- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.781
kızlar ben iyiyim çok şükür moral olarak, enerjim yüksek gribimide atlattımmıydı maşallah sıkıntı yok,,, latacım dualarım hep sizlerle olsun... Hakkında hayırlısı neyse o olsun bebeğim sakın çok üzme kendini..
aslında tartışmasız birsey var eğer parayla doğum yapabileceksen izmirde tavsiye edilebilecek sadece 2 yer var şahsi fikrimdir.
1-kent hastanesi
2-çınarlı doğum hastanesi
bende dedim banum bana yazmadı hayırlar olsun inşallah.... Vallahi hayatım kafam bedenime hala bir iki beden büyük geliyorda olsa efendime söyliyim gözlerimden şıpır şıpır yaşlar akıyorda olsa , içim parçalanıyorcasına hapşırıyorda olsam , iyiyim kuzum ben...
tulınım heycanladım bgun basldı nedense gunlerce bekledım kendımı dınlemdım herseyı oluruna bıraktım dunden berı bır heyecan skıntı aldı benıı....hakkımızdan hayırlsı ne ıse o olsun en basta da gonlum bebısten yana
Amin canım evet haklısın aynen bizde komşumla aynı zamanda çıkarttık spiralleri o geçen ay çğrendi hamile olduğunu onu gördükce bende umutlanıyorum. Bakalım hayırlısı işallah.
mrb kızlar, bende sizin gibi marttan umutluyum listedeyim ayın 18 ini bekliyorum. ama hamilemiyim değilmiyim düşünmekten kafayı yicem, kendimi deli gibi dinliyorum, kafaya şu göğüslerin hassaslaşmasını ve damarların belirginleşmesini çok takıyorum. hamile kalan 7 arkadaş yada bilen diğer arkadaşlar bu göğüslerdeki damarlanma nasıl oluyor göğsün neresinden alt taraftamı üst taraftamı ve ne zamandan sonra bu belirti ortaya çıkıor adete kaç gün kala, ben 5 gündür göğüslerimi inceliyorum bi belirti bi damarlaşma varmı diye o kadar çok bakıyoru inceliyorumki olmasada var gibi görmeye başladım. deliriyorum galiba( lütfen bu konuda bilgisi olan varsa anlatabilirmi şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar, inşalalh bu ay ve önemüzdeki aya ümidi kalanların hepsinin ümitleri boşa çıkmaz Allahım en yakın zamanda bizi bebek ile müjdeler..Amin..
hımm o zaman egepol var onu biliyorsundur çok sevdiğim bşr arkadaşım orada doğum yaptı mercanımız doğdu orada ,,, bir arkadaşımız daha vardı inci senamız da orada doğdu , başarılı bir hastane ssk anlaşmalı ...
Güldeeeeeeeeeeeeen, yap anacım, ben de başladım bu sabah, hadi beraber yapalım bu kürü bu ay ne dersin?:)
furtadooo
kullanılmayannick
Kızlar nasıl haber verdiniz kocişlere, siz de hiç birşey anlatmıyorsunuz valla, aaaa bak kızıyorum:)))) gerçi şimdi yeni hamişlik günleri heyecan tavan yapmıştır, eşe dosta haber verme aşamasıdır, siz de haklısınız :) neyse o zaman sonradan , azıcık durulunca ortalık bize de yazın tüm detayları bari:)
Kuzum sen niye heyecan yaptın öyle:) İnşallah bebiş haberini alırız tatlım senden de , stres yapma rahat ol tatlım...
tabıkı hayırlsı bak senın bır bebısın bıle varmıs bızler daha yenıyız ama sende umudunu yıtrme hemen. olur ıns er yada gec ıste ınsan evladıyız sabırsız davranıyoruz.....
banuumm basladın mı tatlım hadı hayırlı olsun yap yap walla sonuclar ıyı olacak...zayıflama konusunda bende pek bırseycık olamdı yanı mantıklı olan yonu ne hanı yemekten 10 dk once ıcıyordum ya mıgde su ıle doluyo az yemek yıyordummm:))
GULDENNN sen yıne mı kararsızsın sana daha bırsey demıyorum wallaa...
siz şu küre başlayın beraber yapın destekliyorum sizi...güldeeeeeeeeeeeeen, yap anacım, ben de başladım bu sabah, hadi beraber yapalım bu kürü bu ay ne dersin?:)
normaldir heyecanın olması ama söz istiyorum senden ben çok üzülmeyeceksin ilk gün ağlayabilirsin parçalanabilirsin ama kii sonraki günlerde hersey yoluna girecek.....haaaa olaki zaten pozitifse hepberaber tey tey tey....tulınım heycanladım bgun basldı nedense gunlerce bekledım kendımı dınlemdım herseyı oluruna bıraktım dunden berı bır heyecan skıntı aldı benıı....hakkımızdan hayırlsı ne ıse o olsun en basta da gonlum bebısten yana
ben hiç yazmaz mıyım sana, tülinim, izmirlim güzelim:) şu nane limon kekik olayını yapıyor musun peki? Ah yaa , kıyamam kuzuma, bi de iştesin, insan dinlenmek ister böyle olunca, bari izin alsan bir iki gün dinlensen evde olmaz mı?
ay geçen gün onu bende sordum kimse bişi anlatmıyo anlatsınlar ayıol o kadar hayal kurduk nasıl söyleriz die demi ama :):):):):):):
Evet sabırsızız. Var canım 3.5 yaşında ellerinizden öper teyzoşlarınınİnanmiyacaksınız ama sanki ilkmiş gibi heycanllanıyor insan. Siz yenisiniz ama Allahım size de nasip etsin en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı. Hepinize dua ediyorum.
siz şu küre başlayın beraber yapın destekliyorum sizi...
normaldir heyecanın olması ama söz istiyorum senden ben çok üzülmeyeceksin ilk gün ağlayabilirsin parçalanabilirsin ama kii sonraki günlerde hersey yoluna girecek.....haaaa olaki zaten pozitifse hepberaber tey tey tey....
valla nane limon çayım var ,, sonra normal çayıda limonlu içiyorum takılıyorum öyle ....izin alma gibi birsey söz konusu olabilir mi bilemiyorum şuan için , ama bugün annecikin günü var teyzemlerle hepsi orada bir gitsem oraya ikramlar mis gibi yatsam kıvrılsam koltuğa dedikodu eşliğinde uyusam gözlerim kapalı lafa girsem arada ,,, hahaha ne güzel olurdu vallahi....ay çok fenalar ya bir araya geldiler mi konuşmadıkları hiçbir konu kalmıyor ,,,önden bir yasin , dua kuran geçiyorlar, ardından allah ne verdiyse dedikodu...
evet başladım, bugün ilk bardağımı içtim, akşamüstüne doğruda tekrar içerim.. bugünde gidip soğan alayım bari, az kalmış evde:)) güldeni ikna etcem ben beraber yapcaz.. Valla bana yapması içmesi zor gelmişti, gözümde büyümüştü niyeyse ama bugün yapınca baktım zor değil, hazırlaması da kolay, içmesi de.. İnşallah bakalım, sende de işye yaramıştır bu kür hayatım, o zaman zaten böyle deli bir hevesle içicem emin olabilirsin:)))
BANUMMM benım walla zor degıl ya 15 dk almıyor bıle ıcılmeycek gıbı degıl..ve soyledgın gıbı bende de bır etkısı olursa zorla yaptıcagım sızlerdeee ama bebıs olmasada ben ıkıncı kurde adete 10 gun kala bır 5 gun daha yapacagım yada yına adetım bıter 10 gun daha yaparm vazgecmıcem......bakalım hayırlısı ne olcak az kadlı zaten..
siz şu küre başlayın beraber yapın destekliyorum sizi...
normaldir heyecanın olması ama söz istiyorum senden ben çok üzülmeyeceksin ilk gün ağlayabilirsin parçalanabilirsin ama kii sonraki günlerde hersey yoluna girecek.....haaaa olaki zaten pozitifse hepberaber tey tey tey....
valla nane limon çayım var ,, sonra normal çayıda limonlu içiyorum takılıyorum öyle ....izin alma gibi birsey söz konusu olabilir mi bilemiyorum şuan için , ama bugün annecikin günü var teyzemlerle hepsi orada bir gitsem oraya ikramlar mis gibi yatsam kıvrılsam koltuğa dedikodu eşliğinde uyusam gözlerim kapalı lafa girsem arada ,,, hahaha ne güzel olurdu vallahi....ay çok fenalar ya bir araya geldiler mi konuşmadıkları hiçbir konu kalmıyor ,,,önden bir yasin , dua kuran geçiyorlar, ardından allah ne verdiyse dedikodu...
ee yaptın ilk kürü diğerini de yap tabii, en kötü detoks olmuş olur bünyeye bence de, ama valla dua ediyorum inşallah işe yaramıştır sende de tatlım.. değilse de hiiiiç sıkma güzel canını, biz düzeltiriz moralini..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?