Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Hayırlı olsun efendim maşalahh sizee mart uğurlu mart herkese uğur getirmeye devam et güzel haberler alalıım

Banucum çook sevindim artık rahat olun romantik olun bakim takmayın kafayaa

Gözün aydın Banu'cum,ama ben sana endişelenme demiştim tatlım :)) o zaman en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle :))

haklısın tatlım ben konyanın ılcesındeyım lojmandayım eczaneler bana bayagı uzakk.(((esımı beklemem lazm almam ıcın bende onun bılmesını ıstemyorum suprız yapmak ıstıyorum bır kac test topluca aldım elımde bır tane kaldı esım bıttıgını bılıyo onu sakladım ıste bugun degıl ama yarın bır yolunu bulursam gıder alırım yada haftas sonu adetım gectıkten sonra yapcagım kac gun gecmesı lazım kımsı 10 gun falan dıyorda ben 3 gun gecsın yaparım dedım...canımm benım bende kımsenın uzulmesını ıstemem ıyı nıyetın ıcın cok sag ol ıyıkı varsınız...

ben adetimin geçtiği ilk gün yaptım çıktı canım

beklıcem benım cuma gunu bat gelmezse hafta sonunda beklıcem ama bende ılk defaaa bu ay adet kasık agrısı yok sadce belım cok agrıyo acaba sogan kurunu kullanmstım onun rahatlatması var herhalde agrım yok ya hasta olacagımı dusunuyorum....

Tatlım gözün aydın tebrikler

Banucum çok sevindim sizin adınıza hadi bakalım hayırlısıyla inş. ayın sonunda tutacak

Tulinscim sen nasılsın, iyimisin?

ben adetimin geçtiği ilk gün yaptım çıktı canım

dogrudr tatlımmm...bende kı 3 tl test cıkamı kı benım bat 9 hem daha gelemdım ınsallah kızlar hayırlı olurda bır kac gun daha bekletsın benı bırseycıkler olmaz....ama sımdı o test yapsam cıkmaz zaten eczane epey bır uzaklıkta ya kocısle gıdecegım onunda bılmesını ıstemıyorummm guya suprız yapacagımmmm:)cevrmeden kımse bılmıyor bebek dusundgumuzu arkadaslara da dıyemıyorum yolunuz duserse bır test alın dıye malum onlarda ancak arabayla gıdecek ona da es lazım ıste...herkez duycak bus efer en ıyısı ben beklemede kalayımmm..

çok teşekkür ediyorum canım amin inşallah allah en hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin

çok teşekkür ederim bence hemen dene canım belli oluyo çünkü.inşallah pozitif sonucu alırsınhemen :))

şubat 29 u göz önünde bulundur ona göre 3 gün geçsin tatlım bence 10 gün çok valla kendilerinide yırtsalar ben 10 gün bekleyemem :)

OLabilir canım soğan kürünün etkisi,,ama gebişte olabilirsin,hakımızda hayırlısı artık,, bu arada testi yaparsan haber verirmisin canım malum bu testler beni bayaaa bi karıştırdı

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum çok garip bir duygu şuan ağlamakla gülmek arasındayım içim kıpır kıpır.elim ayağım titriyor yazarken:) ben hemen bekletmeden belirtilerimi yazayım
15 gün önceden göğüslrm inanlmaz ağrımaya başladı ve şişti.pazartesi 2 günce kasıklarımda ani batmalarla birlikte ağrılar olmuştu dayanılmaz şekilde.özellikle yerimden kalkarken aniden saplanmalar oluyordu.idrarımın rengi koyulaştı.arasıra ateş basıyodu.geceleri çok huzursuz uyuyordum.hemen uykum gelliyordu sabahta erkenden kalkıyodum.çok çabuk yoruluyordum.mide bulantısı yaşamadım ama bazen tiksinme oluyordu sadece.ve aslında daha çok farkettiğim şuydu.normal olmadığını anlıyorsun nefes alışlarım kalp atışlarım değişikti kalbim sıkışır gibi böyle tansiyonum düşer gibi garip tarif edemediğim bişeyler oluyodu.ve geçen hafta elim ayağım titremeye başlamıştı soğuk soğuk terler atmıştım ellerim titremeye başlamıştı kansızlıktan şüphelenmiştim.meğer hamileymişim.birde iştahsızlık var.bu arada 2 aydr deniyoduk 3. ay oldu.
saçma sapan sıraladım kontrol bile etmedim ama kusura bakmayın.hepinizin allah gönlüne göre versin.kalpten diliyorum allah hepinize en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.

bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım, bende 15 öncesinde başlayan göğüs ağrısı hassasiyet ve biraz damarlaşma, idrarımın rengi kırmızıya yakın, birde iştahsızlık var inşallah bunlarda benim belirtilerim olur canım. tekrar tebrik ediyorum canım..

evet canım dediğin gibi vicuttan vicuda deyişiyor bu ne yapalım nezamansa kısmet ozaman olacak..
yapacak bişey yok bekliyecez..

merhaba canım hayırlısı olsun çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bişekilde alırsın bebişini kucağına..

bilgi için teşekkürler,, 'ALLAH' kucağına almayı nasip etsin.. benimde reglime 12 gün kala ğöğüslerim şişti kasıklarım ağrıdı,, ozaman test yaptım silik çıktı sonra yaptığım 3 test negatif en son bugün yaptım yine cırt:) dün ağrılarım ateş basmaları ğöğüsüm de özellikle solda iğnelenmeler ama beklenen reglim yok bat. 8 mart bende fenalardayım bekliyorum.. seni çok ama çok tebrik ederim aman dikkat et bundan sonrasına.. sevgiler..

banucum yapacaz soğanı sen hiç merak etme ben bi adetimi tam olarak başlasam yapacaz canım ben seni yanlız bırakmam sen merak etme..
bu arada bende seninle sohpeti çok özledim hiç denk gelemiyoruzcnm..
bu arada eşinin tahlillerinede çok sevindim..
sorduklarınada koptum hehehe:
süpersinsen canım...
bana öyle geliyo biz seninle ve tül,nle aynı anda hamile kalıcaz sanki..
lata zaten inşallah hamile..
ee burdaki bir çok arkadaşımızda öyle ee kalanlarla ve hep beraber inşallah bizde artık önümüzdeki ay cnm..
bide şu soğoan kürü için adetin 7. günü diyo cnm sen ne okudun acaba..

teşekkür edrim canım amin.bence sende hamilesin çünkü bende göğüslerim ağrımaya başladığında şüphelndim. geçen hafta dayanamadım evde test vardı yaptım negatif çıktı.şimdi pozitif.aslında tam olarak kıpkırmızı değil pembe bi çizgi ama büyük ihtimalle adet günümden önce yaptığım için.buarada yumurtlama günlerimdede çok ağrı vardı kasıklarımda.inşallah hamilesindir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…