- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.041
kızlar yaa benim kociş amerikaya gitmek için uğraşıyorrr yaaa ben diyorum burda kalayımm...ne biliiimmmm oralarda hiç durmak istemiyoruuuummmm.....hem hamile olursam nasıl giderimmm kociş de seni burada brakrmyım uleeeen diyooo aslında iyi olur yani ben istenmeyen gelinimm:)) kimse çekemiyo biliyo musunuzzz...biraz uzak kalmış olurum...hep laf sokup duruyorlar...onlar yüzünden kaç kere rahatsızlanmıştım....
kızlar yaa benim kociş amerikaya gitmek için uğraşıyorrr yaaa ben diyorum burda kalayımm...ne biliiimmmm oralarda hiç durmak istemiyoruuuummmm.....hem hamile olursam nasıl giderimmm kociş de seni burada brakrmyım uleeeen diyooo aslında iyi olur yani ben istenmeyen gelinimm:)) kimse çekemiyo biliyo musunuzzz...biraz uzak kalmış olurum...hep laf sokup duruyorlar...onlar yüzünden kaç kere rahatsızlanmıştım....
deme deme gerçi sen yine olmazde olursa süpriz olsun tatlımsanada günaydın narmik..
ne bilim ya daha doktora gidip geliom ya sanki olmıcakmış gibi:):) psikolojik olarak "ooo ozlem daha hormon testlerinde var olmaz olmaz bu ay diom" kendi kendime:):):) hayırlısı canım kısmet bakalım
peki eşinde gidecekti hafta sonu onun sonuçlar nasıl?
canım sen bilirsin tabi ama bence deyişiklik iyi gelir tabi karar senin yinede..
madem istemiyolar eşin gidince daha çok laf soka bilirler yani..
ya ne yalan söliim iş yoğunluğundan ben unutuyorum bazen ama bazennnn çıkmıyo ki aklından sen çıkarsan aklından çevredekiler sokuyo aklına ben bu aralar biraz kilo aldım herkes hemen bebişmi dioo gelde takma
ya tatlım sana bişey sorucam sen intahap için ilaç kullanacaktın değilmi yoksa şu yaşlı hafızam beni yine yanıltıyomu..
bu arada birde ufak bi not eğer 24 martsa şuanda çalışmalara hız ver.tatlım..
canımın içi bizimde var testler ama biz b u ay erteledik :):):):) olmazsa öteki ay kesin yaptırcaz hiç aklıma bile gelmio vallahi o testler sen söyleyince hatırladım
kuzum eşimin değeleri de normal çıktı sanırsam, iltihabı gozuktu cok az bişi, 2 tane ilaç verdiler onun içn. hemen koştum yanına Hasan sana da antibiyotik bitene kadar birliktelik yok dediler mi dedim:):) yok kızım saçmalama dio. dedim oleyse zaten bu ay bittik. biliosun film için aldıgım antibiyotik bitene kadar birlikte olmıcaksınız demişti doktorum. pzartesi bitti neyse ki:)
Hamisleri bol bol ve cok cok tebrik ediyorum.
Allah kucaklarina almayi nasip etsin.
Valla ben bu isten vazgecmeyi falan dusunmeye basladim. Esimle dun tartistik. Istemiyorum diye bagirdi bana. Bende 1 sene once istiyordum diyordun. Hamile kaldim mol gebeligi olustu. Ben ne yapayim deyince `Isler kotu maddi olarak ne olacagimiz belli degil, istemiyorum` dedi. Galiba benim 3-4 gundur aglamamdan cok etkilendi. Ne diyecegimi ne yapacagimi sasirdim. Insanlarin yok mu sorularindan da sikildim. Ben baska ulkeye kacacagim bu gidisle.... Kimse soru sormasin. Olsun bitsin.
Ay ne yapacagimi sasirdim. Deli gibi isteyen adam galiba gostermelik gitti. Offf.... Offf....
canm yaa:))) çok tatlısın yaa millet de hapşursak bebek mi yoksa diyecek valla haklısınn:)) ama ben artık takmıyorum..ya benim bacaklar kollar her yer zayıf bir tek göbek yağ bağlamış gibi...yav nasıl bir şiş var ya anlatamam...göğüslerimle aynı olacak neredeyse:(((((
bu durum tabii beni çileden çıkarıyor... reflüdür belki de yediklerim falan geri geliyo....:// mide asidi gibi bir şey...
saglık olsun, denemelere devam o zaman bir kaç gün sonra:)
cok fazla kaptırmamak en iyisi bence canım ya, sonra insan gerçekten üzülüo. İllaki umutlanıcaz tabi ama kafanın içini bununla doldurup dolaşmamak lazım. Hayırlı zamanda gelecektir zaten Allah ın izniyle. zaten böle 24 ü nü beklemekte kötü. daha bi ton gun var nasıl geçcek:):):)
göbekmi hahaha işte kaderdaşım benim al bendende okadar bide göbeyi kocaman görüyoar ya hemen hamilemisin diyolar ayyy daha da sinir oluyorum
geçende ablamdiyo kız senin göbeyin çok büyümüş bak diyo banabak dedjim sende başlama dedim bi tersledimya kızım ne oluyo beee dedik kızda şaşırdı vallaha ama eee artık herkes okadar çok soruyoki sinir oluyorum..
canm yaa:))) çok tatlısın yaa millet de hapşursak bebek mi yoksa diyecek valla haklısınn:)) ama ben artık takmıyorum..ya benim bacaklar kollar her yer zayıf bir tek göbek yağ bağlamış gibi...yav nasıl bir şiş var ya anlatamam...göğüslerimle aynı olacak neredeyse:(((((
bu durum tabii beni çileden çıkarıyor... reflüdür belki de yediklerim falan geri geliyo....:// mide asidi gibi bir şey...
göbekmi hahaha işte kaderdaşım benim al bendende okadar bide göbeyi kocaman görüyoar ya hemen hamilemisin diyolar ayyy daha da sinir oluyorum
geçende ablamdiyo kız senin göbeyin çok büyümüş bak diyo banabak dedjim sende başlama dedim bi tersledimya kızım ne oluyo beee dedik kızda şaşırdı vallaha ama eee artık herkes okadar çok soruyoki sinir oluyorum..
ahhhh keşke sadece göbüş olsa bendede
bi popiş var bende görseniz akıllara zarar :)
bana göbekim yüzünden müübüste yer veriolardı, ben de hemen yapışıodum:):)
HAHAHAHA OLSUN popodan zarar gelmez...ama göbek insanı çok bozuyor yaa...mesela popo göğüs kocama normal geliyor...ama göbek...bakışlarından anlayabiiliyorumm.. KARICIMMMM....SEN MİİSN? YOKSA ! ...gibi yani...:))))
iltihap vardıda eşim bu ayda deneyelim öteki aya kullan dedi bende deim belki içine doğmuştur vardır bi hayır kullanmadım
çalışmalara gelince atom karınca gibiyiz vallahi :):):):):):):
kuzum eşimin değeleri de normal çıktı sanırsam, iltihabı gozuktu cok az bişi, 2 tane ilaç verdiler onun içn. hemen koştum yanına Hasan sana da antibiyotik bitene kadar birliktelik yok dediler mi dedim:):) yok kızım saçmalama dio. dedim oleyse zaten bu ay bittik. biliosun film için aldıgım antibiyotik bitene kadar birlikte olmıcaksınız demişti doktorum. pzartesi bitti neyse ki:)
ooo inşallah cnm inşlalha hayırlı haberler alırız..
şu istenmeyen gelin olayına çok kızıyorum ne demek ya istenmeyen gelin padişahın kızınımı bulcaklarmış oğullarına al kocişini çek git bence göndermede kudursunlar hepten
inşallah canım eşin haklı çıkar..
ooo inşallah cnm inşlalha hayırlı haberler alırız..
hayırlısı canımmm
kız aynı senin gibi ben 65 eşim 93 kilo hele eşimde bir göbüş var önden önden gidioooo yakında ben doğurcam dio :):):):):)
canım bende 65. eşimin boy kilo maşallah taşşş gibi bi fazlalıgı yok adamın. Allah tan sevio göbikimi de problem olmuo. hatta onu ayrı sevio:):)
HAHAHAHA!!!! yaaa koptum yerlerdeymmm...kızlar yaa hepiniz birbirinizden komiksiniz yaa eşleriniz ne kadar şanslı:))) neşem yerine geldi...özlem yaa yer veriyorlar diyo...Allahımmm...:)))
kuzum walla öle. bende bel ince, bacak ince, saolsun annemgilin sulalaesinden gelen bir basen var, birde sadece göbik ayva cinsinden, mide falan yok. miller hamile sanıo öle:):) bazen muhabbet olur biri sorar kaç aylık rezil olmim die anneme diom benim bu göbek kaç aylık duruo. öğreneyim ki ona göre cevaplarım munubuste:))))))))
kız aynı senin gibi ben 65 eşim 93 kilo hele eşimde bir göbüş var önden önden gidioooo yakında ben doğurcam dio :):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?