Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yapın yapın sonrada bize güzel sonuçlar yazın nn..

banu canım eşinin sonuçları güzel çıkmış gözünüz aydın rahat rahat geçirirsiniz inşallah bu ayı,
doktorun eşine dediği gibi bencede bizler fazla takıyoruz sanırım bu konuyu kafamıza...

Yap tatlım, bekleme:) İnşallah da yarın sabah müjdeyle gelirsin bize..

yok canım doktorlara göre bi sorunyok ama sadece muaine edip karar veriyolar ama cumartesi dediğim doktor çok araştırmacı bakalım o nediyecek

bi sorun yoktur canım inşallah, ama stresten oluyor gibi geliyor bana,, biraz sakin olmak gerek, sende benim gibi bi telaş bi stres önce bizim bunlardan kurtulmak için psikoloğe gitmemiz gerek bence, kendimden yıldım valla:)) ankaradaysan benim doktorum var serdar bey o bu konularda oldukça iyi ve çok rahatlatıyor insanı..

Sağol hayatım..:) evet haklısın, doktor dün de bugün de aynı şeyi söylemiş, sakin olun bebeğe odaklanmaktan vazgeçin diye.. bakalım daha rahat olmayı deniycem ben de yapabilirsem tabee:)))

ya tatlım doktorlar takmayın diye güzel söylüyolarda ozaman bi zahmet yolunuda söylesinler olmuyoki işte of of..
yani mesela ne yapalımda unutalım..
tatile gitsek desek kafamızda bizimle geliyokihehehe:
şaka biyana işimiz çok zor çokkk..
bu arada sen bu cumartesimi gidecektin tatlım doktora..

kızlar hepinize merhaba nasılsınız bugün ben pek giremedim ama az önce yorumları okudum sanrım gülden ve banu soğan kürüne başlıyomuş hayırlısı olsun arkadaşlar bende geçen hafta başladım devam ediyorum şuan , soğan sevmeyen biri olduğum halde içiyorum vallah biraz kokuyor içerken ama burnumu tıkayarak içiyorum
size saraçoğlunun sitesindeki yazıyı aktardım inşallah yardımcı olabilirim kızlar ben bu şekilde uyguluyorum.

Soğan Kürü :ilk kür adetin 7.günü başlanır.
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

bu arada pozitif enerji hamileymiş tebrik ederim arkadaşım çok sevindim

gördüm gördüm şuan gülme krizindeyim ben ne düşündüm dersin ?
çocuk yapmayımı kolaylaştırıyo acaba??????? :):):):):):):)
kopuom şuan ben

Ahahahahaha, allah iyiliğini versin :))))) yok anacım,bildiğin kayganlaştırıcı konusu:)))

çorludayım tatlım ben ama pisikolok konusuna kesinkliklen katılıyorum aynen kafayı yemezsek iyi..
sorsan ben takmıyorum aslında..

kızlar hepinize iyi akşamlar, hayırlı akşamlar yarın inşallah yeni bebişlerimizin haberlerini alırız.. öptüm hepnizi

Yani haklısın tatlım, unutmak mümkün değil.. ben de sadece biraz daha relax olmayı deniycem bu ay, kitap puzzle, arada şehir dışına küçük bir sehayat falan, öyle öyle atlatıcam bu ayı sanırım.. yoksa mümkün mü kafadan öyle hooop diye tamamen çıkarmak..

canım ben gittim c.tesi doktora ayrıntılarıda özelden yazmıştım sana unuttun sanırım :))

Yap tatlım, bekleme:) İnşallah da yarın sabah müjdeyle gelirsin bize..

canım ümitsizlik şeytandandır ama pcoslu olduğum için hiç ümidim yok..gerçi soğan kürünü yaptım bitti ama ilk ayda gösterir mi faydasını bilemem..inşallah sabah güzel bişey olurr dua edin bana hala erken olduğunu düşündüğüm halde yapcam :))

Hiç belli olmuyor o işler tatlım, valla olası varsa bebişin oluyor:) İnşallah senin bebişin de zamanı gelmiştir, yarın görürüz testte dualarım seninle tatlım.. ne çıkarsa çıksın sıkma hiç canını ama olur mu..

aynen canımya aynen..
neyse umarım buay güzel olur..
of of banucum yarın bol bol konuşuruz seninle inşallah ve herkesle tabi öpüyorum sizi kendinize çok iyi bakıın allaha emanet olun iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…