Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kocan seni seviyormu? yanındamı hep ? önemli olan sakın onlara zayıflık gösterme başın dik olsun lafmı söylüyo bakışınla yerin dibine sok o ona yeter zaten ay sinir oldum bide eltin kim ne düşünüyosa hakkında Allah binbeterini versin ona

bana göbekim yüzünden müübüste yer veriolardı, ben de hemen yapışıodum:):)

tatlım ben 50 kiloyum ve kocaman bi göbüşümvar sadece kocaman bi göbek ayyy çok kötü çokk..

tamam tamam tööbe bi daha anlatmıcamm...belus çok kızdı:)) birazdan dicek koordinatları ver ben bi uçan tekme atıp geleyim diye:)))

tatlım ben 50 kiloyum ve kocaman bi göbüşümvar sadece kocaman bi göbek ayyy çok kötü çokk..

neee elli kilosun ve bi de yazıyor musun utanmadan kızzzz (( ben 70 e gidiyorum kız manken gibi yazıyor bi de aaaaaa!! :)))) ne güzel işte...ben daha evleneli bir sene oldu bir senede oturduum yerden 13 kilo aldımmmmm:))) sus oturr:))) iyisinn maşallahh!!:))) formunu koruu....
saKIN Benm gibi hergün bööörek kek patates salatası yapıp....gerisini anlayın işte((

kızzlarrr bugün benim pazarım varr...sizce hangi paluk türünden alayımmm bizimki karadenizli olması dolayısıyla paluksuzz duramaayyy...

a) hamsii ( çok koku yapıyor artık nefret ettim )
b) çupra (eh işte ... kafasını görmiim de yeter..)
C) Somon...( ?) olabiler...
d) alabalık...(öff birden tiksinti geldi..)
:))))))))))

kesinlikle çupraaaaaaaa çok severim

çupra olabilir.
somon da olabilir. kociş geçen gun onu soslu falan yapıp fırına attı ( ki ben fırında hiçbirşekilde sevmem balıgı) ama enfes olduuuuuu

çupra olabilir.
somon da olabilir. kociş geçen gun onu soslu falan yapıp fırına attı ( ki ben fırında hiçbirşekilde sevmem balıgı) ama enfes olduuuuuu

tamam kızzlarrr....çupra olsun sizi mi kırıcamm özlem beluss...

soslu mu* hmm netten bi pakalum...valla ben sivaslıyım.. et yemeklerinde iyiyimdir...ama balık sevmiorum....yemesi güzel de....

hadi kızlar hepinizi öptüm bana müsaadee...evi temizleyip alışverişimi falan yapayım...saat 1 de bitirirsem hepsini ne güzel olurr....hızlı hareket etmem lazmmm...

öptüüümm güzel haberlerinizi bekliyorummm..ayy keşke hepinizi tanısaydımm..bebişlerinizi sevmeye gelirdimm.. teyze olurdummm:))))
herkese kolay gelsin...
sonradan siteye gireceklerin de kadınlar günü kutlu olsun....

kolay gelsin canım sana. beklios seni tekrar:9 hızlı ol:)

Kızlaaaaaaaaaaaaar, nabeeeeeer:)))

Özlemcim gelmişsin nihayet hoşgeldin bebeeem, 8 hamişimiz oldu, en son furtadoo ve kullanılmayannick verdi güzel haberleri:) Senin de eşinin iltahap dışında bişeyi çıkmamış çok sevindim.. biz de dün aldık iyi haberleri, bi de doktor eşime sperm kaliteniz yüksek gibi bişeyler demiş, dünden beri eve hi babe, I'm high quality diye dolanıyor, zevzek adam:))) neyse ses etmiyorum havaya girsin diye bende:))

Bu arada yalel annesinin yanına gitti,pazartesiye kadar olmayacak burda..

Elvancım valla atlamışım hayatım, noolur kusura bakma, dün test yapsak mı yapmasak mı diye konuşmuştu kızlar burda, ondan onların isimleri kalmış aklımda, olcak o kadar yaşlı başlı kadınım ben hem:))))
ne zaman yapacaksın testi? İnşallah hamişsindir..

Beluş tatlım, bu hafta benim kociş erken gidiyor işe, sabah 5 te uyanıyoruz, ondan bu hafta 7 de açabiliyorum bilgisayarı:)

güldencim, sen nasılsın hayatım???

Gülsen sen de buradasın sanırım?

başka kim var kim yok bakamadım ama herkese kucak dolusu selamlar, güzel bir gün olsun:)

Son düzenleme:

maaşallah hayretler içindfe bakıyorum sana geri dönüp okuyup nasıl bu sayfalara yetiştirion yazıları pes :):):):):

Teşekküre ederiz banucum.. valla seni kutluyorum tatlım bu kadar erken kalkabildiğin için, ben işe 9 da gidiyorum kendimi yataktan 8 de zor kaldırıyorum, bugün cumartesi olsun diye dua ediyorum azcık daha uyuyayım diye, maşallah sen bayağı erken kalkıyorsun. bunun sırrı ne tatlım ya,,,

maaşallah hayretler içindfe bakıyorum sana geri dönüp okuyup nasıl bu sayfalara yetiştirion yazıları pes :):):):):

Şimdi hayatım hemen açıklıyayım, ben ilk mezun olduğumda 3 yıl kadar turkcell çağrı merkezinde çalıştım, günde 10 saat telefonla konuşurken, aynı anda hem bilgisayardan işlem yapman gerekiyor, hem de bilgi güncellemesi için gelen mailleri sürekli okuman, bu da günde 200 civarı mail demek, eh bi de insan denen varlık sosyal bir hayvan, bir yandan telefondan mesajlaşıp dışardaki arkadaşlarınla, diğer yandan iş arkadaşlarınla yine şirket için chat sayfasından geyiğin dibine vurman da lazım:) eh haliyle o yıllar bana korkunç bir deneyim kazandırdı bu konuda:)))))))))

Nasılsın hayatım?:))

bu hafta için o öyle be tatlım yoksa ben de severim uykuyu:) eşim bu hafta 06:30 14:30 çalışıyor ve kahvaltısız çorabını bile giymez beyimiz, haliyle kalkıyoruz beraber.. sonrada hazır uyanmışken işlerimi yapayım diyorum girmiyorum geri yatağa.. ama öyle olunca da akşam tavuk gibi , kanepenin bir ucunda ben bir ucunda kociş sızıp kalıyoruz:)))))))

canım benım nasılsınnn?
tum hamişleri candan tebrik ediom bize de dua edin:)
puhahaha eşin de aynı benimki gibi. benimkine de sorular sormuslar. ne dedin diorum. ne dicem sen ne dion doktor benim adım hasan ... . türkiye de bir isimim ben demiş:)))))))))))

aahahahahahaha:)))) alem bunlar yaa, aman aman bırak girsinler havaya daha iyi, yüksek performans lazım:)))))

Bu arada, dün eşim beni aradı haberi verdi ben hemen buraya yazdım, sonrada evden çıkıp eşimle buluştum benim bazı işlemlerim için.. eh haliyle yolda bi daha anlattırdım doktorla konuşmasını.. Eşim anlattıktan sonra dönüp bana, " sen şimdi eve gider gitmez açar bilgisayarı yazarsın bunu da o kızlar sayfanıza" dedi.. Ay aşkolsun hayatım dedim, beni hiç tanımamışsın bu zamana kadar, ben çoktan yazdım bile , sen telefon eder etmez, dedim affalladı benimki:)))))) gözlerinde oha diyen aşk dolu bakışı gördüm yani:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…