Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yok tatlım seni tabiki kandıramam ama bişey diyecem
saraç oğlunun yazısında diyoki adetinizbittikten 7günü başlayın diyo ee benmi yanlış anlıyorum tatlım hiç bişey anlamadım ben bu işten..

ıste adetın bıtımı yanı 7.gunu baslayacaksın...15 gun devam edeceksın ıkı ogun....

pozitif enerji verdi haberin topiğe

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrik ederim.

darısı 'bu güzel haberi bekleyen' herkezin başına inşallahh
amin arkadaşım herkese bu güzel haberi en kısa zamanda alsın inşallah:) çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:)

selamcanım aman yap gitsin içinde kalacağına yap kurtul derim ben..
inşallah sonuç pozitiftir..

yap tabi tatlım., gülden çok haklı bence ne içini yiyip bitiriyon yap gitsin çıkmazsa sonra yine yaparsın,
evet evet aynen bak biz sabırsızlar nasıl belli ediyoz kendimizi hehehe

sımdı de yapabılırsın ama sabah erken saatlerde yapsan ılk ıdarında daha etkılı olur ama elınde kı testın erken test ıse hemen cıkar zaten..

evet lata doğru diyor erken testmi elindeki yazar mutlaka cnm?

banu geçen sayfalarda sordumda geri dönemiom işten güçten çok yoğunum bidaha soruorum kusurabakma
tükürük nedir? jel nedir?
tükürüğün ve jelin ilişkide yeri ve ömemi nedir ?

sınav gibi oldu demi
aaaa valla öyle oldu :):):):):):):):

ah güldencim benim 11 gün var adet günüme çatlayacam yakında, belirti manyağı oldum, vücudumda ne değişse hamilelikten biliyom,:)):

ah güldencim benim 11 gün var adet günüme çatlayacam yakında, belirti manyağı oldum, vücudumda ne değişse hamilelikten biliyom,:)):

sen nediyon canım ben her ay adetime 5 6 gün varken ağrılara başlıyorum ve hergün olmak kaydıyla hep 1er damla ama hiç şaşmaz damlalarım sonra normale dönüyorum yani bu 1 hafta boyunca ağrı çekiyorum ve hep ne düşünüyorum biliyomusun acaba üstüne mi görüyorum diyorum..
aslında biliyorum öyle olmadığını çünküekimden beri böyle ama şte of of kafayı yiyecem
cumartesi doktorumu deyiştiricem bakalım o nediyecek bu damlalara 5 6 gün süren ve sonra normale dönene..

Son düzenleme:

valla ben de sabırsızlık ve deilik konusunda üstüme tanımazdım ama maşallah siz de benden betersinzi..ama orda o tek çizgiyi görmekten çohh tırsıorumm :))
bari sabahı bekliyim çünkü erken gebelik testi deil..nova die bi test kullanan veya bilen varmı..

Canımmmmmm, çooook tebrik ederim, çok sevindim bu habere, allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsin ve sağlıkla bebişini kucağına almayı..

Hemen güncelleyeceğim listeyi şimdi:)) Tekrar tebrikler tatlım, artık çoook dikkate t kendine emi

banucum çok sevindim tatlım..

çok sevindim banucum sorun olmadığına, şartlar herşey normalken inşallah nisanda seni hamile olarak bekliyoruz canım.

Hayırlı olsun efendim maşalahh sizee mart uğurlu mart herkese uğur getirmeye devam et güzel haberler alalıım

Banucum çook sevindim artık rahat olun romantik olun bakim takmayın kafayaa

Gözün aydın Banu'cum,ama ben sana endişelenme demiştim tatlım :)) o zaman en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle :))

Tatlım gözün aydın tebrikler

Banucum çok sevindim sizin adınıza hadi bakalım hayırlısıyla inş. ayın sonunda tutacak

Tulinscim sen nasılsın, iyimisin?

bu bilgi bile sana iyi gelir ben sana diyim :) eee artık iş size düştü, bol çalışma ve ardından bebek gelir inşallah :)

Kızlar, çok teşekkürler, valla ben de çok sevindim.. evet artık tam gaz çalışmalara devam..:) Doktor bugün tekrar söylemiş eşime, eşiniz stres yapıyor sanırım, söyleyin rahat olsun diye.. eh adamı hemen 3. ayda doktora gönderince doktor bile anlamış benim manyak olduğumu:)) Ama artık kafam rahatladı, ben de zaten doktora gitmiştim çalışmalardan önce, bir de bu ay soğan kürüne başladım, varsa iltahap falan gitsin diye, eh artık ne zamansa hayırlı zaman gelecektir bebiş diyorum..

İnşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş haberlerimizi paylaşırız bir bir kızlar..

:)) Evet, o tükürük spermleri öldürüyor diye duymuştum bende onu sordurdum, gülmüş çok doktor eşime:)) Belus tatlım, vajinusmus sıkıntısı yaşayan kızlar var ya aramızda, ya da bazen kuruluk sorunu oluyor jel falan kullanmak gerekiyor ya kayganlaştırmak için ,onun için merak ettim sordurdum hani zararlı mı spermlere diye.. Su bazlı olanları kullanmak gerekiyormuş, doktor öyle söylemiş..

nasıl yani..şimdi mi yapıyımm anaaammmm:18:

Lata, emos, yapın gitsin testi.. en kötü negatif çıkar yine de adet başlamazsa bir daha tekrarlarsınız.. böyle stres içinde bekleyecekseniz hiç kasmayın kendinizi bence.. inşallah güzel haberler alırız sizden de..

Canımm, ben de özledim valla, denk gelemedik bu hafta adam gibi gerçekten.. Yani ben başladım valla bugün, benim adetim zaten toplasan 2 gün sürüyor, bitti bile, beklemedim daha fazla çünkü 2 hafta sonra 3 günlüğüne şehir dışına çıkacağız, yapamam o zaman, 15 günü tamamlayabilmek için 1-2 gün erken başladım.. akşam 2. bardağımı içicem, kötü değil öyle içilmeyecek bir şey değil yani, koku da yapmıyor..

Pozitif olucaz hepimiz ki pozitifi görelim tatlım ama di mi:)) Çok teşekkür ederim bu arada.. İnşallah hamişsindir tatlım.. ne zaman gideceksin kan testine..?

güldencim Allah kolaylık versin sabır versin zor gerçekten,, sende pko falan varmı hani adı konulmuş bi sorunun varmı..

yok tatlım ben bilmiyorum..tamam ozaman sen sabahı bekle sonrada sonucu bize hemen bildir olurmu..

kızlar hepinize merhaba nasılsınız bugün ben pek giremedim ama az önce yorumları okudum sanrım gülden ve banu soğan kürüne başlıyomuş hayırlısı olsun arkadaşlar bende geçen hafta başladım devam ediyorum şuan , soğan sevmeyen biri olduğum halde içiyorum vallah biraz kokuyor içerken ama burnumu tıkayarak içiyorum
size saraçoğlunun sitesindeki yazıyı aktardım inşallah yardımcı olabilirim kızlar ben bu şekilde uyguluyorum.

Soğan Kürü :ilk kür adetin 7.günü başlanır.
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

bu arada pozitif enerji hamileymiş tebrik ederim arkadaşım çok sevindim

MART LİSTESİİİİİİİİİİİİİİ...

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..

ahirimsin_S = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
yasamım = 8 Mart
asiia = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

Son düzenleme:
güldencim Allah kolaylık versin sabır versin zor gerçekten,, sende pko falan varmı hani adı konulmuş bi sorunun varmı..

yok canım doktorlara göre bi sorunyok ama sadece muaine edip karar veriyolar ama cumartesi dediğim doktor çok araştırmacı bakalım o nediyecek

yok tatlım ben bilmiyorum..tamam ozaman sen sabahı bekle sonrada sonucu bize hemen bildir olurmu..

aslındaa ben banuyla kararlaştırdığımız tarihi 11 mrtı beklicektm ama sabah yapcam anasını satıyım negatifse de negatif be bu ne bel ağrısını bile hamilelik sanıyorum..belki kistlerim bile gtmemiştir ama işte umut..neyse sabah yapıp hemen yazıorum mjklar size..kociş gelcek şimdi kaçar ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…