- Konu Sahibi pembemasal
-
- #7.101
heee valla doğru diyorsun özlem:))) şu hamiş kalmayı başaşırsak açalım olmadı öyle bir topik diyorum, hamilelik eğlencesi olur bize:))
Aan aman güzel başlamışsın güne desene:) ucunun nereye dayandığı önemli değil tatlım, kocişlerden gelen hediye, iltifat ve övgüleri sorgusuz alıp, bağını sormamak lazım fazla:)))
İnşallah da ama doğru tahmin ediyordur eşin
İyiyim ben hayatım, bugün yine öğleden sonra buluşcaz kocişle, bitmek bilmiyor çünkü benim evrak işlerim, onun dışında yolunda yani herşey, bu haftasonu başlıyor benim kritik günler bi de ona odaklanıyorum:))
Kızlaaaaaaaaaaaaar, nabeeeeeer:)))
Özlemcim gelmişsin nihayet hoşgeldin bebeeem, 8 hamişimiz oldu, en son furtadoo ve kullanılmayannick verdi güzel haberleri:) Senin de eşinin iltahap dışında bişeyi çıkmamış çok sevindim.. biz de dün aldık iyi haberleri, bi de doktor eşime sperm kaliteniz yüksek gibi bişeyler demiş, dünden beri eve hi babe, I'm high quality diye dolanıyor, zevzek adam:))) neyse ses etmiyorum havaya girsin diye bende:))
Bu arada yalel annesinin yanına gitti,pazartesiye kadar olmayacak burda..
Elvancım valla atlamışım hayatım, noolur kusura bakma, dün test yapsak mı yapmasak mı diye konuşmuştu kızlar burda, ondan onların isimleri kalmış aklımda, olcak o kadar yaşlı başlı kadınım ben hem:))))
ne zaman yapacaksın testi? İnşallah hamişsindir..
Beluş tatlım, bu hafta benim kociş erken gidiyor işe, sabah 5 te uyanıyoruz, ondan bu hafta 7 de açabiliyorum bilgisayarı:)
güldencim, sen nasılsın hayatım???
Gülsen sen de buradasın sanırım?
başka kim var kim yok bakamadım ama herkese kucak dolusu selamlar, güzel bir gün olsun:)
günaydın hatta tünaydın banucum iyiyim ben senden naber damlalara devam gerçi bugün hala bişey yok..
ya olmasın mümkün değil ama bugün bi test yapyım diyorum doktorumdan yarın için randevu ala bildim..
bu arada hoşgeldin gülşencim sende gerç geleli bayağı oldu ama ben hemen yazamadım malum burası biraz yoğunda canım kusura bakma lütfen..
Gunaydınn
:)) sanane be sen işini yap deseydin. gerzek karıya bak sanki kanı kendi verio da eksilio:):) hadi bakalım canım inşşş poziif çıkar. heyecan yaptım şimdiii:):)
kızlaaaaaaarrrrrrr günayddddıııııııınn..normalde ben 11e kadar rahat yatan bi insanım..sabah kociş öptü gderkn ondan sonra size söz verdim ya test için ben de rahat edip uyuyamadım..netice de 9a kadar yatakta kıvrandım uykum kaçtı bi kere..kalktım test yaptım tam ilk çizgi belirdi ben tabi sayıyorum lafları şaşardım zaten iki çizgi olsa falan die bi ara baktım ikinci çizgi var ama silik baya tabi beni heyecan bastıııı ayy bi haller olduu bana..neyse kalktım çabucak giyindim sağlık ocağına gittim ordaki gerizekalı hemşire bana demezmi size daha önce de çok yapmışız kan testi..çok dediği de iki kez yani..hem sizin gününüz geçti mi dedi ben de attım evet geçti dedim keşke bekleseydiniz bi kaç gün daha dedi valla yoluodum karıyı sabah sabah bi de çok soğuksunuz kansızsınız sanırım bebek düşünüosanız iice bi tedavi ettirin kendinizi demez mi..ayy Allahımm dcektim afrikadaki karılar nasıl hamile kalıo ben 45 kiloyum die nie kalamıorum..neyse kanı verdim 3ten sonra arıcam orayaı ama sırf kıllığına negatif derse katil olurum ben demedi demeyin..
Herkeseeeeee günaydınnnnnn...:))
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar
İnşallah bu güzel perşembe gününde de müjdeli haberler almaya devam ederiz...
ahirimsin, lata, emos.. testleri yaptınız mı kızlar???:)
ay_nur , kuzum sen hala ne bekliyorsun kırmızılarda gelmemiş 2 gün geçmiş, yapsana hayatım şu testi artık vaktidir..
yasamım , Berrak, asiia .. sizlerin de güzel haberlerini alırız inşallah bugün belki yarın
ve bekleyen diğer kızlar, herkese bol şans...
hayatım mümkün veya değil, öyle geliyorsa içinden yap test sen, aklında kalıp üstüne kuracağına bakarsın bişey var mı yok mu diye için rahatlar..
kritik gün derken?
Bnucum olsun canım şaka yaptım bende buğün bi geçsin hele bi görmeyeyim ben o kırmızıları inş yapcam canım sabırsızlıkla bekliyorum inanki kız aşk olsun neren yaşlı başlı, bu arada doktorun söylediklerine sevindim canım Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah tatlım.
kız dur bende geliom beraber katil oluruz gıcık oluom böyle tiplere
neysem sen boşver onları inşallah vardır bebişşşşşşş
hiç sorma canım ya yolcaktım onu da dedim şimdi kıllık yapar..kanımı alırken görseydi resmen kaktırdı iğneyi nasıl canım yandı ilk defa öyle çektim kolumu embesil karı..du bakalım testte silik çıktı ama inşalah kanda çıkar..artık 3.5u falan beklicez..:44:
ben bugun beklemedeyim:))ama karnim belim agriyor ya sanki hasta olacam.bakalim hayirlisi(
slm kızlaaar ben geldim uzun bi aradan sonra 3 haftadır giremedim nete filan nasılsınız umarım iyisinizdir :) banucum tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim şimdi sabırla beklemek kaldı inş diğer arkadaşalar sizde sıkılmadan bıkmadan ve çok takmadan yola devam inş gelecek bebekleriniz :) ben bu 3 haftada neleer yaşadım neleeer :) kimi acı kimi tatlı ..öncelikle en son 2 hafta önce doktora gittim bebeğimin kalbini gördük gayet sağlıklı olduğunu öğrendim ve baş popo boyuna göre 1 buçuk aylık demişti sanırım şimdi iki aylık oldu elhamdülillah :) doktora gitmeden 4 gün önce başımdan kötü bir olay geçti bi akşam saat 7 surları kayınvalideme gitmek için evden çıktım ve yolda kontör almak için indim arabadan telefoncu pcden yüklediğini söyledi ve oradan ayrıldım sonra 10 dk geçti yüklenmedi tekrar dödüm telefoncuya hemen kapıdan sorup çıkıcam diye arabadan acele indim ve çantamı almadım(normalde bakkala bile inerken arabada bırakmam ama işte nasip basiretim bağlanmıştı sanki ) arabayı kitledim telefoncu içeri girmemi söyledi bende çantamı unutup girdim tam 10 dk bekeldim ve arabama döndüm tam çantama bişey koymak için baktığımda çantamı bulamadım sonra arka koltuğa bir baktım ne göreyim arabamın camını kırıp çantamı çalmışlar(( tabii ben şoka girdim titremeye başladım aynı zamanda ağlamaya etrafdakiler hemen polisi aradı tesadüf kardeşimin eşide oradan geçiyrmuş arabamı görmüş geldi camı görünce şok oldu ben onu görünce iyice başladım ağlamaya eşimi aradılar hemen geldi canım benim çok korkmuştu oda ben içindeyken camı kırmışlar sanmış olay durağın yanında oldu fakat kimse hırsızı görmemiş çantamda ruhsatım ehlyetim nufus cüzdanım eşimin bebek müjdesini alınca hediye ettiği daha 1 haftalık ıpone 4 s telefonum 400 tl param kredi kartları anahatrlarım herşey gtmişti ben o an sadece ve sadece stresten ve korkudan bbeğimi kaybetmektn korktum annelilk işte böyle bişeymiş yanında dünya malı vız kalıyor neyse baya bi kötüydü anlayacaınız sonrasi karakol savcılık vs o gece neyseki çantam içinde ruhsatımla bulundu bi çöpün kenarında gittik karakldan aldık cüzdanımda ehliyetm ve nufus cüzdanımla beraber ertesi gün bulundu biri içndeki havuz kartımdan bularak havuz kursuma bırakmiş sağolsn ..neyseki onları çıkartmakla uğraşmamıza gerek kalmadı fakat telefonumdan haber yok ıme numarasını savcılığa verdik takip için bakalım henüz haber yok ..ilk günler çok etkilendim kabuslar filan gördüm baya birde o akşam çok üşüdüm grip filan oldum ilaçda alamadım kötü bir hafta geçirdim anlayacağınız.. fakat haftanın sonunda bebğimin kalbini görmek ve sağlılı olduğunu öğrenmek herşeyi unutturdu şimdi çok iyiyim elhamdülillah :) rabbim kimseye yaşatmasın ..artık bebeğimizin başının gözünün sadkası olsun bu olay üzerimizdeki nazarlar çıktı dedik ve şükrediyoruz daha beterinden rabbim korusun diye :)) o haftadan beride mide bulantılarım başladı kızlar netede bundan girmeedim öyle dinleniyorum bebeğimin bir an önce büyümesini bekliyorum :)şimdi siz diyorsunuzdur bebek olsunda mide bulantsına razıyız öyle tabi bende öyle ordum halada diyorum o yeterki olsun ben aç kalamaya yiyememeye razıyım rabbime binlerce şükürler olsun onlar için insan herşeye katlanıyor ... cennet boşuna annelerin ayakları altında değilmiş onu anladım zor gerçekten ama bi o kadarda tatlı muhteşem bişey :) inanın kızlar iki aydır annemin kıymetini anladım meğer neler çekmişler biz var olana kadar dimi daha işin başında böye onlar bizim için neler çekti neleer rabbim onlar başımızdan eksik etmesin başımızın tacı onlar bizim :)) oo daha yazsam roman olacak çok uzattım şimdiden okuyan arkadaşlar hakıınıza hela edin lafı uzattım baya :))
aynen yaa idiott kadın bak hla geçmedi sinirim..inşallah canım hayırlısı..
beluşum,balım neden sen beni hiç anlamıyorsun amaaaaaa:))))
kritik gün derken yumurtlama dönemim başlayacak hayatım, 10-18 mart arası sıkı çalışmam lazım yani
Sağol kuzum:)
Aman ben takılırım öyle şeylere, kim hamiş kim değil daha bilmiyoruz çünkü, hamişsen falan duygusalsındır da yanlış anlar üzülürsün ben de çok üzülürüm sonra diye açıklama yapayım dedim:)
İnşallah gelmez kırmızılar tatlım, yarın sabah mı yapacaksın o zaman gelmezse bişey? ayy nasıl heyecanlı:))) Ay inşallah seni de listeye hamiş diye kaydetmek kısmet olur hayatım:)
beluşum,balım neden sen beni hiç anlamıyorsun amaaaaaa:))))
kritik gün derken yumurtlama dönemim başlayacak hayatım, 10-18 mart arası sıkı çalışmam lazım yani
Sağol kuzum:)
Aman ben takılırım öyle şeylere, kim hamiş kim değil daha bilmiyoruz çünkü, hamişsen falan duygusalsındır da yanlış anlar üzülürsün ben de çok üzülürüm sonra diye açıklama yapayım dedim:)
İnşallah gelmez kırmızılar tatlım, yarın sabah mı yapacaksın o zaman gelmezse bişey? ayy nasıl heyecanlı:))) Ay inşallah seni de listeye hamiş diye kaydetmek kısmet olur hayatım:)
aynen canım aslında eminim çünkü her ay aynı sorunu yaşıyorum ben of of..
ya umut dünyası işte..
bu arada emosssss hayırlı olsun inşllah hamilesindir..
canım başka yerde yaptırsan çokmu pahalı canım...
kız benşmde aklımdaki oda dedim odaklandık aynı şeylere bide kız farklı bişi sölüodur yanlış bişi sölemeyim dedim hayatım
hem kritik günmü denir ona gıdaklama yazsan anlıcam :):):):):):):):):
Çok bekletmesinler ama artık yahu soğan kürü o bu şu derken fena olucaz yoksa:))
Anlaştık o zaman yavrimo:) Hamile kalınca açıcaz o topiği, geçmişten günümüze kocişlerden özlü sözleri ve unutulmaz vakaları yazıcaz:)) bak ilk gelecek planımızı yapmış bulunmaktayız:)))
bekar mı o kadın acaba??? genelde uzuuuuuuun süre bekar kalmış belli yaşın üstünde kadınlarda oluyor o uyuz haller
:)))) Ama ya yumurtlama yazınca tavuk gibi hissediyorum kendimi:)))))
evet guldencım ben soğan kürü yaptım bu ay oldu cok sukur..
nası sabredıosun ya ben tam bat tarıhımde yapmıstm sende yarın yap ıste ogren kurtul tatlım :)söyledım tabı daha ogrenır ogrenmez aksamı bekleyemeden aradm soyledm:)
tulınım bazen gec gırıorum cok sayfa ılerlemıs oluyo hepsını bırden okuyamıorum canım tebrık eden herkese tesekkur ettım ayrıca senıde burdakı kımseyı unutmadgm gıbı unutmadm dualarım hep sızınle yanlıs anlasıldıysam hakkınızı helal edın okadar zaman burda bırbırımıze umut olduk moral olduk bırsuru sey paylastık Rabbım sızıde bekletmesın kucaklarınızı bebiş dolsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?