Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

pozitifenerjı ve dıger hamiş arkadaslarıda tebrık ederım Rabbı saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın hayırlı evlat etsın ınsallah.

Hamisleri bol bol ve cok cok tebrik ediyorum.

Allah kucaklarina almayi nasip etsin.

Valla ben bu isten vazgecmeyi falan dusunmeye basladim. Esimle dun tartistik. Istemiyorum diye bagirdi bana. Bende 1 sene once istiyordum diyordun. Hamile kaldim mol gebeligi olustu. Ben ne yapayim deyince `Isler kotu maddi olarak ne olacagimiz belli degil, istemiyorum` dedi. Galiba benim 3-4 gundur aglamamdan cok etkilendi. Ne diyecegimi ne yapacagimi sasirdim. Insanlarin yok mu sorularindan da sikildim. Ben baska ulkeye kacacagim bu gidisle.... Kimse soru sormasin. Olsun bitsin.

Ay ne yapacagimi sasirdim. Deli gibi isteyen adam galiba gostermelik gitti. Offf.... Offf....

kızlarrr boşuna bekletmek istemdeim szii..ağrı ve sancılarımdaan belliydi zaten...lekelenme başladı yani yarın kırmızı kart olcak sanırım..ama helal olsun soğan kürüne geçen ayın 8iydi adetim..yarın da olcaıma göre düzene girdi sanırım..yani nisan ayı topiğinden devam edicez sanırım..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
saydım 7 hamile var devamı gelsin inş veee galiba 8 benim renglim 2 gün geçikti bakalım bekliyoz bebişi
hamilelerimizi tekrardan tebrik ediyorum Allah uzun ömür versin sağlıklı ve mutlu inş

a a a yapmayin boyle ama yaa allah hayirlisini versin arkadasim.elbet olur zamani vardir.bu kadar ustunde durdukca olmuyor bu.sikmayin caninizi.hersey girer yoluna. bende dusuk yaptim 10 ay once ve benimde olmadi hala.su insanlarin sorulari beni de cok geriyor herkesi dert aliyor nedense yaaa.kulak asma sen ne derlerse desinler onemli olan sizin mutlulugunuz...

insallah bakalim hadi hayirlisi test yapmadin galiba daha dimi

Ya arkadasim yas oldu 37... Zaten gec evlendik.Bir de 1 sene ayri yasadik ogretmenlikten dolayi. Geleli 1 sene 1 ay oldu. Gecen sene mol gebeligi sonra 6 ay ambargo sonra sigara birakma ilaclari..... Simdi de gerginlikten olmuyor... Neyse kismet o olacak ama sessiz gerginlikler insani daha da geriyor. Biz cok tartisamiyoruz. O ilgilenmiyormus gibi yapiyor, ben de kendi icimde yasiyorum. Bizimki biraz garip bir durum.... Artik gecen sabah ben patladim ne olacak diye... O da BEN ISTEMIYORUM yok daha otesi dedi kestirdi atti....

benim bir tanidigim var 42 yasinda ve hamile suan sen kendi yasini sorun etme bence.herseyin hayirlisi.kalbinizi ferah tutun arkadasim.hep zaten bu kafamiza takmalar yuzunden cocugumuz olmuyor.

merhaba, benim de 3 gün gecikme oldu; aynı regl olacakmışım gibi hissediyorum ancak bu sefer beklenen regl tarihimden daha 5 gün öncesinden başladı ağrılarım,ve gittikçe azaldı, 5 gün önce aynı adet sancıları başladı, dün de vardı bugün artık ağrılarım kalmadı sayılır , karnımın altında çok hafif bir sancı var. yazılanlar gibi kahverengi leke hiç olmadı, sadece biraz akıntı o da renksiz hep olabilen bir durum. bel ağrım oluyor sanki bacaklarım çekiliyor. ancak dün ve önceki sabah test yaptım evde, negatif çıktı, üstelik de sabah yaptım. adetim hiç gecikmezdi. danışabileceğim kimse yok, olmadan kimseyi sevindirmek istemiyorum çünkü. belirtiler sizce tutuyor mu veya testin negatif çıkıp yanlış olma ihtimali nedir. en son 4 nisanda regl olmuştum ve 2 gün sürüyor. nisanda 7-9-11-14-24 üncü günler tehlikelimiydi sizce hiç hesap yapmadım çok teşekkür ederim.

herkese iyi geceler arkadaslar.yarin yene yeni hamis haberlerini almak dilegiyle

34 yaşında evlendim..ilk 1 sene geçirdiğim bir ameliyat yüzünden hamile kalmam sakıncalıydı...Eşimin sperm durumu yüzünden hamilelik için tedavi gördüm..Ada ve Ege'me hamile kaldığımda yaşım 36 idi..Almina ve Çınar'ıma hamile kaldığımda da ise yaşım 37 idi..Şu an 2 yaşını doldurmalarına 3 ay kaldı...O yüzden moralini bozma...

kadinlar kulubunun sayfasina giremiyordum. cok sukur girdim! Cok sevindim sizin adiniza. iciniz rahat olur artik. tukruk olayi ne bu arada merak ettim? biraz gerilere gittim ama bulamadim. cok hizlisiniz her zamanki gibi

Kizlar benim sat 1 martti. 2 gun once bitti. yani bugun 7. gunumdeyim. ama simdiden sol yumurtaligimda hafif bir agri var. tipki yumurtlama agrisi gibi. sizce yumurta olurmus olabilir mi bu kadar erken? normal dongum 27 gun.

kac gunde bir oluyorsun canim?

slm kızlaaar ben geldim uzun bi aradan sonra 3 haftadır giremedim nete filan nasılsınız umarım iyisinizdir :) banucum tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim şimdi sabırla beklemek kaldı inş diğer arkadaşalar sizde sıkılmadan bıkmadan ve çok takmadan yola devam inş gelecek bebekleriniz :) ben bu 3 haftada neleer yaşadım neleeer :) kimi acı kimi tatlı ..öncelikle en son 2 hafta önce doktora gittim bebeğimin kalbini gördük gayet sağlıklı olduğunu öğrendim ve baş popo boyuna göre 1 buçuk aylık demişti sanırım şimdi iki aylık oldu elhamdülillah :) doktora gitmeden 4 gün önce başımdan kötü bir olay geçti bi akşam saat 7 surları kayınvalideme gitmek için evden çıktım ve yolda kontör almak için indim arabadan telefoncu pcden yüklediğini söyledi ve oradan ayrıldım sonra 10 dk geçti yüklenmedi tekrar dödüm telefoncuya hemen kapıdan sorup çıkıcam diye arabadan acele indim ve çantamı almadım(normalde bakkala bile inerken arabada bırakmam ama işte nasip basiretim bağlanmıştı sanki ) arabayı kitledim telefoncu içeri girmemi söyledi bende çantamı unutup girdim tam 10 dk bekeldim ve arabama döndüm tam çantama bişey koymak için baktığımda çantamı bulamadım sonra arka koltuğa bir baktım ne göreyim arabamın camını kırıp çantamı çalmışlar (( tabii ben şoka girdim titremeye başladım aynı zamanda ağlamaya etrafdakiler hemen polisi aradı tesadüf kardeşimin eşide oradan geçiyrmuş arabamı görmüş geldi camı görünce şok oldu ben onu görünce iyice başladım ağlamaya eşimi aradılar hemen geldi canım benim çok korkmuştu oda ben içindeyken camı kırmışlar sanmış olay durağın yanında oldu fakat kimse hırsızı görmemiş çantamda ruhsatım ehlyetim nufus cüzdanım eşimin bebek müjdesini alınca hediye ettiği daha 1 haftalık ıpone 4 s telefonum 400 tl param kredi kartları anahatrlarım herşey gtmişti ben o an sadece ve sadece stresten ve korkudan bbeğimi kaybetmektn korktum annelilk işte böyle bişeymiş yanında dünya malı vız kalıyor neyse baya bi kötüydü anlayacaınız sonrasi karakol savcılık vs o gece neyseki çantam içinde ruhsatımla bulundu bi çöpün kenarında gittik karakldan aldık cüzdanımda ehliyetm ve nufus cüzdanımla beraber ertesi gün bulundu biri içndeki havuz kartımdan bularak havuz kursuma bırakmiş sağolsn ..neyseki onları çıkartmakla uğraşmamıza gerek kalmadı fakat telefonumdan haber yok ıme numarasını savcılığa verdik takip için bakalım henüz haber yok ..ilk günler çok etkilendim kabuslar filan gördüm baya birde o akşam çok üşüdüm grip filan oldum ilaçda alamadım kötü bir hafta geçirdim anlayacağınız.. fakat haftanın sonunda bebğimin kalbini görmek ve sağlılı olduğunu öğrenmek herşeyi unutturdu şimdi çok iyiyim elhamdülillah :) rabbim kimseye yaşatmasın ..artık bebeğimizin başının gözünün sadkası olsun bu olay üzerimizdeki nazarlar çıktı dedik ve şükrediyoruz daha beterinden rabbim korusun diye :)) o haftadan beride mide bulantılarım başladı kızlar netede bundan girmeedim öyle dinleniyorum bebeğimin bir an önce büyümesini bekliyorum :)şimdi siz diyorsunuzdur bebek olsunda mide bulantsına razıyız öyle tabi bende öyle diyordum halada diyorum o yeterki olsun ben aç kalamaya yiyememeye razıyım rabbime binlerce şükürler olsun onlar için insan herşeye katlanıyor ... cennet boşuna annelerin ayakları altında değilmiş onu anladım zor gerçekten ama bi o kadarda tatlı muhteşem bişey :) inanın kızlar iki aydır annemin kıymetini anladım meğer neler çekmişler biz var olana kadar dimi daha işin başında böye onlar bizim için neler çekti neleer rabbim onlar başımızdan eksik etmesin başımızın tacı onlar bizim :)) oo daha yazsam roman olacak çok uzattım şimdiden okuyan arkadaşlar hakıınıza hela edin lafı uzattım baya :))

dilfezacım gecmıs olsun o hırsız büyük ıhtımla senı arabadan ınerken görmüş demkkı arabanın alarmı yok sanırım yoksa cesaret edemezdı neyse cana gelcegıne mala gelsın dıyelım allah bırdaha göstermesın bulantılar baslamıs onlarda hamılelıgın zor ve güzel yanları işte bana hamıleyken bır arkdas mıden bulanırsa kusmaya calısma kusunca daah kötü olursun cam falan ac hava al kusmamaya calıs demıstı bende ılk abslar onu dınledım tuttum kendımı hep en son bırgün dayanamadım kustum bır baktım müthıs rahatlatıyormus kusmak meger o arkadasımın dedıgı dogru degılmıs aklında olsun geldımı cıkar gıtsın ınsan rahtlıyor

Gece 12 itibariyle Adetime 3 gün var...Ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hissetmiyorum şu an..Sadece yumurtlama günü ve ertesi gün sol kasıkta biraz batmalar vardı o kadar..Akıntım falan da yok..Kuruluk hissediyorum hatta...Hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…