- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.821
Korkma tatlım, test al yap hemen.. İnşallah hamişsindir:)
Ben burda çok okudum, yıllarca uğraşıp bebek için sonra doğal yollardan ansızın hamile kalan, neden olmasın yani:) İnşallah da beklediğin mucize gerçekleşmiştir, bebeğine kavuşursun..
Amin inşallah hayatım:) Darısı artık biz bekleyenlerin başına:)
Tebrikler hayatım, herşey yoluna girmeye başlamış demek, çok sevindim senin adına..:) Hadi bakalım, inşallah seni de nisan listesinde hamiş olarak görürüz..
bu kadar sabrettim umarım istediğim sonuç çıkar canım
tatlım bence yap tabi sonuçta doğal bir kür o evdesin sen sanırım vaktinde vardır muhtemelen gün içinde denemekten ne çıkar ki yani... Ben olsam bende yaparım ama sadece akşamları yapabilirim açıkçası işten eve gidince oda bana zor geliyor..
ıns tatlım cıkar senden beklıyoruz mujdelı haber.....
aaa hayrolsun canım nasıl gördün birbirimizi görmedik ama na kadar sıkı bağlar kurduk ya :))))
üçyolda hayatım o hastaneegepol nerde yahu duydumda çıkaramadım nerdeydi acep?
bakalım babişi kandırırsam kaçacam vallahi...tamam söz eve gidince yapacam adam gibi ::)ahahahahahah git git bence, harika oluyor o günler:)) ben de çok severim, böle ben uyuklarken tam gaz dedikoduyu dinliyeyim, ohh git derim yani bebeem:))
bu arada kuzum, eve gidince o nane limon kekik suyunu yap, özellikle kekik suyu çok iyi geliyor.. Sadece çaya koymakla olmaz yani adam gibi kaynat iç:)
yav ağla diyorum sana ağla ağla sonra ohhh de rahatladım beecanım benım.. ıns tey teyy yaparız uzulurum tulın cuma gunu kocsım yok pazarda yok olumszu durum olursa evde tekım kafayı yerı artı buraya gırıp aglayıp durum basınızı agrıırım artık...
canın sağolsun mutluluğun yeter onlara....kızlar ben heycandan pat diye söyledim zaten eşim test yapacagımı bılıyordu ağzım kulaklarımda anladı hemen, bide aynı şekilde kan testinide hastaneye annemle gittik doktordan çıkarken de agzım kulaklarımda cıktım annemde hemen anladı yüz ifadem sağolsun sürpriz yapmamı engelledi yani
ne kadar güzel olmuş bende duygulandım... Mutluluk gözyaşlarınız aksın hep...ben sabah kahvaltıda söledim kızlar sofraya 3 tabak koydum 3.üsüne bir patik ve bir de mektup koydum tabağın önünede yaptığım ikii tane testi koydum sonra çağırdım sarıldık ağladık güzeldi:)
anneme de kan tahlili sonuç kağıdını verdim bu ne diyo hormon yazıo ama anlamadm bir sorun mu var falan dio dedim 3. Torun gelio :)
nere gidiyorsun kızzz..............................................
herhalde diyor hala yüreğime indirecek benim...merhaba kızlar çatlama konusunda bide beni düşünün dün alamayınca baya meraklandım zaten gece uyuyamadım öğlen oldu artık çıkışımı dört gözle bekliyorum akşam testi alır almaz yaparım heralde :)
kızlar ben ufaktan kaçar, az biraz evimi toparlıyayım sonra kocişle buluşucazöpüyorum hepiniziiiii....
yok tatlım bende çalışıyorum malesef sadece akşamları yapa bilirim..
valla o zaman zor gelmezse yap akşamları bana zor geliyor kuzum çok...
merhaba arkadaşlar,,benim 8 de relglim dün akşam fena halde kasıklarım ağrıdı göğüsler şiş hatta damarlandı ben tamam dedim ya gece olcam ya sabah ama hiçbişii yok!!! Ağrılarda gitti bende yine sabredemedim test yaptım sonuç negatif bu ay yaptığım sanırım 3.test 2.negatif diğeri silik çıktı zaten bundan karıştı aklım,,neyse bekleyip gelmesede kana baktırcamda bu bekleyiş zor,,her ay bu döngüyü yaşamak zor,, yeni evliyim 4.ayımız yeni bitti ama yaş faktörüm var işte 33 yaşındayım şimdiden millet soruyo işte çoçuk düşünmüyormusunuz diye ister istemez her ay beklenti içine giriyorum,, ve sonrası hayalkırıklığı gerçi hepiniz ne hissetiğimi çok iyi anlayabilirsiniz kuşkusuz,, artık hayırlısı hepimiz için,, bu arada gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum,, 'ALLAH' analı babalı büyütmeyi nasip etsin herbirinize sağlıkla inşALLAH...
merhaba arkadaşlar,,benim 8 de relglim dün akşam fena halde kasıklarım ağrıdı göğüsler şiş hatta damarlandı ben tamam dedim ya gece olcam ya sabah ama hiçbişii yok!!! Ağrılarda gitti bende yine sabredemedim test yaptım sonuç negatif bu ay yaptığım sanırım 3.test 2.negatif diğeri silik çıktı zaten bundan karıştı aklım,,neyse bekleyip gelmesede kana baktırcamda bu bekleyiş zor,,her ay bu döngüyü yaşamak zor,, yeni evliyim 4.ayımız yeni bitti ama yaş faktörüm var işte 33 yaşındayım şimdiden millet soruyo işte çoçuk düşünmüyormusunuz diye ister istemez her ay beklenti içine giriyorum,, ve sonrası hayalkırıklığı gerçi hepiniz ne hissetiğimi çok iyi anlayabilirsiniz kuşkusuz,, artık hayırlısı hepimiz için,, bu arada gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum,, 'ALLAH' analı babalı büyütmeyi nasip etsin herbirinize sağlıkla inşALLAH...
aglarımm aglarımmm en buyuk ozelllgım bu zaten cok sulu gozum de belkı de aglamamm kım bılırr
TATLIM o soylentıler takılma bosver herkez de var o dert en basta canının saglıgı sonra RABBIME sıgın o dıler olur yoksa yok sıkma canını hepmızın dertı aynı beraber paylastıkca rahatlıyoruz emın ol sende yalnız degılsın dua et allah hersey gonlumuze gore versın...
inşallah ağlama bebeğim inşallah dolsun göbişin de mutluluktan olsun gözyaşların...
Kızlar kociş aradı şimdi, doktoru arayacaktı onu bugün aramış, sonuçlarınız gayet iyi çıktı, tekrar gelmenize gerek yok , sonuçları göndeririz isterseniz diye:)) Oleee yupppiiieeee, sizinle de hemen paylaşayım dedim evden çıkmadan..:) Ay valla büyük yük kalktı sanki üzerimden, en azından şimdi ikimizde bir sorun olmadığını biliyoruz, daha rahat olabilirim kafaca:)))
Bir de ben burda gördüğüm bazı şeyleri ve kızların bazı merak ettiği şeyleri hazır fırsat bu fırsat deyip eşimden doktora sormasını istemiştim, hani bilmek isteyen varsa yardımcı olsun diye..
İlişki için, hergün de yapabilirsiniz sorun değil ama gün aşırı olursa daha iyi olur demiş..
Jel vs ile ilgili de markası önemli değil sadece su bazlı olması gerekiyor demiş,
tükürük olayına çok gülmüş, nereden çıkardınız bunu demiş, benim kociş de eşim sormamı istedi deyince de daha çok gülmüş ve tamam o zaman eşinize söyleyin yok öyle bir şey demiş..
Ve doktorun en önemli tavsiyesi, bebeğe odaklı cinsellik yaşamayın, kendinizi bu fikirden uzaklaştıracak yollar bulun, rahat olmanız ilk ve en önemli doğal ilaç demiş..
Budur yani kızlar..
Kızlar kociş aradı şimdi, doktoru arayacaktı onu bugün aramış, sonuçlarınız gayet iyi çıktı, tekrar gelmenize gerek yok , sonuçları göndeririz isterseniz diye:)) Oleee yupppiiieeee, sizinle de hemen paylaşayım dedim evden çıkmadan..:) Ay valla büyük yük kalktı sanki üzerimden, en azından şimdi ikimizde bir sorun olmadığını biliyoruz, daha rahat olabilirim kafaca:)))
Bir de ben burda gördüğüm bazı şeyleri ve kızların bazı merak ettiği şeyleri hazır fırsat bu fırsat deyip eşimden doktora sormasını istemiştim, hani bilmek isteyen varsa yardımcı olsun diye..
İlişki için, hergün de yapabilirsiniz sorun değil ama gün aşırı olursa daha iyi olur demiş..
Jel vs ile ilgili de markası önemli değil sadece su bazlı olması gerekiyor demiş,
tükürük olayına çok gülmüş, nereden çıkardınız bunu demiş, benim kociş de eşim sormamı istedi deyince de daha çok gülmüş ve tamam o zaman eşinize söyleyin yok öyle bir şey demiş..
Ve doktorun en önemli tavsiyesi, bebeğe odaklı cinsellik yaşamayın, kendinizi bu fikirden uzaklaştıracak yollar bulun, rahat olmanız ilk ve en önemli doğal ilaç demiş..
Budur yani kızlar..
banucum hadi gözün aydın canım :)
bu tükürük işi nedir ben anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?