- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.841
hadı gozun aydın tatlım....anne baba saglık gerıye saglık bırkaldıı
canım sonuçların iyi olmasına çok sevindim.hadi bakalım hayırlısı
canım saol desteğin için,, burda sizlerle paylaşmak iyi geliyor 'RAB-mim hakkımızda hayırlısını versin,, şühpesiz o sabredenlerle birliktedir'..
canim cok iyi anliyorum, sorulardan bende biktim, artik istemiyorum bile demeye basladim soranlara
kafaya takmamaya calis, ben kafaya cok taktim, esimle aramizi aciyordum nerdeyse, simdi diyorum
vardir elbette bundada bir hayir[/QUO SAol canım desteğin için lütfen sende takma kimseyi eşinle aranıda açma sakın aman diyim,, mevlam ney eylerse güzel eyler ben böyle diyip duaya sığınıyorum. İnşALLAH bizlerde cennet kokulu yavrularımızı alacağız kucaklarımıza,, her ay bu ikilemleri yaşasakta birgün bakacağız hamişiz :) iyi
banucum sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim, hersey daha güzel olsun inşallah.... Teşekkür ederiz vallahi eşine sormuş herbişiyi ,,,, yani universal bir durum çocuk heryerde aynı yapılıyorkızlar kociş aradı şimdi, doktoru arayacaktı onu bugün aramış, sonuçlarınız gayet iyi çıktı, tekrar gelmenize gerek yok , sonuçları göndeririz isterseniz diye:)) oleee yupppiiieeee, sizinle de hemen paylaşayım dedim evden çıkmadan..:) ay valla büyük yük kalktı sanki üzerimden, en azından şimdi ikimizde bir sorun olmadığını biliyoruz, daha rahat olabilirim kafaca:)))
bir de ben burda gördüğüm bazı şeyleri ve kızların bazı merak ettiği şeyleri hazır fırsat bu fırsat deyip eşimden doktora sormasını istemiştim, hani bilmek isteyen varsa yardımcı olsun diye..
Ilişki için, hergün de yapabilirsiniz sorun değil ama gün aşırı olursa daha iyi olur demiş..
Jel vs ile ilgili de markası önemli değil sadece su bazlı olması gerekiyor demiş,
tükürük olayına çok gülmüş, nereden çıkardınız bunu demiş, benim kociş de eşim sormamı istedi deyince de daha çok gülmüş ve tamam o zaman eşinize söyleyin yok öyle bir şey demiş..
Ve doktorun en önemli tavsiyesi, bebeğe odaklı cinsellik yaşamayın, kendinizi bu fikirden uzaklaştıracak yollar bulun, rahat olmanız ilk ve en önemli doğal ilaç demiş..
Budur yani kızlar..
merhaba hoşgeldin öncelikle..
merak etme bende 33 yaşındayım ve bende eylülden beri deniyorum ilk 1 yıl yasmin kullanmıştım ama eylül itibariyle denemelere başladım ama hala bişey yok
herkes soruyotabi ama insanlara anlatmk zor boşver
evlenmezsin nezaman derlerevlernirsin çocuk nezaman derler boşver...
kısmet de geç..
hem bendaha yeni evliyim biraz bir birimizi tanıyalım diye bilirsinsen..
Kızlar kociş aradı şimdi, doktoru arayacaktı onu bugün aramış, sonuçlarınız gayet iyi çıktı, tekrar gelmenize gerek yok , sonuçları göndeririz isterseniz diye:)) Oleee yupppiiieeee, sizinle de hemen paylaşayım dedim evden çıkmadan..:) Ay valla büyük yük kalktı sanki üzerimden, en azından şimdi ikimizde bir sorun olmadığını biliyoruz, daha rahat olabilirim kafaca:)))
Bir de ben burda gördüğüm bazı şeyleri ve kızların bazı merak ettiği şeyleri hazır fırsat bu fırsat deyip eşimden doktora sormasını istemiştim, hani bilmek isteyen varsa yardımcı olsun diye..
İlişki için, hergün de yapabilirsiniz sorun değil ama gün aşırı olursa daha iyi olur demiş..
Jel vs ile ilgili de markası önemli değil sadece su bazlı olması gerekiyor demiş,
tükürük olayına çok gülmüş, nereden çıkardınız bunu demiş, benim kociş de eşim sormamı istedi deyince de daha çok gülmüş ve tamam o zaman eşinize söyleyin yok öyle bir şey demiş..
Ve doktorun en önemli tavsiyesi, bebeğe odaklı cinsellik yaşamayın, kendinizi bu fikirden uzaklaştıracak yollar bulun, rahat olmanız ilk ve en önemli doğal ilaç demiş..
Budur yani kızlar..
arkadaşlar ben çok heyecanlıyım.listeyi düzenleyebilirmiyiz:))biraz önce test yaptım ve hamileyim.pazartesi günü çok ağrılarım olduğunu yazmıştım.bat 8 mart ama ben dayanamayıp test yaptım hamileyim allah isteyen herekese nasip etsin:)))
arkadaşlar ben çok heyecanlıyım.listeyi düzenleyebilirmiyiz:))biraz önce test yaptım ve hamileyim.pazartesi günü çok ağrılarım olduğunu yazmıştım.bat 8 mart ama ben dayanamayıp test yaptım hamileyim allah isteyen herekese nasip etsin:)))
AMİNNNNN........cok guzel gozunn aydın tatlımm benım bat 9 acaba bende mı test yapsam o bıldıgımı 3 tl test var elımde cıkarmı acba dıyorum bende pazartseıen akdar beklıcem yoksa yapsam mı ama benım hıc agrı falan yok yaa kırmızılar mı geleck acaba...
Kızlar kociş aradı şimdi, doktoru arayacaktı onu bugün aramış, sonuçlarınız gayet iyi çıktı, tekrar gelmenize gerek yok , sonuçları göndeririz isterseniz diye:)) Oleee yupppiiieeee, sizinle de hemen paylaşayım dedim evden çıkmadan..:) Ay valla büyük yük kalktı sanki üzerimden, en azından şimdi ikimizde bir sorun olmadığını biliyoruz, daha rahat olabilirim kafaca:)))
Bir de ben burda gördüğüm bazı şeyleri ve kızların bazı merak ettiği şeyleri hazır fırsat bu fırsat deyip eşimden doktora sormasını istemiştim, hani bilmek isteyen varsa yardımcı olsun diye..
İlişki için, hergün de yapabilirsiniz sorun değil ama gün aşırı olursa daha iyi olur demiş..
Budur yani kızlar..
AMİNNNNN........cok guzel gozunn aydın tatlımm benım bat 9 acaba bende mı test yapsam o bıldıgımı 3 tl test var elımde cıkarmı acba dıyorum bende pazartseıen akdar beklıcem yoksa yapsam mı ama benım hıc agrı falan yok yaa kırmızılar mı geleck acaba...
asiiacım bence sen hamilesin tatlım ya içimden öyle geçti sen yarında gelmezse kırmızılar git bi tahlil yaptır kendine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?