- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.921
aslındaa ben banuyla kararlaştırdığımız tarihi 11 mrtı beklicektm ama sabah yapcam anasını satıyım negatifse de negatif be bu ne bel ağrısını bile hamilelik sanıyorum..belki kistlerim bile gtmemiştir ama işte umut..neyse sabah yapıp hemen yazıorum mjklar size..kociş gelcek şimdi kaçar ben
aslındaa ben banuyla kararlaştırdığımız tarihi 11 mrtı beklicektm ama sabah yapcam anasını satıyım negatifse de negatif be bu ne bel ağrısını bile hamilelik sanıyorum..belki kistlerim bile gtmemiştir ama işte umut..neyse sabah yapıp hemen yazıorum mjklar size..kociş gelcek şimdi kaçar ben
yok canım doktorlara göre bi sorunyok ama sadece muaine edip karar veriyolar ama cumartesi dediğim doktor çok araştırmacı bakalım o nediyecek
banu canım eşinin sonuçları güzel çıkmış gözünüz aydın rahat rahat geçirirsiniz inşallah bu ayı,
doktorun eşine dediği gibi bencede bizler fazla takıyoruz sanırım bu konuyu kafamıza...
banu canım eşinin sonuçları güzel çıkmış gözünüz aydın rahat rahat geçirirsiniz inşallah bu ayı,
doktorun eşine dediği gibi bencede bizler fazla takıyoruz sanırım bu konuyu kafamıza...
belus, cevap yazdım yukarda sana canım:)
gördüm gördüm şuan gülme krizindeyim ben ne düşündüm dersin ?
çocuk yapmayımı kolaylaştırıyo acaba??????? :):):):):):):)
kopuom şuan ben
bi sorun yoktur canım inşallah, ama stresten oluyor gibi geliyor bana,, biraz sakin olmak gerek, sende benim gibi bi telaş bi stres önce bizim bunlardan kurtulmak için psikoloğe gitmemiz gerek bence, kendimden yıldım valla:)) ankaradaysan benim doktorum var serdar bey o bu konularda oldukça iyi ve çok rahatlatıyor insanı..
ya tatlım doktorlar takmayın diye güzel söylüyolarda ozaman bi zahmet yolunuda söylesinler olmuyoki işte of of..
yani mesela ne yapalımda unutalım..
tatile gitsek desek kafamızda bizimle geliyokihehehe:
şaka biyana işimiz çok zor çokkk..
bu arada sen bu cumartesimi gidecektin tatlım doktora..
ya tatlım doktorlar takmayın diye güzel söylüyolarda ozaman bi zahmet yolunuda söylesinler olmuyoki işte of of..
yani mesela ne yapalımda unutalım..
tatile gitsek desek kafamızda bizimle geliyokihehehe:
şaka biyana işimiz çok zor çokkk..
bu arada sen bu cumartesimi gidecektin tatlım doktora..
Yap tatlım, bekleme:) İnşallah da yarın sabah müjdeyle gelirsin bize..
kızlar hepinize iyi akşamlar, hayırlı akşamlar yarın inşallah yeni bebişlerimizin haberlerini alırız.. öptüm hepnizi
Ahahahahaha, allah iyiliğini versin :))))) yok anacım,bildiğin kayganlaştırıcı konusu:)))
canım ümitsizlik şeytandandır ama pcoslu olduğum için hiç ümidim yok..gerçi soğan kürünü yaptım bitti ama ilk ayda gösterir mi faydasını bilemem..inşallah sabah güzel bişey olurr dua edin bana hala erken olduğunu düşündüğüm halde yapcam :))
kızlar hepinize iyi akşamlar, hayırlı akşamlar yarın inşallah yeni bebişlerimizin haberlerini alırız.. öptüm hepnizi
kız ben öyle sorun yaşamadım hiç ondan cahillik işte eee 6,5 yıl kavuşmayı beklersen yaşamazsın tabi tabi :):):):):):):)hihihihihihih
Yani haklısın tatlım, unutmak mümkün değil.. ben de sadece biraz daha relax olmayı deniycem bu ay, kitap puzzle, arada şehir dışına küçük bir sehayat falan, öyle öyle atlatıcam bu ayı sanırım.. yoksa mümkün mü kafadan öyle hooop diye tamamen çıkarmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?