- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.001
günaydın özlemim hoşgeldinnnnnnnnn
valllahi özet banuda gelsin birazdan hemen özetler :)
ne yapsınlar şekerim biz kafayı yiyoruz yetmiyo bide onlara yedirtiyoruz ..
eşimde benimle birlikte takip ediyo yumurtlama zamanımı ama bu yaptığımız çok yanlış aslında onları pisikolojik olarak etkiliyoruz..
günaydın sanada inşallah sendende güzel haberler alırız.
baş ağrın sitres yaptığın için ola bilir ..
aman kendine dikkat et..
herkese günaydın:) gelişme var mı yani hamilelik müjdesi veren kimse var mı kızzlarrr ben hala adet olmadım.. yarın eşim beni sağlık ocağına götürücekkk bakalımm kan testi noolcekkk dua edinn lütfennn:))
inşallahhhhhh bebiştendir canımm
ne yapsınlar şekerim biz kafayı yiyoruz yetmiyo bide onlara yedirtiyoruz ..
eşimde benimle birlikte takip ediyo yumurtlama zamanımı ama bu yaptığımız çok yanlış aslında onları pisikolojik olarak etkiliyoruz..
günaydın sanada inşallah sendende güzel haberler alırız.
baş ağrın sitres yaptığın için ola bilir ..
aman kendine dikkat et..
gunaydın canım hoşbulduk. nasılsın.
bekliorum zaten banusu:) bakalım neler var neler
herkese günaydın:) gelişme var mı yani hamilelik müjdesi veren kimse var mı kızzlarrr ben hala adet olmadım.. yarın eşim beni sağlık ocağına götürücekkk bakalımm kan testi noolcekkk dua edinn lütfennn:))
kızlar hepinize gunaydıınnn. ben döndümmmm:) ne haberler var.
bu arada hepimizin DUNYA KADINLAR GUNU kutlu olsunnn
guldencim ne var ne yok.
tulinim ne yaptın 6 mart ta
banusssss, yalel
furtado hamileymişdin cokkkkk tebrik ederim tekrar.
beysal neler yaoptııııı
başka kimlerde neler var
Aşk olsun Banu beni unutmuşsun 8 Mart arkadaşları yazmışsın ama arada beni unutmuşsun
evett bugün 8 martt kadınlar gününüzü kutlarım arkadaşlar...:))
ya kızlar bir tanıdığımıza misafir olduk geçenlerde, yemekte böyle hamilelikten falan konuşurken hanım arkadaş bana dediki, takip ettiğime göre 2 3 sene erkek 2 3 sene de kız oluyor genellikle etrafındakilerden gördüğü buymuş...mesela dedi geçen sene hep kız senesiydi kimi görsem kızı olmuştu bu sene hep erkek dedi...sizce doğru mudur yav:)))
neyse arkadaşlar... mart ayı da bitti bitiyor yani...
herkese hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah bu ay bitmedennn::))
iim dadlummmm sen nasılsın
ya kızlar bir tanıdığımıza misafir olduk geçenlerde, yemekte böyle hamilelikten falan konuşurken hanım arkadaş bana dediki, takip ettiğime göre 2 3 sene erkek 2 3 sene de kız oluyor genellikle etrafındakilerden gördüğü buymuş...mesela dedi geçen sene hep kız senesiydi kimi görsem kızı olmuştu bu sene hep erkek dedi...sizce doğru mudur yav:)))
günaydın canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kaçıydı senin kusura bakma lütfen unutuyorum hep..
bu arada peki idrar testi yapmışmıydın..
ayyyy hoşgeldin tatlımyaaaa çok ösledim seni ben sen neler yapıyosun benim hala damlalarımdevam ediyo özlemcim hergünn..
birer damla geliyo hergün hiç şaşmıyo canım bakalım haftasonu doktora gidecem..
sanada günaydın..
sende varmı peki birşeyler
ya çok kalabalığız hep unutuyoruz elvancım banuda eminim oyüzden unutmuştur..
ya bir de yazıyorum mesajı yolluyorum aklıma geliyor hemen söyleyeyim...
ben pazartesi test yaptım negatşf çıktı arkadaşlar idrar testi söylemiştim zaten.. ama kaç gündür çok akıntım var bıktım usandım adet de değillim....tecrübesi olan var mı yani hamilelikte akıntısı çok olan? bir de çok sık lavaboya gidiyorum..eşim akşam dedi ki yav sen bence yatağı oraya sereceksin bu gidişle...daha rahat olur dedi:)))) sizce niye niye niyeeee
günaydın canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kaçıydı senin kusura bakma lütfen unutuyorum hep..
ayyyy hoşgeldin tatlımyaaaa çok ösledim seni ben sen neler yapıyosun benim hala damlalarımdevam ediyo özlemcim hergünn..
sanada günaydın..
ya çok kalabalığız hep unutuyoruz elvancım banuda eminim oyüzden unutmuştur..
2-3 sene falan die bilmiorum ama geçen sene erkek senesiydi ondan onceki kızdı goyaaaaaa. yani ben bu planlamaya gore gidersem bir dahaki seneyi beklemem gerekcek:):) sağlıklı eli ayagı duzgun olsunda da, değil mi ?? uyyyyy analarının kuzucuklarııııı
iyi walla sizleri cok ozledim. geldım sonunda
hadi bakalım hakkında hayırlısı olur inşallah canım..inşallah hamişsindir :)
ay hiç düşünmemiştim ama hadi inşallah canım :)
sağol canım evet baya stres yaptım ondan dolayı olabilir..kalbim böyle sıkışıyormuş gibi oluyo ya çok stres yaptım ben gerçekten
ya bir de yazıyorum mesajı yolluyorum aklıma geliyor hemen söyleyeyim...
ben pazartesi test yaptım negatşf çıktı arkadaşlar idrar testi söylemiştim zaten.. ama kaç gündür çok akıntım var bıktım usandım adet de değillim....tecrübesi olan var mı yani hamilelikte akıntısı çok olan? bir de çok sık lavaboya gidiyorum..eşim akşam dedi ki yav sen bence yatağı oraya sereceksin bu gidişle...daha rahat olur dedi:)))) sizce niye niye niyeeee
sanada günaydın..
ya çok kalabalığız hep unutuyoruz elvancım banuda eminim oyüzden unutmuştur..[/Q
Canım bilmem bekliyorum işte bir taraftanda dua ediyorum görmiyim kırmızıları diye, her an altım ıslandımı ne oluyo diye bi his içindeyim hani çalışmasam evde olsam çıkmicam lavabodan hiç, 2 haftadır yoğun akıntım var sürekli altım ıslanıyor gibi hissediyorum canım korkular içindeyim anlayacağın.
kuzum bende ozledm wallahi ya. baya baya alışmısım, sanki forumdaş degilde hergun gorustugum yuzyuze konustugum insanklar gibi:) canım git muhakkak doktora uzun zaman oldu bu damla muhabbeti ya. bakalım ne dicek. öğrenelimde kafamız rahatlasın
sanada günaydın..
ya çok kalabalığız hep unutuyoruz elvancım banuda eminim oyüzden unutmuştur..[/Q
Canım bilmem bekliyorum işte bir taraftanda dua ediyorum görmiyim kırmızıları diye, her an altım ıslandımı ne oluyo diye bi his içindeyim hani çalışmasam evde olsam çıkmicam lavabodan hiç, 2 haftadır yoğun akıntım var sürekli altım ıslanıyor gibi hissediyorum canım korkular içindeyim anlayacağın.
sitres yok elvancım inşallah hamilesindir senin kaççıydı bat 8miydi
ozaman hemen öylende yada akşam 1 test alıp yap hepimiz rahatlıyalım canım...
öyle vallaha öslemcim bende özlüyorum sorma hafta sonu sanki bişeyler eksik gibi..
bu arada evet gidyimde kafamız rahatlasın..
bende çok merak ediyorum inşallah herşeyi anlatırda..
sen bi ara doktor soruodun canım ne yaptın buldunmu yeni birini yoksa devammı aynı yere
hadi bakalım hakkında hayırlısı olur inşallah canım..inşallah hamişsindir :)
ay hiç düşünmemiştim ama hadi inşallah canım :)
sağol canım evet baya stres yaptım ondan dolayı olabilir..kalbim böyle sıkışıyormuş gibi oluyo ya çok stres yaptım ben gerçekten
öyle vallaha öslemcim bende özlüyorum sorma hafta sonu sanki bişeyler eksik gibi..
Evet güldencim 8 Mart inşallah güzel haberler alırım sizinlede paylaşırım hemen
sen bi ara doktor soruodun canım ne yaptın buldunmu yeni birini yoksa devammı aynı yere
bitane buldum canım onu deneyecem bakalım enazından şu adet sorunumu çözmek istiyorum önce sonra çocuk için tekrar o eskiye devam ederim eğer hamile kalırsam çünkü şimdi gideceğim doktor..
anlaşmalıhastanesini beğenmiyorum onun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?