Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aa Amerika da napcek kıs. ee bırakmaz tabi. ayy canım benim ya duymamazlıktan gel o lafları. ben anlamıorum bu muhabbetleri. kardeşim çocugun mutluysa sende mutlu oklcaksın comak sokmıcaksın. bosver tatlım sen evine kocişine bak. gerisini salla. sayguında kusur etme yeter.

şu istenmeyen gelin olayına çok kızıyorum ne demek ya istenmeyen gelin padişahın kızınımı bulcaklarmış oğullarına al kocişini çek git bence göndermede kudursunlar hepten

canm yaa:))) çok tatlısın yaa millet de hapşursak bebek mi yoksa diyecek valla haklısınn:)) ama ben artık takmıyorum..ya benim bacaklar kollar her yer zayıf bir tek göbek yağ bağlamış gibi...yav nasıl bir şiş var ya anlatamam...göğüslerimle aynı olacak neredeyse:(((((

bu durum tabii beni çileden çıkarıyor... reflüdür belki de yediklerim falan geri geliyo....:// mide asidi gibi bir şey...

Arkadaşlar şu an imkanı olan varsa en güzeli dr. a gidip yumurta takibi yaptırmak..Benim böyle bir imkanım yok malesef..Dr. yumurtalarınızın gelişimini takip eder,gerekirse yumurta geliştirici ilaçlar verir..Çatlama iğnesi verir..İlişki önerir..Böylece biraz daha hamileliğe yakın olunur ...:)

Son düzenleyen: Moderatör:

iltihap vardıda eşim bu ayda deneyelim öteki aya kullan dedi bende deim belki içine doğmuştur vardır bi hayır kullanmadım
çalışmalara gelince atom karınca gibiyiz vallahi :):):):):):):

tatlım bence öle düşünme istemiyor diye, oda istiyordur ama ilişkilerde hamile kalcaz diye biraz eşlerimizi kasıyoruz, onlarda haliyle bunalıyorlar, tabi bizde üzülüyor bunalıyoruz, belki istemiyorum diyerek seni biraz hamilelik stresinden kurtarmak istiyordur. ayrıca kimsenin söylediklerini kafaya takma, herkes sadece konuşur, senin benim ne halde olduğumuz anlamazlar o yüzden sakin ol ve sabret herşey düzelcek..

göbekmi hahaha işte kaderdaşım benim al bendende okadar bide göbeyi kocaman görüyoar ya hemen hamilemisin diyolar ayyy daha da sinir oluyorum
geçende ablamdiyo kız senin göbeyin çok büyümüş bak diyo banabak dedjim sende başlama dedim bi tersledimya kızım ne oluyo beee dedik kızda şaşırdı vallaha ama eee artık herkes okadar çok soruyoki sinir oluyorum..

biftek kaçıncı sayfaya yazdın bulamadım adet oldun diye üzülme sakın..Daha uzun zaman var önümüzde...napalım...moralimizi bozmak yok yola devam...

bana göbekim yüzünden müübüste yer veriolardı, ben de hemen yapışıodum:):)

ahhhh keşke sadece göbüş olsa bendede
bi popiş var bende görseniz akıllara zarar :)

ya arkadaş kimse benim gibi oolamaz göbek bağlayamazz vallaa bak...aynada bakıyorumm yaa gözlerim faltaşı gibi açılıyo...ya evdeyim yiyip içip oturuyorum...arada temizlik pazar .. tamam da başka yerlerde tık yok bir göbek varr....kocamınkini geçecekk

YAA AYI YOGİ AİLESİ OLDUK YAA BÖYLE DİYCEM ARTIK...EŞİM 95 BEN 67 ÇÜŞŞŞŞŞ....

ahhhh keşke sadece göbüş olsa bendede
bi popiş var bende görseniz akıllara zarar :)

HAHAHAHA OLSUN popodan zarar gelmez...ama göbek insanı çok bozuyor yaa...mesela popo göğüs kocama normal geliyor...ama göbek...bakışlarından anlayabiiliyorumm.. KARICIMMMM....SEN MİİSN? YOKSA ! ...gibi yani...:))))

HAHAHAHA OLSUN popodan zarar gelmez...ama göbek insanı çok bozuyor yaa...mesela popo göğüs kocama normal geliyor...ama göbek...bakışlarından anlayabiiliyorumm.. KARICIMMMM....SEN MİİSN? YOKSA ! ...gibi yani...:))))

kız aynı senin gibi ben 65 eşim 93 kilo hele eşimde bir göbüş var önden önden gidioooo yakında ben doğurcam dio :):):):):)

iltihap vardıda eşim bu ayda deneyelim öteki aya kullan dedi bende deim belki içine doğmuştur vardır bi hayır kullanmadım
çalışmalara gelince atom karınca gibiyiz vallahi :):):):):):):

inşallah canım eşin haklı çıkar..

şu istenmeyen gelin olayına çok kızıyorum ne demek ya istenmeyen gelin padişahın kızınımı bulcaklarmış oğullarına al kocişini çek git bence göndermede kudursunlar hepten

yaa işte böylee..Allah kimseye yaşatmasın...Ne laflar işittim ben...Kaynanam komşusunun yanında bile bana laf sokan kadındır yani...
Kadınlardan çok korkuyorum bazen..Ama bazen iyilere denk gelince, mesela iyi arkadaşlarım, sizler...kardeşim falan...diyorum ki bu karakter meselesii...
kıskançlıktan Allaha sığınırım kızlar...valla eğer bir kadın sizi kıskanıyorsa çekeceğiniz var demektir...çook yalnız kaldım onlar karşısında...eltimle kaynanam hep ikisi konuşup beni yok sayarlar...ama artık takmıyorum...napalım...Allah ıslah etsin...
Neyse...Kendime de söz verdim artık üzerinde durmicam bebişime odaklanıcam...:)))

kız aynı senin gibi ben 65 eşim 93 kilo hele eşimde bir göbüş var önden önden gidioooo yakında ben doğurcam dio :):):):):)

olsunn....biz kocişlerimizi göbüşlü sevyoruzzz dimi kızlarrr....valla benimki vücut yapcam zaiflicam diyo geçen pişman ettim...sen vücut yap da bakalım ben ne yapacamm dedim...:))) kıskancım yaa huyum kurusun...
ya çok kıskancım ama bi tek bu dünyada eşimi kıskanıyorum...başka ne mal ne mülk ne kadın ne başka bir şey....bazıları var her önüne geleni kıskanıyor yaa Allah muhafaza...:))) ben bitek bizim Yogiyi...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…