- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.801
hemmm okadar kötüydü diytosun yanihehe:
bu arada tülincim sanada tünaydın canımm naber bakalım..
furtadooo
kullanılmayannick
Kızlar nasıl haber verdiniz kocişlere, siz de hiç birşey anlatmıyorsunuz valla, aaaa bak kızıyorum:)))) gerçi şimdi yeni hamişlik günleri heyecan tavan yapmıştır, eşe dosta haber verme aşamasıdır, siz de haklısınız :) neyse o zaman sonradan , azıcık durulunca ortalık bize de yazın tüm detayları bari:)
hamile arkadaşlar nerdesiniz.. lütfen cevap verin..(
Evt cnm bir o kadar da etkilimiş bir bardak bana yetti
Tatlım yaa vallahi heycandan şaşırdım ben sayfalarda çok doluyor ben söylıyım vallahi ben pat diye söyledim heycandan öyle sürpriz falan yapamadım eşimde çok sevindi hemen zaten moda girdi canın birşey istiyormu falan diye
Cnm öyle damarlara falan takılma yahu ben hamişim benim gögüslerde damar falan yok daha hem o damarlar hemen oluşucak diyede bir kaade yok herkezin belirtileri aynı olucak değil tatlım o yüzden yok onun damarı çıkmış benim niye çıkmıyor ben adet mi olacagım diye birşey yok öyle takıntılar yapma kendine bendeki belirtiler bile şu anda birtek idrarım agır kokuyor bide goguslerım azcık acıyor o kadr öyle damar mamar yok yani o yüzden rahat ol tatlım.
saolasın furtadoo cevap verdiğin için canım.. insan ne yapcağını şaşıırıyor umut dünyası herşeyden bişeyler çıkarmaya çalışıyor bu ay benims 8 inci ayım inşalalh bu ay hayırlı haberleri alırım. bugünden sonra 10 kaldı beklemekten başka çarem yok..inşallah sizin yaşadığınz mutluluğu bizde en yakın zamanda yaşarız. Allah sana hayırlı hamilelik ve hayırlı doğumlar nasıp etsin canım..AMİN...
Kızlar ben heycandan pat diye söyledim zaten eşim test yapacagımı bılıyordu ağzım kulaklarımda anladı hemen, bide aynı şekilde kan testinide hastaneye annemle gittik doktordan çıkarken de agzım kulaklarımda cıktım annemde hemen anladı yüz ifadem sağolsun sürpriz yapmamı engelledi yani
ben sabah kahvaltıda söledim kızlar sofraya 3 tabak koydum 3.üsüne bir patik ve bir de mektup koydum tabağın önünede yaptığım ikii tane testi koydum sonra çağırdım sarıldık ağladık güzeldi:)
anneme de kan tahlili sonuç kağıdını verdim bu ne diyo hormon yazıo ama anlamadm bir sorun mu var falan dio dedim 3. torun gelio :)
Aahahaha amaaan boşver tek derdin süpriz eksiği olsun:) Sonuçta dünyanın en güzel hediyesini veriyorsun eşine, ambalajı işin hikaye kısmı işte bakma kendimizi oyalamak adına)
Ne zaman gideceksin doktora kontrol için tatlım?
merhaba kızlar çatlama konusunda bide beni düşünün dün alamayınca baya meraklandım zaten gece uyuyamadım öğlen oldu artık çıkışımı dört gözle bekliyorum akşam testi alır almaz yaparım heralde :)
Eh yeni hamişlik heyecanına verelim biz :)) Bir ara gelirlerse anlatırlar belki:))) Sen nasılsın bugün tatlım?
ben sabah kahvaltıda söledim kızlar sofraya 3 tabak koydum 3.üsüne bir patik ve bir de mektup koydum tabağın önünede yaptığım ikii tane testi koydum sonra çağırdım sarıldık ağladık güzeldi:)
anneme de kan tahlili sonuç kağıdını verdim bu ne diyo hormon yazıo ama anlamadm bir sorun mu var falan dio dedim 3. torun gelio :)
Valla biz de aynı heyecanla bekliyoruz seni tatlım:))) inşallah da çift çizgiyi görürsün
vallahi banu ben karamsarım ya hiç heyecan kalmadı bigün amannn diyorum bigün takıyorum toparlayamıyorum ya nasıl olcak bilmiyorum vallahi hep sizi düşünüom bi rahatlıom sonra bide derdimin üstüne sizinkini ekliom nasıl olcaz biz diye ne biliim hepimiz için üzülüom aslında
bu kadar sabrettim umarım istediğim sonuç çıkar canım
ayyy sen benim hayalimi yapmışsın ne güzellll
merhaba kızlar çatlama konusunda bide beni düşünün dün alamayınca baya meraklandım zaten gece uyuyamadım öğlen oldu artık çıkışımı dört gözle bekliyorum akşam testi alır almaz yaparım heralde :)
e bi zahmet şekerim,valahi rüyama bile girdin dün gece :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?