres yapma rahat ol tatlım...

bılmem kı tulınım neden boyle oldum herhalde gun yaklastı ondandır...bırde sogan kuru belkı etkı tepkı yapmıstır dıye dusunmeye basldım neyse dedgın gıbı dusunmemeye calsıyrummm....

tabıkı hayırlsı bak senın bır bebısın bıle varmıs bızler daha yenıyız ama sende umudunu yıtrme hemen. olur ıns er yada gec ıste ınsan evladıyız sabırsız davranıyoruz.....

Evet sabırsızız. Var canım 3.5 yaşında ellerinizden öper teyzoşlarının İnanmiyacaksınız ama sanki ilkmiş gibi heycanllanıyor insan. Siz yenisiniz ama Allahım size de nasip etsin en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı. Hepinize dua ediyorum.

evet başladım, bugün ilk bardağımı içtim, akşamüstüne doğruda tekrar içerim.. bugünde gidip soğan alayım bari, az kalmış evde:)) güldeni ikna etcem ben beraber yapcaz.. Valla bana yapması içmesi zor gelmişti, gözümde büyümüştü niyeyse ama bugün yapınca baktım zor değil, hazırlaması da kolay, içmesi de.. İnşallah bakalım, sende de işye yaramıştır bu kür hayatım, o zaman zaten böyle deli bir hevesle içicem emin olabilirsin:)))

güldeeeeeeeeeeeeen, yap anacım, ben de başladım bu sabah, hadi beraber yapalım bu kürü bu ay ne dersin?:)
siz şu küre başlayın beraber yapın destekliyorum sizi...
normaldir heyecanın olması ama söz istiyorum senden ben çok üzülmeyeceksin ilk gün ağlayabilirsin parçalanabilirsin ama kii sonraki günlerde hersey yoluna girecek.....haaaa olaki zaten pozitifse hepberaber tey tey tey....

valla nane limon çayım var ,, sonra normal çayıda limonlu içiyorum takılıyorum öyle ....izin alma gibi birsey söz konusu olabilir mi bilemiyorum şuan için , ama bugün annecikin günü var teyzemlerle hepsi orada bir gitsem oraya ikramlar mis gibi yatsam kıvrılsam koltuğa dedikodu eşliğinde uyusam gözlerim kapalı lafa girsem arada ,,, hahaha ne güzel olurdu vallahi....ay çok fenalar ya bir araya geldiler mi konuşmadıkları hiçbir konu kalmıyor ,,,önden bir yasin , dua kuran geçiyorlar, ardından allah ne verdiyse dedikodu...

ay geçen gün onu bende sordum kimse bişi anlatmıyo anlatsınlar ayıol o kadar hayal kurduk nasıl söyleriz die demi ama :):):):):):):

Eh yeni hamişlik heyecanına verelim biz :)) Bir ara gelirlerse anlatırlar belki:))) Sen nasılsın bugün tatlım?

AMİNNNNN tatlım hepımıze yegencomuda op benım yerıme annesı...dusun bak ben 3 aydır beklıyorum 3 aydırda bır heyecan tavan yapıyo kı sorma gıtsın...ALLAH hayırlısını naıp etsın hepımıze..

Ahahahahahah git git bence, harika oluyor o günler:)) Ben de çok severim, böle ben uyuklarken tam gaz dedikoduyu dinliyeyim, ohh git derim yani bebeem:))

Bu arada kuzum, eve gidince o nane limon kekik suyunu yap, özellikle kekik suyu çok iyi geliyor.. sadece çaya koymakla olmaz yani adam gibi kaynat iç:)

Son düzenleme:

BANUMMM benım walla zor degıl ya 15 dk almıyor bıle ıcılmeycek gıbı degıl..ve soyledgın gıbı bende de bır etkısı olursa zorla yaptıcagım sızlerdeee ama bebıs olmasada ben ıkıncı kurde adete 10 gun kala bır 5 gun daha yapacagım yada yına adetım bıter 10 gun daha yaparm vazgecmıcem......bakalım hayırlısı ne olcak az kadlı zaten..

ee yaptın ilk kürü diğerini de yap tabii, en kötü detoks olmuş olur bünyeye bence de, ama valla dua ediyorum inşallah işe yaramıştır sende de tatlım.. değilse de hiiiiç sıkma güzel canını, biz düzeltiriz moralini..)

canım benım.. ıns tey teyy yaparız uzulurum tulın cuma gunu kocsım yok pazarda yok olumszu durum olursa evde tekım kafayı yerı artı buraya gırıp aglayıp durum basınızı agrıırım artık...

ıns yaramıstır walla sızlerde cok buyuk etskısı olacak belkıde..hayırlısı olsun allah tan sızler varsınız yoksa tam kafayı yerdımm bu arad be korunmayı bıraktıgımı hıc kımse bılmıyor bılmedgı gıbıde kımsecıklerden ne akıl alabılıyorum nede bırsey sorabılıyordum es dost akrabalrdan bıle yakınsınız artk bana hepnızı cokkk sevıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…