Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hayırlısı güzelım asırı akıntılı dönemın baslaması lazım hamıleysen artık süreklı ıslaklık hissi benım önümüdekı ayda yatacak sanırım haftaya mutfak yaptırıcaz tadılat uzun sürer bız pts emırle anneme gıdıcez bu kırılma dökülme zamnları evde olmucaz yumurtlama dönemıne kadar gelırım gercıde bakalım zor olcak buay

Şubatın 29 u gecesi yumurtlamıştım..Yani gülen yüzü görmüştüm..1 hafta oluyor..Bakalım..Gerçi ben de kendimi hamile hissetmiyorum ...

kadinlar kulubunun sayfasina giremiyordum. cok sukur girdim! Cok sevindim sizin adiniza. iciniz rahat olur artik. tukruk olayi ne bu arada merak ettim? biraz gerilere gittim ama bulamadim. cok hizlisiniz her zamanki gibi

Kizlar benim sat 1 martti. 2 gun once bitti. yani bugun 7. gunumdeyim. ama simdiden sol yumurtaligimda hafif bir agri var. tipki yumurtlama agrisi gibi. sizce yumurta olurmus olabilir mi bu kadar erken? normal dongum 27 gun.

Sağol tatlım..:) ya tükürük dediğim hani ilişki sırasında bazen kuruluk olduğunda yapıyormuş ya kızların kocişleri, onun için sordum:)

O ağrıyı niyeyse bende yaşıyorum bu ay, hayırdır inşallah deyip geçtim, rahim kendini hazırlaya hazırlaya bi hal oldu ya da üşüttüm diyorum:)) Bu arada ben de soğan kürüne başlıyorum bakalım işe yarayacak mı:))

Dilfeza, tatlım, öncelikle büyük geçmiş olsun, çok can sıkıcı ve huzursuz edici bir durum ama allahtan sana birşey olmanış, giden para telefon olsun tatlım sıkma canını, yerine konabilecek şeyler onlar, hiç stres yapıp kendini üzme.. Ama onun dışında bebişin iyi olmasına keyfinin yerinde olmasına çok sevindim, sağlıklı bir şekilde geçer inşallah tüm hamişlik sürecin:)

Hayırlısı olsun narmikcim, ben artık bu belirti işine güvenmediğimden kuruluğun olması bana göre hamiş değilsin demek değil.. Belli olmuyor vücudun tepkisi, inşallah 3 gün sonunda güzel haberler alırız.. Şu erken gebelik testlerinden alıp yapmayı düşünmüyor musun??

Mukut, arkadaşım, moralini bozma.. Ben de 33 de tanıştım eşimle ama işlemlerdi şuydu buydu derken evlenip kocişin yanına gelmem 35i buldu, ocakta 36 oldum bile daha bebiş yok ortada:))

Erkekler bizim gibi değil hayatım, yaşadıkları sıkıntıları bizim gibi anlatıp rahatlayamıyorlar içlerinde tutuyorlar ve sonra da işte böyle olmadık zamanlarda olmadık şekillerde patlıyorlar..
Çocuk isteyen adam birden böyle bir ruh haline girmişse, bana göre o da şu an büyük üzüntüler yaşıyor içinde.. sadece dışa yansıtma şekli , istemiyorum şeklinde.. Senin üzülmen, bebiş olsun diye yaşadığınız stres, çevrenin soruları onu da bunalıma sokmuş gibi.. Unutma ki bu süreci tek başına yaşamıyorsun, o da bütün olan bitenden en az senin kadar etkileniyor.. hatta belki kendini bile suçluyor olabilir.. Bir kardeşin olarak görürsen beni sana tavsiyem olaya sakin yaklaşmaya çalış.. Tam bu dönem, eşine küserek, kızarak değil aksine daha fazla ilgi ve sevgiyle yaklaşman gereken dönem.. Bebek konusuna fazla girmeden, eşinle yakınlaşmaya içindeki kafasındakileri sana aktarmasına çalış.. Birbirinize destek olmanın, sevginizi göstermenin tam zamanı.. O bunu yapamıyorsa sen at ilk adımı, inat meselesi yapma hiç, siz bir ömrü birlikte geçirmeye karar vermişsiniz, çocuğunuz olsa da ilerde onlar büyüyüp çekip gidince , yine siz başbaşa kalacaksınız, edi büdü hesabı:) O yüzden sakin ol arkadaşım, onun tarafından da olayları görmeye çalış, biraz arkadaş, biraz eş , biraz psikolog gibi yaklaşmayı dene..

Herkeseeeeee günaydınnnnnn...:))

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar

İnşallah bu güzel perşembe gününde de müjdeli haberler almaya devam ederiz...

ahirimsin, lata, emos.. testleri yaptınız mı kızlar???:)

ay_nur , kuzum sen hala ne bekliyorsun kırmızılarda gelmemiş 2 gün geçmiş, yapsana hayatım şu testi artık vaktidir..

yasamım , Berrak, asiia .. sizlerin de güzel haberlerini alırız inşallah bugün belki yarın

ve bekleyen diğer kızlar, herkese bol şans...

Son düzenleme:
UĞURLU, ŞANSLI , BEREKETLİ MART LİSTESİ...

Kedilere rakip miyiz kızlaaaaaaaaaaaar!!!!:))))

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..

ahirimsin_S = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
yasamım = 8 Mart
asiia = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
romaroma = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

aynurcum 8 hamişimiz var..:) mart güzel geçecek demektir bu.. Sende artık bekleme yap şu testi.. inşallah pozitifi görürsün tatlım

kızlar benim adetim bugün bitti 8.günüm 10.günden sonramı yumurtlama oluyor

canım yumurtlama gününü boşver sen gün aşırı birlikteliğe devam et inşallah tutacaktır mutlaka..
yumurtlama herkese göre deyişiyor..

günaydın canlarım kadınlar günümüz kutlu olsun hepinizi öptümmmm

sanada günaydın cnm..
bu arada herkese günaydınve güzel 1 gün diliyorum...

günaydın kızlar :)

bugün başım çok ağrıyo nedendir anlamadım birde artık çok heyecanlıyım adet tarihime son 4:18::18::18:

herkese günaydın:) gelişme var mı yani hamilelik müjdesi veren kimse var mı kızzlarrr ben hala adet olmadım.. yarın eşim beni sağlık ocağına götürücekkk bakalımm kan testi noolcekkk dua edinn lütfennn:))

iim bugün sabah kocam bana dediki sende bugünlerde ayrı bi güzellik var hamişmisin yoksa dedi bende du daha 24 üne çok var dedim yavrum yazık oda artık belirtileri takip ediyo

ne yapsınlar şekerim biz kafayı yiyoruz yetmiyo bide onlara yedirtiyoruz ..
eşimde benimle birlikte takip ediyo yumurtlama zamanımı ama bu yaptığımız çok yanlış aslında onları pisikolojik olarak etkiliyoruz..

günaydın kızlar :)

bugün başım çok ağrıyo nedendir anlamadım birde artık çok heyecanlıyım adet tarihime son 4:18::18::18:

günaydın sanada inşallah sendende güzel haberler alırız.
baş ağrın sitres yaptığın için ola bilir ..
aman kendine dikkat et..

kızlar hepinize gunaydıınnn. ben döndümmmm:) ne haberler var.
bu arada hepimizin DUNYA KADINLAR GUNU kutlu olsunnn

guldencim ne var ne yok.
tulinim ne yaptın 6 mart ta
banusssss, yalel
furtado hamileymişdin cokkkkk tebrik ederim tekrar.
beysal neler yaoptııııı
başka kimlerde neler var

Aşk olsun Banu beni unutmuşsun 8 Mart arkadaşları yazmışsın ama arada beni unutmuşsun

günaydın özlemim hoşgeldinnnnnnnnn
valllahi özet banuda gelsin birazdan hemen özetler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…