Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aslında ben ona belli etmiyorum ama demekki onunda içinde fırtınalar kopuyo oda bana belli etmiyo

hadi bakalım hakkında hayırlısı olur inşallah canım..inşallah hamişsindir :)

inşallahhhhhh bebiştendir canımm

ay hiç düşünmemiştim ama hadi inşallah canım :)

sağol canım evet baya stres yaptım ondan dolayı olabilir..kalbim böyle sıkışıyormuş gibi oluyo ya çok stres yaptım ben gerçekten

evett bugün 8 martt kadınlar gününüzü kutlarım arkadaşlar...:))

ya kızlar bir tanıdığımıza misafir olduk geçenlerde, yemekte böyle hamilelikten falan konuşurken hanım arkadaş bana dediki, takip ettiğime göre 2 3 sene erkek 2 3 sene de kız oluyor genellikle etrafındakilerden gördüğü buymuş...mesela dedi geçen sene hep kız senesiydi kimi görsem kızı olmuştu bu sene hep erkek dedi...sizce doğru mudur yav:)))

neyse arkadaşlar... mart ayı da bitti bitiyor yani...
herkese hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah bu ay bitmedennn::))

günaydın canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kaçıydı senin kusura bakma lütfen unutuyorum hep..
bu arada peki idrar testi yapmışmıydın..

ayyyy hoşgeldin tatlımyaaaa çok ösledim seni ben sen neler yapıyosun benim hala damlalarımdevam ediyo özlemcim hergünn..
birer damla geliyo hergün hiç şaşmıyo canım bakalım haftasonu doktora gidecem..
Aşk olsun Banu beni unutmuşsun 8 Mart arkadaşları yazmışsın ama arada beni unutmuşsun

sanada günaydın..
sende varmı peki birşeyler
ya çok kalabalığız hep unutuyoruz elvancım banuda eminim oyüzden unutmuştur..

ya bir de yazıyorum mesajı yolluyorum aklıma geliyor hemen söyleyeyim...
ben pazartesi test yaptım negatşf çıktı arkadaşlar idrar testi söylemiştim zaten.. ama kaç gündür çok akıntım var bıktım usandım adet de değillim....tecrübesi olan var mı yani hamilelikte akıntısı çok olan? bir de çok sık lavaboya gidiyorum..eşim akşam dedi ki yav sen bence yatağı oraya sereceksin bu gidişle...daha rahat olur dedi:)))) sizce niye niye niyeeee

2-3 sene falan die bilmiorum ama geçen sene erkek senesiydi ondan onceki kızdı goyaaaaaa. yani ben bu planlamaya gore gidersem bir dahaki seneyi beklemem gerekcek:):) sağlıklı eli ayagı duzgun olsunda da, değil mi ?? uyyyyy analarının kuzucuklarııııı

iim dadlummmm sen nasılsın

iyi walla sizleri cok ozledim. geldım sonunda

aslında evet hep öyle derler ama bellide olmaz canım aman sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil

canm benim kadınlar günün kutlu olsun öncelikle:)) sende ne var ne yok yaa ben de hatırlayamadım..inş. gönlünce olsun her şey:))
benim 5 martta olmam gerekiyordu ama olmadım. pazartesi test yapmıştım ama negatifti...(

aslında belirtiler onu gösteriyo tatlım ama bellide olmaz ümitlendirmek istemem seni çünkü ben geçen ay tüm belirtileri yaşadım ama fosss çıktı

kuzum bende ozledm wallahi ya. baya baya alışmısım, sanki forumdaş degilde hergun gorustugum yuzyuze konustugum insanklar gibi:) canım git muhakkak doktora uzun zaman oldu bu damla muhabbeti ya. bakalım ne dicek. öğrenelimde kafamız rahatlasın

bizde seni öşledikkkkkkkk

sitres yok diyo doktorlar ama mümkünde değil kesinlikle ben diyorum yolunu söylesinler ozaman..

aminnnnnn:
sağlıklı olsunda kız erkek hiç önemi yok hayırlı evlat olsun..

canım senin elinde test varsa birtane daha yap bence senin adet tarihin kaçıydı tam?
idrara sık çıkışın adet olacağın içinde ola bilir bebiş olduğu içinde ama akıntı için bebiş diyo arkadaşlar sanki hadi b1 test daha tatlım..

öyle vallaha öslemcim bende özlüyorum sorma hafta sonu sanki bişeyler eksik gibi..
bu arada evet gidyimde kafamız rahatlasın..
bende çok merak ediyorum inşallah herşeyi anlatırda..

amin cnm sağol ben hiç sanmıyorum yaa yine hüsranla sonuçlanacak ama napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…