- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.961
Hamisleri bol bol ve cok cok tebrik ediyorum.
Allah kucaklarina almayi nasip etsin.
Valla ben bu isten vazgecmeyi falan dusunmeye basladim. Esimle dun tartistik. Istemiyorum diye bagirdi bana. Bende 1 sene once istiyordum diyordun. Hamile kaldim mol gebeligi olustu. Ben ne yapayim deyince `Isler kotu maddi olarak ne olacagimiz belli degil, istemiyorum` dedi. Galiba benim 3-4 gundur aglamamdan cok etkilendi. Ne diyecegimi ne yapacagimi sasirdim. Insanlarin yok mu sorularindan da sikildim. Ben baska ulkeye kacacagim bu gidisle.... Kimse soru sormasin. Olsun bitsin.
Ay ne yapacagimi sasirdim. Deli gibi isteyen adam galiba gostermelik gitti. Offf.... Offf....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
saydım 7 hamile var devamı gelsin inş veee galiba 8 benim renglim 2 gün geçikti bakalım bekliyoz bebişi
hamilelerimizi tekrardan tebrik ediyorum Allah uzun ömür versin sağlıklı ve mutlu inş
insallah bakalim hadi hayirlisi test yapmadin galiba daha dimi
a a a yapmayin boyle ama yaa allah hayirlisini versin arkadasim.elbet olur zamani vardir.bu kadar ustunde durdukca olmuyor bu.sikmayin caninizi.hersey girer yoluna. bende dusuk yaptim 10 ay once ve benimde olmadi hala.su insanlarin sorulari beni de cok geriyor herkesi dert aliyor nedense yaaa.kulak asma sen ne derlerse desinler onemli olan sizin mutlulugunuz...
hayır yapmadım bir kaçgün baklemeyi düşünüyorum inş sonu pozitif çıkar
insallah hayirli haberlerini aliriz.allah gonlunuze gore versin..
Ya arkadasim yas oldu 37... Zaten gec evlendik.Bir de 1 sene ayri yasadik ogretmenlikten dolayi. Geleli 1 sene 1 ay oldu. Gecen sene mol gebeligi sonra 6 ay ambargo sonra sigara birakma ilaclari..... Simdi de gerginlikten olmuyor... Neyse kismet o olacak ama sessiz gerginlikler insani daha da geriyor. Biz cok tartisamiyoruz. O ilgilenmiyormus gibi yapiyor, ben de kendi icimde yasiyorum. Bizimki biraz garip bir durum.... Artik gecen sabah ben patladim ne olacak diye... O da BEN ISTEMIYORUM yok daha otesi dedi kestirdi atti....
Ya arkadasim yas oldu 37... Zaten gec evlendik.Bir de 1 sene ayri yasadik ogretmenlikten dolayi. Geleli 1 sene 1 ay oldu. Gecen sene mol gebeligi sonra 6 ay ambargo sonra sigara birakma ilaclari..... Simdi de gerginlikten olmuyor... Neyse kismet o olacak ama sessiz gerginlikler insani daha da geriyor. Biz cok tartisamiyoruz. O ilgilenmiyormus gibi yapiyor, ben de kendi icimde yasiyorum. Bizimki biraz garip bir durum.... Artik gecen sabah ben patladim ne olacak diye... O da BEN ISTEMIYORUM yok daha otesi dedi kestirdi atti....
Kızlar kociş aradı şimdi, doktoru arayacaktı onu bugün aramış, sonuçlarınız gayet iyi çıktı, tekrar gelmenize gerek yok , sonuçları göndeririz isterseniz diye:)) Oleee yupppiiieeee, sizinle de hemen paylaşayım dedim evden çıkmadan..:) Ay valla büyük yük kalktı sanki üzerimden, en azından şimdi ikimizde bir sorun olmadığını biliyoruz, daha rahat olabilirim kafaca:)))
Bir de ben burda gördüğüm bazı şeyleri ve kızların bazı merak ettiği şeyleri hazır fırsat bu fırsat deyip eşimden doktora sormasını istemiştim, hani bilmek isteyen varsa yardımcı olsun diye..
İlişki için, hergün de yapabilirsiniz sorun değil ama gün aşırı olursa daha iyi olur demiş..
Jel vs ile ilgili de markası önemli değil sadece su bazlı olması gerekiyor demiş,
tükürük olayına çok gülmüş, nereden çıkardınız bunu demiş, benim kociş de eşim sormamı istedi deyince de daha çok gülmüş ve tamam o zaman eşinize söyleyin yok öyle bir şey demiş..
Ve doktorun en önemli tavsiyesi, bebeğe odaklı cinsellik yaşamayın, kendinizi bu fikirden uzaklaştıracak yollar bulun, rahat olmanız ilk ve en önemli doğal ilaç demiş..
Budur yani kızlar..
merhaba, benim de 3 gün gecikme oldu; aynı regl olacakmışım gibi hissediyorum ancak bu sefer beklenen regl tarihimden daha 5 gün öncesinden başladı ağrılarım,ve gittikçe azaldı, 5 gün önce aynı adet sancıları başladı, dün de vardı bugün artık ağrılarım kalmadı sayılır , karnımın altında çok hafif bir sancı var. yazılanlar gibi kahverengi leke hiç olmadı, sadece biraz akıntı o da renksiz hep olabilen bir durum. bel ağrım oluyor sanki bacaklarım çekiliyor. ancak dün ve önceki sabah test yaptım evde, negatif çıktı, üstelik de sabah yaptım. adetim hiç gecikmezdi. danışabileceğim kimse yok, olmadan kimseyi sevindirmek istemiyorum çünkü. belirtiler sizce tutuyor mu veya testin negatif çıkıp yanlış olma ihtimali nedir. en son 4 nisanda regl olmuştum ve 2 gün sürüyor. nisanda 7-9-11-14-24 üncü günler tehlikelimiydi sizce hiç hesap yapmadım çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?