Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aynen canımya aynen..
neyse umarım buay güzel olur..
of of banucum yarın bol bol konuşuruz seninle inşallah ve herkesle tabi öpüyorum sizi kendinize çok iyi bakıın allaha emanet olun iyi akşamlar...

Görüşürüz tatlımm...:)

Ben de kaçar kızlaaarr... yarına görüşürüz, iyi akşamlar herkese...

canım ben gittim c.tesi doktora ayrıntılarıda özelden yazmıştım sana unuttun sanırım :))

aaa ama biz seninle doktora gitmeden önce konuşmamımıydık diyecektimki hatırladım
ayyy bende gene bunama başladı pardon canımya çok öpüyorum seni kusura bakma lütfen ah bu yaşlılık ahhhh:

ayyy inşallah..mutlaka yapcam sabah..olmazsa bi hafta sonra tekrar yaparım..teşekkürler desteğiniz için valla..tmm sıkmam :)

evet canım belkide testler+stres bakalım artık aman hayırlısı ya değilmi Sende git tabi biranönce herşeyin yolunda gitdiğini bilince dahad arahatlarsın kii bence herşey yolundadır taze annecik:)

evet canım doğru söylüyorsun,,canımcım benim bat 8 mart cumaya kadarmı bekliyim pazartesi mi bilemiyorumda tabi kırmızıları görmezsem :44::44:

Evet canım 8 mart bat ama işte herzamankinde farklı belki pisikolojik'dir ben yarında olmaz isem,, cuma yada p.tesiye kadar bekliyim diyorum canım ama artık hayırlısı hakkımızda,, şayet olursamda regl olursam yada gebiş kesinlikle haber vericem,,enazından belirtiler konusunda birbirimize yardımcı oluruz:) ve inşALLAH canım sende gebesindir ümitle bekleyen tüm arkadaşlarım için duam budur.. selametle

belki cevap olur diye yazmak istedim
elbetteki umtlarınızda devam etsin arkadaşalr
ama benim adetim bu ay 3 gün geçti
ilk testimi adeti günümde yaptım negatifti
daha sonra 3 gün geçince testi tekrarladım
yine negatif çıktı ve anladım beynimle adetimi geciktiriyordum
ne zaman gebelik hayalim kalmadığına inandım ve adet oldum
bu ay kendimi rahat bırakcam inşallah sizin içinde bir yararım olur arkadaşlar

benim adetime 4 gün var..az evvel test yaptım..tabiiki negatif :)) zaten hamilelik olursa şaşırıcam..en ufak bir belirti,his yok....

benim adetime 4 gün var..az evvel test yaptım..tabiiki negatif :)) zaten hamilelik olursa şaşırıcam..en ufak bir belirti,his yok....

Sıkma canını narmikcim herşeyde bir hayır vardır bende karmakarışık bir ay yaşıyorum artık hepimiz için hayırlısı canım..

gozun aydin canim sevindim senin adina hadi bakalim calismalara devam oyleyse rahat bir sekilde

cok tebrik ederim gozun aydin.allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

hayırlı olsun canım ya benimde bat 8 mart ben bekliorum heyecansız bir şekildeseninde aynıymış ilginç

benimde 8 mart bakalim ama ben sanki biraz fazla heyecan yapiyorum ama belirtiler sanki kirmizilari gorecem yolunda(

kızlar iyi akşamlarrr.
hamile olan arkadaşları tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza inşallah.
sizlere bir sorum olacak.Hamilelik belirtileri döllenmeden kaç gün önce başlıyor en erken??????
yani benim adetime 10 gün falan var kasıklarımda garip bi ağrı bide göğüslerim hassaslaştı,belim de ağrıyor.büyük ihtimal psikolojik:)))çok erken yani

pardon...yani döllenme gerçekleştin sonra en erken belirtiler ne zaman oluyor diye soracaktım

amin canım aminn..
sende bu soğan kürünü yapmışmıydın ppeki?cnm
evet guldencım ben soğan kürü yaptım bu ay oldu cok sukur..

nası sabredıosun ya ben tam bat tarıhımde yapmıstm sende yarın yap ıste ogren kurtul tatlım :)söyledım tabı daha ogrenır ogrenmez aksamı bekleyemeden aradm soyledm:)

.

ben sana küstüm sen beni unuttun.... seni tebrik ettim dedimki çok sevindim arkadaşım birimizden biri tuttu bak ne güzel vs... sen görmedin bat ortağını

.

tulınım bazen gec gırıorum cok sayfa ılerlemıs oluyo hepsını bırden okuyamıorum canım tebrık eden herkese tesekkur ettım ayrıca senıde burdakı kımseyı unutmadgm gıbı unutmadm dualarım hep sızınle yanlıs anlasıldıysam hakkınızı helal edın okadar zaman burda bırbırımıze umut olduk moral olduk bırsuru sey paylastık Rabbım sızıde bekletmesın kucaklarınızı bebiş dolsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…