- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.021
2-3 sene falan die bilmiorum ama geçen sene erkek senesiydi ondan onceki kızdı goyaaaaaa. yani ben bu planlamaya gore gidersem bir dahaki seneyi beklemem gerekcek:):) sağlıklı eli ayagı duzgun olsunda da, değil mi ?? uyyyyy analarının kuzucuklarııııı
iyi walla sizleri cok ozledim. geldım sonunda
aslında evet hep öyle derler ama bellide olmaz canım aman sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil
öyle vallaha öslemcim bende özlüyorum sorma hafta sonu sanki bişeyler eksik gibi..
bu arada evet gidyimde kafamız rahatlasın..
bende çok merak ediyorum inşallah herşeyi anlatırda..
Evet güldencim 8 Mart inşallah güzel haberler alırım sizinlede paylaşırım hemen
ayyy bende heyecanlandım şimdi bak canım ..
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzz:
bitane buldum canım onu deneyecem bakalım enazından şu adet sorunumu çözmek istiyorum önce sonra çocuk için tekrar o eskiye devam ederim eğer hamile kalırsam çünkü şimdi gideceğim doktor..
anlaşmalıhastanesini beğenmiyorum onun..
hadi bakalım inşallah memnun kalırsın. wallahi burda olsaydın tutar kolundan benimkine gotururudum kesin seni:)
Günaydın
gunaydınnnn
sen napıyosun beluscm sende gelişme var mıı :))) adet tarihin ne zamandı??
benim 24 ünde şeker daha çokkkk var bizde şuan çalışmalar var bu ay diğer aylardan çok sıkı çalışıom :):):):):) buna rağmern gelmezse bizim nazlı bebiş bilemicem yani artık gelince naparım onu :)
kac gunde bir oluyorsun canim?
benimde 24 ama ben bu ay umutlud egilim o yuzden baglamıorum kendimi ya.
Günaydın
hadi bakalım inşallah memnun kalırsın. wallahi burda olsaydın tutar kolundan benimkine gotururudum kesin seni:)
vallaha özlemcim kesin giderdim seninle birlikte öyle güzel anlattınki zaten uzak olmasak kesin gelirdim..
gunaydınnnn
benimde 24 ama ben bu ay umutlud egilim o yuzden baglamıorum kendimi ya.
özlemcim neden öyle diyosun ben senden bu ay umutluyum tatlım..
ya umutlanmiim diyorum bende ama sanki um umut olmayıncada bebiş gelmez gibi geliyo ihanet ediyom gibi oluom ben niyeyse
ne biliim şaşırdık artık hepten
Merhaba, regl oldum, sizlere bol şanslar..
ya umutlanmiim diyorum bende ama sanki um umut olmayıncada bebiş gelmez gibi geliyo ihanet ediyom gibi oluom ben niyeyse
ne biliim şaşırdık artık hepten
sanada günaydın narmik..
özlemcim neden öyle diyosun ben senden bu ay umutluyum tatlım..
ne bilim ya daha doktora gidip geliom ya sanki olmıcakmış gibi:):) psikolojik olarak "ooo ozlem daha hormon testlerinde var olmaz olmaz bu ay diom" kendi kendime:):):) hayırlısı canım kısmet bakalım
valla yapabiliyosak orta karar olmak lazım bence...ne bebek bebek beebeeeek diye odaklanmalıyız ne de amaaan boşver dmeeliyiz...bi ortasını bulabilsekk püffff((
sanada günaydın narmik..
ne bilim ya daha doktora gidip geliom ya sanki olmıcakmış gibi:):) psikolojik olarak "ooo ozlem daha hormon testlerinde var olmaz olmaz bu ay diom" kendi kendime:):):) hayırlısı canım kısmet bakalım
canımın içi bizimde var testler ama biz b u ay erteledik :):):):) olmazsa öteki ay kesin yaptırcaz hiç aklıma bile gelmio vallahi o testler sen söyleyince hatırladım
ayyyyyy hesapladımda martın 24 üne 16 gün var tamı tamına ayyy geçmez kız geçmezzzz vakitttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?