- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.941
aynen canımya aynen..
neyse umarım buay güzel olur..
of of banucum yarın bol bol konuşuruz seninle inşallah ve herkesle tabi öpüyorum sizi kendinize çok iyi bakıın allaha emanet olun iyi akşamlar...
canım ben gittim c.tesi doktora ayrıntılarıda özelden yazmıştım sana unuttun sanırım :))
Görüşürüz tatlımm...:)
Ben de kaçar kızlaaarr...yarına görüşürüz, iyi akşamlar herkese...
Hiç belli olmuyor o işler tatlım, valla olası varsa bebişin oluyor:) İnşallah senin bebişin de zamanı gelmiştir, yarın görürüz testtedualarım seninle tatlım.. ne çıkarsa çıksın sıkma hiç canını ama olur mu..
bazen testler yanlış yada bozuk olabiliyor canım.bende kasım ayında böyle bi durum yaşadım.ilk test pozitif çıktı sonra negatif sonra kan testi yaptım yine negatif.ve o ay tam 50 gün boyunca regl olmadım stresten.sonra bidaha kan testi yaptırdım negatif. ve ogün eve geldim regl oldum.yani bi anda rahatlayınca stres gitti ve hemen oldum. benim ilk yaptığım test bu bildiğimiz pembe çizgili olanlardan değildi.parlak beyazdı ve testi yaptıktan sonra çizgiler parlak kalıp diğer yerleri matlaşıyordu.kalitesiz yada tarihi geçmiş bozuk bir testmiş ondan böyle olmuş.umarım seninde pozitif sonuç doğrudur.yarın doktora gitmeyi düşünüyorum.inşllah herşey yolundadır.
Canımmmmmm, çooook tebrik ederim, çok sevindim bu habere, allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsin ve sağlıkla bebişini kucağına almayı..
Hemen güncelleyeceğim listeyi şimdi:)) Tekrar tebrikler tatlım, artık çoook dikkate t kendine emi
Kızlar, çok teşekkürler, valla ben de çok sevindim.. evet artık tam gaz çalışmalara devam..:) Doktor bugün tekrar söylemiş eşime, eşiniz stres yapıyor sanırım, söyleyin rahat olsun diye.. eh adamı hemen 3. ayda doktora gönderince doktor bile anlamış benim manyak olduğumu:)) Ama artık kafam rahatladı, ben de zaten doktora gitmiştim çalışmalardan önce, bir de bu ay soğan kürüne başladım, varsa iltahap falan gitsin diye, eh artık ne zamansa hayırlı zaman gelecektir bebiş diyorum..
İnşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş haberlerimizi paylaşırız bir bir kızlar..
:)) Evet, o tükürük spermleri öldürüyor diye duymuştum bende onu sordurdum, gülmüş çok doktor eşime:)) Belus tatlım, vajinusmus sıkıntısı yaşayan kızlar var ya aramızda, ya da bazen kuruluk sorunu oluyor jel falan kullanmak gerekiyor ya kayganlaştırmak için ,onun için merak ettim sordurdum hani zararlı mı spermlere diye.. Su bazlı olanları kullanmak gerekiyormuş, doktor öyle söylemiş..
Lata, emos, yapın gitsin testi.. en kötü negatif çıkar yine de adet başlamazsa bir daha tekrarlarsınız.. böyle stres içinde bekleyecekseniz hiç kasmayın kendinizi bence.. inşallah güzel haberler alırız sizden de..
Canımm, ben de özledim valla, denk gelemedik bu hafta adam gibi gerçekten.. Yani ben başladım valla bugün, benim adetim zaten toplasan 2 gün sürüyor, bitti bile, beklemedim daha fazla çünkü 2 hafta sonra 3 günlüğüne şehir dışına çıkacağız, yapamam o zaman, 15 günü tamamlayabilmek için 1-2 gün erken başladım.. akşam 2. bardağımı içicem, kötü değil öyle içilmeyecek bir şey değil yani, koku da yapmıyor..
Pozitif olucaz hepimiz ki pozitifi görelim tatlım ama di mi:)) Çok teşekkür ederim bu arada..İnşallah hamişsindir tatlım.. ne zaman gideceksin kan testine..?
haklsın aslında ama bazen bazı seyler el verıslı olmuyo tatlım yenı gebe kalan arkadasımız goguslerı cok agrı tutmu benım de 15 gunudr oluyorum dokunamıyordum hala oyleler gece yan tarafıma yatamam hep sırt ustu yatmaya basldım ınsallah dogru tepkı verıyordurbelımde cok agrıyo bakalm bugund e bıttı sayılır.buarad tatlım sen gıtseene bır kan tahlılı ver yarın bakalım ne cıkacak hem senın bat 8 dı degılmı...
benim adetime 4 gün var..az evvel test yaptım..tabiiki negatif :)) zaten hamilelik olursa şaşırıcam..en ufak bir belirti,his yok....
Kızlar kociş aradı şimdi, doktoru arayacaktı onu bugün aramış, sonuçlarınız gayet iyi çıktı, tekrar gelmenize gerek yok , sonuçları göndeririz isterseniz diye:)) Oleee yupppiiieeee, sizinle de hemen paylaşayım dedim evden çıkmadan..:) Ay valla büyük yük kalktı sanki üzerimden, en azından şimdi ikimizde bir sorun olmadığını biliyoruz, daha rahat olabilirim kafaca:)))
Bir de ben burda gördüğüm bazı şeyleri ve kızların bazı merak ettiği şeyleri hazır fırsat bu fırsat deyip eşimden doktora sormasını istemiştim, hani bilmek isteyen varsa yardımcı olsun diye..
İlişki için, hergün de yapabilirsiniz sorun değil ama gün aşırı olursa daha iyi olur demiş..
Jel vs ile ilgili de markası önemli değil sadece su bazlı olması gerekiyor demiş,
tükürük olayına çok gülmüş, nereden çıkardınız bunu demiş, benim kociş de eşim sormamı istedi deyince de daha çok gülmüş ve tamam o zaman eşinize söyleyin yok öyle bir şey demiş..
Ve doktorun en önemli tavsiyesi, bebeğe odaklı cinsellik yaşamayın, kendinizi bu fikirden uzaklaştıracak yollar bulun, rahat olmanız ilk ve en önemli doğal ilaç demiş..
Budur yani kızlar..
arkadaşlar ben çok heyecanlıyım.listeyi düzenleyebilirmiyiz:))biraz önce test yaptım ve hamileyim.pazartesi günü çok ağrılarım olduğunu yazmıştım.bat 8 mart ama ben dayanamayıp test yaptım hamileyim allah isteyen herekese nasip etsin:)))
hayırlı olsun canım yabenimde bat 8 mart ben bekliorum heyecansız bir şekilde seninde aynıymış ilginç
amin arkadaşım herkese bu güzel haberi en kısa zamanda alsın inşallah:) çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:)
kızlar iyi akşamlarrr.
hamile olan arkadaşları tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza inşallah.
sizlere bir sorum olacak.Hamilelik belirtileri döllenmeden kaç gün önce başlıyor en erken??????
yani benim adetime 10 gün falan var kasıklarımda garip bi ağrı bide göğüslerim hassaslaştı,belim de ağrıyor.büyük ihtimal psikolojik:)))çok erken yani
evet guldencım ben soğan kürü yaptım bu ay oldu cok sukur..amin canım aminn..
sende bu soğan kürünü yapmışmıydın ppeki?cnm
yok tatlım beklıyorum hıc agrım acım yok bebek gıbı olmusum normalde ben bu gunlerde patlayacak sekılde olurdum sıskınlık agrıdan olurdum belım cok kotu agrıyordu bırde memısler hafıfledıler bugun agrılarıı sımdılık bırseyım yok ıns bende hamıle kalırım da burda herkeze sogan kurunu yaptırırızz:))senın duurmlar nasılll????esıne soyledın mı??
.
ben sana küstüm sen beni unuttun.... seni tebrik ettim dedimki çok sevindim arkadaşım birimizden biri tuttu bak ne güzel vs... sen görmedin bat ortağını
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?