- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.861
arkadaşlar ben çok heyecanlıyım.listeyi düzenleyebilirmiyiz:))biraz önce test yaptım ve hamileyim.pazartesi günü çok ağrılarım olduğunu yazmıştım.bat 8 mart ama ben dayanamayıp test yaptım hamileyim allah isteyen herekese nasip etsin:)))
aayyy canım benim ne güzel sözler bunlar inşALLAH,, canım öyleyimdir nasip artık.. ama gebişsem hemen paylaşıcam canım.. 'RAB-mim KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASINNNNNNNN...
Kızlar kociş aradı şimdi, doktoru arayacaktı onu bugün aramış, sonuçlarınız gayet iyi çıktı, tekrar gelmenize gerek yok , sonuçları göndeririz isterseniz diye:)) Oleee yupppiiieeee, sizinle de hemen paylaşayım dedim evden çıkmadan..:) Ay valla büyük yük kalktı sanki üzerimden, en azından şimdi ikimizde bir sorun olmadığını biliyoruz, daha rahat olabilirim kafaca:)))
Bir de ben burda gördüğüm bazı şeyleri ve kızların bazı merak ettiği şeyleri hazır fırsat bu fırsat deyip eşimden doktora sormasını istemiştim, hani bilmek isteyen varsa yardımcı olsun diye..
İlişki için, hergün de yapabilirsiniz sorun değil ama gün aşırı olursa daha iyi olur demiş..
Jel vs ile ilgili de markası önemli değil sadece su bazlı olması gerekiyor demiş,
tükürük olayına çok gülmüş, nereden çıkardınız bunu demiş, benim kociş de eşim sormamı istedi deyince de daha çok gülmüş ve tamam o zaman eşinize söyleyin yok öyle bir şey demiş..
Ve doktorun en önemli tavsiyesi, bebeğe odaklı cinsellik yaşamayın, kendinizi bu fikirden uzaklaştıracak yollar bulun, rahat olmanız ilk ve en önemli doğal ilaç demiş..
Budur yani kızlar..
lata o testten yapma yanıltabilir seni o bazen adetin gecikmeden yaptığında sonuç vermiyo istersen erken gebelik testlerinden al arkadaşlar hep ondan bahsediyo baya hassasmış üzülmeni istemem nolur
tabi sen bilirsinde ne biliim kimse üzülmesin yaaaaaaaa
haklısın tatlım ben konyanın ılcesındeyım lojmandayım eczaneler bana bayagı uzakk.(((esımı beklemem lazm almam ıcın bende onun bılmesını ıstemyorum suprız yapmak ıstıyorum bır kac test topluca aldım elımde bır tane kaldı esım bıttıgını bılıyo onu sakladım ıste bugun degıl ama yarın bır yolunu bulursam gıder alırım yada haftas sonu adetım gectıkten sonra yapcagım kac gun gecmesı lazım kımsı 10 gun falan dıyorda ben 3 gun gecsın yaparım dedım...canımm benım bende kımsenın uzulmesını ıstemem ıyı nıyetın ıcın cok sag ol ıyıkı varsınız...
BEncede alma lata çünkü evet yanıltıyor bak ben bu yüzden karmakarışığım ilk test çift çizgi ama silik. diğer 3 tane test negatif çıktı ve reglim 8 mart, yamıştım dün akşam ağrılar sancılar ama gelmediği gibi ağrılarda gitti ancak kafam allakbulak, bence bekle sonra kanda baktır en sağlıklı yol bu. bende artık bekliyorum.
arkadaşlar ben çok heyecanlıyım.listeyi düzenleyebilirmiyiz:))biraz önce test yaptım ve hamileyim.pazartesi günü çok ağrılarım olduğunu yazmıştım.bat 8 mart ama ben dayanamayıp test yaptım hamileyim allah isteyen herekese nasip etsin:)))
sağolun kızlar, valla ben de rahatladım.. artık gerisi kısmet işi, en azından biz kontrollerimizi yaptırdık bir sorun yok, bundan sonra da beklemekten başka yapacak bir şey yok.. allah tez zamanda hepimize bebişlerimizi gönderir inşallah..
Ben yine çıkıyorum, malum benimkiyle buluşcam, ama dayanamadım bir yazayım size dedim:)
Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii...
ben adetimin geçtiği ilk gün yaptım çıktı canım
Pozitif enerji Allah sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasıip etsi tebrik ederim canım. darısı başımıza ,Allah isteğen herkese en yakın en hayırlı zamanda versin canım. bişey sorabilirmiyim ben pek bi takıldım bu belirti işine, hamilelik belirtilerini anlatabilirmisin canım.
çok teşekkür ederim bence hemen dene canım belli oluyo çünkü.inşallah pozitif sonucu alırsınhemen :))AMİNNNNN........cok guzel gozunn aydın tatlımm benım bat 9 acaba bende mı test yapsam o bıldıgımı 3 tl test var elımde cıkarmı acba dıyorum bende pazartseıen akdar beklıcem yoksa yapsam mı ama benım hıc agrı falan yok yaa kırmızılar mı geleck acaba...
haklısın tatlım ben konyanın ılcesındeyım lojmandayım eczaneler bana bayagı uzakk.(((esımı beklemem lazm almam ıcın bende onun bılmesını ıstemyorum suprız yapmak ıstıyorum bır kac test topluca aldım elımde bır tane kaldı esım bıttıgını bılıyo onu sakladım ıste bugun degıl ama yarın bır yolunu bulursam gıder alırım yada haftas sonu adetım gectıkten sonra yapcagım kac gun gecmesı lazım kımsı 10 gun falan dıyorda ben 3 gun gecsın yaparım dedım...canımm benım bende kımsenın uzulmesını ıstemem ıyı nıyetın ıcın cok sag ol ıyıkı varsınız...
beklıcem benım cuma gunu bat gelmezse hafta sonunda beklıcem ama bende ılk defaaa bu ay adet kasık agrısı yok sadce belım cok agrıyo acaba sogan kurunu kullanmstım onun rahatlatması var herhalde agrım yok ya hasta olacagımı dusunuyorum....
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum çok garip bir duygu şuan ağlamakla gülmek arasındayım içim kıpır kıpır.elim ayağım titriyor yazarken:) ben hemen bekletmeden belirtilerimi yazayım
15 gün önceden göğüslrm inanlmaz ağrımaya başladı ve şişti.pazartesi 2 günce kasıklarımda ani batmalarla birlikte ağrılar olmuştu dayanılmaz şekilde.özellikle yerimden kalkarken aniden saplanmalar oluyordu.idrarımın rengi koyulaştı.arasıra ateş basıyodu.geceleri çok huzursuz uyuyordum.hemen uykum gelliyordu sabahta erkenden kalkıyodum.çok çabuk yoruluyordum.mide bulantısı yaşamadım ama bazen tiksinme oluyordu sadece.ve aslında daha çok farkettiğim şuydu.normal olmadığını anlıyorsun nefes alışlarım kalp atışlarım değişikti kalbim sıkışır gibi böyle tansiyonum düşer gibi garip tarif edemediğim bişeyler oluyodu.ve geçen hafta elim ayağım titremeye başlamıştı soğuk soğuk terler atmıştım ellerim titremeye başlamıştı kansızlıktan şüphelenmiştim.meğer hamileymişim.birde iştahsızlık var.bu arada 2 aydr deniyoduk 3. ay oldu.
saçma sapan sıraladım kontrol bile etmedim ama kusura bakmayın.hepinizin allah gönlüne göre versin.kalpten diliyorum allah hepinize en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.
saol canım,, aynen öyle diyorum ama işte içteniçe takılıyorsun ve bu heray beklenti içine sokuyor insanı.. BU arada benimde yasmin kullanan arkadaşım vardı sonra bıraktı bıraktıktan 6 ay sonra gebe kaldı,, sanırım ancak atılıyormuş vücutdan tabi herkadının hormanel dengeleri değişik,, hakkımızda hayırlısı..
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum çok garip bir duygu şuan ağlamakla gülmek arasındayım içim kıpır kıpır.elim ayağım titriyor yazarken:) ben hemen bekletmeden belirtilerimi yazayım
15 gün önceden göğüslrm inanlmaz ağrımaya başladı ve şişti.pazartesi 2 günce kasıklarımda ani batmalarla birlikte ağrılar olmuştu dayanılmaz şekilde.özellikle yerimden kalkarken aniden saplanmalar oluyordu.idrarımın rengi koyulaştı.arasıra ateş basıyodu.geceleri çok huzursuz uyuyordum.hemen uykum gelliyordu sabahta erkenden kalkıyodum.çok çabuk yoruluyordum.mide bulantısı yaşamadım ama bazen tiksinme oluyordu sadece.ve aslında daha çok farkettiğim şuydu.normal olmadığını anlıyorsun nefes alışlarım kalp atışlarım değişikti kalbim sıkışır gibi böyle tansiyonum düşer gibi garip tarif edemediğim bişeyler oluyodu.ve geçen hafta elim ayağım titremeye başlamıştı soğuk soğuk terler atmıştım ellerim titremeye başlamıştı kansızlıktan şüphelenmiştim.meğer hamileymişim.birde iştahsızlık var.bu arada 2 aydr deniyoduk 3. ay oldu.
saçma sapan sıraladım kontrol bile etmedim ama kusura bakmayın.hepinizin allah gönlüne göre versin.kalpten diliyorum allah hepinize en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.
evet canım dediğin gibi vicuttan vicuda deyişiyor bu ne yapalım nezamansa kısmet ozaman olacak..
yapacak bişey yok bekliyecez..
Kuzum ee bugün al bari, ay çatlıycam orta yerimden ben, al diyoruuuum sana :))))
İnşallah gelmez o kırmızı 5 gün sonra bebiş gelir narmikcim:)
Ahahahaha eh tek başına kür olmamıştır tabii, kocasız soğan kürüne kür demem ben:))))) Zayıflama konusunda haklısın ama annem bunu zayıflamak için uygulardı, işe de yarardı, yani en kötü bir iki kilo fazlam var onları vermiş olurum bende:))) Sen de inşallah tekrar kür falan yamana gerek kalmadan alırsın bebiş haberini bu ay tatlım:)
Sağol kuzum deniycem deniycem başladım bile:))))
Tünaydın tatlım, özledim valla seni, nasılsın hayatım?? eşim sperm kontrolü için gitti dün, bugün de sonuçlarını alacak, hani kafamız rahat olsun dedik.. Tabii inşallah temiz çıkar sonuçlar... Bu arada yavrimo, başladım ben bu sabah itibariyle küre, kaynayan suya(1,5 - 2 su bardağı) , 4 böldüğün soğanı atıp ağzı kapalı 5 dakika kaynatıyorsun, sonra azıcık ılınınca süzüp bir bardağa koy dik kafaya.. Kokmuyor ağzın falan hayatım, rahat ol yani, sabah evden çıkmadan yap akşam da dönünce uyumdan yaparsın, yani ben denemekten zarar gelmez diyorum, gel beraber yapalım şu işi bebeeem:)
Tünaydın kızlar:))) Yapıcam yapıcam evet kararlıyım, kociş bişey diyemez valla, bi konuşmaya başladım mı çeneme adam öldürürüm, susar o da:))))
Teşekkürler kızlaaaaar:)) Artık bunlar son denemelerimiz olsun inşallah hepimizin, mart ve nisan ayında hepimize gelsin bebişler:))
Dene tatlım ben araştırdım bugün bir hayli, genelde herkes iyi şeyler söylemiş bu kür hakkında..
Tünaydııın bebeeeem... İş çıkışı alacak sonuçları, buluşucaz zaten sonrasında benim evrak işleri var yine, ama dönüşte yazarım sonucu size de..
Nasılsın bugün hayatım? nasıl oldu gribin?
teşekkür edrim canım amin.bence sende hamilesin çünkü bende göğüslerim ağrımaya başladığında şüphelndim. geçen hafta dayanamadım evde test vardı yaptım negatif çıktı.şimdi pozitif.aslında tam olarak kıpkırmızı değil pembe bi çizgi ama büyük ihtimalle adet günümden önce yaptığım için.buarada yumurtlama günlerimdede çok ağrı vardı kasıklarımda.inşallah hamilesindir canım.bilgi için teşekkürler,, 'ALLAH' kucağına almayı nasip etsin.. benimde reglime 12 gün kala ğöğüslerim şişti kasıklarım ağrıdı,, ozaman test yaptım silik çıktı sonra yaptığım 3 test negatif en son bugün yaptım yine cırt:) dün ağrılarım ateş basmaları ğöğüsüm de özellikle solda iğnelenmeler ama beklenen reglim yok bat. 8 mart bende fenalardayım bekliyorum.. seni çok ama çok tebrik ederim aman dikkat et bundan sonrasına.. sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?