Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kritik gün derken?

Bnucum olsun canım şaka yaptım bende buğün bi geçsin hele bi görmeyeyim ben o kırmızıları inş yapcam canım sabırsızlıkla bekliyorum inanki kız aşk olsun neren yaşlı başlı, bu arada doktorun söylediklerine sevindim canım Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah tatlım.

hayatım mümkün veya değil, öyle geliyorsa içinden yap test sen, aklında kalıp üstüne kuracağına bakarsın bişey var mı yok mu diye için rahatlar..

Gunaydınn

:)) sanane be sen işini yap deseydin. gerzek karıya bak sanki kanı kendi verio da eksilio:):) hadi bakalım canım inşşş poziif çıkar. heyecan yaptım şimdiii:):)

hiç sorma canım ya yolcaktım onu da dedim şimdi kıllık yapar..kanımı alırken görseydi resmen kaktırdı iğneyi nasıl canım yandı ilk defa öyle çektim kolumu embesil karı..du bakalım testte silik çıktı ama inşalah kanda çıkar..artık 3.5u falan beklicez..:44:

kız dur bende geliom beraber katil oluruz gıcık oluom böyle tiplere
neysem sen boşver onları inşallah vardır bebişşşşşşş

ben bugun beklemedeyim:))ama karnim belim agriyor ya sanki hasta olacam.bakalim hayirlisi(

hayatım mümkün veya değil, öyle geliyorsa içinden yap test sen, aklında kalıp üstüne kuracağına bakarsın bişey var mı yok mu diye için rahatlar..

aynen canım aslında eminim çünkü her ay aynı sorunu yaşıyorum ben of of..
ya umut dünyası işte..
bu arada emosssss hayırlı olsun inşllah hamilesindir..
canım başka yerde yaptırsan çokmu pahalı canım...

kritik gün derken?

beluşum,balım neden sen beni hiç anlamıyorsun amaaaaaa:))))

kritik gün derken yumurtlama dönemim başlayacak hayatım, 10-18 mart arası sıkı çalışmam lazım yani

Sağol kuzum:)
Aman ben takılırım öyle şeylere, kim hamiş kim değil daha bilmiyoruz çünkü, hamişsen falan duygusalsındır da yanlış anlar üzülürsün ben de çok üzülürüm sonra diye açıklama yapayım dedim:)

İnşallah gelmez kırmızılar tatlım, yarın sabah mı yapacaksın o zaman gelmezse bişey? ayy nasıl heyecanlı:))) Ay inşallah seni de listeye hamiş diye kaydetmek kısmet olur hayatım:)

Silik de olsa 2. çizgiyi görenler hep hamiş çıktı tatlım, o yüzden hamişsin bence, ben şimdiden tebrik edicem seni, al bak ettim bile, tebrikleeeeeer tatlım:) öğleden sonrada devamı gelecek

ben bugun beklemedeyim:))ama karnim belim agriyor ya sanki hasta olacam.bakalim hayirlisi(

İnşallah görmezsin kırmızıları hayatım, çift çizgyi görürsün sen de

arkadasim oncelikle cok buyuk gecmis olsun kotu seyler yasamissin.senin ve bebeginin saglikli olmasina sevindim.hayirlisiyla kucagina da alirsin insallh.allah bize de nasip etsin

kız benşmde aklımdaki oda dedim odaklandık aynı şeylere bide kız farklı bişi sölüodur yanlış bişi sölemeyim dedim hayatım
hem kritik günmü denir ona gıdaklama yazsan anlıcam :):):):):):):):):

İnşallah canım inşallah çok yoğun akıntım var 2 haftadır falan buğün diken üstündeyim ay ıslandımı ay adet mi oldum hani işyerindeyim sürekli gidip gelemiyorum lavaboya bugün bi bitse rahatlicam eğer olurda buğün görmezsem kırmızıyı yarın yapcam cnm inş.

aslında evet maalesef trabznda herşey çok pahalı..ve şu an o durumda dedilim.. bu gerizekalılar geçen kan verdiğimde tüpü kaybetmişlerdi bi de biliomusunuz..ama dur bugün de güvenemediğim bişe olursa hastaneye gtcem veya bi kaç gün sonra bi test daha yaaprım:44:

:)))) Ama ya yumurtlama yazınca tavuk gibi hissediyorum kendimi:)))))

bende soğan kürü yaptım tatlım inşalalh bu ay faydasını görürüm. birde senle konuşurken aklıma foxtaki bir dizinin karakteri ile konuşuyor gibiyim, Babam için dizisindeki evin büyük kızıyla konuşuyor gibiyim..:)))

benım bat tarıhım daha gelmedı yarın gecen ay da bende gecıkme oldu hasta oldumm test falan yapmak ıstemıoyorum beklmek daha heyecan verııcı sonra gunler gecmek bılmıyor ne bıleyım bu ay kendımı agırdan satıyorum hanım hanımcık bekleyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…