Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

teşekkür ederim canımmmm,evet herşey yoluna girdi sanki...sanki yeni evliyim de çocuk düşünüyorum gibi:) fakat değerlerimin normale dönmesinde yaptığım otlu ballı karışımın etkisini inkar edemem,zaten gün gelince hemen bidaha yaptım sabahları açkarnına 1 kaşık yiyorum:) allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallahh

yok tatlım bende çalışıyorum malesef sadece akşamları yapa bilirim..

aaa hayrolsun canım nasıl gördün birbirimizi görmedik ama na kadar sıkı bağlar kurduk ya :))))

hehehehe hakkatten ne komik değil mi :)) tatlım işte yine ben böyle topikte takılıyordumi,sonra seninle yazışıyoruz ve sana test yapman konusunda ısrar ediyorum sen de yok yapıcam yapmicam dye karar veremiyorsun :))) öyle işte ama ne kadar etkilenşyorsam artık burada yazınlanlardan rüyalarıma bile giriyor hehehehe

merhaba arkadaşlar,,benim 8 de relglim dün akşam fena halde kasıklarım ağrıdı göğüsler şiş hatta damarlandı ben tamam dedim ya gece olcam ya sabah ama hiçbişii yok!!! Ağrılarda gitti bende yine sabredemedim test yaptım sonuç negatif bu ay yaptığım sanırım 3.test 2.negatif diğeri silik çıktı zaten bundan karıştı aklım,,neyse bekleyip gelmesede kana baktırcamda bu bekleyiş zor,,her ay bu döngüyü yaşamak zor,, yeni evliyim 4.ayımız yeni bitti ama yaş faktörüm var işte 33 yaşındayım şimdiden millet soruyo işte çoçuk düşünmüyormusunuz diye ister istemez her ay beklenti içine giriyorum,, ve sonrası hayalkırıklığı gerçi hepiniz ne hissetiğimi çok iyi anlayabilirsiniz kuşkusuz,, artık hayırlısı hepimiz için,, bu arada gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum,, 'ALLAH' analı babalı büyütmeyi nasip etsin herbirinize sağlıkla inşALLAH...

egepol nerde yahu duydumda çıkaramadım nerdeydi acep?
üçyolda hayatım o hastane
bakalım babişi kandırırsam kaçacam vallahi...tamam söz eve gidince yapacam adam gibi ::)
canım benım.. ıns tey teyy yaparız uzulurum tulın cuma gunu kocsım yok pazarda yok olumszu durum olursa evde tekım kafayı yerı artı buraya gırıp aglayıp durum basınızı agrıırım artık...
yav ağla diyorum sana ağla ağla sonra ohhh de rahatladım bee
canın sağolsun mutluluğun yeter onlara....
ne kadar güzel olmuş bende duygulandım... Mutluluk gözyaşlarınız aksın hep...
..............................................
nere gidiyorsun kızzz
herhalde diyor hala yüreğime indirecek benim...
kızlar ben ufaktan kaçar, az biraz evimi toparlıyayım sonra kocişle buluşucaz öpüyorum hepiniziiiii....

banumm bende öpüyorum senii......allaha emanet..

canim cok iyi anliyorum, sorulardan bende biktim, artik istemiyorum bile demeye basladim soranlara
kafaya takmamaya calis, ben kafaya cok taktim, esimle aramizi aciyordum nerdeyse, simdi diyorum
vardir elbette bundada bir hayir

TATLIM o soylentıler takılma bosver herkez de var o dert en basta canının saglıgı sonra RABBIME sıgın o dıler olur yoksa yok sıkma canını hepmızın dertı aynı beraber paylastıkca rahatlıyoruz emın ol sende yalnız degılsın dua et allah hersey gonlumuze gore versın...

canım saol desteğin için,, burda sizlerle paylaşmak iyi geliyor 'RAB-mim hakkımızda hayırlısını versin,, şühpesiz o sabredenlerle birliktedir'..

Kızlar kociş aradı şimdi, doktoru arayacaktı onu bugün aramış, sonuçlarınız gayet iyi çıktı, tekrar gelmenize gerek yok , sonuçları göndeririz isterseniz diye:)) Oleee yupppiiieeee, sizinle de hemen paylaşayım dedim evden çıkmadan..:) Ay valla büyük yük kalktı sanki üzerimden, en azından şimdi ikimizde bir sorun olmadığını biliyoruz, daha rahat olabilirim kafaca:)))

Bir de ben burda gördüğüm bazı şeyleri ve kızların bazı merak ettiği şeyleri hazır fırsat bu fırsat deyip eşimden doktora sormasını istemiştim, hani bilmek isteyen varsa yardımcı olsun diye..
İlişki için, hergün de yapabilirsiniz sorun değil ama gün aşırı olursa daha iyi olur demiş..
Jel vs ile ilgili de markası önemli değil sadece su bazlı olması gerekiyor demiş,
tükürük olayına çok gülmüş, nereden çıkardınız bunu demiş, benim kociş de eşim sormamı istedi deyince de daha çok gülmüş ve tamam o zaman eşinize söyleyin yok öyle bir şey demiş..

Ve doktorun en önemli tavsiyesi, bebeğe odaklı cinsellik yaşamayın, kendinizi bu fikirden uzaklaştıracak yollar bulun, rahat olmanız ilk ve en önemli doğal ilaç demiş..

Budur yani kızlar..

Son düzenleme:
inşallah ağlama bebeğim inşallah dolsun göbişin de mutluluktan olsun gözyaşların...

ınsallah tatlımm ınsallahhh az kaldı cuma ya bakalım kırmızı kart mı gorecgım yoksa pazartsı gunu de sıze mujdelı haber mı vercegım bende beklıyorum

banucum hadi gözün aydın canım :)

bu tükürük işi nedir ben anlamadım ?

bugün internetten ovulasyon ve erken gebelik testi aldım.yarın öbürgün elime ulaşır heralde.bat 21 mart ama bu aydan hiç umudum yok
hamişlerin listesine baktım az evvel.allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

hadı gozun aydın tatlım....anne baba saglık gerıye saglık bır kaldıı

canım sonuçların iyi olmasına çok sevindim.hadi bakalım hayırlısı

banucum hadi gözün aydın canım :)

bu tükürük işi nedir ben anlamadım ?

sağol hayatım:)) burda bazı kızlarımız var ya hayatıım jel , kayganlaştırıcı veya tükürük vs ile olayı kolaylaştıran, tükürük iyi değil diye bi konuşma olmuştu ben de çok merak ettim eşime sor bi bakalım demiştim.. Hani kulaktan dolma bilgiler yerine doktordan öğrenelim diye..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…