Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hadı gozun aydın tatlım....anne baba saglık gerıye saglık bır kaldıı

canım sonuçların iyi olmasına çok sevindim.hadi bakalım hayırlısı

sağolun kızlar, valla ben de rahatladım.. artık gerisi kısmet işi, en azından biz kontrollerimizi yaptırdık bir sorun yok, bundan sonra da beklemekten başka yapacak bir şey yok.. allah tez zamanda hepimize bebişlerimizi gönderir inşallah..

Ben yine çıkıyorum, malum benimkiyle buluşcam, ama dayanamadım bir yazayım size dedim:)

Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii...

canım saol desteğin için,, burda sizlerle paylaşmak iyi geliyor 'RAB-mim hakkımızda hayırlısını versin,, şühpesiz o sabredenlerle birliktedir'..

merhaba hoşgeldin öncelikle..
merak etme bende 33 yaşındayım ve bende eylülden beri deniyorum ilk 1 yıl yasmin kullanmıştım ama eylül itibariyle denemelere başladım ama hala bişey yok
herkes soruyotabi ama insanlara anlatmk zor boşver
evlenmezsin nezaman derlerevlernirsin çocuk nezaman derler boşver...
kısmet de geç..
hem bendaha yeni evliyim biraz bir birimizi tanıyalım diye bilirsinsen..

banucum sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim, hersey daha güzel olsun inşallah.... Teşekkür ederiz vallahi eşine sormuş herbişiyi ,,,, yani universal bir durum çocuk heryerde aynı yapılıyor Bu durumda ne yapıyoruz kızlar kafaya takmadan aşkla sevgiyle birlikte oluyoruz kocişlerimizle...oynaşa oynaşa gülüşe gülüşe...

saol canım,, aynen öyle diyorum ama işte içteniçe takılıyorsun ve bu heray beklenti içine sokuyor insanı.. BU arada benimde yasmin kullanan arkadaşım vardı sonra bıraktı bıraktıktan 6 ay sonra gebe kaldı,, sanırım ancak atılıyormuş vücutdan tabi herkadının hormanel dengeleri değişik,, hakkımızda hayırlısı..

arkadaşlar ben çok heyecanlıyım.listeyi düzenleyebilirmiyiz:))biraz önce test yaptım ve hamileyim.pazartesi günü çok ağrılarım olduğunu yazmıştım.bat 8 mart ama ben dayanamayıp test yaptım hamileyim allah isteyen herekese nasip etsin:)))

canım öncelikle çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim süper bu demek oluyoki çocuk olmaması için bi neden yok :):):):):)

ve gelelim sorulara:)
jel ne tükürük neeeeeeeee ne için kullanıyosunuz onları açıklayın bana :)

TEBRİKLER canım,, 'ALLH' kucağına almayı nasipetsin sağlıkla...

Tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsin. Sendeki bu mutluluğu isteyen herkese nasib etsin inşallah. :)

hayırlı olsun canım ya benimde bat 8 mart ben bekliorum heyecansız bir şekildeseninde aynıymış ilginç

süper canım maaşallah darısı başımıza inşallah ne martmış beeeeeeeeeeee
Allah tamamına erdirsin inşallah

AMİNNNNN........cok guzel gozunn aydın tatlımm benım bat 9 acaba bende mı test yapsam o bıldıgımı 3 tl test var elımde cıkarmı acba dıyorum bende pazartseıen akdar beklıcem yoksa yapsam mı ama benım hıc agrı falan yok yaa kırmızılar mı geleck acaba...

lata o testten yapma yanıltabilir seni o bazen adetin gecikmeden yaptığında sonuç vermiyo istersen erken gebelik testlerinden al arkadaşlar hep ondan bahsediyo baya hassasmış üzülmeni istemem nolur
tabi sen bilirsinde ne biliim kimse üzülmesin yaaaaaaaa

çok sevindim banucum sorun olmadığına, şartlar herşey normalken inşallah nisanda seni hamile olarak bekliyoruz canım.

BEncede alma lata çünkü evet yanıltıyor bak ben bu yüzden karmakarışığım ilk test çift çizgi ama silik. diğer 3 tane test negatif çıktı ve reglim 8 mart, yamıştım dün akşam ağrılar sancılar ama gelmediği gibi ağrılarda gitti ancak kafam allakbulak, bence bekle sonra kanda baktır en sağlıklı yol bu. bende artık bekliyorum.

Pozitif enerji Allah sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasıip etsi tebrik ederim canım. darısı başımıza ,Allah isteğen herkese en yakın en hayırlı zamanda versin canım. bişey sorabilirmiyim ben pek bi takıldım bu belirti işine, hamilelik belirtilerini anlatabilirmisin canım.

asiiacım bence sen hamilesin tatlım ya içimden öyle geçti sen yarında gelmezse kırmızılar git bi tahlil yaptır kendine canım

pozitif enerjiii canım belitilerini bekliyoruz yazmanı :)

hayırlısı olsun bu arada Allah kucagına almayı nasip etsin :)

asiiacım bence sen hamilesin tatlım ya içimden öyle geçti sen yarında gelmezse kırmızılar git bi tahlil yaptır kendine canım

aayyy canım benim ne güzel sözler bunlar inşALLAH,, canım öyleyimdir nasip artık.. ama gebişsem hemen paylaşıcam canım.. 'RAB-mim KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASINNNNNNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…