- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.901
yok tatlım seni tabiki kandıramam ama bişey diyecem
saraç oğlunun yazısında diyoki adetinizbittikten 7günü başlayın diyo ee benmi yanlış anlıyorum tatlım hiç bişey anlamadım ben bu işten..
amin arkadaşım herkese bu güzel haberi en kısa zamanda alsın inşallah:) çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:)pozitif enerji verdi haberin topiğe
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrik ederim.
darısı 'bu güzel haberi bekleyen' herkezin başına inşallahh
ayyy kızzlaaarrr ben geldim..adeti düzensiz olanlardanım..geçen ay 8 şubatta adet olmuştum..tabi düzensiz olduğu için bu ay ne zaman olacaımı kestiremiyorum..ama banuyla beraber 11 mart demiştik..ama duramıyorum evde test var beni kullan diye gözümün içine bakıyoo kafayı yicem yavv..ne zaman yapsam acaba..bu arada nova test kullanan var mı doğruluk oranı açısından sordum..:)
selamcanım aman yap gitsin içinde kalacağına yap kurtul derim ben..
inşallah sonuç pozitiftir..
nasıl yani..şimdi mi yapıyımm anaaammmm:18:
evet evet aynen bak biz sabırsızlar nasıl belli ediyoz kendimizi heheheyap tabi tatlım., gülden çok haklı bence ne içini yiyip bitiriyon yap gitsin çıkmazsa sonra yine yaparsın,
sımdı de yapabılırsın ama sabah erken saatlerde yapsan ılk ıdarında daha etkılı olur ama elınde kı testın erken test ıse hemen cıkar zaten..
evet evet aynen bak biz sabırsızlar nasıl belli ediyoz kendimizi hehehe
evet lata doğru diyor erken testmi elindeki yazar mutlaka cnm?
ah güldencim benim 11 gün var adet günüme çatlayacam yakında, belirti manyağı oldum, vücudumda ne değişse hamilelikten biliyom,:)):
evet evet aynen bak biz sabırsızlar nasıl belli ediyoz kendimizi hehehe
evet lata doğru diyor erken testmi elindeki yazar mutlaka cnm?
arkadaşlar ben çok heyecanlıyım.listeyi düzenleyebilirmiyiz:))biraz önce test yaptım ve hamileyim.pazartesi günü çok ağrılarım olduğunu yazmıştım.bat 8 mart ama ben dayanamayıp test yaptım hamileyim allah isteyen herekese nasip etsin:)))
banucum çok sevindim tatlım..
banucum sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim, hersey daha güzel olsun inşallah.... Teşekkür ederiz vallahi eşine sormuş herbişiyi ,,,, yani universal bir durum çocuk heryerde aynı yapılıyorBu durumda ne yapıyoruz kızlar kafaya takmadan aşkla sevgiyle birlikte oluyoruz kocişlerimizle...oynaşa oynaşa gülüşe gülüşe...
çok sevindim banucum sorun olmadığına, şartlar herşey normalken inşallah nisanda seni hamile olarak bekliyoruz canım.
Hayırlı olsun efendim maşalahh sizeemart uğurlu mart herkese uğur getirmeye devam et güzel haberler alalıım
Banucum çook sevindim artık rahat olun romantik olun bakim takmayın kafayaa
Gözün aydın Banu'cum,ama ben sana endişelenme demiştim tatlım :)) o zaman en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle :))
Tatlım gözün aydın tebrikler
Banucum çok sevindim sizin adınıza hadi bakalım hayırlısıyla inş. ayın sonunda tutacak
Tulinscim sen nasılsın, iyimisin?
bu bilgi bile sana iyi gelir ben sana diyim :) eee artık iş size düştü, bol çalışma ve ardından bebek gelir inşallah :)
Sorun olmadığına sevindim canım hadi hayırlısı işallah biran önce hamiş kalırsın işallah. Bu arada tükrük olayı dediğin tükrük spermleri öldürüyor diye duymuştum ben acaba bununlamı igliydiş soru. Kızlar bugün temizliğe verdim kendimi şöyle bir mola vereyim dedim ama çok şey kaçırdığımı fark ettim okursam kalkamam bu yüzden bir kaç mesaj okudum. Neyse ben temizliğe devam. Size iyi sohbetler çoookkk sayfa birikirse kısaca geldiğimde özet geçersiniz artık.
canım öncelikle çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim süper bu demek oluyoki çocuk olmaması için bi neden yok :):):):):)
ve gelelim sorulara:)
jel ne tükürük neeeeeeeee ne için kullanıyosunuz onları açıklayın bana :)
haklısın tatlım ben konyanın ılcesındeyım lojmandayım eczaneler bana bayagı uzakk.(((esımı beklemem lazm almam ıcın bende onun bılmesını ıstemyorum suprız yapmak ıstıyorum bır kac test topluca aldım elımde bır tane kaldı esım bıttıgını bılıyo onu sakladım ıste bugun degıl ama yarın bır yolunu bulursam gıder alırım yada haftas sonu adetım gectıkten sonra yapcagım kac gun gecmesı lazım kımsı 10 gun falan dıyorda ben 3 gun gecsın yaparım dedım...canımm benım bende kımsenın uzulmesını ıstemem ıyı nıyetın ıcın cok sag ol ıyıkı varsınız...
banucum yapacaz soğanı sen hiç merak etme ben bi adetimi tam olarak başlasam yapacaz canım ben seni yanlız bırakmam sen merak etme..
bu arada bende seninle sohpeti çok özledim hiç denk gelemiyoruzcnm..
bu arada eşinin tahlillerinede çok sevindim..
sorduklarınada koptum hehehe:
süpersinsen canım...
bana öyle geliyo biz seninle ve tül,nle aynı anda hamile kalıcaz sanki..
lata zaten inşallah hamile..
ee burdaki bir çok arkadaşımızda öyle ee kalanlarla ve hep beraber inşallah bizde artık önümüzdeki ay cnm..
bide şu soğoan kürü için adetin 7. günü diyo cnm sen ne okudun acaba..
inşALLAH Canım,,evet banu'ya pozitif enerjisine hayranım zaten,, gerçi herkes ama herkes çok içten tatlı dilerim kısa zamanda yüzümüz gülerbende bekliym biraz daha artık kan tahliline giderim.. ( bu arada yine diyorum hamişsin) ancak test değil gözünüseveyim kanda baktır yoksa böyle benimgibi kafan karışmasın,, en sağlıklı yöntem bu..
sen nediyon canım ben her ay adetime 5 6 gün varken ağrılara başlıyorum ve hergün olmak kaydıyla hep 1er damla ama hiç şaşmaz damlalarım sonra normale dönüyorum yani bu 1 hafta boyunca ağrı çekiyorum ve hep ne düşünüyorum biliyomusun acaba üstüne mi görüyorum diyorum..
aslında biliyorum öyle olmadığını çünküekimden beri böyle ama şte of of kafayı yiyecem
cumartesi doktorumu deyiştiricem bakalım o nediyecek bu damlalara 5 6 gün süren ve sonra normale dönene..
valla ben de sabırsızlık ve deilik konusunda üstüme tanımazdım ama maşallah siz de benden betersinzi..ama orda o tek çizgiyi görmekten çohh tırsıorumm :))
bari sabahı bekliyim çünkü erken gebelik testi deil..nova die bi test kullanan veya bilen varmı..
güldencim Allah kolaylık versin sabır versin zor gerçekten,, sende pko falan varmı hani adı konulmuş bi sorunun varmı..
yok tatlım ben bilmiyorum..tamam ozaman sen sabahı bekle sonrada sonucu bize hemen bildir olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?