Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

şubat 29 u göz önünde bulundur ona göre 3 gün geçsin tatlım bence 10 gün çok valla kendilerinide yırtsalar ben 10 gün bekleyemem :)

tatlım ben netten yumurtlam tarıhını hesaplattırdgımda bu tarıh yazdı bat 9 dıye aslında gecen ayda bana 3 subat dedıler ama ben 7 de oldum hatta gunum gectı dıye cok umutlanmıstım(korunmayı bıraktıktan sonra gunelrım degısıyordu bır yada ıkı gun gıbı gecen ay 4 gun gectı bu ayda bat 9 bılmem kı benım hesaplamama gore bat 8 olması lazım bakalım beklıcem ıste kırmızılar gelmezse pazartsı yapacgım....

OLabilir canım soğan kürünün etkisi,,ama gebişte olabilirsin,hakımızda hayırlısı artık,, bu arada testi yaparsan haber verirmisin canım malum bu testler beni bayaaa bi karıştırdı

haber vermemmmmı ben herseyımı burad paylastım benım buarda kocaman aılem var hepınız kardesım gıbısınız...ıyı ve kotu haberı paylascagım beraber aglayı beraberr tey tey dıyecegız:))pazartesı yaparım terstı.....gebıste bılmem kı olurmuyum hıcc kasık agrım yok sadece bel agrısı var halbukı normalde ben bır hafat oncesınden agrılarım tavan yapmıs olması lazımdı bu sogan suyu benı cok hafıfletıı

İnşALLAH canım,, benim regl belirtilerim daha 12-13 gün önce başladığında şühpelendim yaptığım ilk test silik pembeydi sonra bekledi birkaç saat sonra kıpkırmızı oldu,,ertesi gün eşime birtane daha aldırdım negatif,, son 3 test negatif ama dün regli belirtileri barizdi ama olmadım..artık nasip canım belkide pisikolojik olarak çok istediğim için regl ağrılarını ret ediyor zihnim ağrı falan kalmayınca.. NEYSE bekleyip göreceğiz sen ne zaman gideceksin dr. yada gittinmi konturolün için? sağlığına dikkat et canım..

pozitif enerji verdi haberin topiğe

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrik ederim.

darısı 'bu güzel haberi bekleyen' herkezin başına inşallahh

AYnen canım kısa zamanda benim içinde öyle oldu burdaki tüm arkadaşlar,,çünkü en yakın arkadaşınla bile paylaşıyorsun diyelimki her ay böyle kafayı kırdığını takıntılı olduğunu düşünüyor-lar burda enazından birbirimizi anlıyoruz içtenlikle öylesine değil.. Bİliyormusun ENTERASAN gelebilir ama senin gebe kaldığını hissediyorum burda bir arkadaşda benim için hissetdiğini yazmış (romaroma) yaİNşALLAH hepimiz arkaarkaya kalırız gebiş te bu topik'te bu kez adım adım herşeyi yine paylaşırız

agzndan yıne bal damlıyo kardesımm benım ıns ınsallahhhhhh tatlım dua et gulden...sogan suyunu yapacaksın gulden dusunme falan yok hergun sorcagım benı de kandıramak ıstemezsın herhalde yap guldenım herkez faydasını goruyoo yapcaksın kardesım...

evet ınsallah burad cok guzel arkadaslıklarımız var bırbırımız yuzunu gormedıgımız halde dertlerımız sevınclerımız bırdı....tsk edrım dusuncen cok gzuel ıns hamıleyım dır....allah buyuktur yıen ona sıgınıyorum... bu yolda hep beraberız tabıkı adım adım ılerleyecegız ınsallah bugun banu arkadasımızda soyledı ya HEPIMZI Insallah bebıs sahıbı oluruz ama kımımız erken kımımız de gec bebıslerımızı kucagımıza alcagız ve bende ona katılıyorum....sende sabret tatlım bana gelıyorkı sende de bır hamişlik durumu var gıbı

canım tebrikler :)) Allah hayırlı hamilelik versin. sana da eşine de bebeğine de sağlık versin inşallah :)

bu bilgi bile sana iyi gelir ben sana diyim :) eee artık iş size düştü, bol çalışma ve ardından bebek gelir inşallah :)

inşALLAH Canım,,evet banu'ya pozitif enerjisine hayranım zaten,, gerçi herkes ama herkes çok içten tatlı dilerim kısa zamanda yüzümüz güler bende bekliym biraz daha artık kan tahliline giderim.. ( bu arada yine diyorum hamişsin) ancak test değil gözünüseveyim kanda baktır yoksa böyle benimgibi kafan karışmasın,, en sağlıklı yöntem bu..

Sorun olmadığına sevindim canım hadi hayırlısı işallah biran önce hamiş kalırsın işallah. Bu arada tükrük olayı dediğin tükrük spermleri öldürüyor diye duymuştum ben acaba bununlamı igliydiş soru. Kızlar bugün temizliğe verdim kendimi şöyle bir mola vereyim dedim ama çok şey kaçırdığımı fark ettim okursam kalkamam bu yüzden bir kaç mesaj okudum. Neyse ben temizliğe devam. Size iyi sohbetler çoookkk sayfa birikirse kısaca geldiğimde özet geçersiniz artık.

bekle o zaman tatlım kırmızılar testten daha az acı veriooo ::::::::::::::::::::::::::::::)

canım vallahi takip edemiyorum yazılanları tebrik ettimmi bilmiyorum olsun ettiysemde yine ediyorum tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inşallah ne mutlu hamişlerimize
belirtilere gelince geçen ay bu yaşadıklarının hepiciğini yaşadım hatta çevremdekiler ki özellikle annem kesin hamilesin dedi ama malesef kırmızı kartı gördüm

bazen testler yanlış yada bozuk olabiliyor canım.bende kasım ayında böyle bi durum yaşadım.ilk test pozitif çıktı sonra negatif sonra kan testi yaptım yine negatif.ve o ay tam 50 gün boyunca regl olmadım stresten.sonra bidaha kan testi yaptırdım negatif. ve ogün eve geldim regl oldum.yani bi anda rahatlayınca stres gitti ve hemen oldum. benim ilk yaptığım test bu bildiğimiz pembe çizgili olanlardan değildi.parlak beyazdı ve testi yaptıktan sonra çizgiler parlak kalıp diğer yerleri matlaşıyordu.kalitesiz yada tarihi geçmiş bozuk bir testmiş ondan böyle olmuş.umarım seninde pozitif sonuç doğrudur.yarın doktora gitmeyi düşünüyorum.inşllah herşey yolundadır.

ayyy kızzlaaarrr ben geldim..adeti düzensiz olanlardanım..geçen ay 8 şubatta adet olmuştum..tabi düzensiz olduğu için bu ay ne zaman olacaımı kestiremiyorum..ama banuyla beraber 11 mart demiştik..ama duramıyorum evde test var beni kullan diye gözümün içine bakıyoo kafayı yicem yavv..ne zaman yapsam acaba..bu arada nova test kullanan var mı doğruluk oranı açısından sordum..:)

haklsın aslında ama bazen bazı seyler el verıslı olmuyo tatlım yenı gebe kalan arkadasımız goguslerı cok agrı tutmu benım de 15 gunudr oluyorum dokunamıyordum hala oyleler gece yan tarafıma yatamam hep sırt ustu yatmaya basldım ınsallah dogru tepkı verıyordur belımde cok agrıyo bakalm bugund e bıttı sayılır.buarad tatlım sen gıtseene bır kan tahlılı ver yarın bakalım ne cıkacak hem senın bat 8 dı degılmı...

yok tatlım seni tabiki kandıramam ama bişey diyecem
saraç oğlunun yazısında diyoki adetinizbittikten 7günü başlayın diyo ee benmi yanlış anlıyorum tatlım hiç bişey anlamadım ben bu işten..

teşekkür ederim canım:) allah hepinizin dileğini kabul etsin.bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah ben inanıyorum.birde kesinlikle stres yapma bir arkadaşım söylemişti bugünmü ogünmü oldu olmadı derken insan stres yapıyo ve hamile kalamıyo hiç beklemiyomuş gibi rahat olmak gerekiyo sanırım:)gerçi kendim için aynı şeyi söyleyemiycem ama :) bu arada 2 aydır sadece yumurtlma günlerimi bekliyodum.bu ay reg bitiminden itibaren istiyoruz.belki yardımcı olr

tatlımm senın ılk belırtın goguslerın mıs bende de ılk kez bu ay bellı oldu aslında beyaz tenlıyım damarlar hep gozukurdu ama bsefer hıc elımı suremz oldum 15 gun once basldı bende sırt ustu yatıyrum dusun saga sola donemıyorum halada aynı acıyı agrıyı cekıyorum ve muthıs belım agrıyo ama kasık agrım yok garıp olan bu sadece:)sogan kuru yaptım ben bu ay belkı onun rahatlatması var dıye dusunuyorum bılmem kı acaba bende hamişmiyim senın gıbı:)olmasa da hakkımızdan hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…