Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evett cnm haklısın...hayırlısı olsun..kız erkek farketmez.

sen napıyosun beluscm sende gelişme var mıı :))) adet tarihin ne zamandı??

benim 24 ünde şeker daha çokkkk var bizde şuan çalışmalar var bu ay diğer aylardan çok sıkı çalışıom :):):):):) buna rağmern gelmezse bizim nazlı bebiş bilemicem yani artık gelince naparım onu :)

benimde 24 ama ben bu ay umutlud egilim o yuzden baglamıorum kendimi ya.

sanada günaydın narmik..

ayyyyyy hesapladımda martın 24 üne 16 gün var tamı tamına ayyy geçmez kız geçmezzzz vakitttttttttttttt

ya umutlanmiim diyorum bende ama sanki um umut olmayıncada bebiş gelmez gibi geliyo ihanet ediyom gibi oluom ben niyeyse
ne biliim şaşırdık artık hepten

valla yapabiliyosak orta karar olmak lazım bence...ne bebek bebek beebeeeek diye odaklanmalıyız ne de amaaan boşver dmeeliyiz...bi ortasını bulabilsekk püffff((

Merhaba, regl oldum, sizlere bol şanslar..

saglık olsun, denemelere devam o zaman bir kaç gün sonra:)

ya umutlanmiim diyorum bende ama sanki um umut olmayıncada bebiş gelmez gibi geliyo ihanet ediyom gibi oluom ben niyeyse
ne biliim şaşırdık artık hepten

cok fazla kaptırmamak en iyisi bence canım ya, sonra insan gerçekten üzülüo. İllaki umutlanıcaz tabi ama kafanın içini bununla doldurup dolaşmamak lazım. Hayırlı zamanda gelecektir zaten Allah ın izniyle. zaten böle 24 ü nü beklemekte kötü. daha bi ton gun var nasıl geçcek:):):)

valla yapabiliyosak orta karar olmak lazım bence...ne bebek bebek beebeeeek diye odaklanmalıyız ne de amaaan boşver dmeeliyiz...bi ortasını bulabilsekk püffff((

ya ne yalan söliim iş yoğunluğundan ben unutuyorum bazen ama bazennnn çıkmıyo ki aklından sen çıkarsan aklından çevredekiler sokuyo aklına ben bu aralar biraz kilo aldım herkes hemen bebişmi dioo gelde takma

kızlar yaa benim kociş amerikaya gitmek için uğraşıyorrr yaaa ben diyorum burda kalayımm...ne biliiimmmm oralarda hiç durmak istemiyoruuuummmm.....hem hamile olursam nasıl giderimmm kociş de seni burada brakrmyım uleeeen diyooo aslında iyi olur yani ben istenmeyen gelinimm:)) kimse çekemiyo biliyo musunuzzz...biraz uzak kalmış olurum...hep laf sokup duruyorlar...onlar yüzünden kaç kere rahatsızlanmıştım....

ayyyyyy hesapladımda martın 24 üne 16 gün var tamı tamına ayyy geçmez kız geçmezzzz vakitttttttttttttt

ya tatlım sana bişey sorucam sen intahap için ilaç kullanacaktın değilmi yoksa şu yaşlı hafızam beni yine yanıltıyomu..
bu arada birde ufak bi not eğer 24 martsa şuanda çalışmalara hız ver.tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…