- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.061
yaa işte böylee..Allah kimseye yaşatmasın...Ne laflar işittim ben...Kaynanam komşusunun yanında bile bana laf sokan kadındır yani...
Kadınlardan çok korkuyorum bazen..Ama bazen iyilere denk gelince, mesela iyi arkadaşlarım, sizler...kardeşim falan...diyorum ki bu karakter meselesii...
kıskançlıktan Allaha sığınırım kızlar...valla eğer bir kadın sizi kıskanıyorsa çekeceğiniz var demektir...çook yalnız kaldım onlar karşısında...eltimle kaynanam hep ikisi konuşup beni yok sayarlar...ama artık takmıyorum...napalım...Allah ıslah etsin...
Neyse...Kendime de söz verdim artık üzerinde durmicam bebişime odaklanıcam...:)))
bana göbekim yüzünden müübüste yer veriolardı, ben de hemen yapışıodum:):)
ya arkadaş kimse benim gibi oolamaz göbek bağlayamazz vallaa bak...aynada bakıyorumm yaa gözlerim faltaşı gibi açılıyo...ya evdeyim yiyip içip oturuyorum...arada temizlik pazar .. tamam da başka yerlerde tık yok bir göbek varr....kocamınkini geçecekk
YAA AYI YOGİ AİLESİ OLDUK YAA BÖYLE DİYCEM ARTIK...EŞİM 95 BEN 67 ÇÜŞŞŞŞŞ....
kocan seni seviyormu? yanındamı hep ? önemli olan sakın onlara zayıflık gösterme başın dik olsun lafmı söylüyo bakışınla yerin dibine sok o ona yeter zaten ay sinir oldum bide eltin kim ne düşünüyosa hakkında Allah binbeterini versin ona
tatlım ben 50 kiloyum ve kocaman bi göbüşümvar sadece kocaman bi göbek ayyy çok kötü çokk..
tamam tamam tööbe bi daha anlatmıcamm...belus çok kızdı:)) birazdan dicek koordinatları ver ben bi uçan tekme atıp geleyim diye:)))
kızzlarrr bugün benim pazarım varr...sizce hangi paluk türünden alayımmm bizimki karadenizli olması dolayısıyla paluksuzz duramaayyy...
a) hamsii ( çok koku yapıyor artık nefret ettim )
b) çupra (eh işte ... kafasını görmiim de yeter..)
C) Somon...( ?) olabiler...
d) alabalık...(öff birden tiksinti geldi..)
:))))))))))
kızzlarrr bugün benim pazarım varr...sizce hangi paluk türünden alayımmm bizimki karadenizli olması dolayısıyla paluksuzz duramaayyy...
a) hamsii ( çok koku yapıyor artık nefret ettim )
b) çupra (eh işte ... kafasını görmiim de yeter..)
C) Somon...( ?) olabiler...
d) alabalık...(öff birden tiksinti geldi..)
:))))))))))
günaydın arkadaşlar, herkesin DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun..
çupra olabilir.
somon da olabilir. kociş geçen gun onu soslu falan yapıp fırına attı ( ki ben fırında hiçbirşekilde sevmem balıgı) ama enfes olduuuuuu
günaydın arkadaşlar, herkesin DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun..
tamam kızzlarrr....çupra olsun sizi mi kırıcamm özlem beluss...
soslu mu* hmm netten bi pakalum...valla ben sivaslıyım.. et yemeklerinde iyiyimdir...ama balık sevmiorum....yemesi güzel de....
hadi kızlar hepinizi öptüm bana müsaadee...evi temizleyip alışverişimi falan yapayım...saat 1 de bitirirsem hepsini ne güzel olurr....hızlı hareket etmem lazmmm...
öptüüümm güzel haberlerinizi bekliyorummm..ayy keşke hepinizi tanısaydımm..bebişlerinizi sevmeye gelirdimm.. teyze olurdummm:))))
herkese kolay gelsin...
sonradan siteye gireceklerin de kadınlar günü kutlu olsun....
Kızlaaaaaaaaaaaaar, nabeeeeeer:)))
Özlemcim gelmişsin nihayet hoşgeldin bebeeem, 8 hamişimiz oldu, en son furtadoo ve kullanılmayannick verdi güzel haberleri:) Senin de eşinin iltahap dışında bişeyi çıkmamış çok sevindim.. biz de dün aldık iyi haberleri, bi de doktor eşime sperm kaliteniz yüksek gibi bişeyler demiş, dünden beri eve hi babe, I'm high quality diye dolanıyor, zevzek adam:))) neyse ses etmiyorum havaya girsin diye bende:))
Bu arada yalel annesinin yanına gitti,pazartesiye kadar olmayacak burda..
Elvancım valla atlamışım hayatım, noolur kusura bakma, dün test yapsak mı yapmasak mı diye konuşmuştu kızlar burda, ondan onların isimleri kalmış aklımda, olcak o kadar yaşlı başlı kadınım ben hem:))))
ne zaman yapacaksın testi? İnşallah hamişsindir..
Beluş tatlım, bu hafta benim kociş erken gidiyor işe, sabah 5 te uyanıyoruz, ondan bu hafta 7 de açabiliyorum bilgisayarı:)
güldencim, sen nasılsın hayatım???
Gülsen sen de buradasın sanırım?
başka kim var kim yok bakamadım ama herkese kucak dolusu selamlar, güzel bir gün olsun:)
Özlemcim gelmişsin nihayet hoşgeldin bebeeem, 8 hamişimiz oldu, en son furtadoo ve kullanılmayannick verdi güzel haberleri:) Senin de eşinin iltahap dışında bişeyi çıkmamış çok sevindim.. biz de dün aldık iyi haberleri, bi de doktor eşime sperm kaliteniz yüksek gibi bişeyler demiş, dünden beri eve hi babe, I'm high quality diye dolanıyor, zevzek adam:))) neyse ses etmiyorum havaya girsin diye bende:))
Elvancım valla atlamışım hayatım, noolur kusura bakma, dün test yapsak mı yapmasak mı diye konuşmuştu kızlar burda, ondan onların isimleri kalmış aklımda, olcak o kadar yaşlı başlı kadınım ben hem:))))
Beluş tatlım, bu hafta benim kociş erken gidiyor işe, sabah 5 te uyanıyoruz, ondan bu hafta 7 de açabiliyorum bilgisayarı:)
başka kim var kim yok bakamadım ama herkese kucak dolusu selamlar, güzel bir gün olsun:)
maaşallahhayretler içindfe bakıyorum sana geri dönüp okuyup nasıl bu sayfalara yetiştirion yazıları pes :):):):):
Teşekküre ederiz banucum.. valla seni kutluyorum tatlım bu kadar erken kalkabildiğin için, ben işe 9 da gidiyorum kendimi yataktan 8 de zor kaldırıyorum, bugün cumartesi olsun diye dua ediyorum azcık daha uyuyayım diye, maşallah sen bayağı erken kalkıyorsun. bunun sırrı ne tatlım ya,,,
canım benım nasılsınnn?
tum hamişleri candan tebrik ediom bize de dua edin:)
puhahaha eşin de aynı benimki gibi. benimkine de sorular sormuslar. ne dedin diorum. ne dicem sen ne dion doktor benim adım hasan ... . türkiye de bir isimim ben demiş:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?