- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.081
bu hafta için o öyle be tatlım yoksa ben de severim uykuyu:) eşim bu hafta 06:30 14:30 çalışıyor ve kahvaltısız çorabını bile giymez beyimiz, haliyle kalkıyoruz beraber.. sonrada hazır uyanmışken işlerimi yapayım diyorum girmiyorum geri yatağa.. ama öyle olunca da akşam tavuk gibi , kanepenin bir ucunda ben bir ucunda kociş sızıp kalıyoruz:)))))))
aahahahahahaha:)))) alem bunlar yaa, aman aman bırak girsinler havaya daha iyi, yüksek performans lazım:)))))
Bu arada, dün eşim beni aradı haberi verdi ben hemen buraya yazdım, sonrada evden çıkıp eşimle buluştum benim bazı işlemlerim için.. eh haliyle yolda bi daha anlattırdım doktorla konuşmasını.. Eşim anlattıktan sonra dönüp bana, " sen şimdi eve gider gitmez açar bilgisayarı yazarsın bunu da o kızlar sayfanıza" dedi.. Ay aşkolsun hayatım dedim, beni hiç tanımamışsın bu zamana kadar, ben çoktan yazdım bile , sen telefon eder etmez, dedim affalladı benimki:)))))) gözlerinde oha diyen aşk dolu bakışı gördüm yani:)))))
Şimdi hayatım hemen açıklıyayım, ben ilk mezun olduğumda 3 yıl kadar turkcell çağrı merkezinde çalıştım, günde 10 saat telefonla konuşurken, aynı anda hem bilgisayardan işlem yapman gerekiyor, hem de bilgi güncellemesi için gelen mailleri sürekli okuman, bu da günde 200 civarı mail demek, eh bi de insan denen varlık sosyal bir hayvan, bir yandan telefondan mesajlaşıp dışardaki arkadaşlarınla, diğer yandan iş arkadaşlarınla yine şirket için chat sayfasından geyiğin dibine vurman da lazım:) eh haliyle o yıllar bana korkunç bir deneyim kazandırdı bu konuda:)))))))))
Nasılsın hayatım?:))
ah yavrum kıyamam size,, ama bence böyle olması iyi oluyor tatlım tosbahalar doğunca mecburen uykusuz kalcaz, sen şimdiden idmanlı oluyorsun. bizden bir adım önde..:)))
neee elli kilosun ve bi de yazıyor musun utanmadan kızzzz(( ben 70 e gidiyorum kız manken gibi yazıyor bi de aaaaaa!! :)))) ne güzel işte...ben daha evleneli bir sene oldu bir senede oturduum yerden 13 kilo aldımmmmm:))) sus oturr:))) iyisinn maşallahh!!:))) formunu koruu....
saKIN Benm gibi hergün bööörek kek patates salatası yapıp....gerisini anlayın işte((
günaydın arkadaşlar, herkesin DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun..
ayyyy koptum ya. cok tatlı. benimkinin de var böle hedef lafları. bitiro beni:):) cok iyiymiş bu anlattıgında. ne malzemeler var bizimkilerde anlatsak ayrı bir topik çıkar kesin:):)
anladımmm ondan yanii bende diom nasıl yapıo bi süre sonra kafam almıyo ayol karıştırıom herkesi
bu arada iim kocişim bana sabah iltifatlar etti ama ucu bebişe dayalıydı olsun ama güzel başladım güne :)
sen naptın?
yok hayatım inan idmanlı falan olmuyorum, ben kendimi bildim bileli severim uykuyu, beni hep kandırdılar yılarca, bak okula gidince erken kalkamaya alışacaksın, yok bak işe başlıyorsun, erken kalkmaya alışacaksın diye diye 36 oldum nasıl bir hain bünyeye sahipsem artık, bırak beni yarın sabah uyurum öğlen 12 1 lere kadar yani.. hiç öyle bünyem bana, aman kızım kalk bak alışkınsın falan diye dütrüklemiyo:))))
Ama gelsin o tosbişler, biz kalkarız be tatlım:))
heee valla doğru diyorsun özlem:))) şu hamiş kalmayı başaşırsak açalım olmadı öyle bir topik diyorum, hamilelik eğlencesi olur bize:))
Aan aman güzel başlamışsın güne desene:) ucunun nereye dayandığı önemli değil tatlım, kocişlerden gelen hediye, iltifat ve övgüleri sorgusuz alıp, bağını sormamak lazım fazla:)))
İnşallah da ama doğru tahmin ediyordur eşin
İyiyim ben hayatım, bugün yine öğleden sonra buluşcaz kocişle, bitmek bilmiyor çünkü benim evrak işlerim, onun dışında yolunda yani herşey, bu haftasonu başlıyor benim kritik günler bi de ona odaklanıyorum:))
işte canm kilo olmadığı için göbek çok sırıtıyo ama kilo olsa kaybolacak
ayyy biran önce diyorum bebiş olsada soranlara o göbek değil bebek desem hehehehe:
işte canm kilo olmadığı için göbek çok sırıtıyo ama kilo olsa kaybolacak
ayyy biran önce diyorum bebiş olsada soranlara o göbek değil bebek desem hehehehe:
herkese gunaydin arkadaslar
inşallah gelcekler canım, gelsinler ben geceleri hiç uyumamayada razıyım..
banum wallahi super fikir. ben eminim benimki beni koparan şeyler yapacaktır hamileliğim boyunca, hem hamileliğimizi anlatırız hem bizimkileri:):):)
Kızlaaaaaaaaaaaaar, nabeeeeeer:)))
Özlemcim gelmişsin nihayet hoşgeldin bebeeem, 8 hamişimiz oldu, en son furtadoo ve kullanılmayannick verdi güzel haberleri:) Senin de eşinin iltahap dışında bişeyi çıkmamış çok sevindim.. biz de dün aldık iyi haberleri, bi de doktor eşime sperm kaliteniz yüksek gibi bişeyler demiş, dünden beri eve hi babe, I'm high quality diye dolanıyor, zevzek adam:))) neyse ses etmiyorum havaya girsin diye bende:))
Bu arada yalel annesinin yanına gitti,pazartesiye kadar olmayacak burda..
Elvancım valla atlamışım hayatım, noolur kusura bakma, dün test yapsak mı yapmasak mı diye konuşmuştu kızlar burda, ondan onların isimleri kalmış aklımda, olcak o kadar yaşlı başlı kadınım ben hem:))))
ne zaman yapacaksın testi? İnşallah hamişsindir..
Beluş tatlım, bu hafta benim kociş erken gidiyor işe, sabah 5 te uyanıyoruz, ondan bu hafta 7 de açabiliyorum bilgisayarı:)
güldencim, sen nasılsın hayatım???
Gülsen sen de buradasın sanırım?
başka kim var kim yok bakamadım ama herkese kucak dolusu selamlar, güzel bir gün olsun:)
kızlaaaaaaarrrrrrr günayddddıııııııınn..normalde ben 11e kadar rahat yatan bi insanım..sabah kociş öptü gderkn ondan sonra size söz verdim ya test için ben de rahat edip uyuyamadım..netice de 9a kadar yatakta kıvrandım uykum kaçtı bi kere..kalktım test yaptım tam ilk çizgi belirdi ben tabi sayıyorum lafları şaşardım zaten iki çizgi olsa falan die bi ara baktım ikinci çizgi var ama silik baya tabi beni heyecan bastıııı ayy bi haller olduu bana..neyse kalktım çabucak giyindim sağlık ocağına gittim ordaki gerizekalı hemşire bana demezmi size daha önce de çok yapmışız kan testi..çok dediği de iki kez yani..hem sizin gününüz geçti mi dedi ben de attım evet geçti dedim keşke bekleseydiniz bi kaç gün daha dedi valla yoluodum karıyı sabah sabah bi de çok soğuksunuz kansızsınız sanırım bebek düşünüosanız iice bi tedavi ettirin kendinizi demez mi..ayy Allahımm dcektim afrikadaki karılar nasıl hamile kalıo ben 45 kiloyum die nie kalamıorum..neyse kanı verdim 3ten sonra arıcam orayaı ama sırf kıllığına negatif derse katil olurum ben demedi demeyin..
kızlaaaaaaarrrrrrr günayddddıııııııınn..normalde ben 11e kadar rahat yatan bi insanım..sabah kociş öptü gderkn ondan sonra size söz verdim ya test için ben de rahat edip uyuyamadım..netice de 9a kadar yatakta kıvrandım uykum kaçtı bi kere..kalktım test yaptım tam ilk çizgi belirdi ben tabi sayıyorum lafları şaşardım zaten iki çizgi olsa falan die bi ara baktım ikinci çizgi var ama silik baya tabi beni heyecan bastıııı ayy bi haller olduu bana..neyse kalktım çabucak giyindim sağlık ocağına gittim ordaki gerizekalı hemşire bana demezmi size daha önce de çok yapmışız kan testi..çok dediği de iki kez yani..hem sizin gününüz geçti mi dedi ben de attım evet geçti dedim keşke bekleseydiniz bi kaç gün daha dedi valla yoluodum karıyı sabah sabah bi de çok soğuksunuz kansızsınız sanırım bebek düşünüosanız iice bi tedavi ettirin kendinizi demez mi..ayy Allahımm dcektim afrikadaki karılar nasıl hamile kalıo ben 45 kiloyum die nie kalamıorum..neyse kanı verdim 3ten sonra arıcam orayaı ama sırf kıllığına negatif derse katil olurum ben demedi demeyin..
o göbek sorunu bende de var tatlım ya, kendimi bildim bileli var ama, yani ben 46 kiloyken de vardı, şimdi 54 üm hala var..çok sıkı spor yaparsam, ama günde böyle 1 saat spor ve 100 mekik falan anca o zaman gidiyor.. ona da can mı dayanır be her zaman.. bir ara yapmıştım ama bıraktım sonra... dediğin gibi şişman olmayınca da göbek acayip göze batıyor..
Çok bekletmesinler ama artık yahu soğan kürü o bu şu derken fena olucaz yoksa:))
Anlaştık o zaman yavrimo:) Hamile kalınca açıcaz o topiği, geçmişten günümüze kocişlerden özlü sözleri ve unutulmaz vakaları yazıcaz:)) bak ilk gelecek planımızı yapmış bulunmaktayız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?