- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.981
Gece 12 itibariyle Adetime 3 gün var...Ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hissetmiyorum şu an..Sadece yumurtlama günü ve ertesi gün sol kasıkta biraz batmalar vardı o kadar..Akıntım falan da yok..Kuruluk hissediyorum hatta...Hayırlısı bakalım..
hayırlısı güzelım asırı akıntılı dönemın baslaması lazım hamıleysen artık süreklı ıslaklık hissi benım önümüdekı ayda yatacak sanırım haftaya mutfak yaptırıcaz tadılat uzun sürer bız pts emırle anneme gıdıcez bu kırılma dökülme zamnları evde olmucaz yumurtlama dönemıne kadar gelırım gercıde bakalım zor olcak buay
kadinlar kulubunun sayfasina giremiyordum. cok sukur girdim! Cok sevindim sizin adiniza. iciniz rahat olur artik. tukruk olayi ne bu arada merak ettim? biraz gerilere gittim ama bulamadim. cok hizlisiniz her zamanki gibi
Kizlar benim sat 1 martti. 2 gun once bitti. yani bugun 7. gunumdeyim. ama simdiden sol yumurtaligimda hafif bir agri var. tipki yumurtlama agrisi gibi. sizce yumurta olurmus olabilir mi bu kadar erken? normal dongum 27 gun.
slm kızlaaar ben geldim uzun bi aradan sonra 3 haftadır giremedim nete filan nasılsınız umarım iyisinizdir :) banucum tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim şimdi sabırla beklemek kaldı inş diğer arkadaşalar sizde sıkılmadan bıkmadan ve çok takmadan yola devam inş gelecek bebekleriniz :)
Gece 12 itibariyle Adetime 3 gün var...Ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hissetmiyorum şu an..Sadece yumurtlama günü ve ertesi gün sol kasıkta biraz batmalar vardı o kadar..Akıntım falan da yok..Kuruluk hissediyorum hatta...Hayırlısı bakalım..
Ya arkadasim yas oldu 37... Zaten gec evlendik.Bir de 1 sene ayri yasadik ogretmenlikten dolayi. Geleli 1 sene 1 ay oldu. Gecen sene mol gebeligi sonra 6 ay ambargo sonra sigara birakma ilaclari..... Simdi de gerginlikten olmuyor... Neyse kismet o olacak ama sessiz gerginlikler insani daha da geriyor. Biz cok tartisamiyoruz. O ilgilenmiyormus gibi yapiyor, ben de kendi icimde yasiyorum. Bizimki biraz garip bir durum.... Artik gecen sabah ben patladim ne olacak diye... O da BEN ISTEMIYORUM yok daha otesi dedi kestirdi atti....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
saydım 7 hamile var devamı gelsin inş veee galiba 8 benim renglim 2 gün geçikti bakalım bekliyoz bebişi
hamilelerimizi tekrardan tebrik ediyorum Allah uzun ömür versin sağlıklı ve mutlu inş
aynurcum 8 hamişimiz var..:) mart güzel geçecek demektir bu.. Sende artık bekleme yap şu testi.. inşallah pozitifi görürsün tatlım
kızlar benim adetim bugün bitti 8.günüm 10.günden sonramı yumurtlama oluyor
Herkeseeeeee günaydınnnnnn...:))
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar
İnşallah bu güzel perşembe gününde de müjdeli haberler almaya devam ederiz...
günaydın canımmmmmm..
seninve herkesinde dünya kadınlar gününüz kutlu olsun..
ahirimsin, lata, emos.. testleri yaptınız mı kızlar???:)
ay_nur , kuzum sen hala ne bekliyorsun kırmızılarda gelmemiş 2 gün geçmiş, yapsana hayatım şu testi artık vaktidir..
yasamım , Berrak, asiia .. sizlerin de güzel haberlerini alırız inşallah bugün belki yarın
ve bekleyen diğer kızlar, herkese bol şans...
günaydın canlarım kadınlar günümüz kutlu olsun hepinizi öptümmmm
gülden günaydın tatlım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın?
günaydın kızlar :)
bugün başım çok ağrıyo nedendir anlamadım birde artık çok heyecanlıyım adet tarihime son 4:18::18::18:
iim bugün sabah kocam bana dediki sende bugünlerde ayrı bi güzellik var hamişmisin yoksa dedi bende du daha 24 üne çok var dedim yavrum yazık oda artık belirtileri takip ediyo
günaydın kızlar :)
bugün başım çok ağrıyo nedendir anlamadım birde artık çok heyecanlıyım adet tarihime son 4:18::18::18:
Herkeseeeeee günaydınnnnnn...:))
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar
İnşallah bu güzel perşembe gününde de müjdeli haberler almaya devam ederiz...
ahirimsin, lata, emos.. testleri yaptınız mı kızlar???:)
ay_nur , kuzum sen hala ne bekliyorsun kırmızılarda gelmemiş 2 gün geçmiş, yapsana hayatım şu testi artık vaktidir..
yasamım , Berrak, asiia .. sizlerin de güzel haberlerini alırız inşallah bugün belki yarın
ve bekleyen diğer kızlar, herkese bol şans...
kızlar hepinize gunaydıınnn. ben döndümmmm:) ne haberler var.
bu arada hepimizin DUNYA KADINLAR GUNU kutlu olsunnn
guldencim ne var ne yok.
tulinim ne yaptın 6 mart ta
banusssss, yalel
furtado hamileymişdin cokkkkk tebrik ederim tekrar.
beysal neler yaoptııııı
başka kimlerde neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?