Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ah yavrum kıyamam size,, ama bence böyle olması iyi oluyor tatlım tosbahalar doğunca mecburen uykusuz kalcaz, sen şimdiden idmanlı oluyorsun. bizden bir adım önde..:)))

ayyyy koptum ya. cok tatlı. benimkinin de var böle hedef lafları. bitiro beni:):) cok iyiymiş bu anlattıgında. ne malzemeler var bizimkilerde anlatsak ayrı bir topik çıkar kesin:):)

anladımmm ondan yanii bende diom nasıl yapıo bi süre sonra kafam almıyo ayol karıştırıom herkesi

bu arada iim kocişim bana sabah iltifatlar etti ama ucu bebişe dayalıydı olsun ama güzel başladım güne :)
sen naptın?

ah yavrum kıyamam size,, ama bence böyle olması iyi oluyor tatlım tosbahalar doğunca mecburen uykusuz kalcaz, sen şimdiden idmanlı oluyorsun. bizden bir adım önde..:)))

yok hayatım inan idmanlı falan olmuyorum, ben kendimi bildim bileli severim uykuyu, beni hep kandırdılar yılarca, bak okula gidince erken kalkamaya alışacaksın, yok bak işe başlıyorsun, erken kalkmaya alışacaksın diye diye 36 oldum nasıl bir hain bünyeye sahipsem artık, bırak beni yarın sabah uyurum öğlen 12 1 lere kadar yani.. hiç öyle bünyem bana, aman kızım kalk bak alışkınsın falan diye dürtüklemiyo:))))

Ama gelsin o tosbişler, biz kalkarız be tatlım:))

Son düzenleme:

günaydın arkadaşlar, herkesin DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun..

işte canm kilo olmadığı için göbek çok sırıtıyo ama kilo olsa kaybolacak
ayyy biran önce diyorum bebiş olsada soranlara o göbek değil bebek desem hehehehe:

ayyyy koptum ya. cok tatlı. benimkinin de var böle hedef lafları. bitiro beni:):) cok iyiymiş bu anlattıgında. ne malzemeler var bizimkilerde anlatsak ayrı bir topik çıkar kesin:):)

heee valla doğru diyorsun özlem:))) şu hamiş kalmayı başaşırsak açalım olmadı öyle bir topik diyorum, hamilelik eğlencesi olur bize:))

Aan aman güzel başlamışsın güne desene:) ucunun nereye dayandığı önemli değil tatlım, kocişlerden gelen hediye, iltifat ve övgüleri sorgusuz alıp, bağını sormamak lazım fazla:)))

İnşallah da ama doğru tahmin ediyordur eşin

İyiyim ben hayatım, bugün yine öğleden sonra buluşcaz kocişle, bitmek bilmiyor çünkü benim evrak işlerim, onun dışında yolunda yani herşey, bu haftasonu başlıyor benim kritik günler bi de ona odaklanıyorum:))

inşallah gelcekler canım, gelsinler ben geceleri hiç uyumamayada razıyım..

banum wallahi super fikir. ben eminim benimki beni koparan şeyler yapacaktır hamileliğim boyunca, hem hamileliğimizi anlatırız hem bizimkileri:):):)

ayyy biran önce diyorum bebiş olsada soranlara o göbek değil bebek desem hehehehe:

o göbek sorunu bende de var tatlım ya, kendimi bildim bileli var ama, yani ben 46 kiloyken de vardı, şimdi 54 üm hala var.. çok sıkı spor yaparsam, ama günde böyle 1 saat spor ve 100 mekik falan anca o zaman gidiyor.. ona da can mı dayanır be her zaman.. bir ara yapmıştım ama bıraktım sonra... dediğin gibi şişman olmayınca da göbek acayip göze batıyor..

o göbek sorunu bende de var tatlım ya, kendimi bildim bileli var ama, yani ben 46 kiloyken de vardı, şimdi 54 üm hala var.. çok sıkı spor yaparsam, ama günde böyle 1 saat spor ve 100 mekik falan anca o zaman gidiyor.. ona da can mı dayanır be her zaman.. bir ara yapmıştım ama bıraktım sonra... dediğin gibi şişman olmayınca da göbek acayip göze batıyor..

kızlaaaaaaarrrrrrr günayddddıııııııınn..normalde ben 11e kadar rahat yatan bi insanım..sabah kociş öptü gderkn ondan sonra size söz verdim ya test için ben de rahat edip uyuyamadım..netice de 9a kadar yatakta kıvrandım uykum kaçtı bi kere..kalktım test yaptım tam ilk çizgi belirdi ben tabi sayıyorum lafları şaşardım zaten iki çizgi olsa falan die bi ara baktım ikinci çizgi var ama silik baya tabi beni heyecan bastıııı ayy bi haller olduu bana..neyse kalktım çabucak giyindim sağlık ocağına gittim ordaki gerizekalı hemşire bana demezmi size daha önce de çok yapmışız kan testi..çok dediği de iki kez yani..hem sizin gününüz geçti mi dedi ben de attım evet geçti dedim keşke bekleseydiniz bi kaç gün daha dedi valla yoluodum karıyı sabah sabah bi de çok soğuksunuz kansızsınız sanırım bebek düşünüosanız iice bi tedavi ettirin kendinizi demez mi..ayy Allahımm dcektim afrikadaki karılar nasıl hamile kalıo ben 45 kiloyum die nie kalamıorum..neyse kanı verdim 3ten sonra arıcam orayaı ama sırf kıllığına negatif derse katil olurum ben demedi demeyin..

inşallah gelcekler canım, gelsinler ben geceleri hiç uyumamayada razıyım..

Çok bekletmesinler ama artık yahu soğan kürü o bu şu derken fena olucaz yoksa:))

banum wallahi super fikir. ben eminim benimki beni koparan şeyler yapacaktır hamileliğim boyunca, hem hamileliğimizi anlatırız hem bizimkileri:):):)

Anlaştık o zaman yavrimo:) Hamile kalınca açıcaz o topiği, geçmişten günümüze kocişlerden özlü sözleri ve unutulmaz vakaları yazıcaz:)) bak ilk gelecek planımızı yapmış bulunmaktayız:)))

günaydın hatta tünaydın banucum iyiyim ben senden naber damlalara devam gerçi bugün hala bişey yok..
ya olmasın mümkün değil ama bugün bi test yapyım diyorum doktorumdan yarın için randevu ala bildim..
bu arada hoşgeldin gülşencim sende gerç geleli bayağı oldu ama ben hemen yazamadım malum burası biraz yoğunda canım kusura bakma lütfen..

herkese gunaydin arkadaslar

Gunaydınn

:)) sanane be sen işini yap deseydin. gerzek karıya bak sanki kanı kendi verio da eksilio:):) hadi bakalım canım inşşş poziif çıkar. heyecan yaptım şimdiii:):)

emoscum inşallah hamilesindir canım benim... wallahi iyi dayanmışsın o karıya ben olsam onu bi güzel parçalardım. gerizekalı sanane ister beklerim ister beklemem bi kaç gün sana mı sorcam..Allahım ya ben bile burdan sinirlendim. seni kutluyorum tatlım iyi dayanmışın... Allahım saat 3 te inşallah seninde hamile haberini alırız canımm:))) AMİN.........

aynen öyle işte tatlım:..

tamam kuzu anlastık. hele bi hamiş kalalım:) sonra hep beraber kocişler sayesinde kop kop yaparız:)

herkese gunaydin arkadaslar

Günaydın tatlımmm:) var mı güzel haber???

Ayyyyyyyyyyyy, hamişsin sanırsam sen tatlımmm...:) O yelloz kadına da takılma hiç, ne uyuzmuş be, keşke orda olaydım da ben şöyle çenemle kadının dünyasını alt üst etseydim bi:)) Ay acaba gidip şu erken gebelik testlerinden alıp bi daha evde mi yapsan?? öğleden sonra da kan testi sonucunu alırsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…